- 16 Eylül 2024
- 8.525
- 8.169
- 118
- Konu Sahibi annabelica
-
- #41.841
Su mu gaz yapıyorBenim midemi rahatsız edip gaz yapıyor sanki sonra şişiyorum tuhaf bi şekilde
Evet midemi sıkıştırıyor kuzumSu mu gaz yapıyor
Ay sy gaz yaparsa cok zorlanirsin ne iceceksiiin.
Icine biraz limon damlatip ic canım belki katkısı olur
Çok şükür canım. Zaten antibiyotik başlarsa bile hic tereddüt etme. Artık iyice büyüdüler minnaklar, yan etkisi biseysi olmaz. Yeter ki dediğin gibi serklaj vs sorun olmasın. Ha şu var serklajımızı etkileyen enfeksiyon da idrar yolu değilmiş. Vajinal enfeksiyonların yukarı ilerlemesiymiş. Ikisi çok farklı yerlermiş. Bende şaşırıyorum evdeyim acayip dikkat ediyorum nasıl oluyo diye bikaç kez oldum çünkü, mesaneyi tam boşaltamıyomuşuz boşaldı sanıyomuşuz orada kalan bakteriler üreme yapıyomuşAy evet en azindan asm biraz daha yakin lablar daha uzak hic cekemem yaaa.. yolda yata yata gidiyorum mide bulantisindan perişan oluyorum arka koltukta. Bas agrisi mide bulantısı gecene kadar kendimden geçiyorum valla☹
Crp asiri yüksek degil bende de. Ve evet hamilelikte biraz yükseklik olabilir diyor dogru.
Bende ilk baslarda olmustu bu degerlerde yükselme o zmn antibiyotik kullanmıştım. Bu defa ne der bakalim.
Aşıdan sonra şükür bu defa daha iyiyim canımkol ağrısı biraz var buna da bin şükür.
Kanka rsv aşısı degil bu benim oldugum nezdinde cevaplayayim, ama benim oldugum aşıda plasenta yoluyla antikorlar bebege geçtiği icin dogum sonrasi da bebegi korudugu yazıyor. Zaten doktorumda bu yüzden istemişti amacımız daha cok bebişi korumak demişti.Kızlar bu sizin grip aşısı diye aldığınız rsv’mi oluyor?
Aşko rsv diyede bir şey varmış gördünüz mü onuKanka rsv aşısı degil bu benim oldugum nezdinde cevaplayayim, ama benim oldugum aşıda plasenta yoluyla antikorlar bebege geçtiği icin dogum sonrasi da bebegi korudugu yazıyor. Zaten doktorumda bu yüzden istemişti amacımız daha cok bebişi korumak demişti.
Mide koruyucu sanki burdan birine daha verilmisti diye hatirliyorum ben ama. Dedigin gibi cok zorlanirsan icersin.Evet midemi sıkıştırıyor kuzumyudum yudum içmem lazımmış. Limonu deniyim. Birkaç gündür midemde ağrı ve yanma vardı o da çok kötüymüş doktor gaviscon ve mide koruyucu verdi. Bugün daha iyi hissettiğim için içmedim. Gaviscon gebelikte kullanılır yazıyor ama mide koruyucu da gebelikte kullanımına ilişkin yeterli veri yok yazmışlar. İştahım kapanacak derecede mide rahatsızlığı yaşarsam içerim diye düşünüyorum çünkü doktorlar böyle durumlarda kar zarar hesabı yapıp ona göre ilaç veriyorlar antibiyotik de aynı şekilde.
Aşkım ben demirin üstümde wouw etkisini göremedim yaBenim de dün geceden beri nabzım 100 ün altına hiç inmedi kızlarHalsizlikte var bayağı, damardan demiri alsaydım artık onunla mı alakalı bilmiyorum ama.
Gördüm kanka Gördüm her haltı görüyoruz malesefAşko rsv diyede bir şey varmış gördünüz mü onu
Pskolojik etkisi olur belki kuzumAşkım ben demirin üstümde wouw etkisini göremedim yaher zamanki halim sanki
Pulcetmiş ilacın ismi. Önce gaviscon şurubu denerim kötü olursam o da rahatlatır diyorlar bakalım şimdilik iyiyim. Yediklerime biraz dikkat edeyim en iyisi. Tahin ben de duymuştum ama sade yiyemiyorum pekmezle yesem de fayda eder miMide koruyucu sanki burdan birine daha verilmisti diye hatirliyorum ben ama. Dedigin gibi cok zorlanirsan icersin.
Sabahlari aç karnina tahin ye. Asitli yiyecekleri yememeye çalış.
Yatarken yastigin biraz dik olsun. Yani cok yapacak birsey yok ne yazik ki ilaclar dışındaaynen canım kar zarar hesabi yapılıp karar veriliyor iste napalim ne gerekiyors aonu kullaniyoruz
Canım son kontrolde nabız yüksekliği olayını sordum ben yükselir artık zaten dedi normalmiş yaniBenim de dün geceden beri nabzım 100 ün altına hiç inmedi kızlarHalsizlikte var bayağı, damardan demiri alsaydım artık onunla mı alakalı bilmiyorum ama.
Teşekkürler canım, iyi sevindim normal olmasına. Sen nasılsın, daha iyi misin?Canım son kontrolde nabız yüksekliği olayını sordum ben yükselir artık zaten dedi normalmiş yani
İnstayı silecem yakındaGördüm kanka Gördüm her haltı görüyoruz malesef
Ama bu grip aşısı covd gibi hastaliklara da önlem gibi gibi ya rsv de zaten bronsit fln gibi birsey, biz önden grip gibi olan cvid gibi olan hastalilalri uzak tutarsak kendimizden bronsite ilerlemez diye umut ediyorum amin
Bu markanın çikolataları güzeldir onun fiyatına bişey demem ama kapı süsü kolonyaya giydirmişlerKızlar fiyatlar nasıl bu beğendiklerim için iyi mi çokmu?
Kaçtı senin demir canım,belirtiler düşüklüğü gösteriyor gibi :/geçmiş olsunBenim de dün geceden beri nabzım 100 ün altına hiç inmedi kızlarHalsizlikte var bayağı, damardan demiri alsaydım artık onunla mı alakalı bilmiyorum ama.
Çok şükür biraz daha iyiyim. Zorlanmaya başladım artık ya hem fiziksel hem duygusal olarak. En ufak şeye can sıkar oldum resmen. Hamileliğin getirdiği bir şey deyip devam etmeye çalışıyorumTeşekkürler canım, iyi sevindim normal olmasına. Sen nasılsın, daha iyi misin?
ona göre alıcam da bilemedim kazık mı değil mi dedim bi kankilerime sorıymBu markanın çikolataları güzeldir onun fiyatına bişey demem ama kapı süsü kolanyaya giydirmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?