- 4 Ekim 2024
- 3.385
- 1.691
- 53
- 28
- Konu Sahibi annabelica
-
- #41.821
Kumla alakalı bulgu gözüküyor ama susuz kalmış olabilirsin belki o yüzden öyle çıkmıştır dedi sanırım değerler çok yüksek değil yoksa antibiyotik başlatırdı diye düşünüyorum. Senin idrarda mı çıktı kanda mı ?Bende çıktı canim enfeksiyon degerlerim yüksek. Tüm sonuçlarım çıksın da, doktoruma sorcam o zaman. Antibiyotik baslariz gibi geliyor. Sana kumla alakali ilac vermedi mi canım kullanilmiyor muymus demek ki
Cam açıkken üşüyorsan sıkıntı yok canımCam açıkken üşüyorum ama normalde içeride hiçbir şey açık değilken ince bir şey giyerek durabiliyorum
Seninki de kocaman olmuştur artık doğacakları zamana daha çok benziyorlarmış o yüzden daha heyecanlı oluyor görmesi
Insallah Kirazım bir monurola çözülecek birseydir.babylovee belki tek şase munurol ile kurtarabileceğn bir şeydir takma kafana canım hiç bir şey yokken bile hamilelikte çıkıyor o enfeksiyon dr larda ona göre değerlendiriyor
bundan aldınmı kız çok tatlıymışBunu benim bile giyesim geldi
YaaLökosit benimde 35 çıkmıştı antibiyotik kullanmıştım kuzum geçmiş olsun
Ay birde kültür vermeye mi gidicem dışarıbabylovee canım geçen hafta idrar verdim bende de enfeksiyon çıktı aynı sen gibi, hocamıza attım kültür ver dedi. Ertesi gün kültür verdim kültürle birlikte yine idrar da verdim. Idrar çıktı tertemiz Kültür 2 gün sonra çıktı, o da tertemiz. Hocamıza attım nasıl olabilir dedim lab ortamı, orta idrar bile bazen etkileyebiliyomuş. Ikisini de iki ayrı özel labda verdim bide düşün. Oyüzden şikayetin yoksa yanma, ağrı vs bence seninki de ben gibi. Önce kültür ister hocam o zaman idrarda ver mutlaka temiz çıkacaktır.
Almadım kanka dahabundan aldınmı kız çok tatlıymış
Bizim asm daha uzak oyüzden ben lablarda veriyorum zatenAy birde kültür vermeye mi gidicem dışarıhic cikasim gelmiyor ortalık hastalik kayniyor zaten bir yandan..
Asm de kültür alsalar bari yine biraz daha yakın baska lab.lara falan gitmektense.
Benim baya birseyler yüksek çıkmış ama direkt de baslayalim diyebilir mi acaba ilaca.
Neyse artik ne derse yapcam zaten
Sen bol su ic canım onun agrisi beter olur. Hamilelikte öyle bir agri sancı çekme hicKumla alakalı bulgu gözüküyor ama susuz kalmış olabilirsin belki o yüzden öyle çıkmıştır dedi sanırım değerler çok yüksek değil yoksa antibiyotik başlatırdı diye düşünüyorum. Senin idrarda mı çıktı kanda mı ?
Doktora atınca bize de haber ver canım. Su içmeye çalışıyorum ama doğru düzgün içemiyorum çok şişkinlik yapıyorSen bol su ic canım onun agrisi beter olur. Hamilelikte öyle bir agri sancı çekme hic
Benim idrarda da kanda da çıkmış kuzu. Kandaki nispeten daha düşük ama idrardaki daha yüksek.
İnşallah canım sakin ol bakalım ben ne antibiyotik iğneler yedim :/ enfeksiyon hiç istenmiyor dediğin gibi o yüzden kullancaz gerekirse üzülcek bi şey yokInsallah Kirazım bir monurola çözülecek birseydir.
Serklaj oldugu icin enfeksiyon hic istenmeyen bir durum oluyor.
Biraz daha düşük seviyede ciksaydi iyiydi azcik yüksek gibi ondan takıldı kafam. Ama ne gerekiyorsa kullancam artik hepsi bir ciksaydi sonuclarin doktoruma atcam da rahatlayacam.
Sagol kuzum. Aynen öyle haklısın bebegim önemli onun icin ne gerekiyorsa onu yapmaya devam edicem tabikibabylovee canım sanada çok geçmiş olsun inşallah antibiyotik kullanacak kadar durum vahim değildir. Ama en önemlisi bebişin onun için hangisi iyi olacaksa ilaç kullanmaktan korkma
Ay evet en azindan asm biraz daha yakin lablar daha uzak hic cekemem yaaa.. yolda yata yata gidiyorum mide bulantisindan perişan oluyorum arka koltukta. Bas agrisi mide bulantısı gecene kadar kendimden geçiyorum valla☹Bizim asm daha uzak oyüzden ben lablarda veriyorum zatenAsm yakınsa orada ver tabi. Bence kültür ister ama bakalım. Crp yi önemsemiyo hiç benim tam kan sayımındaki wbc enfeksiyon değeri bile yüksekti crp ile birlikte. Hamilelikte onlarda hafif yükselmeler olur önemli değil demişti. Bende iki kez bu durum oldu ikisinde de kültür istedi bişey başlamadan. Tabi ne derse yapıyoruz.el mahkum Aşıdan sonra nasılsın?
Haber veririm canım tamamDoktora atınca bize de haber ver canım. Su içmeye çalışıyorum ama doğru düzgün içemiyorum çok şişkinlik yapıyor
Benim midemi rahatsız edip gaz yapıyor sanki sonra şişiyorum tuhaf bi şekildeHaber veririm canım tamam
Ay sorma haavalar serinledi baya bende de su icme azaldi. Vicdanen rahatsizim resmenbol bol icip wc cikmak lazim aslinda.
Haklısın kuzum. Çözüme kavussun sifa olsun da napalim ne gerekiyorsa oİnşallah canım sakin ol bakalım ben ne antibiyotik iğneler yedim :/ enfeksiyon hiç istenmiyor dediğin gibi o yüzden kullancaz gerekirse üzülcek bi şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?