Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Çok şükür biraz daha iyiyim. Zorlanmaya başladım artık ya hem fiziksel hem duygusal olarak. En ufak şeye can sıkar oldum resmen. Hamileliğin getirdiği bir şey deyip devam etmeye çalışıyorum
Herşey sende ×2 canım. Hormonlar da öyle, fiziki zorlukta, duygusal boyutu da bence. Ama sonundaki güzellikte öyle ×2 Bizden 3 hafta da ileridesin. Allah yardımcın, yardımcımız olsun

Tam ben yollayacaktim linki. Sağlık bakanlığı hamilelikte grip aşısı teşviki için yazı yollamış kizlar.
Canım geçmiş olsun..ben degerlerimi görmüyorum bile.goz görmeyince Gönül katlanıyorne kadar bilirsen o kadar yorumluyorsun kafada kuruyorsun falan ama sen enfeksiyon durumlarına aliskinsin.gereken neyse yapılsın boşver

O sırada geçen beni öpmeyi unuttuğu için yoldan döndürdüğum kocam

Bizde bunları konuşuyoruz kuzum aynı şekilde biz biz takım olacağız rakip olmayacağız diyoruz birlikte vakit geçirebileceğimiz alanımız da olacak umarım süreç eziyetten ziyade keyifli geçecek inanıyorum
Kızlar çorapları ayağı yana kaldırıp giyme moduna geçtiniz mi düz giymeye çalışınca kaburgam kırıldı
+1

Ay aman tüm enfeksiyonlar uzak dursun mümkünse gercekten☹ cok insanin canı sıkılıyor böyle seylerde. Ay bide kültür istemese bari ya
Ya sorma hastaneye gidince bile dayanmayacak seviyeye gelmediysem yine wc gitmiyorum eve kadar tutuyorum. Onun disinda zaten evden çıkmıyorum vucut üretiyor iste. Bu dedigin boşaltım konusu yüzünden de hep fazladan durup yapmaya çalışıyorum icerde birkac damla varsa çıksın diye çıkmıyor ayaga bir kalkiyorum koltuga uzanmaya gidene kadar hop geliyor bir daha bende gitmiyorum tekrar icimde kaliyor o çiş yoruluyorum habire git gel yapmaktan napayim ya.
Aynen canım en fazla antibiyotik tedavisi uygulariz napalim canımız sagolsun
Benim de dün geceden beri nabzım 100 ün altına hiç inmedi kızlar Halsizlikte var bayağı, damardan demiri alsaydım artık onunla mı alakalı bilmiyorum ama.
Canım gittiginde doktora söyle bence ihtiyacin vardir belki artik damardan almaya.
Ama benim icin 100 normal hep yüksek benim nabzım 120ler 130lar görüyorum. Artik normal görüyorum bu durumu

Canım sabah aç karnina sade bir kaşık alman daha faydalı ama pekmez hem aç karnına sekere etki eder hemde mideyi yakabilir gibi geliyor.
Aslinda bir kere alissan cok zor degil yemesi dene en azindan bir kere. Mideye ilac gibi düşün kimyasal birseydense dogal bir kaşık tahine katlanilir sanki

Çok şükür biraz daha iyiyim. Zorlanmaya başladım artık ya hem fiziksel hem duygusal olarak. En ufak şeye can sıkar oldum resmen. Hamileliğin getirdiği bir şey deyip devam etmeye çalışıyorum
Bende öyleyim bu aralsr canım ya. Kendime de kızıyorum yani en minik sey benim gözümde dev bir sorun gibi geliyor. Herseye stres yapiyorum. Canımı sıkıyorum hamilelikten diyorum yapma diyorum sonra bir daha oluyor yani kendimi tek basima rapunzel gibi yüksek bir kuleye kapatasim geliyor bazen..

Haklısın canım deneyeceğim mutlaka. 1 tatlı kaşığı yeter mi

Hepiniz aşı olacaksiniz

Sagol canım
Ay bizde görmesek herseyi yaa. Doktor çıkıcam yakinda zaten bu gidişle tahlil yorumlamaktan
Ay yok bende enfeksiyon bir kere daha 7 haftalikken fln çıkmıştı bir daha olmamisti şükür. Bu haftada da olmayaydı iyiydi yaa neyse antibiyotik candır deyip yola devam edicem artik napim

Haklısın canım deneyeceğim mutlaka. 1 tatlı kaşığı yeter mi
Yani sevmedigin icin cok daha fazla ye demek istemiyorum kuzum ama dopdolu olmayan 1 yemek kasigi yesen daha da iyi olur bence daha cabuk şifa olur diye düşün. Tatlı kaşığı azicik az gelir sanki

Kesinlikle katılıyorum kuzum, diğer türlü ilişkiler çok yıpranıyo. Yaşamadan bilinmez, inşallah yapabiliriz Biz de eşim benden çok önem verir öyle şeylere. 3 aydır arabanın arkasındayım ben erken geçiş yaptık, ona bile üzülüyo Önden arkaya bile eli sürekli dizimde temasta. Bakalım zaman ne gösterecek minnoşlarımızla birlikte

Burda aşı yapılmadi bana, zaten aşıyı düşünecek halde değilim.bugun de çıkmazmış sonuç. Pessar takilacakmis sanırım taktıran var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…