- 1 Aralık 2022
- 3.093
- 4.923
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #44.581
Canımm yarın cimerden de yazarlar buraya atarım onlar da izinden düşmüyor derse ben 2 hafta 5+5 rapor alırım
Beni de al hemen ipten valla uyuyamam beni biliyorsun en son adını öğrenmeden yatamadım
Valla uyuyamambu kız yarın okula gidecek uykusundan oldu yetkili merciiler el atın konuya bulun hemen @Cherry Mom @suuuduru68 hadi hadi bulun
Ay ben etkileniyorum değil ama diğer gruplardaki olumsuz şeyleri çok yazmayalım demiştim iyiyi çekelim diye, ki asla babylove için değildi ay ins ben değilimdirBu arada kızlar kim yazdı hatırlamıyorum ama ben olayı hatırlıyorum, olumsuz şeylerden etkileniyorum yazmıştı bir arkadaş, hatta çoğumuz @babylovee destek mesajı atmıştık, üzülmüştü sizi etkilemek için demedim vs. ben de yazmıştım hatta demiştim ki onu etiketleyerek paylaşmaya korkar olduk, birileri etkilenir korkusuyla halbuki burası bunun için varkırk yılın başı beynim bir şeyi hatırlıyordur
Hahahaah ben deKocama şu an dyson ikisi bir arada araştırma görevi verip size geldim
Evet evet bu olay babylove baya mahçup olmuştu suçlanmıştı kendi kendine falan nahoş bir durumduBu arada kızlar kim yazdı hatırlamıyorum ama ben olayı hatırlıyorum, olumsuz şeylerden etkileniyorum yazmıştı bir arkadaş, hatta çoğumuz @babylovee destek mesajı atmıştık, üzülmüştü sizi etkilemek için demedim vs. ben de yazmıştım hatta demiştim ki onu etiketleyerek paylaşmaya korkar olduk, birileri etkilenir korkusuyla halbuki burası bunun için varkırk yılın başı beynim bir şeyi hatırlıyordur
Evet ben bunu hatırlıyorum başka grupta olan olumsuzlukları konuşmayalım dedinValla uyuyamam
Ay ben etkileniyorum değil ama diğer gruplardaki olumsuz şeyleri çok yazmayalım demiştim iyiyi çekelim diye, ki asla babylove için değildi ay ins ben değilimdir
Evet evet bu olay babylove baya mahçup olmuştu suçlanmıştı kendi kendine falan nahoş bir durumdu
Yaaa canımsınOlayım senin yüzünden olsun şekerim, pişman değilim yine olsa yine yaparım
Oh be rahatladımYa çok alemsin hahahahha doğru tespit ama
Yarın kontrolüm var bir soracağım kuzu veririm derse ondan yoksa aile hekimini zorlarımTamam canım, raporu kendi doktorundan mı isteyeceksin peki
Ya bu arada ben kanz marka buhar makinesi kullanıyorum gebelik başında almıştık. Dün soracaktım unuttum. Buhar makinesi kullananlar ben bunun anca dibine girince ferahlıyorum yatağın öbür ucuna geçsem yüzüme degmedikce sanki etkisiz. Hepsi mi böyle acabaHahahaah ben dexiaomi yi attım beyazyaseminin attığı, araştır dedim
Smart seniiiHahahaah ben dexiaomi yi attım beyazyaseminin attığı, araştır dedim
Valla uyuyamam
Ay ben etkileniyorum değil ama diğer gruplardaki olumsuz şeyleri çok yazmayalım demiştim iyiyi çekelim diye, ki asla babylove için değildi ay ins ben değilimdir
Aa evet bak geliyor benim hafızaya da bişeyler. İsim yok ama olay geldi aklımaBu arada kızlar kim yazdı hatırlamıyorum ama ben olayı hatırlıyorum, olumsuz şeylerden etkileniyorum yazmıştı bir arkadaş, hatta çoğumuz @babylovee destek mesajı atmıştık, üzülmüştü sizi etkilemek için demedim vs. ben de yazmıştım hatta demiştim ki onu etiketleyerek paylaşmaya korkar olduk, birileri etkilenir korkusuyla halbuki burası bunun için varkırk yılın başı beynim bir şeyi hatırlıyordur
Aç kalmak ama dikkatli ol cnm az kaldı bebislerin gekmesineSon çare aç durucam dedim artık bıktım bi an önce doğurayım diyorum yeter
Sen yokken olmuştu sanırsamBen nerdeydim
Aa evet bak geliyor benim hafızaya da bişeyler. İsim yok ama olay geldi aklımahelal kız sana. Bu gizem aydınlanır ve rahatça uyuruz gece
Ayyy yok artık ya hahahaKelimelerden bulmaya çalışıp en son bir narsistten boşanmak konusuna gittim
Senin yazdıklarını da hatırlıyorum o konuda. İyi ki hepimiz hemfikir olmuşuzSanırım böyle şeyler de bende çok hassasım, süreç zor olunca insan unutmuyor, hemen sarılmak istiyorsun bakıyorsun aynı zorlukları yaşıyor, herkese kocaman sarılmak istiyorum
Ahaha benimki yattı garibim malum iş güçKızlar sizin kocalarınız akşam nerede
Yahu ben adamla yemek ye, sohbet et, bir şeyler izle vs derken burası olmuş 12 sayfa
sirinm canım banada öyle dediler izin için işte dedim ben de risk almayayım çalışır raporu alıp yıllık izni kullanmayalım diye düşünüyorum
annabelica çok ama çok sevindim kızına canım, bakalım benim ki ne alemde yarın görürüz inşallah
sepide bayıldım fotoğrafına, kocişkon haklı o da pijama giyme konusunda
B Bklmnn canım hoş geldin, yazdıkça güzel buralar
Bende aramızda daha az yazan olduğu için kolay bulacağımı düşündüğüm içinKelimelerden bulmaya çalışıp en son bir narsistten boşanmak konusuna gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?