Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
bu kız yarın okula gidecek uykusundan oldu yetkili merciiler el atın konuya bulun hemen @Cherry Mom @suuuduru68 hadi hadi bulun
Valla uyuyamam
Ay ben etkileniyorum değil ama diğer gruplardaki olumsuz şeyleri çok yazmayalım demiştim iyiyi çekelim diye, ki asla babylove için değildi ay ins ben değilimdir

Evet evet bu olay babylove baya mahçup olmuştu suçlanmıştı kendi kendine falan nahoş bir durumdu

Valla uyuyamam

Ay ben etkileniyorum değil ama diğer gruplardaki olumsuz şeyleri çok yazmayalım demiştim iyiyi çekelim diye, ki asla babylove için değildi ay ins ben değilimdir
Evet ben bunu hatırlıyorum başka grupta olan olumsuzlukları konuşmayalım dedin kapı gibi arkandayım

Evet evet bu olay babylove baya mahçup olmuştu suçlanmıştı kendi kendine falan nahoş bir durumdu

Evet canım, çok üzülmüştüm bende, yazık kız derdini yazmıştı, ne yapalım yazmayalım mı yani, ben de onu demiştim çekinerek yazıyoruz yani halbuki amacı bu, birbirimize destek olmak için varız

Olayım senin yüzünden olsun şekerim, pişman değilim yine olsa yine yaparım
Yaaa canımsın
Ya çok alemsin hahahahha doğru tespit ama
Oh be rahatladım bir anda istemeden birini kırdım mı telaşına düştüm
Tamam canım, raporu kendi doktorundan mı isteyeceksin peki
Yarın kontrolüm var bir soracağım kuzu veririm derse ondan yoksa aile hekimini zorlarım
Hahahaah ben de xiaomi yi attım beyazyaseminin attığı, araştır dedim
Ya bu arada ben kanz marka buhar makinesi kullanıyorum gebelik başında almıştık. Dün soracaktım unuttum. Buhar makinesi kullananlar ben bunun anca dibine girince ferahlıyorum yatağın öbür ucuna geçsem yüzüme degmedikce sanki etkisiz. Hepsi mi böyle acaba

Valla uyuyamam

Canım sanırım sen öyle yazdığından çok önceydi bu olay ama ben öyle hatırlıyorum sen değilsin bence

Aa evet bak geliyor benim hafızaya da bişeyler. İsim yok ama olay geldi aklıma helal kız sana. Bu gizem aydınlanır ve rahatça uyuruz gece

Aa evet bak geliyor benim hafızaya da bişeyler. İsim yok ama olay geldi aklıma helal kız sana. Bu gizem aydınlanır ve rahatça uyuruz gece

Sanırım böyle şeyler de bende çok hassasım, süreç zor olunca insan unutmuyor, hemen sarılmak istiyorsun bakıyorsun aynı zorlukları yaşıyor, herkese kocaman sarılmak istiyorum

Sanırım böyle şeyler de bende çok hassasım, süreç zor olunca insan unutmuyor, hemen sarılmak istiyorsun bakıyorsun aynı zorlukları yaşıyor, herkese kocaman sarılmak istiyorum
Senin yazdıklarını da hatırlıyorum o konuda. İyi ki hepimiz hemfikir olmuşuz stresimizi korkularımızı anlata anlata birbirimize destek olup geldik bu haftalara

Ahaha benimki yattı garibim malum iş güç
Kelimelerden bulmaya çalışıp en son bir narsistten boşanmak konusuna gittim
Bende aramızda daha az yazan olduğu için kolay bulacağımı düşündüğüm için difembahyaa nın yazdığı mesajlardan belki bulurum diye girdim ama çıkamadım en son bulantı konularına gelince pes edip döndüm buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…