- 15 Mayıs 2022
- 2.794
- 4.203
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #44.601
Bizim işsizlikAhaha benimki yattı garibim malum iş güç
Bende aramızda daha az yazan olduğu için kolay bulacağımı düşündüğüm için @difembahyaa nın yazdığı mesajlardan belki bulurum diye girdim ama çıkamadım en son bulantı konularına gelince pes edip döndüm buraya
O başlıklar da güzel oluyor yalnız var yaKelimelerden bulmaya çalışıp en son bir narsistten boşanmak konusuna gittim
Ay tek bu grupta arama varmış ben cahil koca kk arıyorumO başlıklar da güzel oluyor yalnız var yaDoğumdan sonra dedikoduları okuycam ben de
Anahtar kelimeleri verip görev dağılımı yapsakAhaha benimki yattı garibim malum iş güç
Bende aramızda daha az yazan olduğu için kolay bulacağımı düşündüğüm için @difembahyaa nın yazdığı mesajlardan belki bulurum diye girdim ama çıkamadım en son bulantı konularına gelince pes edip döndüm buraya
Aradığım kelimeler olumsuz, etkilenmek hahahahaAnahtar kelimeleri verip görev dağılımı yapsaksuuuduru68 bulur gerçi sesi çıkmıyor tüm geçmişi okuyordur o bulana kadar rahat etmez
Ya konuyu o kadar hatırlamıyorum ki anahtar kelime bile seçememAnahtar kelimeleri verip görev dağılımı yapsaksuuuduru68 bulur gerçi sesi çıkmıyor tüm geçmişi okuyordur o bulana kadar rahat etmez
Özele gel özeleBir tahminim var artık ama emin de olamadım, söyleyemem tabi alenen
O başlıklara kapılırsan bizden sıkılabilirsin kakalı bezden daha eğlenceli şeyler de varAy tek bu grupta arama varmış ben cahil koca kk arıyorumdurun hinterland daraldı
Admin olarak siz yapmayın bariAnahtar kelimeleri verip görev dağılımı yapsaksuuuduru68 bulur gerçi sesi çıkmıyor tüm geçmişi okuyordur o bulana kadar rahat etmez
Benim yazmam, gruba girmem de olaylı olmuştu demek biz sonradan girenlerin kaderi buArkadaşlar, grubumuzu itidalli olmaya davet ediyorumbulanlar olursa da lütfen söylemesin ay ortalığı karıştırdım resmen
Ahahahhaha yok artık
Herkes buluyor tek tek ya. Ben adminlikten istifa edicem hala bulamadımBir tahminim var artık ama emin de olamadım, söyleyemem tabi alenen
Bilgisayar mühendisliğimi devreye sokup işe el atıcam şimdi yazışmalarımız üzerinde veri madenciliği yapıcamAnahtar kelimeleri verip görev dağılımı yapsaksuuuduru68 bulur gerçi sesi çıkmıyor tüm geçmişi okuyordur o bulana kadar rahat etmez
Son işsiz günlerimiz iki ay sonra görcem ben siziAradığım kelimeler olumsuz, etkilenmek hahahaha
Sepidecim o kadar boykota rağmen hala kovalıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?