- 5 Şubat 2015
- 580
- 1.083
- 313
- 31
- Konu Sahibi annabelica
-
- #48.321
Oy masallah ya piremseseGittim geldim aşkım
Her şey yolunda çok şükür, artık 2 haftada bir çağırdı1910 gram, 43 cm olmuş
Gece 2de almıştım ben sanal marketten. Hep takip ediyorum bu kampanyayı alışkanlık oldu artık kaçırmıyorum ❤Günaydın kızlar Migros’ta bebek bezlerinde 2 al 1 öde var eşim bütün rafları boşaltmışlardı diyor 3.gittiği Migros’ta bulabilmiş
Hmm ya işin garibi bazen oluyor bazen hiç olmuyor ama oldu mu da panik oluyorum düşmeyeyim diye. Garip bi şeyBende de sağ bacağımda oluyor canım 100 metrede bir 50 metrede bir tıkanıyor sanki yürüyemez hale geliyorum bekliyorum biraz dinlenip devam ediyorum doğum için vücudun salgıladığı hormonlar gevşetiyormus kasları ondan oluyormuş
31+1 haftalıkCanım kaçıncı haftadasın? Bende de 2-3 hafta önce oluyordu çok oturunca. Artık çok oturmamamaya çalışıyorum arada kalkıp yürüyorum ya da uzanıyorum
Hissetmedim bir şey canım ama teşekkür ederim
Canım böyle bir şey ben de yaşadım. Evet gerçekten aklı gidiyor insanın ve ben bunu akşam yaşadım, hemen yatağa oturdum. Dediğin gibi 1 dakikalık bi şeydi ama neye uğradığımı şaşırdımCanım ben geçen hafta sonu yaşadım bi kuyruk sokumu ağrısı bilmiyorum senin yaşadığın gibi mi ama nefesimi kesti oyle bir agriydi. Aklim gitti.
1 dakika surmemistir bile ama o ağrı o sancı yetti bana öyle diyeyim. Ben oturdugum yerde kıpırdayamadım. Sebebini bende bilmiyorum ama.
Simdilerde sabahları özellikle bel sırt agrilariyla uyaniyorum özellikle omurga etrafim baya bir agriyor.
acaba yumurtalık kisti olabilir mi? Gerçi onu doktor söylerdi ultrason muayenesinde ama bilemedim. mesela çikolata kisti adet düzensizliği yapıyor. Ara lekelenme kistlerde oluyor bildiğim kadarıyla fakat sonra normal adet de oluyor. Kardeşin sonradan adet görmemiş diyorsun. Uzadı belki döngüsü. Acaba…Kızlar size bir şey danışmak istiyorum belki başına gelen vardır kız kardeşim 3 ay önce adete 10 gün kala lekelenme yaşamıştı sonra adeti gecikti tarlusalla oldu kadın doğuma gitti bir şeyin yok diyip gönderdiler ağustos eylülde normal oldu şimdi ekimde yine adete 10 gün kala lekelenme oldu adet zamanı geldiğinde olmadı karın ağrısı oldu acile gitti kadın doğuma yönlendirdiler ultrasonda bir şey çıkmadı tahlilde bir şey çıkmadı lekelenmelere olabilir boş ver gecikebilir boş ver diye cevap vermiş doktor gebelik yoksa gecikmeler önemsizdir demiş yine tarlusal verdi 5 gün kullandı bırakalı 3 gün oldu hala olmamış geçen sefer 3.günde olmuştu başına gelen var mı acaba neden olur böyle
3 seferdir gidiyor kist yok hiçbir şey yok diyorlar 40-45 günü buluyor ama bunun dışında kıvrandırıcı sancılar çekiyor kimse çare bulamıyor bende çok üzülüyorumacaba yumurtalık kisti olabilir mi? Gerçi onu doktor söylerdi ultrason muayenesinde ama bilemedim. mesela çikolata kisti adet düzensizliği yapıyor. Ara lekelenme kistlerde oluyor bildiğim kadarıyla fakat sonra normal adet de oluyor. Kardeşin sonradan adet görmemiş diyorsun. Uzadı belki döngüsü. Acaba…
Ben mutlaka hacamat öneririm. Bende polistik over sendromu vardı adetim gecikyordu az oluyordum falan hacamat oldum sonra doğal bir kaç ürün kullanmıştım ve sonradan hamile kaldım, bazen doğum kontrol hapları bile dengeyi bozuyor. Ben hiç kullanmadım açıkçası onun yerine soğan suyu içiyordum çok güzel adet söktürücüdür.3 seferdir gidiyor kist yok hiçbir şey yok diyorlar 40-45 günü buluyor ama bunun dışında kıvrandırıcı sancılar çekiyor kimse çare bulamıyor bende çok üzülüyorum
Biz geçen hafta eşimle denedik bakalım nasıl tepki vereceğim diyeKızlar ne merak ettimileri haftalarda olanlar karnınızı eşiniz destekle kaldırınca rahatlıyor musunuz, hiç denediniz mi?? Instagramda var ya videolar kadınlar oh çekiyor eşi karnını kaldırınca
Soğan suyu hemen getiriyor mu birde nasıl yapıyordunBen mutlaka hacamat öneririm. Bende polistik over sendromu vardı adetim gecikyordu az oluyordum falan hacamat oldum sonra doğal bir kaç ürün kullanmıştım ve sonradan hamile kaldım, bazen doğum kontrol hapları bile dengeyi bozuyor. Ben hiç kullanmadım açıkçası onun yerine soğan suyu içiyordum çok güzel adet söktürücüdür.
Evet düzenli kullansin her gün bir bardak suyunu içsin. Soğanın kabuğunu soyup ikiye bölsün kaynayan suya atıp 5-6 DKK kaynatsin sonra süzsün içsin canımSoğan suyu hemen getiriyor mu birde nasıl yapıyordun
Teşekkür ederimEvet düzenli kullansin her gün bir bardak suyunu içsin. Soğanın kabuğunu soyup ikiye bölsün kaynayan suya atıp 5-6 DKK kaynatsin sonra süzsün içsin canım
Merhaba geçmiş olsun benimde gecikme oluyordu soğan suyunu denedim ama alerji yapmıştı bende kekik çayı önermişti diyetisyenim öyle regl olabilmiştimSoğan suyu hemen getiriyor mu birde nasıl yapıyordun
Merhaba teşekkür ederim dün akşam kekik çayı içmiş birdenbire sancı başlamış sonra geçmiş ama yine olamıyor bende önceden kekik çayıyla olmuştum keşke bir ilacı olsa 3 doktor gezdi hala çözümü yokMerhaba geçmiş olsun benimde gecikme oluyordu soğan suyunu denedim ama alerji yapmıştı bende kekik çayı önermişti diyetisyenim öyle regl olabilmiştim
Bir kaç gün içtim ben öyle olmuştum her ay bu stres ve neden böyle olduğunu sorguluyor insan ister istemez normalde hareketli hayatı vardı 2-3 aydır hareketsiz mi acaba benim öyle olmuştu regl şaşmıştı sonra hayatıma tekrar hareketi ekleyince kekik çayına gerek bile kalmadı inşallah sorun çözülürMerhaba teşekkür ederim dün akşam kekik çayı içmiş birdenbire sancı başlamış sonra geçmiş ama yine olamıyor bende önceden kekik çayıyla olmuştum keşke bir ilacı olsa 3 doktor gezdi hala çözümü yok
Birde doktorlara gidip kesin bir çözüm bulamamak çok sinir bozucu aa evet üniversiteye gidiyordu haziranda mezun oldu hala iş bulamadı aylardır evde oturuyor Buda çok moralini bozuyorBir kaç gün içtim ben öyle olmuştum her ay bu stres ve neden böyle olduğunu sorguluyor insan ister istemez normalde hareketli hayatı vardı 2-3 aydır hareketsiz mi acaba benim öyle olmuştu regl şaşmıştı sonra hayatıma tekrar hareketi ekleyince kekik çayına gerek bile kalmadı inşallah sorun çözülür
Aşkım benim bildiğim kadarıyla adaçayı hemen kanamayı başlatıyor, soğan suyunuda çok fazla abartmadan denesin bence çünkü burda konularda görmüştüm bazılarında akıntı enfeksiyon tarzı şeyler yapmışBirde doktorlara gidip kesin bir çözüm bulamamak çok sinir bozucu aa evet üniversiteye gidiyordu haziranda mezun oldu hala iş bulamadı aylardır evde oturuyor Buda çok moralini bozuyor
Canım gebelik ve emzirme yoksa hayıt tentürü kullansın, çok kişide işe yaradı, hacamatta iyi gelirBirde doktorlara gidip kesin bir çözüm bulamamak çok sinir bozucu aa evet üniversiteye gidiyordu haziranda mezun oldu hala iş bulamadı aylardır evde oturuyor Buda çok moralini bozuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?