Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211
Canım 0-3 yaş setıni şebnem için kullanırsın

Canım sordum suyun olabılır yarın gel kontrol edelim dedi. Ama bır saatten fazla uzaklıkta. Ve çalısıyorum. O yüzden çok irdeliyorum kafamda. Gıtmesem içim rahat etmeyecek.. Gitsem tek bilet çıkmasın ama insan bir de dönüp boşuna geldık o kadar yolu dıyor. Kaç kez böyle gıttık hatırlamıyorum. Oğlum da şuanda ateşli yatıyor onu da hastanelerde yollarda rezıl etmek istemiyorum.. Falan fılan uzayıp gıdıyor.....

Canım 0-3 yaş setıni şebnem için kullanırsın
Aslında 3-6 alıp sonra eşim için hesap açıp oradan video izleyip de 0-3 olanları isteyecektim. İki çocuğum var sonuçta haksızlık da değil Göksuyu büyüttüm 3-6 istedim artık

Ben çok erken haftalarda böyle bir şüpheyle gitmiştim. Kızımı gece bırakamadım diye sabaha kadar da beklemiştim. Su şüphesi varsa hemen gelmelisin bir daha bekleme demişti doktor. O yüzden ne desem bilemedim canım ya insan kararsız kalıyor boşuna gitmek çok sinir bozucu haklısın. Oğluna da çok geçmiş olsun

Benimde akıntım 34. Haftadan beri çok yoğun ama renk koku sıkıntısı yok doktora da danıştığımda baktı sıkıntı görmediler, bence içiniz rahat etsin diye doktora gidin stres olunca korkuyor insan

Ya teslim tarihi 8-12 Aralık diyor ne zaman gidip alabilirim bakalım keşke eşimin üzerinden dinleseydim
Onu da öğrendimm şöyle yazmışlar bana mailde

Evet, sizden başka biri kimlik ibrazı olmadan teslim alabilir.Ancak yakınınızın teslim alabilmesi için mutlaka “teslimat kodunuzu” bilmesi gerekmektedir. Paylaşmayı unutmayın. Teslimat numaranızı üye girişi yaparak, Taleplerim sayfasına tıklayarak görüntüleyebilirsiniz.

İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

Yarınlara Kartopu Ekibi”

E süper o zaman gelince aldırayım hemen belki de doğurmazsam kendim alırım

Teşekkür ederim canım. Saat 6 da çamasırımı degiştirdım takıp edıyorum şuan

Azimliiii ne yaptın canım seni merak ediyoruz
Kızlar çok şükür kızım dünyaya geldi çok tatlı çok güzel bir his herkes sağlıkla kucağına aldır insallah sezeryan doğum oldu ben de biraz zorlandılar uyustururken yerini bulmakta bu kisim biraz acılıydı ama korkmayın kısa süreli aci 5-10 saniye falan, bir de kesilirken biraz baskı hissediyorsunuz çok normal korkmayın ben biraz korktum sakinleştirici yaptılar geçti gitti, son bir korku noktası da odaya çıkınca karina bastırıyorlar içerde kan kalmışsa çıksın diye o da kısa süreli gelip geçiyor, şimdi çok şükür iyiyim henüz ayağa kalkmadım bir de ilk kalkış zor diyorlardı bakalım, her şey yolunda mutluyum hafif bir ağrım var ağrı kesiciler zaten kesiyor baya

Yaaaa şükürler olsun kuzum sen de hamilelik yolculuğunu tamamlayıp annelik serüvenine başlıyorsun. Gözün aydın sağlıkla büyüsün güzel Nil

Kuzum zamanla emdikçe artıyor süt, artı olarak mamayı da emzirme destek sondası/sistemi ile verirsen hem göğsüne uyarı göndermiş olursun süt üretmesi için hem de meme reddi riskini azaltmış olursun. Bi de aşağıya bi video bırakıyorum istersen izle stres sütü en çok etkileyen şey emin ol mideleri o kadar zaten deli divane bi süte ihtiyacın yok desteklesen yeticek

Kızlar 36+4 oldum genital bölgede ya da vajinada agrı yaşayan var mı daha bugün doktor tam 40 haftayı doldurmayabilir daha erken gelebilir hazırlıklı ol dedi bu haftalarda normal mi bu tip agrılar yada enfeksiyondan dolayımı agrı yasıyorum acaba

Ay arkadaşım gözüm aydın, hoş gelmiş prenses Allah analı babalı büyütsün

Ya canım tüm yazdıkların icin teşekkürler
Bende Ertuğrul hocadan ayrılırken cok duygulanacagim gibi hissediyorum cok büyük bir emekle geldik bugünlere şükürler olsun

Ay canım yaa tebrik ediyorum gözün aydın Allah analı babalı büyütsün sağlıkla gelmiş ve yaninda ya bebegin daha ne ister insan
Sana da çok gecmis olsun canim benim bir an evvel toparlan inşallah yavrunla heyecanlı günler var önünde

Çok şükür canım iyi olmanıza çok sevindim sağlıkla, analı babalı büyüsün

Ben varım canım. Bende de agri oluyor. Hatta bugun o kadar fazla ki o ağrı, adımlarım bile küçüldü bacaklarımı birbirinden çok ayıramıyorum.
Enfeksiyon icinde idrar falan verseydin. Geçmiş olsun canım

Canım ben 33+5 teyim. Uzuuuun zamandır vajına kemıgıklerınde agrı hissediyorum. En çok da gece kalkarken. Dr birşey demedi. Umarım normaldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…