- 30 Aralık 2024
- 177
- 204
- 18
- 32
- Konu Sahibi annabelica
-
- #52.181
Canım 0-3 yaş setıni şebnem için kullanırsınKızlar yapı krediden kartopu setini alan oldu mu. Burada kim paylaştı hatırlamıyorum. Bebeğin doğum tarihini istiyor. İlk kızımı girdim ama 3 yaşından küçük diye otomatik olarak 0-3 yaş setini veriyor. Ben 3-6 yaş setini istiyorum nasıl yapabilirim acaba
Canım sordum suyun olabılır yarın gel kontrol edelim dedi. Ama bır saatten fazla uzaklıkta. Ve çalısıyorum. O yüzden çok irdeliyorum kafamda. Gıtmesem içim rahat etmeyecek.. Gitsem tek bilet çıkmasın ama insan bir de dönüp boşuna geldık o kadar yolu dıyor. Kaç kez böyle gıttık hatırlamıyorum. Oğlum da şuanda ateşli yatıyor onu da hastanelerde yollarda rezıl etmek istemiyorum.. Falan fılan uzayıp gıdıyor.....Benim bikaç haftadır çok akıntım var. Yğun yapışkan bir akıntı. Beyaz ve şeffaf olduğu için sorun etmiyorum. Yeşil kötü kokulu olmasını istemiyorlar. Doktoruna sorarsan en doğrusunu o söyler canım
Aslında 3-6 alıp sonra eşim için hesap açıp oradan video izleyip de 0-3 olanları isteyecektim. İki çocuğum var sonuçta haksızlık da değilCanım 0-3 yaş setıni şebnem için kullanırsın
Ben çok erken haftalarda böyle bir şüpheyle gitmiştim. Kızımı gece bırakamadım diye sabaha kadar da beklemiştim. Su şüphesi varsa hemen gelmelisin bir daha bekleme demişti doktor. O yüzden ne desem bilemedim canım ya insan kararsız kalıyor boşuna gitmek çok sinir bozucu haklısın. Oğluna da çok geçmiş olsunCanım sordum suyun olabılır yarın gel kontrol edelim dedi. Ama bır saatten fazla uzaklıkta. Ve çalısıyorum. O yüzden çok irdeliyorum kafamda. Gıtmesem içim rahat etmeyecek.. Gitsem tek bilet çıkmasın ama insan bir de dönüp boşuna geldık o kadar yolu dıyor. Kaç kez böyle gıttık hatırlamıyorum. Oğlum da şuanda ateşli yatıyor onu da hastanelerde yollarda rezıl etmek istemiyorum.. Falan fılan uzayıp gıdıyor.....
Benimde akıntım 34. Haftadan beri çok yoğun ama renk koku sıkıntısı yok doktora da danıştığımda baktı sıkıntı görmediler, bence içiniz rahat etsin diye doktora gidin stres olunca korkuyor insanYa kızlar bu akıntı korkutuyor beni. Bir arada konuşmuştuk normal demiştik burda. Şimdi enfeksiyon tedavi edilmezse bebeğe geçer tarzı seyler okudum. Baya korktum. Çamasırım hep ıslak uzun zamandır. Sizlerde de böyle akıntı oluyor mu?
Onu da öğrendimm şöyle yazmışlar bana maildeYa teslim tarihi 8-12 Aralık diyor ne zaman gidip alabilirim bakalım keşke eşimin üzerinden dinleseydim
E süper o zaman gelince aldırayım hemen belki de doğurmazsam kendim alırımOnu da öğrendimm şöyle yazmışlar bana mailde
“
Evet, sizden başka biri kimlik ibrazı olmadan teslim alabilir.Ancak yakınınızın teslim alabilmesi için mutlaka “teslimat kodunuzu” bilmesi gerekmektedir. Paylaşmayı unutmayın. Teslimat numaranızı üye girişi yaparak, Taleplerim sayfasına tıklayarak görüntüleyebilirsiniz.
İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederiz.
Yarınlara Kartopu Ekibi”
E tabı doğru canım. 2 çocuğun varAslında 3-6 alıp sonra eşim için hesap açıp oradan video izleyip de 0-3 olanları isteyecektim. İki çocuğum var sonuçta haksızlık da değilGöksuyu büyüttüm 3-6 istedim artık
Teşekkür ederim canım. Saat 6 da çamasırımı degiştirdım takıp edıyorum şuanBen çok erken haftalarda böyle bir şüpheyle gitmiştim. Kızımı gece bırakamadım diye sabaha kadar da beklemiştim. Su şüphesi varsa hemen gelmelisin bir daha bekleme demişti doktor. O yüzden ne desem bilemedim canım ya insan kararsız kalıyor boşuna gitmek çok sinir bozucu haklısın. Oğluna da çok geçmiş olsun
Kızlar çok şükür kızım dünyaya geldi
Yaaaa şükürler olsun kuzum sen de hamilelik yolculuğunu tamamlayıp annelik serüvenine başlıyorsun. Gözün aydın sağlıkla büyüsün güzel NilKızlar çok şükür kızım dünyaya geldiçok tatlı çok güzel bir his herkes sağlıkla kucağına aldır insallah sezeryan doğum oldu ben de biraz zorlandılar uyustururken yerini bulmakta bu kisim biraz acılıydı ama korkmayın kısa süreli aci 5-10 saniye falan, bir de kesilirken biraz baskı hissediyorsunuz çok normal korkmayın ben biraz korktum sakinleştirici yaptılar geçti gitti, son bir korku noktası da odaya çıkınca karina bastırıyorlar içerde kan kalmışsa çıksın diye o da kısa süreli gelip geçiyor, şimdi çok şükür iyiyim henüz ayağa kalkmadım bir de ilk kalkış zor diyorlardı bakalım, her şey yolunda mutluyum hafif bir ağrım var ağrı kesiciler zaten kesiyor baya
Kuzum zamanla emdikçe artıyor süt, artı olarak mamayı da emzirme destek sondası/sistemi ile verirsen hem göğsüne uyarı göndermiş olursun süt üretmesi için hem de meme reddi riskini azaltmış olursun. Bi de aşağıya bi video bırakıyorum istersen izleÇok sağol canım
Çok şükür günden güne artığını gördükçe mutlu oluyorum.
Evet maalesef göğüslerim çok hassas ama mesela bugün oğlum memede 20dk durdu ve sürekli çekti o kadar mutlu etti ki ağrı sızı hiç umurumda olmadı. 3 saatte 1 önce bir göğsü birine diğerini birine emziriyorum. Emzirmenin peşine mama ve sonrasında da biraz sağım yapıyorum. Şimdilik bu düzen iyi geldi. Sağımda iki memeden 10 -15ml kadar sür geliyor. Umuyorum ki emerken daha çok gidiyordur midelerine
Sabırlı olmak lazım gerçekten onu anladım.
Zamanla inşallah çoğalacak
Ay arkadaşım gözüm aydın, hoş gelmiş prensesKızlar çok şükür kızım dünyaya geldiçok tatlı çok güzel bir his herkes sağlıkla kucağına aldır insallah sezeryan doğum oldu ben de biraz zorlandılar uyustururken yerini bulmakta bu kisim biraz acılıydı ama korkmayın kısa süreli aci 5-10 saniye falan, bir de kesilirken biraz baskı hissediyorsunuz çok normal korkmayın ben biraz korktum sakinleştirici yaptılar geçti gitti, son bir korku noktası da odaya çıkınca karina bastırıyorlar içerde kan kalmışsa çıksın diye o da kısa süreli gelip geçiyor, şimdi çok şükür iyiyim henüz ayağa kalkmadım bir de ilk kalkış zor diyorlardı bakalım, her şey yolunda mutluyum hafif bir ağrım var ağrı kesiciler zaten kesiyor baya
Ya canım tüm yazdıkların icin teşekkürlerKuzum hala sezaryen ağrılarım var maalesef. Kalkıp yürüyorum tabi ama uzun süre oturduktan sonra yattıktan sonra kalkmak çok zorluyor beni. Bazı kişiler daha rahat atlatmış. Bu benimle ilgili bir şey olabilir. Sezaryen sırasında da zaten bebekler çıktıktan sonra ağrım çok olunca uyuttular beni. İyi ki de unyutmuşlar. Tek bebek olsaydı kesinlikle vajinal isterdim. Sonrasında toparlanması daha kolay oluyormuş.
Annem de kayınvalidem de yanımda şu an. Olmasalarmış o kadar zor olurmuş ki. İlk bir iki gün resmen kendi halime düştüm. Annem Cumartesi gidecek ama kardeşimin ameliyatı için. Ben de o zamana toparlamış olurum inşallah. Ertuğrul hoca 1 hafta sabret, sonra rahatlayacaksın dedi. Ameliyat sonrası nedense Ertuğrul hocadan ayrılmak bi hüzünlendirdi beni. 6 hafta sonra kontrole çağırdı ama.
Biz 6.katta kaldık canım. İlk kaldığımız oda gerçekten çok küçüktü. Bir de iki bebek gelince hareket edecek yer kalmadı neredeyse. Sonrasında geçtiğimiz oda iyiydi ama sadece 2 tane büyük oda varmış galiba. İkisinde de su ısıtıcı, bardak, kapsül kahve makinesi, su gibi şeylerin olduğu bir masa kısmı vardı. Orada yer açılıp çikolata konulabilir. Büyük odada yuvarlak bşr orta sehpa da vardı. Ona da koyulabilir.
Çantama havlu falan da koymuştum hiç gerek kalmadı. Çoğu şeyi kullanmadım bile. Bebekler için hemşireye verilecek bir şey hazırlamayın. İstemiyorlar zaten. Biberon koymuştum. Onu istediler hemen. Ben Philips avent almıştım. Bunu çekmeleri çok zor deyip ekstra delik açtılar. Hatta sonradan daha kolay olması için eczaneden weebaby marka aldırdılar. Ama bu benim bebeklerim küçğk olduğu için de olabilir. Kaşık biberon falan da koymuştum ama hiç kullanmadılar. Kendim için iki tane 3kü takım yetti. Depend falan gerek yok. Kendileri daha kalanını verdiler.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar canım
Soracağınız bir şey varsa çekinmeyin
Ay canım yaa tebrik ediyorum gözün aydın Allah analı babalı büyütsünKızlar çok şükür kızım dünyaya geldiçok tatlı çok güzel bir his herkes sağlıkla kucağına aldır insallah sezeryan doğum oldu ben de biraz zorlandılar uyustururken yerini bulmakta bu kisim biraz acılıydı ama korkmayın kısa süreli aci 5-10 saniye falan, bir de kesilirken biraz baskı hissediyorsunuz çok normal korkmayın ben biraz korktum sakinleştirici yaptılar geçti gitti, son bir korku noktası da odaya çıkınca karina bastırıyorlar içerde kan kalmışsa çıksın diye o da kısa süreli gelip geçiyor, şimdi çok şükür iyiyim henüz ayağa kalkmadım bir de ilk kalkış zor diyorlardı bakalım, her şey yolunda mutluyum hafif bir ağrım var ağrı kesiciler zaten kesiyor baya
Çok şükür canım iyi olmanıza çok sevindimKızlar çok şükür kızım dünyaya geldiçok tatlı çok güzel bir his herkes sağlıkla kucağına aldır insallah sezeryan doğum oldu ben de biraz zorlandılar uyustururken yerini bulmakta bu kisim biraz acılıydı ama korkmayın kısa süreli aci 5-10 saniye falan, bir de kesilirken biraz baskı hissediyorsunuz çok normal korkmayın ben biraz korktum sakinleştirici yaptılar geçti gitti, son bir korku noktası da odaya çıkınca karina bastırıyorlar içerde kan kalmışsa çıksın diye o da kısa süreli gelip geçiyor, şimdi çok şükür iyiyim henüz ayağa kalkmadım bir de ilk kalkış zor diyorlardı bakalım, her şey yolunda mutluyum hafif bir ağrım var ağrı kesiciler zaten kesiyor baya
Ben varım canım. Bende de agri oluyor. Hatta bugun o kadar fazla ki o ağrı, adımlarım bile küçüldü bacaklarımı birbirinden çok ayıramıyorum.Kızlar 36+4 oldum genital bölgede ya da vajinada agrı yaşayan var mı daha bugün doktor tam 40 haftayı doldurmayabilir daha erken gelebilir hazırlıklı ol dedibu haftalarda normal mi bu tip agrılar yada enfeksiyondan dolayımı agrı yasıyorum acaba
Canım ben 33+5 teyim. Uzuuuun zamandır vajına kemıgıklerınde agrı hissediyorum. En çok da gece kalkarken. Dr birşey demedi. Umarım normaldırKızlar 36+4 oldum genital bölgede ya da vajinada agrı yaşayan var mı daha bugün doktor tam 40 haftayı doldurmayabilir daha erken gelebilir hazırlıklı ol dedibu haftalarda normal mi bu tip agrılar yada enfeksiyondan dolayımı agrı yasıyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?