Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Kızlar şimdi bizim ne zaman hangi aşıyı olmamız lazım 16+1im benim doktor yönlendirmedi herhangi bir şey için, asm’den de aramadılar da arada bişi atlamayayım
Asm’den takipliysen ararlar 18. Hafta gibi, izlem için. Aşı daha sonra zaten, muhtemelen onun bilgisini de verirler. Aramazlarsa siz gidersiniz.

Çok geçmiş olsun, neyseki vaktinden önlem almışsınız

Çok geçmiş olsun Bir an önce iyileşirsin inşallah. Doktorlar kişisel havuz ise biraz daha ılımlı yaklaşıyorlar ama otel havuzu gibi yerlere izin vermiyorlar diye biliyorum. Deniz tuzlu olduğu için denize girmeye güvenli diyorlar. Bir de ıslak mayo ile mi durdun acaba? O da enfeksiyonu tetikliyormuş.

sagol canım evet ıslak durdum oda yapmış olabilir

kızlar eşimde hala kız olacagına inanamıyor biraz daha bekleym net olması için diyor doktorum net kız dedi
ultrason fotografını da atıyorum simdi

Eklentiler

• 17524907227961285479017046393469.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 37
Çok geçmiş olsun canım benim dikkat etmek gerekli Allah bı DHA göstermesin sen eve geçince yeniden doktora git enfeksiyon geçmiş mi ne durumda baktır yeniden bence

Erkek mi bekliyordu kuzucum
bir tane oglumuz var
kızımız olacagına inanamıyor o derece kız istiyor ya degilse diye tereddütte
hevesi kursagın da kalır diye kızım olucak diyemiyor net olarak
cok erkek hissediyorduk ikimizde
birdaha kızım olucakmış gibi hissedemedim hiç o yuzden kız diyince hem cok şaşırdık hem çok sevindik

İNsaallah kız gibi Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

Kızlar 18-23 haftalar arası mi ideal detayli ultrason haftası simdi ? Bende randevumu alacagim da. Benim randevu alacagim zaman 21 haftalik olacagiz ideal mi zamanı? Yoksa 22 ye mi alayım sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…