- 25 Şubat 2025
- 1.295
- 1.713
- 48
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #16.341
Valla en son iki hafta önce 224 muydu neydi bugün kiloyu söylemedi kuzum bilmiyorum normalde ben de 19+4um bugün ama doktor direkt 20 haftalık dediGözün aydın canım güzel haberler almışsın. Kaç gr olmuş acaba? Ben de merak ediyorum 19. Haftadayım. En son 1 ay önce gitmiştim.
İnşallah bize yüzünüde gösterir fua edinCanım benimde haftaya pazartesi günü. Ben tok olarak biliyorum. Hatta tatlı yada meyve suyu tarzıda al yanına
Çok teşekkür ederimCanım henüz gitmedim ama doktorun asistanı özellikle vurguladı yok karınla gelin ve gelirken tatlı bir şey yiyip vişne suyu için diye, bebek daha hareketli olduğu için daha kolay oluyormuş
detaylı dediğin organ taraması demi?Kızlar 20+5 e aldım detaylı ultrason randevumu. Erken değil demiii
Evet canımdetaylı dediğin organ taraması demi?
Canım şuan salgın da var ishal salgını habern olsun dikkatli ol, uzun sürerse gidersin doktora bol su içKızlarrr 2 gğn oncesıne kadar kabızlıktan muzdarıp olan ben 2 gğndğr karın agrısı yla gelen ishal yasıyorum ne oluyor boyle ya
18-23.haftallıkken yapılıyormuş tam iyi senin randevun haftana göreEvet canım
Canım ben tatile gidicem dedim, hiç deniz yasak vs gibi bişey demediKızlar selam , plasentası aşağıda olanlar doktor denizi yasakladı mı ? Bize ilişki vs dedi de denizi hatırlamıyorum .Sıkıntı yaratır mı acaba
Benim 15 ağustos18-23.haftallıkken yapılıyormuş tam iyi senin randevun haftana görebenimkide 21+4de randevum bu ayın 29.07.de
Canım senin plasentan aşağıda mı benim gibi ?Canım ben tatile gidicem dedim, hiç deniz yasak vs gibi bişey demedi
Benim de 4agustosta zaman gecmiyii18-23.haftallıkken yapılıyormuş tam iyi senin randevun haftana görebenimkide 21+4de randevum bu ayın 29.07.de
Canım benim doktorum perinatolog ve kendisi yapacak detaylı ultrasonu. Benim de aynı haftama verdi randevumuKızlar 20+5 e aldım detaylı ultrason randevumu. Erken değil demiii
Canım Türkiye'de salgın varmış galibaKızlarrr 2 gğn oncesıne kadar kabızlıktan muzdarıp olan ben 2 gğndğr karın agrısı yla gelen ishal yasıyorum ne oluyor boyle ya
Canım beni de kimse aramadı. Doktoruma sordum gideyim mi aile hekimime diye. 24.haftada aşı var o zamana kadar gerek yok dediKızlar şimdi bizim ne zaman hangi aşıyı olmamız lazım16+1im benim doktor yönlendirmedi herhangi bir şey için, asm’den de aramadılar da arada bişi atlamayayım
Anladım canım, teşekkürler, ultrason kâğıdı verdiyse genelde orda yazıyor ayrıntılı ama vermemiştir muhtemelen.Valla en son iki hafta önce 224 muydu neydi bugün kiloyu söylemedi kuzum bilmiyorum normalde ben de 19+4um bugün ama doktor direkt 20 haftalık dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?