Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Gözün aydın canım güzel haberler almışsın. Kaç gr olmuş acaba? Ben de merak ediyorum 19. Haftadayım. En son 1 ay önce gitmiştim.
Valla en son iki hafta önce 224 muydu neydi bugün kiloyu söylemedi kuzum bilmiyorum normalde ben de 19+4um bugün ama doktor direkt 20 haftalık dedi

Kızlarrr 2 gğn oncesıne kadar kabızlıktan muzdarıp olan ben 2 gğndğr karın agrısı yla gelen ishal yasıyorum ne oluyor boyle ya

Kızlar selam , plasentası aşağıda olanlar doktor denizi yasakladı mı ? Bize ilişki vs dedi de denizi hatırlamıyorum .Sıkıntı yaratır mı acaba

Kızlar şimdi bizim ne zaman hangi aşıyı olmamız lazım 16+1im benim doktor yönlendirmedi herhangi bir şey için, asm’den de aramadılar da arada bişi atlamayayım

Kızlar şimdi bizim ne zaman hangi aşıyı olmamız lazım 16+1im benim doktor yönlendirmedi herhangi bir şey için, asm’den de aramadılar da arada bişi atlamayayım
Canım beni de kimse aramadı. Doktoruma sordum gideyim mi aile hekimime diye. 24.haftada aşı var o zamana kadar gerek yok dedi

Valla en son iki hafta önce 224 muydu neydi bugün kiloyu söylemedi kuzum bilmiyorum normalde ben de 19+4um bugün ama doktor direkt 20 haftalık dedi
Anladım canım, teşekkürler, ultrason kâğıdı verdiyse genelde orda yazıyor ayrıntılı ama vermemiştir muhtemelen.

Selam güzel anneler
tatildeydim bitti evime döndüm çok şükür aşırı yorgunum
doktorum denizi havuzu yasaklamadi bana bende Havuza baya girdim
sol kasık agrım vardi adım atınca bile agrı vardi şişiyordu orasi sanki ve kızımn hareketlerini cok net hissediyorum o gun sadece sabah 1 defa hissettim sonra hic hissetmedim
tatilin 4.gununde wc gittigim de damar gibi kan geldi peceteye hemen doktorumu aradim riskli gebe oldugum icin riske atmayalm acile git dedi kaldıgmz otelde hastaneye 1 bucuk saat gittik
Alttan muaynr etti idrar testine gerek bile yok baya baya enfeksiyon kapmşsn dedi akıntı icerde birikmis dedi cok canım yandı
ben aglıyorum tabi hastaneye gidene kadar kalp atışı varsa açın dinlym bari cok stres yaptm dedim kalp atışı dinletti ben iyice aglamaya basladim rahatladıgm icin
fitil yazdilar ve tek kullanımlık toz ilac yazdilar
sonra korkudan denize de havuzada asla girmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…