Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Naptın gittin mi acile ya da eczaneye vajinadaki akıntıya sureceksin bana da acilde yapmışlardı bı kere orda gördüm eczane açıklamasını yapar aslında sana
Yazdım kuzum şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür. O testten alıp evde bulundurmak lazım aslında bence ya. Ne zaman ne olacağı belli olmuyor

İnşallah kuzum şöyle kafa rahatlığıyla doğuralim hepimiz korku endişe yaşamadan

Evet canım ben de öyle düşünüyorum. Düşündüğüm zamandan 2 hafta daha erken olacak ona çok üzülüyorum şu an. İnşallah kolayca geçiririz biz de bu süreci

Yazdım kuzum şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür. O testten alıp evde bulundurmak lazım aslında bence ya. Ne zaman ne olacağı belli olmuyor
Aşkım gözümü açar açmaz yatakta daha sana bakmaya geldim, çok sevindim minik dönerin iyi olmasına, çok şükür yolunda her şey. Günüm güzelleşti

Evet canım ben de öyle düşünüyorum. Düşündüğüm zamandan 2 hafta daha erken olacak ona çok üzülüyorum şu an. İnşallah kolayca geçiririz biz de bu süreci
Evet anne de duygusal bir sürece giriyor bende öyle olmuştum ama geçiyor sonra o rahatlayıncq sanada bir rahatlık geliyor

kız cok korkuttun bizi çok şükür iyisiniz
ama doktorun cok güzel dikkat ederek takip etmiş ve muane etmiş herşeyi çok beğendim vallah
nasıl şaşırdım şuan ilk kez duydum böyle bişey

@Zaaraaa emzirmeyi bırakan sendin dimi canım. Nasıl geçti süreciniz. Çok kötüyüm ya. Kızlar da dicek ne kadar abartıyor diye ama 2 sene sonra görürüm ben onları
Canım bekara karı boşamak kolay misali valla ne yalan söyleyeyim bu kadar zor olmamalı diye düşünüyorum. Hatta bence kızından ziyade senin için daha zor olacak gibi. Şimdiye kadar tanıdığım kadarıyla sen bu konularda çok duygusalsın. Bazı anneler için emzirmek çok başka anlamlar ifade ediyor ve sen böyle bir annesin. Yoksa ben arkadaşlarımda çok gördüm emzirmeyi bıraktıktan sonra oh be dünya varmış diyen. Hamileliğin etkisiyle tabi şimdi sen daha da duygusalsın ama psikolojini biraz daha iyi yönetmelisin. Hem bak doktorun da demiş büyük kızının artık süte ihtiyacı yok diye. O yüzden kötü hissetme kendini. Ama tekrar diyorum yaşamadan bilinmez. Bekara karı boşamak kolay

Aşkım gözümü açar açmaz yatakta daha sana bakmaya geldim, çok sevindim minik dönerin iyi olmasına, çok şükür yolunda her şey. Günüm güzelleşti
Çok şükür canım. Senin göbüşü konuşurken öne atladım gibi oldu birden diğer kuzumun derdine düştüm şimdi de. İnşallah o da çok üzülmeden bitiririz bu süreci

kız cok korkuttun bizi çok şükür iyisiniz
ama doktorun cok güzel dikkat ederek takip etmiş ve muane etmiş herşeyi çok beğendim vallah

nasıl şaşırdım şuan ilk kez duydum böyle bişey
Evet canım çok güzel ilgilendi sağolsun aklımda soru işareti kalmadı güzel açıkladı herşeyi. Diğer doktorum emzirebilirsin demişti ama şimdi bu doktor bırak dedi. Zaten 2 hafta kalmıştı aklımdaki tarihe. O yüzden şimdi de bırakabilirim diye sorgulamadım artık. Ama hic hazır değilim tabi

Öyle gerçekten çok da yoruldum ama şu an duygusal olarak çökmüş hissediyorum. Sen nasıl birden mi bıraktırmıştın taktik verir misin
Canım hiç canını sıkma hormonlardan dolayı ekstra etkileniyosun 21 aylıktı ben kestiğimde inan çocuklar bizden daha güçlü hemen unutuveriyorlar. Cuma günüydü eşim evde olsun diye öyle ayarlamıştık sabah bir anda kestim istediğinde anneciğim sen biyüdüğün için artık içinde ki süt bitti canın isterse su içebilirsin kucağımda yatabilirsin vs. Uykusu gelesiye dayanıyordı uyku gelince ağlıyordu kucağımda evi gezdirerek uyutuyordum eşim evi gezdiriyordu ilgisini farklı yönlere çekiyorduk. İlk iki gece ağladı uykusuz kaldık üçüncü günün sabah sanki başka biri gibiydi kabullenmiş unutmuş.. inşallah kolayca sende halledeceksin

Anne ve bebek bağısını iyi bilirim bende emzirdim baya insan çok alışıyor tabi senin sürec daha uzun olduğu için sizdeki bağ farklıdır duygusal bi ayrılık olcak ama sen nasıl kızını düşünüyorsan artık bir kızın daha var ve ikisi için yetebildiğin için gurur duyman gerek kendinle canım bak 12ayda yine emzirceksin ikinci kızını

Canım aslinda sende bir görünseydin ya doktora. Ihmal etmemek gerek. İnşallah olumsuz birsey yoktur dikkat et sende
Ortasında beyazlık var akıntı diye düşündüm hep. Kendi doktoruma gidicem 1’inde, o zaman sorarım diye düşündüm. Kaç gündür var çünkü, önceden de vardı arttı sanki, o yüzden çok evham yapmak istemedim ama aklıma da takılmıyor değil

Şükür canım. Sevindim, için de rahatlamıştır. Emzirmeyi bırakmak üzücü haklısın, ben artık çok zorlandığım için ani bir kararla bırakmıştım ama zaten öncesinde azaltmıştık epey zorla da olsa. O bile insanın içini burkuyor. Eşin yanında olduğunda ondan destek almalısın. Oğlum normalde benle memede uyurdu hep, azaltma ve bırakma sürecinde babası uyuttu akşamları. İçerden gelen ağlama sesleri içimi parçalardı, yanına gitmemek için çok zorlanırdım. Gece de kalkınca eşim daha çok ilgilendi ama ben de ilgilendim tabii. Konuş anlat ona her şeyi, anlıyorlar inan ki. Ağlasa da ikna olacaktır bir süre sonra. Kolaylıklar diliyorum

annabelica Çok geçmiş olsun canım hepsini birden okuyup cevap veriyorum sen çok güçlü bir annesin ben de bir kere öyle yaşamamıştım su sızması gibi doktorda bu o değil demişti emzirme konusuna gelince inan hiçbir bilgim yok ama senin duygu durumunu anlamaya çalışıyorum umarım en kısa zamanda en az üzüntüyle atlatırsın bu süreci çünkü hem hormonlar hem de ağlayan bir bebek çok zor olmalı ama eminimki sen onu da çok başarılı yönetirsin

Ay inşallah inşallah hayatım Rabbime şükür bugünleride konuşuyoruz detaylı günleri gelsin onlarda çok güzel geçecekBurası iyi ki var birbirimizinkine sevinerek daha hızlı geçiyor zaman
Öyle kuzum çok şükür gerçekten, hersey yolunda gitsin hepimiz icin hep güzel haberler alalım hep mutluluk haberleri çoğalsın. Orasi dogru gerçekten birbirimizin mutluluguna seviniyoruz bu cok guzel birseh

annabelica canım bak en azından bebisinden bir sıkıntı olmadığını öğrendin gelmis gecmis olsun
Benim emzirme alakali tecrübem yok ama cok yakinim daha bebegi 6 7 aylikken fln hamile kalmisti yeniden, o dönem herkes israrla emzirmeyi birakmasini söylemişti iki cocuga da fayda etmez o süt demişlerdi. Tabi cok eskidendi neden dediklerini bilmiyorum aklimda bu var sadece.
Doktorun en dogrusunu bilip seni yonlendirmistir elbette işin duygusal boyutu vardır ama o da hamişlikten daha uçlarda yaşamana sebep oluyordur yüksek ihtimalle. Kolayca atlatirsiniz inşallah

Canım sende bir görün olsun elinden geleni yap. Veya kizlar diyor ya eczanede testi varmis alıp evde yap nasil birseyse.
Ama dedigin gibi surekli varsa akıntı olabilir Canım benim

Ben çok duygusalim gerçekten ya. Emzirirken kalbim eriyor aşktan. Şimdi kızımın büyümesi yolunda kocaman bir adım attık. Rahat ederim etmesine tabi uyumaya çok ihtiyacım var özellikle de. Ama annelik bi an önce tüketilip büyüse de rahat etsem denecek bir konu da değil sanki ya. Anlam yüklediğim için kendime de kızamıyorum. Büyüyünce ne yapıcaz ki ne bileyim benim hayatım sıkıcıdır belki de

Ya ne güzel olmuş. Sorduğum herkes 2 gece diyor zaten. İnşallah öyle çabuk alışır benim kuzum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…