• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    208
ellerim karıncalanıyor ve elimi acıp kapatırken şişlik hissediyorum zor yapıyorum🤣

ayaklarımdada zaten şişlikden sonra yürürken ağrıyor ve su toplamış gibi hissediyorum
Anladım canım bu arada ben şu bacak şeyini denedim cano atamadım he ama doğum tarihimde doğuracağımi düşünüyorum onla alakası varmı olaki🫣

Kızlar morelim bozuldu bugün kontrolüm vardı evden çıkmadan WC de pembe lekelenme farkettim nasıl korktum 34 haftadayim ultrasonda bebek iyi göründü rahîm ağzında açılma yok dedi nst de sancı çıkmadı kan idrar tahlili alındı sonuç bekliyoruz hastanede bebek hareketleri de iyi neden olduğunu bilmiyorum aranızda yaşayan var mı

Kızlar morelim bozuldu bugün kontrolüm vardı evden çıkmadan WC de pembe lekelenme farkettim nasıl korktum 34 haftadayim ultrasonda bebek iyi göründü rahîm ağzında açılma yok dedi nst de sancı çıkmadı kan idrar tahlili alındı sonuç bekliyoruz hastanede bebek hareketleri de iyi neden olduğunu bilmiyorum aranızda yaşayan var mı
Benim akıntımda hafif pembe lekelenme olmuştu kontrolde bir şey çıkmadı idrar yolu enfeksiyonu için fitil kullandım sonra olmamıştı doktor bebek baskı yapmış olabilir falan demişti

Ayyy arkadaşım o iki damla sütü 2 elimle taşıyorum bişey olur akar yere düşer diye buna nasıl dayandın ne yaptın😭 beni bugün taburcu edecekler nasıl gideceğim hiç bilmiyorum 🤷‍♀️
94826E54-2576-40D9-999B-DD3D2674252E.webp
Dediğin gibi şu iki damla sütü götürmek için dökülmesin diye elimde taşımıştım gittiğimde üzülerek teslim etmiştim hemşirenin eline 😞 oraya gelen sütleri yazıyolardı bskmıştım kim ne kadar süt getirmiş diye en az olan benimdi oturup ağlamıştım saatlerce o günü hayatım boyunca unutamam ama şuan sütüm var şükürler olsun oğlumda yanımda 🙏 sabret canım herşey yoluna girecek Allah bi şekilde sabrını veriyor 🙏🙏 sanada tavsiye edebilirim ben çok memnun kaldım bestlak damla kullanmaya başladığım gibi etkisini gördüm sütüm arttı istersen bi dene

Benim akıntımda hafif pembe lekelenme olmuştu kontrolde bir şey çıkmadı idrar yolu enfeksiyonu için fitil kullandım sonra olmamıştı doktor bebek baskı yapmış olabilir falan demişti
İnşallah öyledir canım neden olabilir dedim çok şey olabilir enfeksiyonnda olabilir demişti erkenden doğum falan olmaz inşallah tansiyon da var bende çanta falan hiçbir şey hazirlamadim da daha 🤦🏻‍♀️ ilk iş kıyafetleri yıkayıp ütülemek olacak 🙏🏻

Selamlar herkese 🌸 Umarım hepimiz için güzel bir hafta olur 🙏 Ben bugün 37 oldum, sanırım yarın burada hamilelik takvimimde 38 yazacak 🫢 Koskoca 38 😍 Hiç inanamıyorum her an bebeğimize kavuşabiliriz 😇
Dün de oğlumun odasındaki duvarlara sticker yapıştırdık. Çok sevimliler, size de fikir olsun diye paylaşıyorum bu duvar özellikle çok hoşuma gitti 😍

1000141695.webp

Selinnnn çok merak ettik seni. Şükürler olsun bu uykusuz gecelere❤️🙏🙏 Çok normal hepimiz böyle olcaz yakında. Ama hepsine dayanıyor insan. Yeter ki sağlık olsun 🥰
Yazamadım yoğunluktan canım hemen gelen gidende oldu bi kaç kişi hep yazcam yazcam anca bugüne nasip oldu 😇 şükür onunla uykusuz geceler bile çok güzel bir daha bu minnak halleri olmayacağı için arada uyandırıp sıkıştırıyorum 😂😂 canım bide ben sana bişey sorcam senin önerdiğin bir çocuk doktoru var mı kızın için gittiğin memnun kaldığın şehir hastansinde

İnşallah öyledir canım neden olabilir dedim çok şey olabilir enfeksiyonnda olabilir demişti erkenden doğum falan olmaz inşallah tansiyon da var bende çanta falan hiçbir şey hazirlamadim da daha 🤦🏻‍♀️ ilk iş kıyafetleri yıkayıp ütülemek olacak 🙏🏻
Evet pek bir sebep söyleyemiyorlar benim bitmeyen bi idrar yolu enfeksiyonum vardı fitil baya iyi geldi. Doktor kan idrar sonucunuza göre daha açıklayıcı konuşur büyük ihtimalle. Önemli bir şey yoktur inşallah 🙏
Çantanız hazır olunca insanın içi daha rahat oluyor mutlaka hazırlayın 😁

endişe edicek bişey cıkmamış canım korkma son haftalarda olabiliyor böyle şeyler ama sen önlem alıp baktırmıssın herşeyine🙏🏼

Selamlar herkese 🌸 Umarım hepimiz için güzel bir hafta olur 🙏 Ben bugün 37 oldum, sanırım yarın burada hamilelik takvimimde 38 yazacak 🫢 Koskoca 38 😍 Hiç inanamıyorum her an bebeğimize kavuşabiliriz 😇
Dün de oğlumun odasındaki duvarlara sticker yapıştırdık. Çok sevimliler, size de fikir olsun diye paylaşıyorum bu duvar özellikle çok hoşuma gitti 😍

Eki Görüntüle 3675000
maşallah size az kaldı canım😍
çok tatlı olmuş stickerlar🤩🤌🏼

herşeyin hazır mı?

Kızlar bizim bugün kontrollerimiz vardı sarılık için 1 gece yatış verdiler istemsizce ağlıyorum bakamadım mı ben bebeğime 😢😢😭😭
Canım niye öyle düşünüyorsun, bebeklerin nerdeyse hepsi sarılık oluyor bunun seninle bir alakası yok ☹️ gözetim altında olmanız daha iyi, dr olmadı sütün yetmiyorsa beslenmeden kaynaklıysa, mama desteği verir kolayca atlatırsınız inşallah

Back
X