Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
İnanırımmmm benim de her gün sabah akşam robot çalışıyor evde çıkan tozu anlatamam sen de beni anlarsın gerçi En iyisini yapmışsın bana kalsa ben de kaldırırdım ama eşim halısız ev sevmiyor. Annem yazın kaldırır, kışın serer. Ben de bekarken öyle alışmıştım annemden dolayı hem daha serin oluyor. Doğuma doğru eylül başında başlarsınız temizliği bitirirsiniz. Ben de annemle eylül başında temizleriz diye konuştum. Önce perde ve camı hallederiz halıları da yıkamaya veririz, makineye atılıyor mutfak ve yatak odam onları da makine yıkar giyinme odası, holdekiler jüt ikeanın halısı onlar ne yıkanıyor ne de yıkamaya veriliyor onları da elde nemli bezle silip havalandırma yapıcam. Böyle plan yaptım hayırlısıyla o zaman yaparız artık

selam canım ben de şu anda ikiz grbelik yaşıyorum ve yazdıklarınızı dikkatlice takip ediyorum ufak ufsk fikirler ediniyorum sizden bir şeyi merak ettim özel olmayacaksa boy ve kilo oranınız nasıl acaba bu konuda biraz endişelerim var da sağlıklı gebelikler dilerimm

Merhaba. Elimden geldiğince yardımcı olurum. Benim mi bebeklerin mi boy ve kilolarını sordunuz

Yaz geldi camlar balkonlar açık mecbur her yer toz içinde kalıyor çok iyi anlıyorum seni valla eşim istese de istemese de mecbur bırakıyorum ben kirlenirse bir daha kaldır indir yapamam yani, daha gardırop gelip temizlenecek kıyafetler eşyalar yıkanıp yerleşecek, hastane hazırlıkları var buzluk hazırlığı yapılacak kışlık konserveler yapılacak ben de eylülde temizliği bitirir son ayimda da dinlenirim diye hesap kitap yaptım ama bakalım

Of senin kışlık konserve işin de varmış biri yardım etse ya bana kayınvalidem yapıp veriyor sağ olsun her şeyimi o konuda rahatım. Hhahaha mecbur sevecek diyorsun haklısın

Of senin kışlık konserve işin de varmış biri yardım etse ya bana kayınvalidem yapıp veriyor sağ olsun her şeyimi o konuda rahatım. Hhahaha mecbur sevecek diyorsun haklısın
Aslında onları da tek başıma yapmıyorum ama bütün günümüzü alıyor sonuçta e şimdi bir günlük iş bir gün de dinlenmek demek yani işimiz gücümüz var halı yok diyorsak yok nokta

Kızlar bir şey soracam tansiyonum devamlı diüşüyor 7/3 oluyor baygnlk hissi geliyor bu aralar sklaştı oldgm yere yığılıyorm var mı aynı şeyi yaşayan

Çıktı çıktı normal şükürler olsun ki bebişimde iyi sadece başı yukarda ayakları aşağıdaymış ama bir sıkıntı olmazmış hatta doktorum senin çocuğun herşeyi ters dedi
Ayyy hadi gözün aydın darısı bana inşallah hahahha ciddi misin? Benim bebe ilk zamanlarda öyle duruyordu öyle rahatlarsa demek ki

Aslında onları da tek başıma yapmıyorum ama bütün günümüzü alıyor sonuçta e şimdi bir günlük iş bir gün de dinlenmek demek yani işimiz gücümüz var halı yok diyorsak yok nokta
Hhaha doğru 1 gün iş yapsak 2 gün dinlenmek gerektiği için her şey uzun sürüyor şu dönemde yardımcı olan herkese çok kalp valla

Yok yok girme depresyona bebegin dogduktn sonra uyku duzenimiz olmyck pek en azindan bol bol dinlenenerji depoladiğinu dusun canim

Danıştımda bişey demiyor siz danıştımızmı ne dediler
Ben de idrar yolları enfeksiyonu çıktı, ilaç kullandıktan sonra o ağrı biraz da olsun geçti gibi ama hala devam ediyor. Bir de rahim ağzım kısalmış

Kızlar göğüs pompası aldınız mı ben evden çalışabiliyorum ama illa ki katılmam gereken duruşmalar toplantılar oluyor . Baya işlerim azaldı da gerçi ama illa ki lazım olacak. Mochi giyilebilir alayım diyorum. Diğer markalar önerilmiş de ben boykot ettiğim için almak istemiyorum onları bu marka iyi midir bilen var mı

arkadaşım başka bir markanın eller serbest süt sağma makinesini aldı çekim gücü yok denecek kadar azmış .Geri lansinoh çiftli pompayı aldı çok memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…