Ben bundan almıştım. Tabi daha kullanmadık bilemiyorum iyi midir kötü müdürKızlar göğüs pompası aldınız mı ben evden çalışabiliyorum ama illa ki katılmam gereken duruşmalar toplantılar oluyor . Baya işlerim azaldı da gerçi ama illa ki lazım olacak. Mochi giyilebilir alayım diyorum. Diğer markalar önerilmiş de ben boykot ettiğim için almak istemiyorum onları bu marka iyi midir bilen var mı
Yaaa kıyamam hayırlı olsun canım rabbim her imtihan sonrası güzellik verir. Bebişin sağlıklı günler de kullansınOğlumun yatak odası kuruldu. Ağla ağlaaaaa içim dışıma çıktı bir güzelAklıma ilk bebeğimi kaybettiğim zamanlar geliyor. Hastanenin ortasında allahım ben bir daha nasıl tedavi görüp hamile kalacağım diyip hüngür hüngür ağlıyordum şimdi yatak odası kuruldu. Her halimize çok şükür gerçekten
Teşekkür ederim canım benim amiiiin inşallah hepimiz güzel günlerde kullanalım. Ahhh dimiii çok şükür rabbimeYaaa kıyamam hayırlı olsun canım rabbim her imtihan sonrası güzellik verir. Bebişin sağlıklı günler de kullansın
Güle güle odasın da büyüsün paşaOğlumun yatak odası kuruldu. Ağla ağlaaaaa içim dışıma çıktı bir güzelAklıma ilk bebeğimi kaybettiğim zamanlar geliyor. Hastanenin ortasında allahım ben bir daha nasıl tedavi görüp hamile kalacağım diyip hüngür hüngür ağlıyordum şimdi yatak odası kuruldu. Her halimize çok şükür gerçekten
Amiiiiiin inşallah hepimizin minnoşu güzel sağlıklı günlerde büyüsün inşallahGüle güle odasın da büyüsün paşa
Kesinlikle bu dönem yardıma çok ihtiyacım varmış ben kabul etmesem deHhaha doğru 1 gün iş yapsak 2 gün dinlenmek gerektiği için her şey uzun sürüyorşu dönemde yardımcı olan herkese çok kalp valla
keske çiftli alsaydın. Ben ilk kızıma 2 yıl sütü sağarak verdim 1 ay bile emmedi beni. 15 dk bir gögüs 15 dk diğer gögüs yarım saat gidiyordu. Ya çiftli yada hastane tipi alacağım.Ben bundan almıştım. Tabi daha kullanmadık bilemiyorum iyi midir kötü müdürArkadaşım iyi olduğunu söylemişti, yorumlarda da iyi olduğu söyleniyor.
Philips Avent Tekli Elektrikli Göğüs Pompası - Fiyatı, Yorumları
Philips Avent Tekli Elektrikli Göğüs Pompası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ay ben de evde eş ve bebek ile birlikte kalınması gerektiğini düşünüyorum. Ne annem ne kayınvalidem bu süreçte istemiyorum. Ha ihtiyacım olursa yardımcı olur musunuz derim ama onun dışında yatılı misafir istemiyorum. Düzenim bozulsun istemem biraz böyle biriyimKesinlikle bu dönem yardıma çok ihtiyacım varmış ben kabul etmesem desadece doğumdan sonra evde eşimle yalnız kalmak istiyorum ki düzene bir an önce alışalım sonrasında zorluk yaşamayalım, yine yemek temizlik yapmak isteyene de yok demem ama özellikle geceleri tek kalmak mantıklı gibi
Şimdilik elimin altında bence iyi bir markanın ürünü var baktım çok daha iyisine ihtiyacım var eller serbest alırımkeske çiftli alsaydın. Ben ilk kızıma 2 yıl sütü sağarak verdim 1 ay bile emmedi beni. 15 dk bir gögüs 15 dk diğer gögüs yarım saat gidiyordu. Ya çiftli yada hastane tipi alacağım.
Ben biraz araştırma yaptım daha önce kullanan annelerin yorumlarını farklı forumlardan da okuyarak, mochi ya da lansinoh almayı düşünüyordum hatta burada da yazmıştım ama mochi göğüste olan sütü topluyor, sütünüz çok değilse almayın diyen çok fazla anne vardı. Tekli mi ikili mi konusunda ikisinden aynı anda sağım yapılamıyor diye okudum ama ne kadar doğru bilmiyorum. Çekim gücüne gelince de fazla olması sanırım iyi bir şey değil çünkü ekşi sözlükte bir anne sütünün tazyikli geldiğini yani bebeğin emişine değil makinenin çekmesine göre geldiğini bunun da Bebek için fazla olduğunu yazmış, bebeği bir kaç kere fazla geldiği icin öksürmüş. Eşimin teknolojik aletler konusunda muazzam bir yeteneği olduğu için istediğim ve istemediğim özellikleri söylediğimde en iyisinin Avent olduğuna karar verdik ama aventin de bir ucuz bir pahalı olanı varmış pahalı olan daha iyi diye araştırdı. A ayseipekalp25 de sormuştu biz galiba bunu ya da lansinoh alıcaz kararı bana bıraktı şimdilik hala düşünüyorum ama mochiden vazgeçtimKızlar göğüs pompası aldınız mı ben evden çalışabiliyorum ama illa ki katılmam gereken duruşmalar toplantılar oluyor . Baya işlerim azaldı da gerçi ama illa ki lazım olacak. Mochi giyilebilir alayım diyorum. Diğer markalar önerilmiş de ben boykot ettiğim için almak istemiyorum onları bu marka iyi midir bilen var mı
Valla çok şükür sabırsızlıkla bekliyoruzTeşekkür ederim canım benim amiiiin inşallah hepimiz güzel günlerde kullanalım. Ahhh dimiii çok şükür rabbime
Bencede zaten evler çok uzak değil günlük de gelip gidebilirlerAy ben de evde eş ve bebek ile birlikte kalınması gerektiğini düşünüyorum. Ne annem ne kayınvalidem bu süreçte istemiyorum. Ha ihtiyacım olursa yardımcı olur musunuz derim ama onun dışında yatılı misafir istemiyorum. Düzenim bozulsun istemem biraz böyle biriyimAşırı mantıklı düşüncen o yüzden
Sadece benim gibi 6 tane panelinden paı 4g/5g mi? İyi yapmışsın 5 tanı doktor aynı şeyi dediyse sorun yokturBu bende de homozigot çıktı, rutin takibe gittiğim doktor kullanman lazım dediği için kullanıyordum sonrasında 5 farklı prof perinatoloğa danıştım kullanmana gerek yok dediler bıraktım
Hayırlı olsun güle güle kullansın bebişin inşallahOğlumun yatak odası kuruldu. Ağla ağlaaaaa içim dışıma çıktı bir güzelAklıma ilk bebeğimi kaybettiğim zamanlar geliyor. Hastanenin ortasında allahım ben bir daha nasıl tedavi görüp hamile kalacağım diyip hüngür hüngür ağlıyordum şimdi yatak odası kuruldu. Her halimize çok şükür gerçekten
KesinlikleBencede zaten evler çok uzak değil günlük de gelip gidebilirler
Her halimize çok şükür gerçekten canımOğlumun yatak odası kuruldu. Ağla ağlaaaaa içim dışıma çıktı bir güzelAklıma ilk bebeğimi kaybettiğim zamanlar geliyor. Hastanenin ortasında allahım ben bir daha nasıl tedavi görüp hamile kalacağım diyip hüngür hüngür ağlıyordum şimdi yatak odası kuruldu. Her halimize çok şükür gerçekten
Amin aşkitommm inşallahHayırlı olsun güle güle kullansın bebişin inşallah
Gerçekten öyleHer halimize çok şükür gerçekten canımen güzel bekleyiş başladı, sağlıkla gelsinler ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?