Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
benide korkuttular tadı kötü vs diye ama kötü değildi gazı kaçmış kola gibiydi. Orda tok karnına olmasına şaşırdım, Türkiye’de aç karnına beni açlık zorladı sadece

Benim doktorum da bu şekilde yapacak 3 hafta sonra. Umarim sonucunuz iyi çikar

İyiyiz canim tesekkr ederiz yavaş yavaş ağirlaşmaya başladikAlişveriş henuz bitmedi benim daha beşigi bile almadim bu ay sonu beşigi alicam inşallah ama ufak tefek seylerin cogunu aldim sen nasilsin
Oyy Ben de yavaş yavaş ağırlaşıyorum ve daha beşik almadım İndirime girmesini bekliyorum acelemiz yokk. Çok şükür canım 20 gündür serviks kısalığından dolayı evdeydim Pazartesi iş başı yapıcam inşallah doktorum izin verdi

benide korkuttular tadı kötü vs diye ama kötü değildi gazı kaçmış kola gibiydi. Orda tok karnına olmasına şaşırdım, Türkiye’de aç karnına beni açlık zorladı sadece
Küçük test tok yapışıyor bu sıkıntılı çıkarsa diğerine aç gidiliyor canım . Vallaha ben şekerden çok zorlandım bana aşırı aşırı aşırı tatlı geldi .

Ayyyy en korktuğum şey öğürmek haftaya salı günü de ben gidiyorum kontrolüm var eşim de gelemiyor işten dolayı, annemle gideceğim ayılıp bayılmam inşallah daha önce ayılıp bayılmıştım ondan korkuyorum Nasıl çıktı sonuçların?

Sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah canım güzel günlerde sağlıkla kullanırsın inşallah

Oo maşallah kaç çıktı canım

Beşik ne almayi dusunuyorsun canim aklinda varmi bi model Gecmis olsun canim inşallah duzelme vardr çalismaya alistiysan yatmak zor olmustur sana.

Yarın en geç pazartesi çıkacak aşkım ayılıp bayılma değilde yarıdan iyibaren midem bulandı dinine öyle bir şeker çökmüşki şerbet baklava şerbeti sanki o zorladı beni ama mesela Pepenin babaannesi zorlamadı beni dedi ama ben aşırı aşırı zorlandım çok tatlıydı sırf az suda erimiş şeker içiyorum gibi his vardı ve bir 30/40 dakika sonra çarpıntım oldu ama ayılıp bayılmadım . Ama bizimki dediğim gibi yok yapılıyor . Küçük test diye adlandırılıyor tok gidiyosun bir saat bekleyim kan veriyorsun

Hadi inşallah tertemiz çıkar sonuç üf kusmak fobim işte biri fobin ne dese böcek fare cart curt demem kusmak derim öyleli hajsjsk

Şimdi instagramda reklam olarak karşıma elelebaby uyku tulumu çıktı. Tog değeri 1 di karşıma çıkan almamış olan varsa bakabilir buraya da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…