- 20 Ekim 2022
- 1.127
- 1.935
- 63
benide korkuttular tadı kötü vs diye ama kötü değildi gazı kaçmış kola gibiydi. Orda tok karnına olmasına şaşırdım, Türkiye’de aç karnına beni açlık zorladı sadeceAyy kızlar bu sabah şeker yüklemesi yaptık ama almanyada 2 çeşit yapılıyor küçük yükleme ve büyük yükleme diye . İlki sıkıntılı çıkarsa büyük yükleme diabetolojide yapılıyor . Neyse tok karnına gidiyorsun sonra bir bardak suyun içine bir poşet glükoz döküyor karıştırıyor ve içiyosun 1 saat sonra kan alınıyor . Çok iğrençti cidden son bir kaç yudum öğüt öğürhamileliğimin ilk 12 haftasına döndüm . Birde 45 dakika sonra felan hafif çarpıntı oldu .
Benim doktorum da bu şekilde yapacak 3 hafta sonra. Umarim sonucunuz iyi çikarAyy kızlar bu sabah şeker yüklemesi yaptık ama almanyada 2 çeşit yapılıyor küçük yükleme ve büyük yükleme diye . İlki sıkıntılı çıkarsa büyük yükleme diabetolojide yapılıyor . Neyse tok karnına gidiyorsun sonra bir bardak suyun içine bir poşet glükoz döküyor karıştırıyor ve içiyosun 1 saat sonra kan alınıyor . Çok iğrençti cidden son bir kaç yudum öğüt öğürhamileliğimin ilk 12 haftasına döndüm . Birde 45 dakika sonra felan hafif çarpıntı oldu .
Oyyİyiyiz canim tesekkr ederiz yavaş yavaş ağirlaşmaya başladikAlişveriş henuz bitmedi benim daha beşigi bile almadim bu ay sonu beşigi alicam inşallah ama ufak tefek seylerin cogunu aldim sen nasilsin
Küçük test tok yapışıyor bu sıkıntılı çıkarsa diğerine aç gidiliyor canım . Vallaha ben şekerden çok zorlandım bana aşırı aşırı aşırı tatlı geldi .benide korkuttular tadı kötü vs diye ama kötü değildi gazı kaçmış kola gibiydi. Orda tok karnına olmasına şaşırdım, Türkiye’de aç karnına beni açlık zorladı sadece
Belki tat olarak farklılık gösteriyordur verilen şekerlerKüçük test tok yapışıyor bu sıkıntılı çıkarsa diğerine aç gidiliyor canım . Vallaha ben şekerden çok zorlandım bana aşırı aşırı aşırı tatlı geldi .
Ayyyy en korktuğum şey öğürmekAyy kızlar bu sabah şeker yüklemesi yaptık ama almanyada 2 çeşit yapılıyor küçük yükleme ve büyük yükleme diye . İlki sıkıntılı çıkarsa büyük yükleme diabetolojide yapılıyor . Neyse tok karnına gidiyorsun sonra bir bardak suyun içine bir poşet glükoz döküyor karıştırıyor ve içiyosun 1 saat sonra kan alınıyor . Çok iğrençti cidden son bir kaç yudum öğüt öğürhamileliğimin ilk 12 haftasına döndüm . Birde 45 dakika sonra felan hafif çarpıntı oldu .
Sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah canım güzel günlerde sağlıkla kullanırsın inşallahOğlumun yatak odası kuruldu. Ağla ağlaaaaa içim dışıma çıktı bir güzelAklıma ilk bebeğimi kaybettiğim zamanlar geliyor. Hastanenin ortasında allahım ben bir daha nasıl tedavi görüp hamile kalacağım diyip hüngür hüngür ağlıyordum şimdi yatak odası kuruldu. Her halimize çok şükür gerçekten
Ah amin canıııım aminnn inşallah hepimiz tam vaktinde sağlıkla alalım kucağımızaSağlıcakla kucağımıza alırız inşallah canım güzel günlerde sağlıkla kullanırsın inşallah
Oo maşallah kaç çıktı canımOyyBen de yavaş yavaş ağırlaşıyorum ve daha beşik almadım İndirime girmesini bekliyorum acelemiz yokk. Çok şükür canım 20 gündür serviks kısalığından dolayı evdeydim Pazartesi iş başı yapıcam inşallah doktorum izin verdi
Beşik ne almayi dusunuyorsun canim aklinda varmi bi model Gecmis olsun canim inşallah duzelme vardr çalismaya alistiysan yatmak zor olmustur sana.OyyBen de yavaş yavaş ağırlaşıyorum ve daha beşik almadım İndirime girmesini bekliyorum acelemiz yokk. Çok şükür canım 20 gündür serviks kısalığından dolayı evdeydim Pazartesi iş başı yapıcam inşallah doktorum izin verdi
Enerjiden çok yağ depolanır yatmaktanYok yok girme depresyona bebegin dogduktn sonra uyku duzenimiz olmyck pek en azindan bol bol dinlenenerji depoladiğinu dusun canim
Çok yemezsen bişey olmazEnerjiden çok yağ depolanır yatmaktan
Yarın en geç pazartesi çıkacak aşkım ayılıp bayılma değilde yarıdan iyibaren midem bulandı dinine öyle bir şeker çökmüşki şerbet baklava şerbeti sanki o zorladı beni ama meselaAyyyy en korktuğum şey öğürmekhaftaya salı günü de ben gidiyorum kontrolüm var eşim de gelemiyor işten dolayı, annemle gideceğim ayılıp bayılmam inşallah daha önce ayılıp bayılmıştım ondan korkuyorum Nasıl çıktı sonuçların?
2 hafta sonra kontrolde sıkıntı yok dedi doktorPeki sizin sorununuz ne oldu
Hadi inşallah tertemiz çıkar sonuçYarın en geç pazartesi çıkacak aşkım ayılıp bayılma değilde yarıdan iyibaren midem bulandı dinine öyle bir şeker çökmüşki şerbet baklava şerbeti sanki o zorladı beni ama meselaPepenin babaannesi zorlamadı beni dedi ama ben aşırı aşırı zorlandım çok tatlıydı sırf az suda erimiş şeker içiyorum gibi his vardı ve bir 30/40 dakika sonra çarpıntım oldu ama ayılıp bayılmadım . Ama bizimki dediğim gibi yok yapılıyor . Küçük test diye adlandırılıyor tok gidiyosun bir saat bekleyim kan veriyorsun
Ayy maşallahÇok yemezsen bişey olmazBende pek İş yapmiyorum evde arada yuruyuse cikiyorum diyet yapali kilo vermişim hatta
Aa ilk 12 hafta naptın peki ?Hadi inşallah tertemiz çıkar sonuçüf kusmak fobim işte biri fobin ne dese böcek fare cart curt demem kusmak derim öyleli hajsjsk
Kusmadım midem bulandı ama o raddeye gelmedimAa ilk 12 hafta naptın peki ?
İlerlememiş çok şükür o yüzden sıkıntı yok dönebilirsin dedi, inşallah böyle devam eder 29.6mmOo maşallah kaç çıktı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?