Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Beşik ne almayi dusunuyorsun canim aklinda varmi bi model Gecmis olsun canim inşallah duzelme vardr çalismaya alistiysan yatmak zor olmustur sana.
Yoyko’nunkini almak istiyorum canım hepsi aynı zaten aslında da rengini beğendiğim için. İndirime girerse alıcam, girmezse Kraft Paris alırım. Evet hem o hem de sürekli yatmak zorunda olmak bi markete bile çıkamamak bunaltıcıydı ama böyle devam ettiği sürece dikkat ederek rutine dönücem inşallah. Az kaldı hepimizin

Canım ben bundan aldım.

Eklentiler

• IMG_2339.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 31
Anladim canim Evet yarisindan fazlasi gitti ikili rakmlara dustuk çok sukur en azindan artik 30.haftalara yaklaştik

Günaydın kızlar Bugün de güne pelvis bölgesindeki tüm kemik ve kasların ağrısıyla uyandık şükür Dün doktora gittim. Bütün bu iğne batmalarına, sertleşmelere mide bulantılarına kusmalara normal dedi. Herkeste farklı olabilir tabii muayene şart. Kramplarım izin magnezyum verdi ve kan ilacı başlattı. 5 Ağustos’a randevu verdi. O randevuda da 32 hafta olmuş oluyorum, raporumu alıp artık istirahate geçiyorum

Arkadaşlar ben şimdi şeker yüklemesi yaptım öncesi ultrason ile bakıldı sonra şeker yuklemesi yapıldı tekrar gelmene gerek yok bugün dedi doktor ultrason için . Birde internet te 50 gram glikoz diyordu bana 75 verdiler süreç bu şekilde mi isliyor acaba sizlerinde çok merak ettim

merhaba kızlaaar nasılsınız her şey yolundadır umarım bugün için Tdap 2. Doza randevum var. Ama çoğu yerde 28. Haftadan sonra tek doz yapılıyormuş. Ben ilk dozumu 22. Haftada şimdi de 26. Haftada 2. Doza çağırıldım. Siz kaç tane ve kaç haftalıkken oldunuz

Kişiden kişiye değişiyor galiba 50-75-100 olması

Ben 21 haftalıkken tdap olanı oldum canım bu haftada diğer Tetanoz aşısını oldum. Hatta kadın doğum doktoruma sordum bana ilk karma olan tdap yapıldı ama etki etmesi için 28. Hafta yazıyor dedim yeni çıkan bir uygulama olduğu için bazı aile hekimleri önce tdap yaptırıyor problem olmaz dedi

Teşekkür ederim canım, bu hafta kaç haftalıkken oldun? 2. Tetanoz mu oluyor ben yine aynı aşı diye düşünmüştüm

Şifa olsun Benim aile hekimliği 28. haftada tek doz tdap yapacak. Ben 28. haftamı bekliyorum. Daha önce de açıklamıştım burada ama bebek için önerilen 28 ile 32. haftalar arasında yapılması. Bunun nedeni de bebeğe daha iyi antikor sağlaması ve aşı takvimine kadar olan sürede bebeği koruması. Tabii her doktor görüşü ayrı olduğu kadar ebelerin, aile hekimlerinin de farklı. Ya tamam diyip yaptıracak yaptırmayanlar ya da böyle bir durum var ben bu şekilde yaptırmak istiyorum diyip gün planlaması yapılacak.

Tüp bebek doktoruma da danışmıştım bunun uygun olduğunu söyledi.

Kızlar 2 gün önce de yazmıştım ya oksapar sonrası kolum çok kötü oldu hareket ettiremiyorum diye. Bugün daha devam ediyor bu sorunum. Omuzdan itibaren felaket bir ağrım var. Danışmam gerekir mi doktora vs?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…