Haber et canım bizlerede dualarım seninleGeldim sıra bekliyorum canım muayene olup karar vercez bakalım
Bende 2.doz Tetanozdan sonra çok kötü oldu kolum bugün geçti ağrısı ama tabi seninki oksapar doktoruna danış bence de .Kızlar 2 gün önce de yazmıştım ya oksapar sonrası kolum çok kötü oldu hareket ettiremiyorum diye. Bugün daha devam ediyor bu sorunum. Omuzdan itibaren felaket bir ağrım var. Danışmam gerekir mi doktora vs?
İyi haberlerle dönersin inşallah canimGeldim sıra bekliyorum canım muayene olup karar vercez bakalım
Evet canım bende okudum 28.hafta olayı yeni geldiği için geçiş dönemiymiş bilseydim bende böyle yaptırırdım. Beni aradılar ben hemen gidip yaptırdım.Şifa olsunBenim aile hekimliği 28. haftada tek doz tdap yapacak. Ben 28. haftamı bekliyorum. Daha önce de açıklamıştım burada ama bebek için önerilen 28 ile 32. haftalar arasında yapılması. Bunun nedeni de bebeğe daha iyi antikor sağlaması ve aşı takvimine kadar olan sürede bebeği koruması. Tabii her doktor görüşü ayrı olduğu kadar ebelerin, aile hekimlerinin de farklı. Ya tamam diyip yaptıracak yaptırmayanlar ya da böyle bir durum var ben bu şekilde yaptırmak istiyorum diyip gün planlaması yapılacak.
Tüp bebek doktoruma da danışmıştım bunun uygun olduğunu söyledi.
Normalde öyle bisey olmuyorsa daniş bence canim nolur nolmaz için rahat eder.Kızlar 2 gün önce de yazmıştım ya oksapar sonrası kolum çok kötü oldu hareket ettiremiyorum diye. Bugün daha devam ediyor bu sorunum. Omuzdan itibaren felaket bir ağrım var. Danışmam gerekir mi doktora vs?
Teşekkür ederim canım şifa olsun26haftalıkken canım. Biri tdap biri Tetanoz
Chatgpt ye sordun mu canımKızlar 2 gün önce de yazmıştım ya oksapar sonrası kolum çok kötü oldu hareket ettiremiyorum diye. Bugün daha devam ediyor bu sorunum. Omuzdan itibaren felaket bir ağrım var. Danışmam gerekir mi doktora vs?
İyi haberlerini bekliyoruz canımGeldim sıra bekliyorum canım muayene olup karar vercez bakalım
Bende 2.doz Tetanozdan sonra çok kötü oldu kolum bugün geçti ağrısı ama tabi seninki oksapar doktoruna danış bence de .
Mehlika güzel anne adayı, güzel haberlerini okumak için bekliyorum hem kendim dua ediyorum hem annemden rica ettim sana dua etmesi için
Benim doktorum devlette olduğu için iletişim bilgisi yok. Aile hekimliğini aradım ebeyle görüştüm. Oksaparı kolunda yanlış bölgeye yapmış olabilirsin ama yine de bu kadar sürmemesi gerekirdi ağrının, haftaya ben yapayım her gün koluna oksaparı dedi. Bir de eğer geçmezse ağrı acile müracaat et belki başka sebepten dolayı da olabilir dedi. Şimdilik beklemedeyim. Eğer geçmezse acile giderim hafta sonu.Normalde öyle bisey olmuyorsa daniş bence canim nolur nolmaz için rahat eder.
Sormuştum canım ağrının ilk çıktığı gün çok detaylı bir metin göndermişti. Bugün ebeyle de konuştum, hafta sonu da devam ederse acile gözük dedi. Chatgpt göbek bölgesine yönlendiriyor beni ah keşke de geçmedi daha hematomlarChatgpt ye sordun mu canım
İlerlememesine çok sevindim çok şükürMerhaba kızlar, doktorumla şöyle karar verdik açıklık bir haftada ilerlememiş, şekerim de normalmiş kısalık sabit kalmış 22mm. Onun haricinde dedi ki bana bu akciğer geliştirici iğnenin etkisi maksimum iki hafta yani iki hafta sonra tekrar etkisini yitirir. Onun için şu an sancıya falan da bakıldı sancın yok ve ilerleme yok onun için sancın ağrın ufak da olsa kasılmaların olursa gel progestan kullanmaya devam et. O zaman yapalım çünkü iki hafta içinde doğmazsa bu bebek işe yaramaz iğne. Oldu ki Allah korusun iki hafta sonra doğdu o zaman da bebeğimize faydamız olmaz dedi. İğne hamilelik boyunca bir kez yapılıyormuş
Masaj yapsan koluna bide biraz soğuk kompres faydası olur mu kiBenim doktorum devlette olduğu için iletişim bilgisi yok. Aile hekimliğini aradım ebeyle görüştüm. Oksaparı kolunda yanlış bölgeye yapmış olabilirsin ama yine de bu kadar sürmemesi gerekirdi ağrının, haftaya ben yapayım her gün koluna oksaparı dedi. Bir de eğer geçmezse ağrı acile müracaat et belki başka sebepten dolayı da olabilir dedi. Şimdilik beklemedeyim. Eğer geçmezse acile giderim hafta sonu.
Eşim masaj yapmayı denedi ama o derece dokunamıyoruz. Soğuk kompres denemedim birkaç saate eve geçeceğim evde olmadı bi deneyeyim belki faydası olurMasaj yapsan koluna bide biraz soğuk kompres faydası olur mu ki
Enfeksiyon riski yüksek dedi onun için evime çok yakın hastane 15 dk falan, canın her istediğinde gel dediİlerlememesine çok sevindim çok şükürİğnenin tek bir defa yapıldığını bilmiyordum ki 2 hafta olan süreyi de göz önünde bulundurursak çok doğru beklemek. Peki hastanede yatış için ne diyor? Ev yerine bu süreci biraz da olsa hastanede gözetim altında geçirsen?
Sorun olmamasına çok sevindim canım böyle böyle inşallah doğru zamanda sağlıkla alacaksın kucağınaMerhaba kızlar, doktorumla şöyle karar verdik açıklık bir haftada ilerlememiş, şekerim de normalmiş kısalık sabit kalmış 22mm. Onun haricinde dedi ki bana bu akciğer geliştirici iğnenin etkisi maksimum iki hafta yani iki hafta sonra tekrar etkisini yitirir. Onun için şu an sancıya falan da bakıldı sancın yok ve ilerleme yok onun için sancın ağrın ufak da olsa kasılmaların olursa gel progestan kullanmaya devam et. O zaman yapalım çünkü iki hafta içinde doğmazsa bu bebek işe yaramaz iğne. Oldu ki Allah korusun iki hafta sonra doğdu o zaman da bebeğimize faydamız olmaz dedi. İğne hamilelik boyunca bir kez yapılıyormuş
Canım hunilesme olmuştu demiştin o gectimi sabit kalması iyi kisalmanin hayırlısı bakalım sancı olmasın falan diye ilaç verdimiMerhaba kızlar, doktorumla şöyle karar verdik açıklık bir haftada ilerlememiş, şekerim de normalmiş kısalık sabit kalmış 22mm. Onun haricinde dedi ki bana bu akciğer geliştirici iğnenin etkisi maksimum iki hafta yani iki hafta sonra tekrar etkisini yitirir. Onun için şu an sancıya falan da bakıldı sancın yok ve ilerleme yok onun için sancın ağrın ufak da olsa kasılmaların olursa gel progestan kullanmaya devam et. O zaman yapalım çünkü iki hafta içinde doğmazsa bu bebek işe yaramaz iğne. Oldu ki Allah korusun iki hafta sonra doğdu o zaman da bebeğimize faydamız olmaz dedi. İğne hamilelik boyunca bir kez yapılıyormuş
Adalat ya da endol benim için şu an tehlikeli olacağını söyledi. Sebebini bilmiyorum sanırım tansiyon sorunumdan dolayı. Hunileşme de çok şükür ki ilerlememişCanım hunilesme olmuştu demiştin o gectimi sabit kalması iyi kisalmanin hayırlısı bakalım sancı olmasın falan diye ilaç verdimi
İnşallah canım hepimiz hepimiz omzumdan ufak da olsa bir yük kalktı anlatamamSorun olmamasına çok sevindim canım böyle böyle inşallah doğru zamanda sağlıkla alacaksın kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?