Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Çok aşırı şekerli 5-10 dakikada içilmesi gerektiği için çok sallayabiliyor insanı bayılan ayılan hamile çok oldu bugün Of vallahi bilmiyorum 15:00 15:30 gibi çıkar dediler daha bekliyorum inşallah çıkarsa bi netleştireceğim her şeyi de.

Sen kontrole mi gittin canm

Ay çok fena aşkım ya off evet süre kısıtlı açsın tadı iğrenç . İşte ayılıp bayılma sıkıntı demekki fırlıyor şeker

Ay çok fena aşkım ya off evet süre kısıtlı açsın tadı iğrenç . İşte ayılıp bayılma sıkıntı demekki fırlıyor şeker
Aynen öyle kaç kişiyi indirdiler acile, baygınlık geçirdikleri için test süreleri de uzadı yazık valla bize Senin bu cuma mı canım?

Kızlar kasılmalarım var doktorum magnezyumu 3 e çıkardı. Diğer ilaçları suan kullanmak istemiyor riskli diye. Bu kasılmalarım suan normal ama sıklaşmaması lazım dedi. Sadece israhat edeceksin lavabo ve yemek hariç kalkmak yok dedi. Bu haftalar bi bitseydi. En azından 34. Haftayı görseydim. Stres insanı gerçekten yoruyor. 56 gün daha dayansalar tamamdır

Oyy kuzum benim inşallah bi şey olmayacak gönlünü ferah tut söyle o bıcırıklara eylülden önce gelmek yok bol bol konuş onlarla .
Sen beslenmene dikkat et dinlen canm allahın izniyle zamanında kucagına alacaksın bebişlerini

İnşallah canım benim inşallah o kadar zor kavuştum ki böyle olunca stres oluyorum haftaya kontrol var rahim ağzı uzunlugu istenilen gibi devam ederse 34 görürsün dedi. İnşallah böyle devam eder

Yaaaa şifa olsun magnezyum. Canım benim inşallah vaktinde sağlıkla mutlulukla gelsinler. Az daha dursunlar uslu uslu annelerinin karnında

Aynen öyle kaç kişiyi indirdiler acile, baygınlık geçirdikleri için test süreleri de uzadı yazık valla bize Senin bu cuma mı canım?
Evet aşkom benim bu cuma sonuçları büyük ihtimal pazartesi ancak alırım.çünki cuma günü 12 de kapanıyor gittim diabetolog .. senşn sonuçlar çıkması lazım çıkmasını daha ?

Pek iyi sayılmaz her gün dua ediyorum, nolcak bilmiyorum açıklığım ilerliyor
Ne kadar olmuş canım ? Doktorlar ne diyor az kaldı bak şurada 32 ye 6 hafta var 30 cü haftaya 4 hafta az daha sabr aşkım kalkma gerekirse tuvalete bile kalkma aşkım. Çok zor biliyorum ama sabr

U Umayis aşkım bendede o sancılar var kalçam sanki ikiye ayrılıyor leğen kemiğim açılıyor Nst temiz rahim ağzıda kontrol edilişi iyi . Doktor bebeğin konumuna bağladı.. normalde bu haftalar yukarıda oluyormuş ama benimki aşşağıda poposuyla kemiklere baskı yapıyor . Belki sendede öyledir ? Benim doktorumda magnezyumu arttırdı

Evet aşkom benim bu cuma sonuçları büyük ihtimal pazartesi ancak alırım.çünki cuma günü 12 de kapanıyor gittim diabetolog .. senşn sonuçlar çıkması lazım çıkmasını daha ?
Erken kapanıyormuş ya. Çıkmadı bekliyorum çok geç çıkıyor bu gibi testler

Ne kadar olmuş canım ? Doktorlar ne diyor az kaldı bak şurada 32 ye 6 hafta var 30 cü haftaya 4 hafta az daha sabr aşkım kalkma gerekirse tuvalete bile kalkma aşkım. Çok zor biliyorum ama sabr
Hiçbir şey yapmıyorum ki zaten, milimini bilmiyorum ama epey açılmış

Bugüne kadar nasıl geldiysek sonuna da öyle gidicez inşallah. Stres en büyük düşmanımız,içini ferah tut,inşallah en doğru zamanda en sağlıklı şekilde alacağız kucaklarımıza bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…