Çok aşırı şekerli 5-10 dakikada içilmesi gerektiği için çok sallayabiliyor insanı bayılan ayılan hamile çok oldu bugünKardeşimde 100 lük olan yapıldı kadın doğumcudaki içtiğimiz bakmış abla bunun yanında bu tatlı acı iğrneç birşey diyordu birde evet açlık onuda zorlamış . Senin sonuçlar ne zaman çıkıcak ?
Benimde 22+6 da 540 gramdı doktor gayet iyi dediKızlarım selam nasılsınız
Ben sıcaklar ile boğuşuuyorum İstanbul çok sıcak ve ödemlerim arttı….
Konumuza gelelimbenim bebişim 22+6 iken 576 gramdı sizce az mı ? İlk hamileliğim ve nasıl bilemedim :)
Sen kontrole mi gittin canmBana annem hediye almıştı geçen sefer prize takılıyor memnundum ama alsam sanırım eller serbest alırdım. Şimdi hastanedeyim eve gidince inşallah markasına bakarım ama bildiğim kadarıyla bilinen bir marka değildi
Ay çok fena aşkım ya off evet süre kısıtlı açsın tadı iğrenç . İşte ayılıp bayılma sıkıntı demekki fırlıyor şekerÇok aşırı şekerli 5-10 dakikada içilmesi gerektiği için çok sallayabiliyor insanı bayılan ayılan hamile çok oldu bugünOf vallahi bilmiyorum 15:00 15:30 gibi çıkar dediler daha bekliyorum inşallah çıkarsa bi netleştireceğim her şeyi de.
Aynen öyle kaç kişiyi indirdiler acile, baygınlık geçirdikleri için test süreleri de uzadı yazık valla bizeAy çok fena aşkım ya off evet süre kısıtlı açsın tadı iğrenç . İşte ayılıp bayılma sıkıntı demekki fırlıyor şeker
Oyy kuzum benim inşallah bi şey olmayacak gönlünü ferah tut söyle o bıcırıklara eylülden önce gelmek yok bol bol konuş onlarla .Kızlar kasılmalarım var doktorum magnezyumu 3 e çıkardı. Diğer ilaçları suan kullanmak istemiyor riskli diye. Bu kasılmalarım suan normal ama sıklaşmaması lazım dedi. Sadece israhat edeceksin lavabo ve yemek hariç kalkmak yok dedi. Bu haftalar bi bitseydi. En azından 34. Haftayı görseydim. Stres insanı gerçekten yoruyor. 56 gün daha dayansalar tamamdır
İnşallah canım benim inşallah o kadar zor kavuştum ki böyle olunca stres oluyorum haftaya kontrol var rahim ağzı uzunlugu istenilen gibi devam ederse 34 görürsün dedi. İnşallah böyle devam ederOyy kuzum benim inşallah bi şey olmayacak gönlünü ferah tut söyle o bıcırıklara eylülden önce gelmek yok bol bol konuş onlarla .
Sen beslenmene dikkat et dinlen canm allahın izniyle zamanında kucagına alacaksın bebişlerini
Yaaaa şifa olsun magnezyum. Canım benim inşallah vaktinde sağlıkla mutlulukla gelsinler. Az daha dursunlar uslu uslu annelerinin karnındaKızlar kasılmalarım var doktorum magnezyumu 3 e çıkardı. Diğer ilaçları suan kullanmak istemiyor riskli diye. Bu kasılmalarım suan normal ama sıklaşmaması lazım dedi. Sadece israhat edeceksin lavabo ve yemek hariç kalkmak yok dedi. Bu haftalar bi bitseydi. En azından 34. Haftayı görseydim. Stres insanı gerçekten yoruyor. 56 gün daha dayansalar tamamdır
Evet canım açıklığım ilerlemişSen kontrole mi gittin canm
Evet aşkom benim bu cuma sonuçları büyük ihtimal pazartesi ancak alırım.çünki cuma günü 12 de kapanıyor gittim diabetolog .. senşn sonuçlar çıkması lazım çıkmasını daha ?Aynen öyle kaç kişiyi indirdiler acile, baygınlık geçirdikleri için test süreleri de uzadı yazık valla bizeSenin bu cuma mı canım?
Pek iyi sayılmaz her gün dua ediyorum, nolcak bilmiyorum açıklığım ilerliyorAnladım aşkım sağol . Senin kontrol nasıl gidiyor ?
Ne kadar olmuş canım ? Doktorlar ne diyor az kaldı bak şurada 32 ye 6 hafta var 30 cü haftaya 4 hafta az daha sabr aşkım kalkma gerekirse tuvalete bile kalkma aşkım. Çok zor biliyorum ama sabrPek iyi sayılmaz her gün dua ediyorum, nolcak bilmiyorum açıklığım ilerliyor
Erken kapanıyormuş ya. Çıkmadı bekliyorum çok geç çıkıyor bu gibi testlerEvet aşkom benim bu cuma sonuçları büyük ihtimal pazartesi ancak alırım.çünki cuma günü 12 de kapanıyor gittim diabetolog .. senşn sonuçlar çıkması lazım çıkmasını daha ?
Hiçbir şey yapmıyorum ki zaten, milimini bilmiyorum ama epey açılmışNe kadar olmuş canım ? Doktorlar ne diyor az kaldı bak şurada 32 ye 6 hafta var 30 cü haftaya 4 hafta az daha sabr aşkım kalkma gerekirse tuvalete bile kalkma aşkım. Çok zor biliyorum ama sabr
Hafi bakalım haber et aşkım bizim sonuçlar aynı gibi ilk sonuçlar bakalım bu nasıl olacakErken kapanıyormuş ya. Çıkmadı bekliyorum çok geç çıkıyor bu gibi testler
Bugüne kadar nasıl geldiysek sonuna da öyle gidicez inşallah. Stres en büyük düşmanımız,içini ferah tut,inşallah en doğru zamanda en sağlıklı şekilde alacağız kucaklarımıza bebeklerimiziKızlar kasılmalarım var doktorum magnezyumu 3 e çıkardı. Diğer ilaçları suan kullanmak istemiyor riskli diye. Bu kasılmalarım suan normal ama sıklaşmaması lazım dedi. Sadece israhat edeceksin lavabo ve yemek hariç kalkmak yok dedi. Bu haftalar bi bitseydi. En azından 34. Haftayı görseydim. Stres insanı gerçekten yoruyor. 56 gün daha dayansalar tamamdır
Sancın varmı? Yapma zaten sabır en az 4 hafta sık dişini inanıyorum benHiçbir şey yapmıyorum ki zaten, milimini bilmiyorum ama epey açılmış
Yok hiç ağrım yok çok şükürSancın varmı? Yapma zaten sabır en az 4 hafta sık dişini inanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?