Tamam süper ağrın olmaması iyi .. dedğim gibi inanıyoruz 4 hafta daha tutabilirler içeride eminim . Doktor çok sıkıntılı görse yatırır vs eve yolladı dimi Buda iyi
Tamam süper ağrın olmaması iyi .. dedğim gibi inanıyoruz 4 hafta daha tutabilirler içeride eminim . Doktor çok sıkıntılı görse yatırır vs eve yolladı dimi Buda iyi
UUmayis
aşkım bendede o sancılar var kalçam sanki ikiye ayrılıyor leğen kemiğim açılıyor Nst temiz rahim ağzıda kontrol edilişi iyi . Doktor bebeğin konumuna bağladı.. normalde bu haftalar yukarıda oluyormuş ama benimki aşşağıda poposuyla kemiklere baskı yapıyor . Belki sendede öyledir ? Benim doktorumda magnezyumu arttırdı
Bugüne kadar nasıl geldiysek sonuna da öyle gidicez inşallah. Stres en büyük düşmanımız,içini ferah tut,inşallah en doğru zamanda en sağlıklı şekilde alacağız kucaklarımıza bebeklerimizi
Kızlar kasılmalarım var doktorum magnezyumu 3 e çıkardı. Diğer ilaçları suan kullanmak istemiyor riskli diye. Bu kasılmalarım suan normal ama sıklaşmaması lazım dedi. Sadece israhat edeceksin lavabo ve yemek hariç kalkmak yok dedi. Bu haftalar bi bitseydi. En azından 34. Haftayı görseydim. Stres insanı gerçekten yoruyor. 56 gün daha dayansalar tamamdır
İnşallah zamanında sağlıkla kucağına alacaksın ikizlerini canım. Kendin diyorsun stres yoruyor diye stres yapma uzan dinlen bebişlerin için. Seneye bu zamanlar onların peşinden koşacaksın enerji depola
İnşallah zamanında sağlıkla kucağına alacaksın ikizlerini canım. Kendin diyorsun stres yoruyor diye stres yapma uzan dinlen bebişlerin için. Seneye bu zamanlar onların peşinden koşacaksın enerji depola
Kızlar kasılmalarım var doktorum magnezyumu 3 e çıkardı. Diğer ilaçları suan kullanmak istemiyor riskli diye. Bu kasılmalarım suan normal ama sıklaşmaması lazım dedi. Sadece israhat edeceksin lavabo ve yemek hariç kalkmak yok dedi. Bu haftalar bi bitseydi. En azından 34. Haftayı görseydim. Stres insanı gerçekten yoruyor. 56 gün daha dayansalar tamamdır
Kızlar sonucum çıktı ciddi seviyede şekerim var kesinleşti tanı konuldu. Perinatoloji şeker takibi için 1 haftalık çizelge verdi. Diyet yaptığımı söyledim yine de git görüş dedi. Endokrine de yönlendirdi, endokrin de şeker için cihaz verecek 3 aylık ortalama bakmak istedi bir daha kan verdim sabahta onun için gideceğim. İnsülin iğnesi başlanacak, düşmezse hastaneye yatış gerekiyor dediler hem perinatoloji hem de endokrin. Bebeğim için her şeyi yaparım umarım bebeğim etkilenmez şekerden.