Benim eşim hiç içinden gelip de bana bir şey almaz, Ben istediğimde de kırmaz almaya çalışır ama hep ben ne istediğimi söylüyorum maalesef. Zevkli biri de değil kendi kendine secse beğenir miyim bilemiyorum. Sizinki gibi kendi düşünüp alsa daha mutlu olurdum ama almaz ya da cok kucuk bir sey alir eşimi tanıyorum. Herkesin ilişkisi farklı demek ki. Benim çevremde herkes pahalı hediyeleri kendi seçip eşine söylüyor riske girmemek adına.
Ben artık ne olacaksa olsun dedim hic umrumda değil.Halletmedikce ve zaman daraldıkça sinir geliyor bana ben kendim erken doğmuş bir anne adayı olarak erken gelmesinden korkuyorum anlatamıyorum. Bu gün kardeşim geliyor belki onunla bir şeyler alırız ufak tefek
Ben fazla götüreceğim siz de öyle yapın kullanmazsanız geri getirirsiniz .Kusuyorlar ,büyük tuvaletlerini az yapiyorlar ilk zamanlar ama tabi bez kazaları olabilir.Kaka yaparlar da enseye kadar umarım yapmazlar biraz kakasal konulara alışmak lazımArkadaşım doğum yaptı 2 ay önce 3 çift takım almıştı yeterli geldi ona sezaryen oldu. O yüzden hadi 1 veya 2 takım yedek koydun diyelim yeter yani. Ben gerek olursa evden aldıracağım için 3 takıma yeter gözüyle baktım. Vajinal doğum olursa zaten ertesi gün taburcusun.
Yaa inşallah işe yararOnu gördüm trendyolda da almadım illa sulama yapacak diye düşündüm
İnşallah canmÇok küçük doğmamış şükürler olsun okudum mesajlarını 1 ayda toparlar Allahın izniyle
Kuzum sakin ol eğer şu an cok stres yaparsan oksijen dahada azalıyor ben doğum öncesi yaşadım bunu onlar rabbime emanetlerKızlar malesef iyi değil sezeryana alınacam en geç yarın sanırım doktorum acil geliyor oğlumun oksijeni çok azalmış acil alınması lazım ikisininde. Zaten dünden beri çok kötüyüm gece boyu bel ve karın ağrısı baş dönmesi yaşadım ondanmış dua edin lütfen
İnşallah canmÇok küçük doğmamış şükürler olsun okudum mesajlarını 1 ayda toparlar Allahın izniyle
Kuzum sakin ol eğer şu an cok stres yaparsan oksijen dahada azalıyor ben doğum öncesi yaşadım bunu onlar rabbime emanetlerKızlar malesef iyi değil sezeryana alınacam en geç yarın sanırım doktorum acil geliyor oğlumun oksijeni çok azalmış acil alınması lazım ikisininde. Zaten dünden beri çok kötüyüm gece boyu bel ve karın ağrısı baş dönmesi yaşadım ondanmış dua edin lütfen
Kaç artı kaçsın şu anda tam olarakCiğer geliştirici iğneye bile fırsat yok eve bile izin vermediler arkadaşlar eşyaları getiriyor korkum çok fazla ciğer geliştirici yapmadım diye. Erken doğum olduğu içşn de başka yere sevk edildim dua edin
Biberon değil şırınga veriyorlar hastanede .kaşık biberon al yadaKızlar sizce çantaya biberon koymalı mıyız ? Sütümüz falan hemen gelmezse ihtiyaç olur mu, biberon anneyi reddetmelerine sebep olur diyorlar ama siz ne yapacaksınız koyacak mısınız biberon
Bence süt gelmeme durumu diye bir şey yok kızlar erken haftada doğumm yaptıgım halde yavaş yavaş geldi sütüm . Emzirme hemşiresi bana maşaj yapmayı gösterdi . Zaten ilk günler mideleri çay kaşığı kadar süt alıyormuşKızlar sizce çantaya biberon koymalı mıyız ? Sütümüz falan hemen gelmezse ihtiyaç olur mu, biberon anneyi reddetmelerine sebep olur diyorlar ama siz ne yapacaksınız koyacak mısınız biberon
Ah canım dualarım sizinle, sağ salim birbirinize kavuşun inşallahKızlar malesef iyi değil sezeryana alınacam en geç yarın sanırım doktorum acil geliyor oğlumun oksijeni çok azalmış acil alınması lazım ikisininde. Zaten dünden beri çok kötüyüm gece boyu bel ve karın ağrısı baş dönmesi yaşadım ondanmış dua edin lütfen
Yok canım öyle yani üşümeyi söylemişlerdi de terleme duymadım iyi oldu diye dedim farklı bir şey duydumİlk çıktığında zaten üşürsün sonrasında da hararet geçirirsin
Sıcak su koy dedi görümcem. Hemen iniyomuş süt. Onun sezeryandı doğumu yanında sıcak su götürmüş. Göğüslerinin üstünde tutmuş bi süre.Kızlar sizce çantaya biberon koymalı mıyız ? Sütümüz falan hemen gelmezse ihtiyaç olur mu, biberon anneyi reddetmelerine sebep olur diyorlar ama siz ne yapacaksınız koyacak mısınız biberon
Aa sağol canım hiç duymamıştımSıcak su koy dedi görümcem. Hemen iniyomuş süt. Onun sezeryandı doğumu yanında sıcak su götürmüş. Göğüslerinin üstünde tutmuş bi süre.
Ozaman koymayayım kaşık biberon alırım olmadı ihtiyaç olursa o anBiberon değil şırınga veriyorlar hastanede .kaşık biberon al yada
Hiç endişe etme her şey onların iyiliği ve sağlığı için bol bol dua edelim senin adına Araf suresi 54. Ayet okuyalım Ya Hannan zikri çekelim.Ciğer geliştirici iğneye bile fırsat yok eve bile izin vermediler arkadaşlar eşyaları getiriyor korkum çok fazla ciğer geliştirici yapmadım diye. Erken doğum olduğu içşn de başka yere sevk edildim dua edin
Biberon ve emziği 1 ay sonra vermeyi düşünüyorum ben meme reddi olmaması açısından diğer arkadaşımın de önerdiği gibi kaşık biberon alacağım hiç riske girme sen de bence.Kızlar sizce çantaya biberon koymalı mıyız ? Sütümüz falan hemen gelmezse ihtiyaç olur mu, biberon anneyi reddetmelerine sebep olur diyorlar ama siz ne yapacaksınız koyacak mısınız biberon
Evet canım ben de kaşık biberona karar verdimBiberon ve emziği 1 ay sonra vermeyi düşünüyorum ben meme reddi olmaması açısından diğer arkadaşımın de önerdiği gibi kaşık biberon alacağım hiç riske girme sen de bence.
Sütüm gelmedi benim canım hastanede kendileri pompa getirdiler benim kendi pompam vardı ne yaptıysak ilk üç gün sütüm olmadı hiç bu ihtimal var maalesefBence süt gelmeme durumu diye bir şey yok kızlar erken haftada doğumm yaptıgım halde yavaş yavaş geldi sütüm . Emzirme hemşiresi bana maşaj yapmayı gösterdi . Zaten ilk günler mideleri çay kaşığı kadar süt alıyormuş
Canım bence bir biberon şart, sütün gelmeyebilir ve bebek ilk doğduğunda yeterli beslenemezse sarılık olur, her hastane şırıngayla beslemiyor sizden isteyebiliyor merak etme ilk doğduğunda biberondan içti diye hemen meme reddi olmaz. Çocuğun aç kalması daha büyük sorun olurOzaman koymayayım kaşık biberon alırım olmadı ihtiyaç olursa o an
Haklısın canım her ihtimale karşı normal biberon da koyayım madem o da dursunCanım bence bir biberon şart, sütün gelmeyebilir ve bebek ilk doğduğunda yeterli beslenemezse sarılık olur, her hastane şırıngayla beslemiyor sizden isteyebiliyor merak etme ilk doğduğunda biberondan içti diye hemen meme reddi olmaz. Çocuğun aç kalması daha büyük sorun olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?