Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190

Tatlım ben de yüzük istiyorum. Yarım tur baget yüzük. çok hevesim var. Eşim sen beğen diyor. Kilo aldığım için yüzüklerim olmuyor sürekli büyült küçült uğraşmak istemedim. Dediğin gibi erkeklerin zevki bazen iyi olmuyor bebeğin altınlarına gelince durur bi kenarda hemen bozulmaz zaten borç olmadığı sürece inşallah. kız kardeşim samanyolu bileklik istemişti eşinden. Onu da çok beğeniyorum ama aynısı olsun istemem Rabbim sağlık sıhhat versin hepimize.

Bugün doktora gittik 31+5 deyiz ama bebiş 33+1 görünüyor. Ama karnı 34+1 miş. O sebeple ilk nst ye girdim. Sancı 15-24 aralığında çıktı. İyi çıkmış dedi bir de tahlil istedi yine. Son aylarda böyle oluyormuş.

Kilo vermişim 96 çıktı tartıda. 93 ile hamile kalmıştım doktorda bi güldü sen zayıflıyorsun bebek kilo alıyor dedi.

Neyse sağlıklı olsunda. Doktora dedim ki önden gitmesi doğum tarihini değiştirir mi yok bebek zaten istediği zaman gelir ama böyle gidersen 40 haftayı doldurmazsın dedi.

37 doldurmanı istiyoruz biz dedi. Dedim tamam. Şeker yüzünden yağlanıyor bebek yeme dedi. Dedim ben zaten yemiyorum kilo da verdim. Ama akşamları bir top dondurma yiiyorum oda yürüyüş arasında. O kadar yürüme dondurma da yeme dedi. Zaten karbonhidrat ağırlıklı beslenmediğini görüyorum değerlerinden dedi. Hakkatende yemiyorum.

Yani dondurmaya da yasak geldi.
Neyseki normal doğum istiyorum sende dedi çok şükür bunu kabul ediyor hemen sezeryan deseydi yeter artık diyecektim. Benim hayatımla ilgili bazı şeylere bende karar verebilir miyim diye. Doktorumdan pek memnun değili. Eğer ikinciyi düşünürsem kesinlikle başka bir doktor arayacağım.

Sizce bebeğin karnının büyük olması sorun mu? 30.19 cm yazıyor bende. Karın büyüklüğü

Halletmedikce ve zaman daraldıkça sinir geliyor bana ben kendim erken doğmuş bir anne adayı olarak erken gelmesinden korkuyorum anlatamıyorum. Bu gün kardeşim geliyor belki onunla bir şeyler alırız ufak tefek
Ben artık ne olacaksa olsun dedim hic umrumda değil.

Ben fazla götüreceğim siz de öyle yapın kullanmazsanız geri getirirsiniz .Kusuyorlar ,büyük tuvaletlerini az yapiyorlar ilk zamanlar ama tabi bez kazaları olabilir.

Çok küçük doğmamış şükürler olsun okudum mesajlarını 1 ayda toparlar Allahın izniyle
İnşallah canm Kuzum sakin ol eğer şu an cok stres yaparsan oksijen dahada azalıyor ben doğum öncesi yaşadım bunu onlar rabbime emanetler
Doğar doğmaz onlara yaparlar ciger geliştirici ekstra

Çok küçük doğmamış şükürler olsun okudum mesajlarını 1 ayda toparlar Allahın izniyle
İnşallah canm Kuzum sakin ol eğer şu an cok stres yaparsan oksijen dahada azalıyor ben doğum öncesi yaşadım bunu onlar rabbime emanetler
Doğar doğmaz onlara yaparlar ciger geliştirici ekstra Kaç artı kaçsın şu anda tam olarak
İkiz oldukları için vurmaları lazımdı aslında
Tam 48 saat doldurmasada ne kadar kar ederse ederdi.
Gönlünü ferah tut cok güçlülüer benle birlikte bi bayan ikiz doğum yaptı cok şükür onun bebekleride iyi kiloları iyiydi senin bebeklerin
Her şey güzel olacak

Kızlar sizce çantaya biberon koymalı mıyız ? Sütümüz falan hemen gelmezse ihtiyaç olur mu, biberon anneyi reddetmelerine sebep olur diyorlar ama siz ne yapacaksınız koyacak mısınız biberon

Kızlar sizce çantaya biberon koymalı mıyız ? Sütümüz falan hemen gelmezse ihtiyaç olur mu, biberon anneyi reddetmelerine sebep olur diyorlar ama siz ne yapacaksınız koyacak mısınız biberon
Biberon değil şırınga veriyorlar hastanede .kaşık biberon al yada

Bence süt gelmeme durumu diye bir şey yok kızlar erken haftada doğumm yaptıgım halde yavaş yavaş geldi sütüm . Emzirme hemşiresi bana maşaj yapmayı gösterdi . Zaten ilk günler mideleri çay kaşığı kadar süt alıyormuş

Ah canım dualarım sizinle, sağ salim birbirinize kavuşun inşallah

Sıcak su koy dedi görümcem. Hemen iniyomuş süt. Onun sezeryandı doğumu yanında sıcak su götürmüş. Göğüslerinin üstünde tutmuş bi süre.

Hiç endişe etme her şey onların iyiliği ve sağlığı için bol bol dua edelim senin adına Araf suresi 54. Ayet okuyalım Ya Hannan zikri çekelim.
Sağ salim kavuşacaksınız inşAllah Rabb’im kolaylık versin canım

Biberon ve emziği 1 ay sonra vermeyi düşünüyorum ben meme reddi olmaması açısından diğer arkadaşımın de önerdiği gibi kaşık biberon alacağım hiç riske girme sen de bence.

Sütüm gelmedi benim canım hastanede kendileri pompa getirdiler benim kendi pompam vardı ne yaptıysak ilk üç gün sütüm olmadı hiç bu ihtimal var maalesef

Ozaman koymayayım kaşık biberon alırım olmadı ihtiyaç olursa o an
Canım bence bir biberon şart, sütün gelmeyebilir ve bebek ilk doğduğunda yeterli beslenemezse sarılık olur, her hastane şırıngayla beslemiyor sizden isteyebiliyor merak etme ilk doğduğunda biberondan içti diye hemen meme reddi olmaz. Çocuğun aç kalması daha büyük sorun olur

Haklısın canım her ihtimale karşı normal biberon da koyayım madem o da dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…