Evet set, yani hafif mi derken emin olamadım şimdi ama normal geldi bana beğendim benSet mi canım bu hafif mi çantalar
Allah yardımcınız olsun, sağlıkla gelsinler inşallahCiğer geliştirici iğneye bile fırsat yok eve bile izin vermediler arkadaşlar eşyaları getiriyor korkum çok fazla ciğer geliştirici yapmadım diye. Erken doğum olduğu içşn de başka yere sevk edildim dua edin
İnşallah iyi geçer ameliyatın. Güzel bebişlerde sağlıkla doğsun. Toparlanınca evinize hep beraber sağlıkla dönersiniz.Kızlar malesef iyi değil sezeryana alınacam en geç yarın sanırım doktorum acil geliyor oğlumun oksijeni çok azalmış acil alınması lazım ikisininde. Zaten dünden beri çok kötüyüm gece boyu bel ve karın ağrısı baş dönmesi yaşadım ondanmış dua edin lütfen
Canımmm neler yaptınız? Kontrol nasıldı?Telaş çok kuzum sorma ikisi birden kilo almalı kiloya çok takık değilim ama gelişim geriliği olmasından korkuyorum bugün belli olucam bakalım
Dualarımız seninle canım. Bu gün dogacaklarCiğer geliştirici iğneye bile fırsat yok eve bile izin vermediler arkadaşlar eşyaları getiriyor korkum çok fazla ciğer geliştirici yapmadım diye. Erken doğum olduğu içşn de başka yere sevk edildim dua edin
Evet evet normalmiş, yalancı kasılmalarmış bunlar. bir de doğum pozisyonuna dönmeye çalıştığı içinmişBenimde öyle oluyor merdiven çıkarken canım .. normaldir diye hiç sormadım
Büyüklüğünü sevdim ama tek soru işaretim azcık ağır bir çantaBu arkadasımda da var ilk onda gördüm bu markayı kendisi severek kullanıyor inşallah sen de seversin ben büyük mü diye düşündüm emin olamadım henüz :)
Bence de için rahat etsin canım, bir şey yoksa ki inşallah yoktur rahatlarsınCanım sağlik ocağında verdim kan ast alt değerlerim normal çikmiş doktorun söylediğine göre Öyle bişey olsa tahlilde çikardi diyor ama internetten araştirdim de ast alt değerleri normal çıkıp safra asit testinde çıkabilir diyor dahiliyeye pazartesine randevu bulabildim onuda yaptırmayı düşünüyorum yinede nolur nolmaz diye bu ara sivrisineklerle başim dertte ondanmi kaşiniyor heryerim bilmiyorum ama isirmadiklari yerlerde kaşınıyor oda garibime gitti.içim rahat etsin diye o testide yaptircam
Arkadaşlar şurda birer birer doğuruyor sen hala erkenmi diyorsunHanımlar, akşam hastane çantasını hazırlamaya başlasam mı yoksa erken mi olur? Birde bebek için kaç takım koymam lazım 3 çok az geliyor
Canım bu msjı yeni görüyorum. Allah yar ve yardımcın olsun.Kızlar malesef iyi değil sezeryana alınacam en geç yarın sanırım doktorum acil geliyor oğlumun oksijeni çok azalmış acil alınması lazım ikisininde. Zaten dünden beri çok kötüyüm gece boyu bel ve karın ağrısı baş dönmesi yaşadım ondanmış dua edin lütfen
Bende bunun beyaz olanını sevdim daha almadım ama. Sen bunların kaç aylığını aldın. Galiba 3-6 aylık olanını almamız gerekiyor demi. Bide şeyden de çekiniyorum. Şuan yaz olduğu için kışlık şeyler çok az şuan bunu alsam sonra daha güzellerini görüp pişman olurmuyum acaba diyorum.Ben Antalya’da yaşamama rağmen bunlardan aldım ki Antalya’nın soğuğu da soğuk oluyor birkaç ay da olsa. En kötü içine ince giydirir yine kullanırım.
Çok haklısın vallaArkadaşlar şurda birer birer doğuruyor sen hala erkenmi diyorsunyani hazır dursa bisey kaybetmiceksin aksine için rahat olucak. O yuzden asla erken değil.
Kuşum bence bulduysan ve beğendiysen al hazır da dursun kışa da uğraşmazsın. Ben 3-6 ay ve 4-6 ay şeklinde aldım. Boyu uzar, kilo alır bir şey olur diyerek. Bu arada çok güzelmişBende bunun beyaz olanını sevdim daha almadım ama. Sen bunların kaç aylığını aldın. Galiba 3-6 aylık olanını almamız gerekiyor demi. Bide şeyden de çekiniyorum. Şuan yaz olduğu için kışlık şeyler çok az şuan bunu alsam sonra daha güzellerini görüp pişman olurmuyum acaba diyorum.
Kiz ilk günler taşacak kadar kaka yapmıyorlar. Ama kusma çok oluyor.Yıkanması ütülenmesi herşeyi tamamlandı
Hastane yakın değil ama yaşadığım şehir küçük 5-10dk da gelir eve de 3 takım 2 tulum mu koysam bilemedim kakasını felan taşırırsa
Muhtemelen orta boy valiz hazırlayacağım canım
Ya yaşadığım şehir küçük uzak olsa bile 5-10dk da gider alır eşim ama yanımdan ayrılsın istemiyorum
Aynen öyle canm inşallah ihtiyaç olmaz bebişin hemen emer onlar kolay şeyler her hastanenin etrafında varOzaman koymayayım kaşık biberon alırım olmadı ihtiyaç olursa o an
Sen nasılsın canım evine geçtin miAynen öyle canm inşallah ihtiyaç olmaz bebişin hemen emer onlar kolay şeyler her hastanenin etrafında var
Amin canım inşallahAynen öyle canm inşallah ihtiyaç olmaz bebişin hemen emer onlar kolay şeyler her hastanenin etrafında var
Her bebeğin gelişimi farklıdır demek ki yeterince buyudu annesi normal doğum mu olacak sezeryan miMaşallah,şuan 3 kilo 36 haftalık asıl haftası
4 de almayı düşünüyor doktorum
Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun inşAllah sağlıkla kavuşunKızlar ciğer geliştiricim yapıldı sevk edildim Kıbrıs’ta 34 haftadan önce doğum yapınca kendi doktorumuz yapmıyor üniversiteteye geldik yarın sabah perinotolog bakıp sezeryan saatine karar verecek yatışım yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?