Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Allah yardımcınız olsun, sağlıkla gelsinler inşallah

İnşallah iyi geçer ameliyatın. Güzel bebişlerde sağlıkla doğsun. Toparlanınca evinize hep beraber sağlıkla dönersiniz.

Telaş çok kuzum sorma ikisi birden kilo almalı kiloya çok takık değilim ama gelişim geriliği olmasından korkuyorum bugün belli olucam bakalım
Canımmm neler yaptınız? Kontrol nasıldı?

Benimki haftası ile uyumluymuş. Bebikom gizemli ve rahatına düşkün diyor doktor. Çok uğrastık yüzünü göstersin die. Hiiçç dünya umrunda değildi kahve içmiştim nafile. Çikolata hak getire sonunda yakaladık bir kaç yüzden poz

Gebelik kolestazından dolayı birazcık erken olacakmış doğum. 37 olmadan. Tarih aralığı verdi dr. Farklı bir sorun olmazsa 16 ile 23 eylül arası dedi sorun olunca daha erken de alınırmış. Şuan heyecan, merak ve sorularla dolu bir süreç benim için. İnşallah herşey yolunda gidecek

Dualarımız seninle canım. Bu gün dogacaklar

Bence de için rahat etsin canım, bir şey yoksa ki inşallah yoktur rahatlarsın varsa da hemen önlem alınır

Hanımlar, akşam hastane çantasını hazırlamaya başlasam mı yoksa erken mi olur? Birde bebek için kaç takım koymam lazım 3 çok az geliyor
Arkadaşlar şurda birer birer doğuruyor sen hala erkenmi diyorsun yani hazır dursa bisey kaybetmiceksin aksine için rahat olucak. O yuzden asla erken değil.

Canım bu msjı yeni görüyorum. Allah yar ve yardımcın olsun. duamda olacaksınız. Doktorlar ve gereken müdahaleleri ile emin ellerdesiniz inşallah. Hersey ikizlerin iyi olsun, sağlıkları riske atılmasın diye. Bizi haberdar et müsait oldukça

Ben Antalya’da yaşamama rağmen bunlardan aldım ki Antalya’nın soğuğu da soğuk oluyor birkaç ay da olsa. En kötü içine ince giydirir yine kullanırım.
Bende bunun beyaz olanını sevdim daha almadım ama. Sen bunların kaç aylığını aldın. Galiba 3-6 aylık olanını almamız gerekiyor demi. Bide şeyden de çekiniyorum. Şuan yaz olduğu için kışlık şeyler çok az şuan bunu alsam sonra daha güzellerini görüp pişman olurmuyum acaba diyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20250811-230827_Instagram.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 44
Arkadaşlar şurda birer birer doğuruyor sen hala erkenmi diyorsun yani hazır dursa bisey kaybetmiceksin aksine için rahat olucak. O yuzden asla erken değil.
Çok haklısın valla başka bir uygulamada alışverişe daha yeni başladıklarını yazanları görünce erken mi acaba diye düşündüm

Kuşum bence bulduysan ve beğendiysen al hazır da dursun kışa da uğraşmazsın. Ben 3-6 ay ve 4-6 ay şeklinde aldım. Boyu uzar, kilo alır bir şey olur diyerek. Bu arada çok güzelmiş Ben seviyorum böyle yumoş şeyleri.

Kiz ilk günler taşacak kadar kaka yapmıyorlar. Ama kusma çok oluyor.

Hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun inşAllah sağlıkla kavuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…