- 18 Eylül 2024
- 1.904
- 1.805
- 53
Benim plasentam da önde sağ tarafıma doğru duruyo bebek hep solumda aslında ama sağ tarafım sertleşiyo bilemedim sebebiniBenimde plesenta önde hep sağdan hissettim ama acitcak kadar hissedenedim daha![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim plasentam da önde sağ tarafıma doğru duruyo bebek hep solumda aslında ama sağ tarafım sertleşiyo bilemedim sebebiniBenimde plesenta önde hep sağdan hissettim ama acitcak kadar hissedenedim daha![]()
kbb’ye mi git dedi?! bu doktorlar da bir degisik gercektenAradım doktoru kbb ye git diyo bana şaka gibi![]()
Yaaaaa hiç dikkat etmedim bı dikkat edeyim bendeDeğişiyor benim susuz kaldığımda daha çok oluyor gibi gözlemledim ben kendimde ya da çok yorulunca
Yarın bir sorayim bakalım kendimi kötü hissetmiyorum çok şükür ama aklimada takıldı sık oldu sanki diyeBenim plasentam da önde sağ tarafıma doğru duruyo bebek hep solumda aslında ama sağ tarafım sertleşiyo bilemedim sebebini![]()
Stres yaparsan daha çok sıkıştırır kendini sen yarın sor bi için rahatlasınYarın bir sorayim bakalım kendimi kötü hissetmiyorum çok şükür ama aklimada takıldı sık oldu sanki diye![]()
Kbb ne alaka kızAradım doktoru kbb ye git diyo bana şaka gibi![]()
10a 7 canım normal sayılırkbb’ye mi git dedi?! bu doktorlar da bir degisik gercektentansiyonunu olctun mu peki? nabiz, oksijen, tansiyon degerlerinde bir oynama olmustur belki, basa agirlik sicak basmasi normalde bunlardan olabiliyor ya.
Yok ya gelmez iç Ohh miss bende şuan istek yok ama doğumdan sonra ilk streste başlarım gibi eşim bırakmazsa tabi .. evde biri içince elin altında hep sigara var .. ya bir tuaflar ben çok takıyorum takmıycam diyorum ama .. zorAşkım doğru benim burdaki de 2 hafta önce bizim için önemli olan 100-150 arası demişti. Ama bu hafta insülin diyince daha ne yapabilirim diye sinir oldum. Aman kafaya takmakta değil balım saldım gitti ben elimden geleni yapıyorum valla gerisi de allaha kalmış.
Türk kahvesini sigara aklıma gelir diye içemiyorum bi içsem kesin canım çekecek hahaha
Hızlı hızlı konuştu kapattı vallahi bisey anlamadım yani sinir etti beniKbb ne alaka kızay güldürdü bu doktor beni tövbe tövbe
Senin randevun ne zaman kadın doğum? Olmadı o zaman yüzüne sorarsınHızlı hızlı konuştu kapattı vallahi bisey anlamadım yani sinir etti beni![]()
Hayır ondan olacağını sanmam kendini ama açlığa bırakma.. kahvaltı sonra 2 ara öğün ve akşam yemeği sonra tekrar ara öğün yap o şekilde dengelersinHayır bir sıkıntım yoktu ama az yerdim kilom düşüktü ondan mı oldu bilmiyorum umarım atlatırız artık![]()
Kbb de napacakmışsın ?Aradım doktoru kbb ye git diyo bana şaka gibi![]()
Geçmiş olsun kuzum. Çıktınmi hastaneden. Erken doğma ihtimali varmı. Sen sezeryan olacakmisinKızlar hastaneye geldim antibiyotik serum , magnezyum bir serum daha takılacak . Bebeğin oksijen seviyesi düşük çıktı ciğer geliştirici yaptılar
Şuan tam 30 um 32 de randevumSenin randevun ne zaman kadın doğum? Olmadı o zaman yüzüne sorarsın
valla ben de çok şükür canım istemediği için sigara hiç aramadım ama ben artık bıraktım içmem diyemiyorum. zaten rüyamda görüyorum içtiğimi onunla idare ediyorumYok ya gelmez iç Ohh miss bende şuan istek yok ama doğumdan sonra ilk streste başlarım gibi eşim bırakmazsa tabi .. evde biri içince elin altında hep sigara var .. ya bir tuaflar ben çok takıyorum takmıycam diyorum ama .. zor
Hiç bağlantı kuramadımKbb de napacakmışsın ?oldu olacak doğumada kbb girsin ahahahha
Sen bilirsin canım belki erken gidebilirsin için rahat etmiyorsa nolcak sanki erken geldim sorunum var desenŞuan tam 30 um 32 de randevum
Teşekkür ederimHayır ondan olacağını sanmam kendini ama açlığa bırakma.. kahvaltı sonra 2 ara öğün ve akşam yemeği sonra tekrar ara öğün yap o şekilde dengelersin
Çok sinir etti beni canım birkaçtır geçiştiriyor eşim başka bi doktor bakacakSen bilirsin canım belki erken gidebilirsin için rahat etmiyorsa nolcak sanki erken geldim sorunum var desen