Allah sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin hepimizeAsla korkma bak bana benim bebek biri baya zayıftı oksijeni azalmıştı bir saati bile kalmamıştı ama çok şükür şimdi dışarıda nefes alıyor korkma
Evet evet bende iyice toparlarım evimi temizlerim bebeklerime güçlü bakarımAy maşallah. Ikisinede. Evet ne zaman çıkarlarsa yeterki iyi olsunlar. İlk önce ikiside ödemini atacaklar az kilo kaybı yaşanacak. Ama gün geçtikçe toparlayacaklar. Onlar gelene kadar sende kendine iyi bak toparlan. Bol bol dua et. Bak güzel haftalara gelebildin riskli haftaları atlattın. Biz doğurana kadar onlarda toparlanacak belkide çıkacaklar
Güzelce kendine gelirsin ağrın sızında kalmaz hemEvet evet bende iyice toparlarım evimi temizlerim bebeklerime güçlü bakarımaynen ödem starlar sonra alırlar iyi olsunlar kilo alınır
Kuzucum bebeğinle iyi olmanıza çok ama çok sevindim. Kötü talihsizlikler yaşamışsın ama inşallah bundan sonra hiç bu tarz bir şey yaşamazsınMerhaba kızlaaaar, öncelikle bu kadar merak ettirmek istemezdim, kusura bakmayın yazamadım.. öncelikle o gün doktorum olmadığı için başka doktora gittim, yola çıkacağım için nst ye bakalım dedi. (30 haftalıktım) önce sancılarım 40-50 bandında çıktı, sonra serum yedim. Tekrar nst ye girdim düzenlendi, sonra başka bişeyden şüphelendim dedi korktum baya, doğumhanede ki nst den bakalım dedi ayrı korktum. Çok kötü bir gün geçirdim. Sonra da şehir dışına taşınma yolculuğuna girdik ve asla bakamadım buraya. Sizler ve bebişleririz nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah
İyi ki varsınız burda kocaman bir aile olmuşuz resmen
Canım benimmmmm kuzuların inşallah çooooook sağlıklı şekilde çıkacaklarKızı 1500 bekliyorduk 1757 doğdu erkek 1127 doğdu şimdi solunum cihazıyla nefes alıyorlar ama doktorum korktuğum olmadı dedi çok şükür umudum var kız için 3 haftaya çıkar dediler ama erkek için bir bir buçuk ay dedi. İyi olsunlar ne zaman çıkarlarsa baş göz üstüne
Gördüm kuzum bi saate bi daha görecem kızım bembeyaz siyah saçlı doğdu saçlarını bağlarız bir ayaBebişleri gördünmü kuzum
Maşallah onlara büyücekler tabi sen görebildin mi bebişlerinKızı 1500 bekliyorduk 1757 doğdu erkek 1127 doğdu şimdi solunum cihazıyla nefes alıyorlar ama doktorum korktuğum olmadı dedi çok şükür umudum var kız için 3 haftaya çıkar dediler ama erkek için bir bir buçuk ay dedi. İyi olsunlar ne zaman çıkarlarsa baş göz üstüne
ucunuzun de iyi olmasina cok sevindim canimKızlar soran herkese teşekkür ederim. Bebekler inşallah iyi olacak. Bende toparlanmaya başladım. Sezeryandan o kadar korkmayın. Ben genel anestezi olduğumdan ameliyat sonrası hemen uyandım karnımı bastırdılar orda ölğyorum sandım onun dışında geçti sadece bir parol kullandım. Sonra gayet iyiydi ayağa kalkınca da zorlanmadım pek korkuyordum ama öyle olmadı. Sadece gaz sancısı zorladı ama sonunda yaptım ve geçti.
amşn kuzucum inşallahCanım benimmmmm kuzuların inşallah çooooook sağlıklı şekilde çıkacaklarBütün güzel dileklerim, niyetlerim, dualarım sizinle. Her şey çok ama çok güzel geçsin inşallah bir an önce toparlasınlar
Aynen öyle canım iyi olsun kavuşmak olur Allah’ın izniyleucunuzun de iyi olmasina cok sevindim canimdaha daha iyi gunleriniz olsun bundan sonra umarim
bir sure misafir olup kavusurlar sana, sonrasinda zaten bi’ bakiyorsun tosun gibi oluyorlar maasallah
oyyy kiyamamGördüm kuzum bi saate bi daha görecem kızım bembeyaz siyah saçlı doğdu saçlarını bağlarız bir ayaoğlum da sapsarı saçlı doğdu biraz daha minnoş ikizine göre yanına gittim seslendim oğlum sesimi tanıdı gözünü açtı kapattı sonra dudağını büzdü ağlamak istiyordu ama uyutuyorlar diye ağlamıyordu kızım da dünya umrunda değil uyuyordu rahatına düşkün çok duygulandım orda resmen sesimi tanıdılar
Ben bile duygulandım bu okuduklarım karşısında Allah sizi sağlıkla birbirinize kavuştursun inşallahGördüm kuzum bi saate bi daha görecem kızım bembeyaz siyah saçlı doğdu saçlarını bağlarız bir ayaoğlum da sapsarı saçlı doğdu biraz daha minnoş ikizine göre yanına gittim seslendim oğlum sesimi tanıdı gözünü açtı kapattı sonra dudağını büzdü ağlamak istiyordu ama uyutuyorlar diye ağlamıyordu kızım da dünya umrunda değil uyuyordu rahatına düşkün çok duygulandım orda resmen sesimi tanıdılar
Oyy maşallah kuzularıma . Kader arkadaşım yüklen memişlere bebelere aş lazımKızı 1500 bekliyorduk 1757 doğdu erkek 1127 doğdu şimdi solunum cihazıyla nefes alıyorlar ama doktorum korktuğum olmadı dedi çok şükür umudum var kız için 3 haftaya çıkar dediler ama erkek için bir bir buçuk ay dedi. İyi olsunlar ne zaman çıkarlarsa baş göz üstüne
Merhaba canım ben yaşıyorum maalesef kiKızlar hemoroid sorunu yaşayan var mı aranızda?
Ben bile duygulandım bu okuduklarım karşısında Allah sizi sağlıkla birbirinize kavuştursun inşallah
Sağol canlar allahım sizlerin zamanında bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin hep dua ettim burdakilere hala ediyorumoyyy kiyamamokurken nasil gozlerim doldu, maasallah onlara tanirlar tabii, kac
haftalardir 7/24 bizi hissediyorlar, sesin iyi gelmistir minik kuzuya kendini guvende hissetmistir. ikisi de dunya guzelidir eminimomurleri de kendileri gibi guzel olsun her daim.
Ahahaha evet bu akşam sağım yapacaklarmışOyy maşallah kuzularıma . Kader arkadaşım yüklen memişlere bebelere aş lazım
Ben evdeyim şuanda perşembe günü kontrole gideceğim. Bir sorun olmazsa eylülün sonunu bekleriz dedi doktorumSen napacaksın doğum olacak mı
Oy maşallah kuzularaGördüm kuzum bi saate bi daha görecem kızım bembeyaz siyah saçlı doğdu saçlarını bağlarız bir ayaoğlum da sapsarı saçlı doğdu biraz daha minnoş ikizine göre yanına gittim seslendim oğlum sesimi tanıdı gözünü açtı kapattı sonra dudağını büzdü ağlamak istiyordu ama uyutuyorlar diye ağlamıyordu kızım da dünya umrunda değil uyuyordu rahatına düşkün çok duygulandım orda resmen sesimi tanıdılar
Oyy kurban olurum verene maşallah kuzularaGördüm kuzum bi saate bi daha görecem kızım bembeyaz siyah saçlı doğdu saçlarını bağlarız bir ayaoğlum da sapsarı saçlı doğdu biraz daha minnoş ikizine göre yanına gittim seslendim oğlum sesimi tanıdı gözünü açtı kapattı sonra dudağını büzdü ağlamak istiyordu ama uyutuyorlar diye ağlamıyordu kızım da dünya umrunda değil uyuyordu rahatına düşkün çok duygulandım orda resmen sesimi tanıdılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?