Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Asla korkma bak bana benim bebek biri baya zayıftı oksijeni azalmıştı bir saati bile kalmamıştı ama çok şükür şimdi dışarıda nefes alıyor korkma
Allah sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin hepimize

Evet evet bende iyice toparlarım evimi temizlerim bebeklerime güçlü bakarım aynen ödem starlar sonra alırlar iyi olsunlar kilo alınır

Evet evet bende iyice toparlarım evimi temizlerim bebeklerime güçlü bakarım aynen ödem starlar sonra alırlar iyi olsunlar kilo alınır
Güzelce kendine gelirsin ağrın sızında kalmaz hem

Kuzucum bebeğinle iyi olmanıza çok ama çok sevindim. Kötü talihsizlikler yaşamışsın ama inşallah bundan sonra hiç bu tarz bir şey yaşamazsın Umarım yeni eviniz ve düzeniniz size bebeğinizle birlikte şans getirir

Canım benimmmmm kuzuların inşallah çooooook sağlıklı şekilde çıkacaklar Bütün güzel dileklerim, niyetlerim, dualarım sizinle. Her şey çok ama çok güzel geçsin inşallah bir an önce toparlasınlar

Bebişleri gördünmü kuzum
Gördüm kuzum bi saate bi daha görecem kızım bembeyaz siyah saçlı doğdu saçlarını bağlarız bir aya oğlum da sapsarı saçlı doğdu biraz daha minnoş ikizine göre yanına gittim seslendim oğlum sesimi tanıdı gözünü açtı kapattı sonra dudağını büzdü ağlamak istiyordu ama uyutuyorlar diye ağlamıyordu kızım da dünya umrunda değil uyuyordu rahatına düşkün çok duygulandım orda resmen sesimi tanıdılar

Maşallah onlara büyücekler tabi sen görebildin mi bebişlerin

ucunuzun de iyi olmasina cok sevindim canim daha daha iyi gunleriniz olsun bundan sonra umarim

bir sure misafir olup kavusurlar sana, sonrasinda zaten bi’ bakiyorsun tosun gibi oluyorlar maasallah

amşn kuzucum inşallah

oyyy kiyamam okurken nasil gozlerim doldu, maasallah onlara tanirlar tabii, kac
haftalardir 7/24 bizi hissediyorlar, sesin iyi gelmistir minik kuzuya kendini guvende hissetmistir. ikisi de dunya guzelidir eminim omurleri de kendileri gibi guzel olsun her daim.

Ben bile duygulandım bu okuduklarım karşısında Allah sizi sağlıkla birbirinize kavuştursun inşallah

Oyy maşallah kuzularıma . Kader arkadaşım yüklen memişlere bebelere aş lazım

Ben bile duygulandım bu okuduklarım karşısında Allah sizi sağlıkla birbirinize kavuştursun inşallah
Sağol canlar allahım sizlerin zamanında bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin hep dua ettim burdakilere hala ediyorum

Oy maşallah kuzulara

Oyy kurban olurum verene maşallah kuzulara kucağına alabildinmi süt verme olayı nasıl olacak canim bişey dedilermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…