- 1 Kasım 2023
- 1.673
- 1.116
- 63
- 30
Benim tahlillerime baksan kafayı yersin bütün değerler sınırda gibi görünüyor. Değerilerimin bazıları en düşük sınırdan 4 fazla ya da en yüksek değerden 2 düşük örnek açlık şekeri en düşük 70 benim 74 çıkmış. Ben e nabızdan görünce kafayı yedim doktor çok güzel dedi sorun yok dedi. Aşırı aşırı yükselme yoksa gün içinde rahat olabilirsinCanım aşırı zorluyor kafa olarak . Mesela açlık şekerimi yazarken ödüm kopuyor artık ya birşey derlerse yine diye .. doktorum doğuma az kaldı tokluklar iyi ise bence sorun tok dedi toklukları diyetle kontrol altında tutuyorum ama işte.. bu arada aşırı haklısın su bile etkiliyormuşnormal insanda 105 açlık normal kabul ediliyor annem 108 şeker ne yok dedi doktoru açlık için . Toklukta 180 di birşey yok dediler hamilelerde bu açlığı 94 e indirmişler niyeymiş hamilelerde çok daha sıkı yutuluyormuş ulan hormonlar zaten tavan hamilelikte bana aşırı tuaf geliyor bu durum
Oh çok şükür canm benm 2 . Doz iğne içn yarın gidersn her halde aynı saatteEvdeyim canım 31+5 2 kiloyu geçmiş dedi
Maşallah bebişeEvdeyim canım 31+5 2 kiloyu geçmiş dedi
Demi bi kahve sigarabenim doğum sonrası bir yakasım var aslında başardık rahatlığıyla ama hayırlısı
Ay inşallah ya seninde öyle olur karışlama olur .. galiba hastalıklarımız farklı .. senin bebeğe geçme ihtimali nedir ?Aman maşallah hep böyle devam etsin ya. Darısı başıma Ahh Ahh
Maşallah cnm herseyini ilk sen hallettin en son dogurmayasin bı deKızlar ben pipilimin hediyeliklerini ayrı bir çantaya yerleştirdim. Balon standı ayarlamıştım balonları şişirdim standa astım. Gerçekten çok zaman aldı tek tek ayarlayıp, sarıp koymak. Böyle zaman buldukça tüm işi gücü halletmek gerekiyor.
Kuzum yok tek sabahları yüksek oda işte 94 sınır diyorlar 96/98/102 bandında buna insülin başlayacaktı neymiş sürekli böyle çıkmış tamam ama yani ne manağğğ diğerleri ,yok vs normalBenim tahlillerime baksan kafayı yersin bütün değerler sınırda gibi görünüyor. Değerilerimin bazıları en düşük sınırdan 4 fazla ya da en yüksek değerden 2 düşük örnek açlık şekeri en düşük 70 benim 74 çıkmış. Ben e nabızdan görünce kafayı yedim doktor çok güzel dedi sorun yok dedi. Aşırı aşırı yükselme yoksa gün içinde rahat olabilirsin
Sağ ol canım. Valla çok ileri görüşlüce bir davranış sergiledimKahve içince midem alev alıyor ama canımda çekiyor
Maşallah cnm herseyini ilk sen hallettin en son dogurmayasin bı de
Tekrar gerek görmedi canımOh çok şükür canm benm 2 . Doz iğne içn yarın gidersn her halde aynı saatte
yogurt boş yiyemiyorum ben içine mutlaka bişey kariştirmam lazımYok canım yapmadın yani en son 18 de yedim onun üzerine birşey yemedim toktum .. öyle ben acıkmıyorumda çok acıkırsam yoğurt vs yiyorum .. o açlık olmuyor ama aşkım yemekten sonra ya tokluk gibi
Kız göğüs ne kelime komple şiştik hahahah kıyamam valla ya az kaldı yiycez her şeyi inşallah
geçmiş olsun canım şuan nasılsınMerhaba kızlaaaar, öncelikle bu kadar merak ettirmek istemezdim, kusura bakmayın yazamadım.. öncelikle o gün doktorum olmadığı için başka doktora gittim, yola çıkacağım için nst ye bakalım dedi. (30 haftalıktım) önce sancılarım 40-50 bandında çıktı, sonra serum yedim. Tekrar nst ye girdim düzenlendi, sonra başka bişeyden şüphelendim dedi korktum baya, doğumhanede ki nst den bakalım dedi ayrı korktum. Çok kötü bir gün geçirdim. Sonra da şehir dışına taşınma yolculuğuna girdik ve asla bakamadım buraya. Sizler ve bebişleririz nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah
İyi ki varsınız burda kocaman bir aile olmuşuz resmen
Geçmiş olsun canım, sağlıklı olmanıza sevindimMerhaba kızlaaaar, öncelikle bu kadar merak ettirmek istemezdim, kusura bakmayın yazamadım.. öncelikle o gün doktorum olmadığı için başka doktora gittim, yola çıkacağım için nst ye bakalım dedi. (30 haftalıktım) önce sancılarım 40-50 bandında çıktı, sonra serum yedim. Tekrar nst ye girdim düzenlendi, sonra başka bişeyden şüphelendim dedi korktum baya, doğumhanede ki nst den bakalım dedi ayrı korktum. Çok kötü bir gün geçirdim. Sonra da şehir dışına taşınma yolculuğuna girdik ve asla bakamadım buraya. Sizler ve bebişleririz nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah
İyi ki varsınız burda kocaman bir aile olmuşuz resmen
Geçmiş olsun canim normal kontrolden sıkıntı çıktı.Kızlar hastaneye geldim antibiyotik serum , magnezyum bir serum daha takılacak . Bebeğin oksijen seviyesi düşük çıktı ciğer geliştirici yaptılar
Normal kontrol için gitmemiştim zaten ağrılar için gitmiştim canımGeçmiş olsun canim normal kontrolden sıkıntı çıktı.
Çok teşekkür ederim canım yarın kontrolüm var ama genel olarak iyiyiz çok şükürgeçmiş olsun canım şuan nasılsın
Çık sağol canım sen nasılsın iyisiniz dimiGeçmiş olsun canım, sağlıklı olmanıza sevindim
İyiyim çok şükür canım yarın kontrolüm var bakalım ne olmuş ne bitmiş, en son geçen hafta çarşamba girdim nst ye sancım çıkmamıştı bilmiyorum şimdi ne olur ne biterÇok teşekkür ederim canım yarın kontrolüm var ama genel olarak iyiyiz çok şükürsancıyı hissetmedim hiç böyle olan var mı bu süreçte kızlar nst ye girenlerin nasıl geçti
Çık sağol canım sen nasılsın iyisiniz dimi
Bende hiç hissetmedim ki sancı olduğunu ya, sağlıklı haberler alalım yarınİyiyim çok şükür canım yarın kontrolüm var bakalım ne olmuş ne bitmiş, en son geçen hafta çarşamba girdim nst ye sancım çıkmamıştı bilmiyorum şimdi ne olur ne biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?