Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
Aşkım evde biri içerse risk oluyor ya ben mesela eşim içmezse içmem ama o devam ederse söz veremiyorum . Birinin motive etmesi lazım
Of inşallah başlamayız hiiiiiiççççç alışmayalım şimdiden bu fikre evin her yeri şu an bile sigara paketi ama yine de dönüp bakmıyorum doğum sonrası totoyu başı kaybetmem de içmem inşallah

Ben de aynı şekilde evde 7 kişi var şu an ben hariç herkes içiyo ama zerre canım istemiyor hiç gözüm kaymıyo bile amaan bakalım zaman ne gösterecek

Geçmiş olsun kuzum. Çıktınmi hastaneden. Erken doğma ihtimali varmı. Sen sezeryan olacakmisin
Şuan için doğumla ilgili bişi yok çok şükür evet sezaryen olacağım

Ben de aynı şekilde evde 7 kişi var şu an ben hariç herkes içiyo ama zerre canım istemiyor hiç gözüm kaymıyo bile amaan bakalım zaman ne gösterecek
Aynen öyle aşkitom hayırlısı olsun allah hepimize akıl fikir versin ona göre davranalım hahahah

benim doğum sonrası bir yakasım var aslında başardık rahatlığıyla ama hayırlısı

Benim tahlillerime baksan kafayı yersin bütün değerler sınırda gibi görünüyor. Değerilerimin bazıları en düşük sınırdan 4 fazla ya da en yüksek değerden 2 düşük örnek açlık şekeri en düşük 70 benim 74 çıkmış. Ben e nabızdan görünce kafayı yedim doktor çok güzel dedi sorun yok dedi. Aşırı aşırı yükselme yoksa gün içinde rahat olabilirsin

Kızlar ben pipilimin hediyeliklerini ayrı bir çantaya yerleştirdim. Balon standı ayarlamıştım balonları şişirdim standa astım. Gerçekten çok zaman aldı tek tek ayarlayıp, sarıp koymak. Böyle zaman buldukça tüm işi gücü halletmek gerekiyor.

Kahve içince midem alev alıyor ama canımda çekiyor

Maşallah cnm herseyini ilk sen hallettin en son dogurmayasin bı de

Kuzum yok tek sabahları yüksek oda işte 94 sınır diyorlar 96/98/102 bandında buna insülin başlayacaktı neymiş sürekli böyle çıkmış tamam ama yani ne manağğğ diğerleri ,yok vs normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…