Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    190
İnşallah herşey yolunda ilerler en azından 1 ay daha korkmuyorum pek Allahtan gitmişim hastaneye oksijeni azalmış falan dediğinde gerildim . Ellerim ayaklarım başım çok ağrıyordu
Allah Allah bu belirlilerle gösterdi demek Hamilelikte neler çıkıyor ya şimdi nasilsin hastenden eve gectinmi cnm

yogurt boş yiyemiyorum ben içine mutlaka bişey kariştirmam lazım

Az kaldı diye diye şafak sayiyoruz şafak Atarsa 53
Bugün Perinatoloji randevum vardı oda asla insülini kabul etme dedi L luckykus
Bu değerlerle insülin başlarsan normal değerde seyreden bebeğin kilosunu yavaşlatır dedi. Gayet güzel gidiyorsun akşamları karbonhidrat yeme geç yemek yeme o şekilde belki sabah şekerimi düşürürsün ama şuan zaten kullanamazsın insülin bebeği etkiler diyor ..

Aşkım sevindim vermemelerine ne güzel açıklamışlar. Yemiyoruz geç saatte de yine de işte böyle böyle gidecek uçmadan, uçurmadan sabah aç 100-105 arasına razıyım yani ne yapayım.

Aşkım sevindim vermemelerine ne güzel açıklamışlar. Yemiyoruz geç saatte de yine de işte böyle böyle gidecek uçmadan, uçurmadan sabah aç 100-105 arasına razıyım yani ne yapayım.
Aynen öyle canım .. hayır sende takılma diye özellikle doktorların görüşlerini yazıyorum çünki sabada sırf açlık şekeriyle insülin teklif ettiler gerçekten çok komikler .. dikkat yine edeceğiz ama bu streside kontrol etmemiz lazım .. gerçi senin Perinatoloji de istemedi dimi sende insülin kabul etmedi .. ay varya şeytan diyorki bırak şu diabetoloji bölümüne gitmeyi . Zaten Perinatoloji bakıyor sürekli ..

İnsülin kullanacak kadar yükselmiyor bence bizim şeker ya 200lerde çıkan var şekeri çok şükür yine yani beterin beteri var arada kaçamak yaparsak fırlıyor işte.

İnsülin kullanacak kadar yükselmiyor bence bizim şeker ya 200lerde çıkan var şekeri çok şükür yine yani beterin beteri var arada kaçamak yaparsak fırlıyor işte.
Yok yok aman fırlamasında aşkım biz yine iyi idare ediyoruz bugün Perinatoloji bile diyorki saygı duyuyorum hamilelikte diyet yapan insanlara çok zor gerçekten diyor..

Yok yok aman fırlamasında aşkım biz yine iyi idare ediyoruz bugün Perinatoloji bile diyorki saygı duyuyorum hamilelikte diyet yapan insanlara çok zor gerçekten diyor..
Gerçekten öyle canım resmen nefsimizle savaşiyoruz bu dönemde bi açıdanda iyi aslında şekersiz karbonhidratsz beslenmemiz ben 3kiloda sabit kaldım 65-66arasi gelip gidiyorum bu süreçten sonra alsamda en fazla 3kilo alsam 69 kiloyla doğuma giderim diye düşünüyorum

Oyy kurban olurum verene maşallah kuzulara kucağına alabildinmi süt verme olayı nasıl olacak canim bişey dedilermi
Yok kız daha dokunamıyorum bile cihaza bağlılar. Sütte biraz önce denedim ucundan hafif süt geldi ama tıkanmasın diye devam ettirmediler 3 saate bir denicem zaten suan beslenemiyorlar sadece serumla

Yok kız daha dokunamıyorum bile cihaza bağlılar. Sütte biraz önce denedim ucundan hafif süt geldi ama tıkanmasın diye devam ettirmediler 3 saate bir denicem zaten suan beslenemiyorlar sadece serumla
Anladım kuzum Sonraki süreçte sağacakmisin bide hastanede kalacakmısn bu surecte evden hastaneye gelip gidicekmisin şifa olsun kuzulara serumlarçabucak buyusunler

Allah Allah bu belirlilerle gösterdi demek Hamilelikte neler çıkıyor ya şimdi nasilsin hastenden eve gectinmi cnm
Evet öğleden sonra eve geçtim daha iyiyim canım ne zaman ne çıkacağı belli olmuyor ya

Valla 2 haftada bir hem perinatoloji hem de endokrine gidiyorum endokrin doktoru şansıma çok tatlı bal gibi adam ama ilk defa bu hafta sabah açlığı düşür yoksa insülin dedi neden tehdit etti anlayamadım yemiyorum zaten. Perinatoloji de devam devam diyip duruyor hepsi ayrı telden çalıyor ya amaaaan aşkım

herkes birşey diyor ya perinatolojiye insülin başlanırsa çocuğun kilo almasını etkiler diyor

herkes birşey diyor ya perinatolojiye insülin başlanırsa çocuğun kilo almasını etkiler diyor
Aşkım yok ne güzel kilo alıyorlar maşallah alsınlar böyle devam etsinler. Hızla büyüdükleri dönemde kendim yemek için insülin istemem. Haaa allah göstermesin kilosu fazla olur, suyu çoğalır o ayrı

Ahahaha evet bu akşam sağım yapacaklarmış diyor gelmezse hemen canını sıkma zaten bebekler şimdi emmiyor daha zamanı var diyor
Canım hayırlı olsun bebişlerim maşallah. Süt için uyudukça bol su içtikçe gelir inşallah merak etme. Doktordan onay alıp bestlak damla kullanabilirsin

Kızlar şampuan Bebek yağı pişik kremi olarak hangisini aldınız Sebamed almayı düşünüyorum sizler hangisini aldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…