2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
herkes birşey diyor ya perinatolojiye insülin başlanırsa çocuğun kilo almasını etkiler diyor
Aşkım yok ne güzel kilo alıyorlar maşallah alsınlar böyle devam etsinler. Hızla büyüdükleri dönemde kendim yemek için insülin istemem. Haaa allah göstermesin kilosu fazla olur, suyu çoğalır o ayrı

Ahahaha evet bu akşam sağım yapacaklarmış diyor gelmezse hemen canını sıkma zaten bebekler şimdi emmiyor daha zamanı var diyor
Canım hayırlı olsun bebişlerim maşallah. Süt için uyudukça bol su içtikçe gelir inşallah merak etme. Doktordan onay alıp bestlak damla kullanabilirsin

Kızlar şampuan Bebek yağı pişik kremi olarak hangisini aldınız Sebamed almayı düşünüyorum sizler hangisini aldiniz

kızlar bayadır takip edemiyordum bu şekerle ilgili bende eğer dikkat etmezsem 1. Saat tokluğum 150 160 oluyor ikinci saatte düşüyor 120 altına dikkat etmeye çalışıyorum ama canım sürekli tatlı istiyo bitmeyen bir regl sürecinde gibiyim baş edemiyorum

Çok yükseeeeeek dikkat etmen lazım canım tokluk 150-160 ciddi yüksek.

Aynen öyle aşkım sırf kendi nefsimiz için olmaz ki zaten insülin alsanda herşeyi yiyemiyorsun galiba

Kuzum yok tek sabahları yüksek oda işte 94 sınır diyorlar 96/98/102 bandında buna insülin başlayacaktı neymiş sürekli böyle çıkmış tamam ama yani ne manağğğ diğerleri ,yok vs normal
Cidden doktorların işine akıl sır ermiyor ya değerlerin 120 130 civarında olsa hep bir nebze anlayacam da boşa ilaç alıp da bebeğe zarar edeceğine hiç alma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…