Sağ ol canım. Valla çok ileri görüşlüce bir davranış sergiledimKahve içince midem alev alıyor ama canımda çekiyor
Maşallah cnm herseyini ilk sen hallettin en son dogurmayasin bı de
Tekrar gerek görmedi canımOh çok şükür canm benm 2 . Doz iğne içn yarın gidersn her halde aynı saatte
yogurt boş yiyemiyorum ben içine mutlaka bişey kariştirmam lazımYok canım yapmadın yani en son 18 de yedim onun üzerine birşey yemedim toktum .. öyle ben acıkmıyorumda çok acıkırsam yoğurt vs yiyorum .. o açlık olmuyor ama aşkım yemekten sonra ya tokluk gibi
Kız göğüs ne kelime komple şiştik hahahah kıyamam valla ya az kaldı yiycez her şeyi inşallah
geçmiş olsun canım şuan nasılsınMerhaba kızlaaaar, öncelikle bu kadar merak ettirmek istemezdim, kusura bakmayın yazamadım.. öncelikle o gün doktorum olmadığı için başka doktora gittim, yola çıkacağım için nst ye bakalım dedi. (30 haftalıktım) önce sancılarım 40-50 bandında çıktı, sonra serum yedim. Tekrar nst ye girdim düzenlendi, sonra başka bişeyden şüphelendim dedi korktum baya, doğumhanede ki nst den bakalım dedi ayrı korktum. Çok kötü bir gün geçirdim. Sonra da şehir dışına taşınma yolculuğuna girdik ve asla bakamadım buraya. Sizler ve bebişleririz nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah
İyi ki varsınız burda kocaman bir aile olmuşuz resmen
Geçmiş olsun canım, sağlıklı olmanıza sevindimMerhaba kızlaaaar, öncelikle bu kadar merak ettirmek istemezdim, kusura bakmayın yazamadım.. öncelikle o gün doktorum olmadığı için başka doktora gittim, yola çıkacağım için nst ye bakalım dedi. (30 haftalıktım) önce sancılarım 40-50 bandında çıktı, sonra serum yedim. Tekrar nst ye girdim düzenlendi, sonra başka bişeyden şüphelendim dedi korktum baya, doğumhanede ki nst den bakalım dedi ayrı korktum. Çok kötü bir gün geçirdim. Sonra da şehir dışına taşınma yolculuğuna girdik ve asla bakamadım buraya. Sizler ve bebişleririz nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah
İyi ki varsınız burda kocaman bir aile olmuşuz resmen
Geçmiş olsun canim normal kontrolden sıkıntı çıktı.Kızlar hastaneye geldim antibiyotik serum , magnezyum bir serum daha takılacak . Bebeğin oksijen seviyesi düşük çıktı ciğer geliştirici yaptılar
Normal kontrol için gitmemiştim zaten ağrılar için gitmiştim canımGeçmiş olsun canim normal kontrolden sıkıntı çıktı.
Çok teşekkür ederim canım yarın kontrolüm var ama genel olarak iyiyiz çok şükürgeçmiş olsun canım şuan nasılsın
Çık sağol canım sen nasılsın iyisiniz dimiGeçmiş olsun canım, sağlıklı olmanıza sevindim
İyiyim çok şükür canım yarın kontrolüm var bakalım ne olmuş ne bitmiş, en son geçen hafta çarşamba girdim nst ye sancım çıkmamıştı bilmiyorum şimdi ne olur ne biterÇok teşekkür ederim canım yarın kontrolüm var ama genel olarak iyiyiz çok şükürsancıyı hissetmedim hiç böyle olan var mı bu süreçte kızlar nst ye girenlerin nasıl geçti
Çık sağol canım sen nasılsın iyisiniz dimi
Bende hiç hissetmedim ki sancı olduğunu ya, sağlıklı haberler alalım yarınİyiyim çok şükür canım yarın kontrolüm var bakalım ne olmuş ne bitmiş, en son geçen hafta çarşamba girdim nst ye sancım çıkmamıştı bilmiyorum şimdi ne olur ne biter
Tam 31 bugün canımBende hiç hissetmedim ki sancı olduğunu ya, sağlıklı haberler alalım yarınkaç haftalık oldu canım
Asla korkma bak bana benim bebek biri baya zayıftı oksijeni azalmıştı bir saati bile kalmamıştı ama çok şükür şimdi dışarıda nefes alıyor korkmaAyaklarım ellerim belim ve başım çok ağrıyordu iki gündür canım
Kızı 1500 bekliyorduk 1757 doğdu erkek 1127 doğdu şimdi solunum cihazıyla nefes alıyorlar ama doktorum korktuğum olmadı dedi çok şükür umudum var kız için 3 haftaya çıkar dediler ama erkek için bir bir buçuk ay dedi. İyi olsunlar ne zaman çıkarlarsa baş göz üstüne
Ay maşallah. Ikisinede. Evet ne zaman çıkarlarsa yeterki iyi olsunlar. İlk önce ikiside ödemini atacaklar az kilo kaybı yaşanacak. Ama gün geçtikçe toparlayacaklar. Onlar gelene kadar sende kendine iyi bak toparlan. Bol bol dua et. Bak güzel haftalara gelebildin riskli haftaları atlattın. Biz doğurana kadar onlarda toparlanacak belkide çıkacaklarKızı 1500 bekliyorduk 1757 doğdu erkek 1127 doğdu şimdi solunum cihazıyla nefes alıyorlar ama doktorum korktuğum olmadı dedi çok şükür umudum var kız için 3 haftaya çıkar dediler ama erkek için bir bir buçuk ay dedi. İyi olsunlar ne zaman çıkarlarsa baş göz üstüne
Bebişleri gördünmü kuzumKızlar soran herkese teşekkür ederim. Bebekler inşallah iyi olacak. Bende toparlanmaya başladım. Sezeryandan o kadar korkmayın. Ben genel anestezi olduğumdan ameliyat sonrası hemen uyandım karnımı bastırdılar orda ölğyorum sandım onun dışında geçti sadece bir parol kullandım. Sonra gayet iyiydi ayağa kalkınca da zorlanmadım pek korkuyordum ama öyle olmadı. Sadece gaz sancısı zorladı ama sonunda yaptım ve geçti.
Çok teşekkür ederim canım yarın kontrolüm var ama genel olarak iyiyiz çok şükürsancıyı hissetmedim hiç böyle olan var mı bu süreçte kızlar nst ye girenlerin nasıl geçti
Çık sağol canım sen nasılsın iyisiniz dimi
Sana noldu canım geçmiş olsunn iyi
İnşallah herşey yolunda ilerler en azından 1 ay dahaAnladım kuzum Rabbim şifa versin neden ağriyordu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?