2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Kızı 1500 bekliyorduk 1757 doğdu erkek 1127 doğdu şimdi solunum cihazıyla nefes alıyorlar ama doktorum korktuğum olmadı dedi çok şükür umudum var kız için 3 haftaya çıkar dediler ama erkek için bir bir buçuk ay dedi. İyi olsunlar ne zaman çıkarlarsa baş göz üstüne

Kızlar soran herkese teşekkür ederim. Bebekler inşallah iyi olacak. Bende toparlanmaya başladım. Sezeryandan o kadar korkmayın. Ben genel anestezi olduğumdan ameliyat sonrası hemen uyandım karnımı bastırdılar orda ölğyorum sandım onun dışında geçti sadece bir parol kullandım. Sonra gayet iyiydi ayağa kalkınca da zorlanmadım pek korkuyordum ama öyle olmadı. Sadece gaz sancısı zorladı ama sonunda yaptım ve geçti.

Ay maşallah. Ikisinede. Evet ne zaman çıkarlarsa yeterki iyi olsunlar. İlk önce ikiside ödemini atacaklar az kilo kaybı yaşanacak. Ama gün geçtikçe toparlayacaklar. Onlar gelene kadar sende kendine iyi bak toparlan. Bol bol dua et. Bak güzel haftalara gelebildin riskli haftaları atlattın. Biz doğurana kadar onlarda toparlanacak belkide çıkacaklar

Bebişleri gördünmü kuzum

Sana noldu canım geçmiş olsunn iyi

Anladım kuzum Rabbim şifa versin neden ağriyordu canim
İnşallah herşey yolunda ilerler en azından 1 ay daha korkmuyorum pek Allahtan gitmişim hastaneye oksijeni azalmış falan dediğinde gerildim . Ellerim ayaklarım başım çok ağrıyordu

Evet evet bende iyice toparlarım evimi temizlerim bebeklerime güçlü bakarım aynen ödem starlar sonra alırlar iyi olsunlar kilo alınır

Evet evet bende iyice toparlarım evimi temizlerim bebeklerime güçlü bakarım aynen ödem starlar sonra alırlar iyi olsunlar kilo alınır
Güzelce kendine gelirsin ağrın sızında kalmaz hem

Kuzucum bebeğinle iyi olmanıza çok ama çok sevindim. Kötü talihsizlikler yaşamışsın ama inşallah bundan sonra hiç bu tarz bir şey yaşamazsın Umarım yeni eviniz ve düzeniniz size bebeğinizle birlikte şans getirir

Canım benimmmmm kuzuların inşallah çooooook sağlıklı şekilde çıkacaklar Bütün güzel dileklerim, niyetlerim, dualarım sizinle. Her şey çok ama çok güzel geçsin inşallah bir an önce toparlasınlar

Bebişleri gördünmü kuzum
Gördüm kuzum bi saate bi daha görecem kızım bembeyaz siyah saçlı doğdu saçlarını bağlarız bir aya oğlum da sapsarı saçlı doğdu biraz daha minnoş ikizine göre yanına gittim seslendim oğlum sesimi tanıdı gözünü açtı kapattı sonra dudağını büzdü ağlamak istiyordu ama uyutuyorlar diye ağlamıyordu kızım da dünya umrunda değil uyuyordu rahatına düşkün çok duygulandım orda resmen sesimi tanıdılar

Maşallah onlara büyücekler tabi sen görebildin mi bebişlerin

ucunuzun de iyi olmasina cok sevindim canim daha daha iyi gunleriniz olsun bundan sonra umarim

bir sure misafir olup kavusurlar sana, sonrasinda zaten bi’ bakiyorsun tosun gibi oluyorlar maasallah

amşn kuzucum inşallah

oyyy kiyamam okurken nasil gozlerim doldu, maasallah onlara tanirlar tabii, kac
haftalardir 7/24 bizi hissediyorlar, sesin iyi gelmistir minik kuzuya kendini guvende hissetmistir. ikisi de dunya guzelidir eminim omurleri de kendileri gibi guzel olsun her daim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…