Çok geçmiş olsun, yeni çıktı sanırım şekerGebelik şekeri ne beter birşeymiş yahu.
Sabah kahvaltıda domates yiyordum yükseltiyor diye çıkardım. Kaşar peynir yiyordum yükseltiyordum diye çıkardım. Daha ne yapayım bütün yediklerimi azalttım kilo veriyorum artık.
Ay benim bebiş önden gidiyor 3 hafta demişti doktor benimde karnım sertleşiyor böyle. Sonra geçiyor ama nasıl takip edeceğimi bilmiyorum. Günde kaç defa olduğunu mu takip edeyim.
Canım inşallah mühim bir durum yoktur. Allah korusun. En güzelini demiş doktor hemen bakıp içini rahatlatacak inşallah.Kızlar iki gecedir bacaklarım ve ataklarım aşırı kaşınıyor böyle kendimi zor durduruyorum .. bugün doktorumu aradım haftaya çarşambaya olan randevumu pazartesiye çekim diye oda hayır direk bugün gelin dedi .. karaciğer değerleri için bakılması gerek dedi..ben taş düşürürkende yükselmişti o değerler kontrol altında tutulması lazım diyorlardı .. bakalım ne çıkıcak
Emeğinizin karşılığını size musmutlu bakan gözlerle alacaksınız inşallahValla tükendim aşkım ya gözümün feri gitti açlıktan, aç gezmekten. Artık ağlıyorum sinirlerim bozuldu.
Yaaaaa çok güzel haber hadi inşallah dualarım seninle ve bebeğinle inşallah vaktinde gelir yavrun değerlerin düzelirGebelik kolestazı teşhisi almıştım ya hani kızlar. Doktor dediki eğer değerlerin düzelirse takip ederiz bebeği yakından ve erken almamız gerekmez.
Maalesef çok zorEmeğinizin karşılığını size musmutlu bakan gözlerle alacaksınız inşallahiçim gidiyor gebelik şekeri çok zormuş burda okuduklarımdan anladım.
Kuzum şekerden mi acaba kaşınıyor diycem de karaciğerle de alakalı sorun vardı. İnşallah normal bir şeydir aman çıkmasın başına bir şey daha ya.Kızlar iki gecedir bacaklarım ve ataklarım aşırı kaşınıyor böyle kendimi zor durduruyorum .. bugün doktorumu aradım haftaya çarşambaya olan randevumu pazartesiye çekim diye oda hayır direk bugün gelin dedi .. karaciğer değerleri için bakılması gerek dedi..ben taş düşürürkende yükselmişti o değerler kontrol altında tutulması lazım diyorlardı .. bakalım ne çıkıcak
Aşkım çok iyi anlıyorum seni gerçektenValla tükendim aşkım ya gözümün feri gitti açlıktan, aç gezmekten. Artık ağlıyorum sinirlerim bozuldu.
Kolestasdan şüphelendiler galiba hemen bugün çağırdığına göreKuzum şekerden mi acaba kaşınıyor diycem de karaciğerle de alakalı sorun vardı. İnşallah normal bir şeydir aman çıkmasın başına bir şey daha ya.
Vallaha iki hafta önce taş düşürürken safra kesesi taşı karaciğer enzimleri baya yüksekti umarım öylesine bir kaşıntıdır bencede ama bakalımGeçmiş olsun canım inşallah öylesine sadece bir kaşıntıdır demek istiyorum
Ay inşallahCanım inşallah mühim bir durum yoktur. Allah korusun. En güzelini demiş doktor hemen bakıp içini rahatlatacak inşallah.
Canım benim Allah razı olsun. Ettiğin her dua misli ile senş bulsunYaaaaa çok güzel haber hadi inşallah dualarım seninle ve bebeğinle inşallah vaktinde gelir yavrun değerlerin düzelir
Maalesef çok zorAhhhh inşallahhhh hep o pipilim için sabrediyorum başka türlü sabredilemezmiş zaten
Ah ah safra kesesi atağı berbat birşey canım. Ağrın çok olmuştur. Ben de daha önce geçirdim bir kaç defa. Allah yardımcın olsun. Bizi haberdar et mutlaka sonuçlardan.Vallaha iki hafta önce taş düşürürken safra kesesi taşı karaciğer enzimleri baya yüksekti umarım öylesine bir kaşıntıdır bencede ama bakalım
Geçmiş olsun tekrardan, hiç korkma canım. Eğer öyleyse bile kontrol altına alınabilir, önemli olan erken farketmekKolestasdan şüphelendiler galiba hemen bugün çağırdığına göreGpt uyuzda olabilir dedi Töbee panik atağım tuttu Ahahhaha sonra bilgileri düzgün verince oda kolstazdan şüphelendi
İnşallah düzelir canımGebelik kolestazı teşhisi almıştım ya hani kızlar. Doktor dediki eğer değerlerin düzelirse takip ederiz bebeği yakından ve erken almamız gerekmez.
Ay Allah korusun uyuz çok fenaaağğğ bişi . İlk hamileliğümde olmuştumKolestasdan şüphelendiler galiba hemen bugün çağırdığına göreGpt uyuzda olabilir dedi Töbee panik atağım tuttu Ahahhaha sonra bilgileri düzgün verince oda kolstazdan şüphelendi
Çok teşekkür ederim canımBen hem penye(evde kimse yokkken giymek için siyah ve beyaz) hem de Süngerli olandan aldım. Süngeri olan h&m, ebebek babymom ve suwenden aldım. H&m'inkini çok beğendim, daha rahat hissettirdi. Ebebek babymom marka olan da çok rahat içi dolgulu, dışı tene temas eden kısmı penye tamamen, 2 tane aldım suanda da giyiyorum rahat oldugu için. Penye olanı ise trendyoldan çok uygun fiyatlılardan aldım. Ürünleri ekliyorum kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?