Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Çok geçmiş olsun, yeni çıktı sanırım şeker üzüldüm okuyunca hamileyken zor olmalı

Canım inşallah mühim bir durum yoktur. Allah korusun. En güzelini demiş doktor hemen bakıp içini rahatlatacak inşallah.

Gebelik kolestazı teşhisi almıştım ya hani kızlar. Doktor dediki eğer değerlerin düzelirse takip ederiz bebeği yakından ve erken almamız gerekmez.

Valla tükendim aşkım ya gözümün feri gitti açlıktan, aç gezmekten. Artık ağlıyorum sinirlerim bozuldu.
Emeğinizin karşılığını size musmutlu bakan gözlerle alacaksınız inşallah içim gidiyor gebelik şekeri çok zormuş burda okuduklarımdan anladım.

Gebelik kolestazı teşhisi almıştım ya hani kızlar. Doktor dediki eğer değerlerin düzelirse takip ederiz bebeği yakından ve erken almamız gerekmez.
Yaaaaa çok güzel haber hadi inşallah dualarım seninle ve bebeğinle inşallah vaktinde gelir yavrun değerlerin düzelir
Emeğinizin karşılığını size musmutlu bakan gözlerle alacaksınız inşallah içim gidiyor gebelik şekeri çok zormuş burda okuduklarımdan anladım.
Maalesef çok zor Ahhhh inşallahhhh hep o pipilim için sabrediyorum başka türlü sabredilemezmiş zaten

Kuzum şekerden mi acaba kaşınıyor diycem de karaciğerle de alakalı sorun vardı. İnşallah normal bir şeydir aman çıkmasın başına bir şey daha ya.

Kızlar bir de kundak böyle birsey aldım. Çevremde çok önerdiler. Sm beden

Eklentiler

• 1000120299.webp
    63 KB · Görüntüleme: 55
Kuzum şekerden mi acaba kaşınıyor diycem de karaciğerle de alakalı sorun vardı. İnşallah normal bir şeydir aman çıkmasın başına bir şey daha ya.
Kolestasdan şüphelendiler galiba hemen bugün çağırdığına göre Gpt uyuzda olabilir dedi Töbee panik atağım tuttu Ahahhaha sonra bilgileri düzgün verince oda kolstazdan şüphelendi

Geçmiş olsun canım inşallah öylesine sadece bir kaşıntıdır demek istiyorum
Vallaha iki hafta önce taş düşürürken safra kesesi taşı karaciğer enzimleri baya yüksekti umarım öylesine bir kaşıntıdır bencede ama bakalım

Canım benim Allah razı olsun. Ettiğin her dua misli ile senş bulsun

Harbiden annelik bu demek. onlar için sabrediyoruz. Dün doktor kontrolünde hocam son haftalar geliyor mutluyum heyecanlıyım dedim. Ama sen de cok iyi sabrettin dedi.

Vallaha iki hafta önce taş düşürürken safra kesesi taşı karaciğer enzimleri baya yüksekti umarım öylesine bir kaşıntıdır bencede ama bakalım
Ah ah safra kesesi atağı berbat birşey canım. Ağrın çok olmuştur. Ben de daha önce geçirdim bir kaç defa. Allah yardımcın olsun. Bizi haberdar et mutlaka sonuçlardan.

Kolestasdan şüphelendiler galiba hemen bugün çağırdığına göre Gpt uyuzda olabilir dedi Töbee panik atağım tuttu Ahahhaha sonra bilgileri düzgün verince oda kolstazdan şüphelendi
Geçmiş olsun tekrardan, hiç korkma canım. Eğer öyleyse bile kontrol altına alınabilir, önemli olan erken farketmek

İnşallah düzelir canım

Ay Allah korusun uyuz çok fenaaağğğ bişi . İlk hamileliğümde olmuştum

Çok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…