- 1 Kasım 2013
- 3.173
- 2.705
- 333
Progesteron kullanıyor musun canım hala?Valla bilmiyorum ki yapay mukus tıkacının bir parçasına benziyor dedi. Ama çok erken yani 32 hafta bilemiyorum. Yapay genel olarak böyle söyledi.
Fotoğraftaki parça “nişan” (mukus tıkacının kanlı gelmesi) gibi görünmüyor canım
Nişan dediğimiz şey aslında mukus tıkacının kanlı ya da pembe-kahverengi şekilde gelmesi. Çünkü doğuma yaklaşırken rahim ağzındaki küçük damarlar açıldığı için kan karışabiliyor.
Senin fotoğrafta görünen parça ise beyaz/şeffaf ve jelimsi, yani kanlı değil. Bu yüzden nişana değil, mukus tıkacının renksiz bir parçasına veya normal gebelik akıntısına benziyor.
Özet:
- Şu anki görüntü nişan değil, doğumun hemen başlayacağı anlamına gelmiyor.
- Ama ilerleyen haftalarda eğer pembe/kahverengi veya kırmızıya çalan mukus gelirse, işte o zaman “nişan” deriz ve doğumun yaklaştığını düşündürür.
Çokta yokmuş AllahtanSalı daha var kuşumumarım aklımı takacağım şeyler olmaz da beklerim salı gününe kadar.
Canım ben bu hamileliğimde hiç progestan kullanmadım.Progesteron kullanıyor musun canım hala?
Nişan değildir çünkü bildiğim kadarıyla nişan daha farklı oluyor enfeksiyon olmuş olabilir misin çünkü enfeksiyon türlerinde illa peynir kestiği kıvamı olması beklenmiyor..yada benim ilk gebeliğimde az az suyum gelmişti o da 32'de sonra normal demişti doktor az az kayıp yaşanmıştı hem salı gününe de bir şey kalmadı surda kuzum ben enfeksiyon olmuş olabilirsin diye düşünüyorum enfeksiyon olduğun zaman idrar kaçabiliyor o da akıntıyla birlikte akmış olabilir bacağına doğruValla bilmiyorum ki yapay mukus tıkacının bir parçasına benziyor dedi. Ama çok erken yani 32 hafta bilemiyorum. Yapay genel olarak böyle söyledi.
Fotoğraftaki parça “nişan” (mukus tıkacının kanlı gelmesi) gibi görünmüyor canım
Nişan dediğimiz şey aslında mukus tıkacının kanlı ya da pembe-kahverengi şekilde gelmesi. Çünkü doğuma yaklaşırken rahim ağzındaki küçük damarlar açıldığı için kan karışabiliyor.
Senin fotoğrafta görünen parça ise beyaz/şeffaf ve jelimsi, yani kanlı değil. Bu yüzden nişana değil, mukus tıkacının renksiz bir parçasına veya normal gebelik akıntısına benziyor.
Özet:
- Şu anki görüntü nişan değil, doğumun hemen başlayacağı anlamına gelmiyor.
- Ama ilerleyen haftalarda eğer pembe/kahverengi veya kırmızıya çalan mukus gelirse, işte o zaman “nişan” deriz ve doğumun yaklaştığını düşündürür.
Aşkım bir kadındoğuma gitsen ne olur ne olmaz .. ilk gebeliğin sonuçta birşey demezler hem seninde için rahat ederKızlar şimdi duşa girmek için üstümü çıkarttım, tam girecekken süt renginde akıntı geldi bacağımın arasından akınca öyle fark ettim. Yapaya sordum bir sürü şey sıraladı. Böyle bir şey gelen var mı? Bugün tam 32 haftalığız.
Ama kadın doğum acile gidip yinede bir Danış istersenNişan değildir çünkü bildiğim kadarıyla nişan daha farklı oluyor enfeksiyon olmuş olabilir misin çünkü enfeksiyon türlerinde illa peynir kestiği kıvamı olması beklenmiyor..yada benim ilk gebeliğimde az az suyum gelmişti o da 32'de sonra normal demişti doktor az az kayıp yaşanmıştı hem salı gününe de bir şey kalmadı surda kuzum ben enfeksiyon olmuş olabilirsin diye düşünüyorum enfeksiyon olduğun zaman idrar kaçabiliyor o da akıntıyla birlikte akmış olabilir bacağına doğru
Ay inşallah değildir enfeksiyon falan gına gelir artık bana. Valla her şey olabilir hamilelikte gerçekten olmaz denilen dahi olduğu için şaşırmam canım. Salı günü gideceğim doktora fotoğraf çektim gösteririm.Nişan değildir çünkü bildiğim kadarıyla nişan daha farklı oluyor enfeksiyon olmuş olabilir misin çünkü enfeksiyon türlerinde illa peynir kestiği kıvamı olması beklenmiyor..yada benim ilk gebeliğimde az az suyum gelmişti o da 32'de sonra normal demişti doktor az az kayıp yaşanmıştı hem salı gününe de bir şey kalmadı surda kuzum ben enfeksiyon olmuş olabilirsin diye düşünüyorum enfeksiyon olduğun zaman idrar kaçabiliyor o da akıntıyla birlikte akmış olabilir bacağına doğru
Bebitonun hareketleri iyi kuşum başka bir sorunum sıkıntım da yok çok şükür eğer tekrarlarsa allah korusun öyle giderimAşkım bir kadındoğuma gitsen ne olur ne olmaz .. ilk gebeliğin sonuçta birşey demezler hem seninde için rahat eder
Tamam ama ozaman çok hareket etme fazla ayakta kalma Salı gününe kadarBebitonun hareketleri iyi kuşum başka bir sorunum sıkıntım da yok çok şükür eğer tekrarlarsa allah korusun öyle giderim
Hemde ne gına geldi fitil antibiyotik kullanmaktan, olmaz diyemiyorum artık bende herşey olabiliyorAy inşallah değildir enfeksiyon falan gına gelir artık bana. Valla her şey olabilir hamilelikte gerçekten olmaz denilen dahi olduğu için şaşırmam canım. Salı günü gideceğim doktora fotoğraf çektim gösteririm.
Gerçekten öyle en ayyy hayır ya o da olmaz, yok artık o da değil denilen ne varsa oluyormuş o yüzden şaşırmamHemde ne gına geldi fitil antibiyotik kullanmaktan, olmaz diyemiyorum artık bende herşey olabiliyor
Evdeyim kuşum artık daha sakin geçer günlerimTamam ama ozaman çok hareket etme fazla ayakta kalma Salı gününe kadar
Evdeyim kuşum artık daha sakin geçer günlerimtamamen oturamam kurtluyum da işte yine dikkat ederim inşallah
?Merhaba arkadaşlar. 29+4 günlük hamileyim. 1480 gr 37 cm bebek. Geç döllenmeden dolayı 1 hafta geriden geliyor gelişimi dedi doktor. Önemli değil dedi en baştan beri 5 6 gün geriden geldi hep ama benim aklıma takılıyor. Sizin bu haftalarda nasıldı ?
hahaha iyi biliriiiiiiimbende çok kurtluyum ya bende hiç düzgün ofuramıyorum
MerhabaMerhaba arkadaşlar. 29+4 günlük hamileyim. 1480 gr 37 cm bebek. Geç döllenmeden dolayı 1 hafta geriden geliyor gelişimi dedi doktor. Önemli değil dedi en baştan beri 5 6 gün geriden geldi hep ama benim aklıma takılıyor. Sizin bu haftalarda nasıldı ?
28+5 de 1.510 gr dı. Senin 1 hafta geriden geliyormuş kilosu çok iyi. Zaten her bebek farklı farklı olur. Ciddi bir gelişim geriliği yoksa kendine dert yapmaktan başka bir şey değil bu düşünce. Boyunu hiç sormadım. Zaten 2 hafta geriden 2 hafta ileriden gitmesi gebelikte çok normal.Merhaba arkadaşlar. 29+4 günlük hamileyim. 1480 gr 37 cm bebek. Geç döllenmeden dolayı 1 hafta geriden geliyor gelişimi dedi doktor. Önemli değil dedi en baştan beri 5 6 gün geriden geldi hep ama benim aklıma takılıyor. Sizin bu haftalarda nasıldı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?