Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Progesteron kullanıyor musun canım hala?

Merhaba arkadaşlar. 29+4 günlük hamileyim. 1480 gr 37 cm bebek. Geç döllenmeden dolayı 1 hafta geriden geliyor gelişimi dedi doktor. Önemli değil dedi en baştan beri 5 6 gün geriden geldi hep ama benim aklıma takılıyor. Sizin bu haftalarda nasıldı ?

Nişan değildir çünkü bildiğim kadarıyla nişan daha farklı oluyor enfeksiyon olmuş olabilir misin çünkü enfeksiyon türlerinde illa peynir kestiği kıvamı olması beklenmiyor..yada benim ilk gebeliğimde az az suyum gelmişti o da 32'de sonra normal demişti doktor az az kayıp yaşanmıştı hem salı gününe de bir şey kalmadı surda kuzum ben enfeksiyon olmuş olabilirsin diye düşünüyorum enfeksiyon olduğun zaman idrar kaçabiliyor o da akıntıyla birlikte akmış olabilir bacağına doğru

Aşkım bir kadındoğuma gitsen ne olur ne olmaz .. ilk gebeliğin sonuçta birşey demezler hem seninde için rahat eder

Ama kadın doğum acile gidip yinede bir Danış istersen

Ay inşallah değildir enfeksiyon falan gına gelir artık bana. Valla her şey olabilir hamilelikte gerçekten olmaz denilen dahi olduğu için şaşırmam canım. Salı günü gideceğim doktora fotoğraf çektim gösteririm.

Aşkım bir kadındoğuma gitsen ne olur ne olmaz .. ilk gebeliğin sonuçta birşey demezler hem seninde için rahat eder
Bebitonun hareketleri iyi kuşum başka bir sorunum sıkıntım da yok çok şükür eğer tekrarlarsa allah korusun öyle giderim

Bebitonun hareketleri iyi kuşum başka bir sorunum sıkıntım da yok çok şükür eğer tekrarlarsa allah korusun öyle giderim
Tamam ama ozaman çok hareket etme fazla ayakta kalma Salı gününe kadar

Hemde ne gına geldi fitil antibiyotik kullanmaktan, olmaz diyemiyorum artık bende herşey olabiliyor

?

Merhaba Ben açıkçası hiç takılmadım boyuna da kilosuna da yani doktor söylerse öğrendim söylemediği zamanlarda da sormadım bile. Her bebeğin gelişimi, boyu ve kilosu elbette farklı olacak. Bizler de aynı yaşta dahi olsak aynı boy ve kiloya sahip değiliz olamayız da. O yüzden bebişin sağlıklıysa bence hiiiiiç takılma kilosuna da boyuna da.

28+5 de 1.510 gr dı. Senin 1 hafta geriden geliyormuş kilosu çok iyi. Zaten her bebek farklı farklı olur. Ciddi bir gelişim geriliği yoksa kendine dert yapmaktan başka bir şey değil bu düşünce. Boyunu hiç sormadım. Zaten 2 hafta geriden 2 hafta ileriden gitmesi gebelikte çok normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…