2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Hemde ne gına geldi fitil antibiyotik kullanmaktan, olmaz diyemiyorum artık bende herşey olabiliyor

?

Merhaba Ben açıkçası hiç takılmadım boyuna da kilosuna da yani doktor söylerse öğrendim söylemediği zamanlarda da sormadım bile. Her bebeğin gelişimi, boyu ve kilosu elbette farklı olacak. Bizler de aynı yaşta dahi olsak aynı boy ve kiloya sahip değiliz olamayız da. O yüzden bebişin sağlıklıysa bence hiiiiiç takılma kilosuna da boyuna da.

28+5 de 1.510 gr dı. Senin 1 hafta geriden geliyormuş kilosu çok iyi. Zaten her bebek farklı farklı olur. Ciddi bir gelişim geriliği yoksa kendine dert yapmaktan başka bir şey değil bu düşünce. Boyunu hiç sormadım. Zaten 2 hafta geriden 2 hafta ileriden gitmesi gebelikte çok normal.

Kızlar selam. Benim vajina kemiklerinde inanılmaz ağrı. + acı da var hareketim kısıtlandi resmen.

Teşekkür ederim

Çok teşekkürler

Canım bende hamileliğin başından beri vajinal mantar var ve bahsettiğin şekilde akıntı aylardır oluyor, ya çamaşırda yoğun akıntı oluyor ya da uzandıysam ayağa kalkıp çamaşırı çıkarınca bahsettiğin şekilde bacağımın arasından akıyor

Canım 2 hafta önce idrar bakıldı tertemizdi ondan bi 2 hafta önce yine bakıldı yine sorun yoktu. Mantar olsa sanırım anlardım birkaç kere benim de başıma geldi çok kötü geçirmiştim tam olarak öyle değil sulu bildiğin süt gibi geldi. Başka belirtim de yok açıkçası.

Olmaz mı pek tatlııııı

Gelecek bu bebe az kaldı deseneee
Kiz daha dursun ben hazir değilim ki. Ben hep şey derdim 25 le 30 arası her şeyimi hazır edicem diyordum. 35 oldum hazır değil

Kiz daha dursun ben hazir değilim ki. Ben hep şey derdim 25 le 30 arası her şeyimi hazır edicem diyordum. 35 oldum hazır değil
Aşkım hazırlasana niye duruyorsun hazırla koy bir köşeye bu bebelere belli olmaz. Vücudumuz artık doğuma hazırlanıyor

1 haftadır anı sanci girip çıkıyor

Aşkım hazırlasana niye duruyorsun hazırla koy bir köşeye bu bebelere belli olmaz. Vücudumuz artık doğuma hazırlanıyor
O kadar üşeniyorum ki. Aslinda her şey hazır çantaya koymam lazım. Bide bebisin eşyalarını dolaba yerleştirmem lazım. Temizlik yapmam lazım.

O kadar üşeniyorum ki. Aslinda her şey hazır çantaya koymam lazım. Bide bebisin eşyalarını dolaba yerleştirmem lazım. Temizlik yapmam lazım.
Bence daha da ağırlaşmadan hallet işlerini. Gerçekten artık bir anımız diğerini tutmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…