Ay canım çok sevindim gözün aydın, Allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin, çok heyecanlı
Canım gözün aydın, sağlıkla sıhhatle çocuğunu alıp evine dönersin enn kısa sürede inşallah
Sağolun kızlarOyyyyyy gelmiş mi prensesAllahım sağlıklı şekilde büyümesini, kucağınıza alıp eve gitmeyi nasip etsin inşallah. Hayırlı uğurlu olsun canım benim allah analı babalı büyütsün inşallah.
aşkım benim sütün de gelir merak etme
Ay gözün aydın canım sağlıkla kucağına alıp eve gideceğin gunde gelir inşallah süt hemen gelmeyebilir canım ama stres yapma yavaş yavaş sağdıkca uyarildikca çoğalır inşallahKızlar günaydınhepinize dualarınız iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız teker teker geri dönemedim önceki gün yattığım yerde birden suyum gelmişti. Ama sancı yok diye doktor sezeryana almadı sancı gelmesini beklediler ama sancı da gelmedi gece boyu 2 saatte bir nst ye aldılar. En son sabaha karşı 5te aldılar bebeğin kalp atımı vardı ama hareketini hissedemedik baya bi müddet. Öyle olunca da dün sabah 8.30 gibi başladı sezeryanım 9.05 te yavrumu dünyaya getirdim çok şükür Teyzeleri birazcık küçük, 1.750 gr doğdu kızım Yenidoğan yoğun bakımda şu an. Ben henüz göremedim eşim gördü gidip bakınca foto video falan çekmek hiç aklına gelmemiş heyecandan bana da doğum anında kısacıııkk gösterdiler ama anestezi etkisi ile hiç hatırlayamıyorum sadece kara kara saçlıydı onu bilebiliyorum çok şükür şimdilik bir aksilik çıkmazsa ikimiz için de her şey yolunda sadece bebişim için biraz zamana ihtiyaç var. Ne zamana çıkarız bilmiyorum henüz doktorlar bi şey söylemedi. Bugün ayaklanıp yavrumu görmeye gidicem baya heyecanlıyım ağrım var ama yani bebişi görmek için ağrıyı falan unuttum sadece sütüm gelmedi şu an için. Biraz moralimi bozdu bu durum ama illa ki gelecektir diyerek kendimi avutuyorum.
Hadi bakalım biz erken gelen aceleci bebiş anneleri olarak sizlere bu uzun yolculukta zamanında gelecek sağlıklı bebişler sağlıklı anneler diliyoruz
Gözün aydın canım sağlıkla mutlulukta büyüsün inşallahKızlar günaydınhepinize dualarınız iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız teker teker geri dönemedim önceki gün yattığım yerde birden suyum gelmişti. Ama sancı yok diye doktor sezeryana almadı sancı gelmesini beklediler ama sancı da gelmedi gece boyu 2 saatte bir nst ye aldılar. En son sabaha karşı 5te aldılar bebeğin kalp atımı vardı ama hareketini hissedemedik baya bi müddet. Öyle olunca da dün sabah 8.30 gibi başladı sezeryanım 9.05 te yavrumu dünyaya getirdim çok şükür Teyzeleri birazcık küçük, 1.750 gr doğdu kızım Yenidoğan yoğun bakımda şu an. Ben henüz göremedim eşim gördü gidip bakınca foto video falan çekmek hiç aklına gelmemiş heyecandan bana da doğum anında kısacıııkk gösterdiler ama anestezi etkisi ile hiç hatırlayamıyorum sadece kara kara saçlıydı onu bilebiliyorum çok şükür şimdilik bir aksilik çıkmazsa ikimiz için de her şey yolunda sadece bebişim için biraz zamana ihtiyaç var. Ne zamana çıkarız bilmiyorum henüz doktorlar bi şey söylemedi. Bugün ayaklanıp yavrumu görmeye gidicem baya heyecanlıyım ağrım var ama yani bebişi görmek için ağrıyı falan unuttum sadece sütüm gelmedi şu an için. Biraz moralimi bozdu bu durum ama illa ki gelecektir diyerek kendimi avutuyorum.
Hadi bakalım biz erken gelen aceleci bebiş anneleri olarak sizlere bu uzun yolculukta zamanında gelecek sağlıklı bebişler sağlıklı anneler diliyoruz
Canım sen kaç haftalıktın?Kızlar günaydınhepinize dualarınız iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız teker teker geri dönemedim önceki gün yattığım yerde birden suyum gelmişti. Ama sancı yok diye doktor sezeryana almadı sancı gelmesini beklediler ama sancı da gelmedi gece boyu 2 saatte bir nst ye aldılar. En son sabaha karşı 5te aldılar bebeğin kalp atımı vardı ama hareketini hissedemedik baya bi müddet. Öyle olunca da dün sabah 8.30 gibi başladı sezeryanım 9.05 te yavrumu dünyaya getirdim çok şükür Teyzeleri birazcık küçük, 1.750 gr doğdu kızım Yenidoğan yoğun bakımda şu an. Ben henüz göremedim eşim gördü gidip bakınca foto video falan çekmek hiç aklına gelmemiş heyecandan bana da doğum anında kısacıııkk gösterdiler ama anestezi etkisi ile hiç hatırlayamıyorum sadece kara kara saçlıydı onu bilebiliyorum çok şükür şimdilik bir aksilik çıkmazsa ikimiz için de her şey yolunda sadece bebişim için biraz zamana ihtiyaç var. Ne zamana çıkarız bilmiyorum henüz doktorlar bi şey söylemedi. Bugün ayaklanıp yavrumu görmeye gidicem baya heyecanlıyım ağrım var ama yani bebişi görmek için ağrıyı falan unuttum sadece sütüm gelmedi şu an için. Biraz moralimi bozdu bu durum ama illa ki gelecektir diyerek kendimi avutuyorum.
Canım hayırlı olsunKızlar günaydınhepinize dualarınız iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız teker teker geri dönemedim önceki gün yattığım yerde birden suyum gelmişti. Ama sancı yok diye doktor sezeryana almadı sancı gelmesini beklediler ama sancı da gelmedi gece boyu 2 saatte bir nst ye aldılar. En son sabaha karşı 5te aldılar bebeğin kalp atımı vardı ama hareketini hissedemedik baya bi müddet. Öyle olunca da dün sabah 8.30 gibi başladı sezeryanım 9.05 te yavrumu dünyaya getirdim çok şükür Teyzeleri birazcık küçük, 1.750 gr doğdu kızım Yenidoğan yoğun bakımda şu an. Ben henüz göremedim eşim gördü gidip bakınca foto video falan çekmek hiç aklına gelmemiş heyecandan bana da doğum anında kısacıııkk gösterdiler ama anestezi etkisi ile hiç hatırlayamıyorum sadece kara kara saçlıydı onu bilebiliyorum çok şükür şimdilik bir aksilik çıkmazsa ikimiz için de her şey yolunda sadece bebişim için biraz zamana ihtiyaç var. Ne zamana çıkarız bilmiyorum henüz doktorlar bi şey söylemedi. Bugün ayaklanıp yavrumu görmeye gidicem baya heyecanlıyım ağrım var ama yani bebişi görmek için ağrıyı falan unuttum sadece sütüm gelmedi şu an için. Biraz moralimi bozdu bu durum ama illa ki gelecektir diyerek kendimi avutuyorum.
Maxi cosi pebble, senin cybex ti diye hatırlıyorum canım güzel günlerde kullanalımKesinlikle canım .. bizdede eşimin asla içi rahat etmedi neden bebeğin sırtı ağrısınki dedi tam yatmalılarda 3 saat kalabiliyor yarım olanlarda Max 1,5/2 saat .. hangi modele karar verdiniz peki ?
Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim bir an önce kızınla birlikte hastaneden çıkmayı nasip etsinKızlar günaydınhepinize dualarınız iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız teker teker geri dönemedim önceki gün yattığım yerde birden suyum gelmişti. Ama sancı yok diye doktor sezeryana almadı sancı gelmesini beklediler ama sancı da gelmedi gece boyu 2 saatte bir nst ye aldılar. En son sabaha karşı 5te aldılar bebeğin kalp atımı vardı ama hareketini hissedemedik baya bi müddet. Öyle olunca da dün sabah 8.30 gibi başladı sezeryanım 9.05 te yavrumu dünyaya getirdim çok şükür Teyzeleri birazcık küçük, 1.750 gr doğdu kızım Yenidoğan yoğun bakımda şu an. Ben henüz göremedim eşim gördü gidip bakınca foto video falan çekmek hiç aklına gelmemiş heyecandan bana da doğum anında kısacıııkk gösterdiler ama anestezi etkisi ile hiç hatırlayamıyorum sadece kara kara saçlıydı onu bilebiliyorum çok şükür şimdilik bir aksilik çıkmazsa ikimiz için de her şey yolunda sadece bebişim için biraz zamana ihtiyaç var. Ne zamana çıkarız bilmiyorum henüz doktorlar bi şey söylemedi. Bugün ayaklanıp yavrumu görmeye gidicem baya heyecanlıyım ağrım var ama yani bebişi görmek için ağrıyı falan unuttum sadece sütüm gelmedi şu an için. Biraz moralimi bozdu bu durum ama illa ki gelecektir diyerek kendimi avutuyorum.
Canım ama maxi coside tek kat yatışlı aslında bende ilk onlara baktım.. yatıyor ama orta derecede kalıyor .. ama tabi 2 saat felan içinde kalması bebeğin uygunmuş diğerlerinde hiç beli açısından yatmamalı diyorlar .Maxi cosi pebble, senin cybex ti diye hatırlıyorum canım güzel günlerde kullanalım
Canım gelmiş geçmiş olsun, sağlıkla gelsinler inşallahYaptırdım canım nipt ve detaylı hiçbir sorun çıkmadı, Perinatolog da kızdı niye böyle diyor gayet sağlıklı bir beyni var dedi başı büyük olabilir erkek bebek bu dedi. Tam çıkacaktım toparlanırken kanamam oldu. Zaten bir daha o doktora gitmeyeceğim doğumumu Perinatolog yapacak büyük ihtimalle, o takip edecek bundan sonra. Vallahi her gidişimde olumsuz birsey diyordu, sinir olduk kadına Bidaha gitmem
Günaydın canım gözün aydın Sağlıkla büyüsün prenses inşallah bir an önce toparlar annesi Merak etme gelir zamanla sütün Allahın izniyle stres yapmaKızlar günaydınhepinize dualarınız iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız teker teker geri dönemedim önceki gün yattığım yerde birden suyum gelmişti. Ama sancı yok diye doktor sezeryana almadı sancı gelmesini beklediler ama sancı da gelmedi gece boyu 2 saatte bir nst ye aldılar. En son sabaha karşı 5te aldılar bebeğin kalp atımı vardı ama hareketini hissedemedik baya bi müddet. Öyle olunca da dün sabah 8.30 gibi başladı sezeryanım 9.05 te yavrumu dünyaya getirdim çok şükür Teyzeleri birazcık küçük, 1.750 gr doğdu kızım Yenidoğan yoğun bakımda şu an. Ben henüz göremedim eşim gördü gidip bakınca foto video falan çekmek hiç aklına gelmemiş heyecandan bana da doğum anında kısacıııkk gösterdiler ama anestezi etkisi ile hiç hatırlayamıyorum sadece kara kara saçlıydı onu bilebiliyorum çok şükür şimdilik bir aksilik çıkmazsa ikimiz için de her şey yolunda sadece bebişim için biraz zamana ihtiyaç var. Ne zamana çıkarız bilmiyorum henüz doktorlar bi şey söylemedi. Bugün ayaklanıp yavrumu görmeye gidicem baya heyecanlıyım ağrım var ama yani bebişi görmek için ağrıyı falan unuttum sadece sütüm gelmedi şu an için. Biraz moralimi bozdu bu durum ama illa ki gelecektir diyerek kendimi avutuyorum.
Yok canım üç kademeli şekilde yatıyor, özelliği tam yatması aslında yeni çıkmış model bundan mı bahsediyorsunCanım ama maxi coside tek kat yatışlı aslında bende ilk onlara baktım.. yatıyor ama orta derecede kalıyor .. ama tabi 2 saat felan içinde kalması bebeğin uygunmuş diğerlerinde hiç beli açısından yatmamalı diyorlar .
Canım çok sevindimmmKızlar günaydınhepinize dualarınız iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız teker teker geri dönemedim önceki gün yattığım yerde birden suyum gelmişti. Ama sancı yok diye doktor sezeryana almadı sancı gelmesini beklediler ama sancı da gelmedi gece boyu 2 saatte bir nst ye aldılar. En son sabaha karşı 5te aldılar bebeğin kalp atımı vardı ama hareketini hissedemedik baya bi müddet. Öyle olunca da dün sabah 8.30 gibi başladı sezeryanım 9.05 te yavrumu dünyaya getirdim çok şükür Teyzeleri birazcık küçük, 1.750 gr doğdu kızım Yenidoğan yoğun bakımda şu an. Ben henüz göremedim eşim gördü gidip bakınca foto video falan çekmek hiç aklına gelmemiş heyecandan bana da doğum anında kısacıııkk gösterdiler ama anestezi etkisi ile hiç hatırlayamıyorum sadece kara kara saçlıydı onu bilebiliyorum çok şükür şimdilik bir aksilik çıkmazsa ikimiz için de her şey yolunda sadece bebişim için biraz zamana ihtiyaç var. Ne zamana çıkarız bilmiyorum henüz doktorlar bi şey söylemedi. Bugün ayaklanıp yavrumu görmeye gidicem baya heyecanlıyım ağrım var ama yani bebişi görmek için ağrıyı falan unuttum sadece sütüm gelmedi şu an için. Biraz moralimi bozdu bu durum ama illa ki gelecektir diyerek kendimi avutuyorum.
İçine giydireceğim zıbınlarda etiket yoktu diğer kıyafetlerinde etiketlerini iyice dipten kestim parçalarını cımbızla çektim, makinemi de önceden 90 derecede çalıştırdım ekstra bişey yapmadım fazla Pinpirikli olursam cildi hassas kalır hep uğraşmak zorunda kalırım diye düşündümKızlar ben bugün kıyafetlerini hazırlamaya başlayacağım, etiketleri nasıl kestiniz ve öncesinde makinenizi nasıl temizlediniz
Amin canım teşekkür ederim
Ay inşallah yaCanım korkma hiiiç acımıyor . Ben hissetmemiştim bile
Ah canım çok teşekkür ederimKuzuuuum dualarım seninle inşallah sezaryenin çok güzel geçer, bebeğinize sağlıklı şekilde kavuşursunuz. Korkma hiç stres yapma dua etMerveturann
Canım çok geçmiş olsun hayırlı olsun. Süt işini hiç takma sen kendine iyi bak o gelecek illaki. Dua ediyorum hemen eve döneceksiniz sağ Salim inşallahKızlar günaydınhepinize dualarınız iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız teker teker geri dönemedim önceki gün yattığım yerde birden suyum gelmişti. Ama sancı yok diye doktor sezeryana almadı sancı gelmesini beklediler ama sancı da gelmedi gece boyu 2 saatte bir nst ye aldılar. En son sabaha karşı 5te aldılar bebeğin kalp atımı vardı ama hareketini hissedemedik baya bi müddet. Öyle olunca da dün sabah 8.30 gibi başladı sezeryanım 9.05 te yavrumu dünyaya getirdim çok şükür Teyzeleri birazcık küçük, 1.750 gr doğdu kızım Yenidoğan yoğun bakımda şu an. Ben henüz göremedim eşim gördü gidip bakınca foto video falan çekmek hiç aklına gelmemiş heyecandan bana da doğum anında kısacıııkk gösterdiler ama anestezi etkisi ile hiç hatırlayamıyorum sadece kara kara saçlıydı onu bilebiliyorum çok şükür şimdilik bir aksilik çıkmazsa ikimiz için de her şey yolunda sadece bebişim için biraz zamana ihtiyaç var. Ne zamana çıkarız bilmiyorum henüz doktorlar bi şey söylemedi. Bugün ayaklanıp yavrumu görmeye gidicem baya heyecanlıyım ağrım var ama yani bebişi görmek için ağrıyı falan unuttum sadece sütüm gelmedi şu an için. Biraz moralimi bozdu bu durum ama illa ki gelecektir diyerek kendimi avutuyorum.
Maxi cosi Pebble 360 diye geçiyorlar aynı modelmi aceba .. bilemedim yarım yatar pozisyon gibiydi vize gösterdikleri .Yok canım üç kademeli şekilde yatıyor, özelliği tam yatması aslında yeni çıkmış model bundan mı bahsediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?