Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Ay canım çok sevindim gözün aydın, Allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin, çok heyecanlı
Canım gözün aydın, sağlıkla sıhhatle çocuğunu alıp evine dönersin enn kısa sürede inşallah
Sağolun kızlar darısı zamanında, sağlıklı bi şekilde sizlere olsun inşallah

Ay gözün aydın canım sağlıkla kucağına alıp eve gideceğin gunde gelir inşallah süt hemen gelmeyebilir canım ama stres yapma yavaş yavaş sağdıkca uyarildikca çoğalır inşallah

Gözün aydın canım sağlıkla mutlulukta büyüsün inşallah

Canım sen kaç haftalıktın?
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşallah..

Canım hayırlı olsun sütün gelir hiç merak etme sen bol bol sağım yap

Kesinlikle canım .. bizdede eşimin asla içi rahat etmedi neden bebeğin sırtı ağrısınki dedi tam yatmalılarda 3 saat kalabiliyor yarım olanlarda Max 1,5/2 saat .. hangi modele karar verdiniz peki ?
Maxi cosi pebble, senin cybex ti diye hatırlıyorum canım güzel günlerde kullanalım

Çok çok geçmiş olsun canım Rabbim bir an önce kızınla birlikte hastaneden çıkmayı nasip etsin

Kanaman nasıldı ? Güzel kontrollü oldumu yoksa extra ilaç veya kan kullanıldımı ?

Maxi cosi pebble, senin cybex ti diye hatırlıyorum canım güzel günlerde kullanalım
Canım ama maxi coside tek kat yatışlı aslında bende ilk onlara baktım.. yatıyor ama orta derecede kalıyor .. ama tabi 2 saat felan içinde kalması bebeğin uygunmuş diğerlerinde hiç beli açısından yatmamalı diyorlar .

Canım gelmiş geçmiş olsun, sağlıkla gelsinler inşallah kesinlikle doktor çok önemli ya iyi yapmışsın değiştirmekle

Günaydın canım gözün aydın Sağlıkla büyüsün prenses inşallah bir an önce toparlar annesi Merak etme gelir zamanla sütün Allahın izniyle stres yapma

Yok canım üç kademeli şekilde yatıyor, özelliği tam yatması aslında yeni çıkmış model bundan mı bahsediyorsun

Canım çok sevindimmm allahım sağlık versin bir an önce kavuş bebişinle

Kızlar ben bugün kıyafetlerini hazırlamaya başlayacağım, etiketleri nasıl kestiniz ve öncesinde makinenizi nasıl temizlediniz

Kızlar ben bugün kıyafetlerini hazırlamaya başlayacağım, etiketleri nasıl kestiniz ve öncesinde makinenizi nasıl temizlediniz
İçine giydireceğim zıbınlarda etiket yoktu diğer kıyafetlerinde etiketlerini iyice dipten kestim parçalarını cımbızla çektim, makinemi de önceden 90 derecede çalıştırdım ekstra bişey yapmadım fazla Pinpirikli olursam cildi hassas kalır hep uğraşmak zorunda kalırım diye düşündüm

Canım çok geçmiş olsun hayırlı olsun. Süt işini hiç takma sen kendine iyi bak o gelecek illaki. Dua ediyorum hemen eve döneceksiniz sağ Salim inşallah

Merveturann sağlıklı bi doğum diliyorum. Koskoca ameliyatta bi iğneden çekinme bacım en kolayı o. Hiç düşünme onu her şey çok güzel olacak

Yok canım üç kademeli şekilde yatıyor, özelliği tam yatması aslında yeni çıkmış model bundan mı bahsediyorsun
Maxi cosi Pebble 360 diye geçiyorlar aynı modelmi aceba .. bilemedim yarım yatar pozisyon gibiydi vize gösterdikleri .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…