Kesinlikle, ben bu süreci sadece eşimle yaşamak istiyorum keşke anlayış gösterseler
Biliyor musun aynısını düşündüm benim annem de çok hassas biri ve beni o şekilde görsün istemem asla. Kendi de etkilenir farkında değil yardımcı olurum diye düşünüyor ama iyilik yapmıyor bu şekilde
Bana da o kadar beklemez gibi geliyor 37’yi bitirirsem şükrederim

Ben de kaynanamı severim faydası da olabilir belki ama yine de yalnız olmak daha iyi gibi geliyor. Gurbette yurtdışında doğum yapanlar nasıl yapıyor sonuçta :’) Benim hastanemde doğumhane hariç odaya alıyorlar en azından sadece eşimi alırlar
Yukarıda odada beklemelerinde sorun yok zaten tabii ki, benim kastettiğim ben odada açılma bekleyip sancı çekerken etrafımın kalabalık olması. Sonuçta hastaneye gittiğin an doğuma alınmayacaksın yeterli açıklığa kadar odanda takılacaksın sonra doğumhaneye indiriyorlar. O yüzden hastaneye giderken haber vermem. Doğumdan önce kaç saat sancı çekicem belli olmaz çünkü
Olması gereken o ya olmadı hastanenin kuralı böyle falan diye sallarım
Ben de asla psikolojik olarak rahat olacağıma inanmıyorum o şekilde. Masaj yapılması gerekiyorsa eşim yapar duşa girip rahatlayacaksam o yardımcı olur ben bu şekilde rahat ederim ama belki başkası o aşamalarda annesi veya bi başkası olsun ister yanında, tamamen tercih meselesi bence
Aynen asla istemiyorum falan demedim onlara da, bakarız duruma göre diye geçiştirdim çünkü dediğin gibi eşimin herhangi bir anlamda yeterli gelmediği zamanlar olabilir, o anki psikolojiyle anne diye ağlayabilirim jdjdjsjs Hiç yaşamadığım için kestiremediğim bir süreç
Son söylediğini ben de duydum bu her şey için geçerli bence, bi işi o iş olduktan sonra haber vermek en güzeli. Benim annem çok hassas ve bana düşkündür gelene kadar kimbilir neler kurar kafasında bi de şehir dışından atlayıp gelecek
Merveee

Grubumuzun bilmem kaçıncı bebeği artık sayamıyorum maşallah size

Allah hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsin