Ben önceki kontrollerimde hiç hareketini hissetmiyordum usgde ayakları havadaydı mesela bak hareket ediyor şu an hissediyormusun dedi doktorum o an hissetmiyordum mesela benim plasantada önde öyle ahım şahım hissetmiyorum bugune kadar gün içinde bi kez hissetsem o bile yetiyor banaYa bazen benimkide sanki karnımdan firar edecek durumda bazen sakin . Günü gününü tutmuyorki .. ama benim plasentam ön duvarda başından berri burada plasenta ön duvarda olan arkadaşlar vardı daha barin daha az hissedilirmiş çünki plasenta yastık görevi görüyormuş önde . Yumuşatıyor hareketleri yani ama ne bilim . Az hareketten gerçi kaşığları ne onuda bilmiyorum
Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat versinEvet kız erkek fark etmiyor ama iki kızım sürekli beraberler oğlum tek kalıyor ve çok istiyor erkek olsun bide oğlum epilepsi sara hastası olduğu için onunda evde bir arkadaşı olsun istiyorum zaten Rabbim ne dilerse o yeterki sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun
Evet usg de ayakları yüzünde ama ben onu oraya çekerken hissetmemişim Banada çok oluyorBen önceki kontrollerimde hiç hareketini hissetmiyordum usgde ayakları havadaydı mesela bak hareket ediyor şu an hissediyormusun dedi doktorum o an hissetmiyordum mesela benim plasantada önde öyle ahım şahım hissetmiyorum bugune kadar gün içinde bi kez hissetsem o bile yetiyor banaArtık tekmede atmıyor sadece biyere toplanıp sonra düzeliyor bazen hıçkırık tutuyo onlarla avutuyorum kendimi canım oğlum umarım doğduğundada uslu olur
Bende hiç hareket hissetmiyorum uzanarak dokunarak hissetmeye çalışıyorum o zaman bi tık oynama oluyor oda çok az bence bu çocuklar çok tembelBen önceki kontrollerimde hiç hareketini hissetmiyordum usgde ayakları havadaydı mesela bak hareket ediyor şu an hissediyormusun dedi doktorum o an hissetmiyordum mesela benim plasantada önde öyle ahım şahım hissetmiyorum bugune kadar gün içinde bi kez hissetsem o bile yetiyor banaArtık tekmede atmıyor sadece biyere toplanıp sonra düzeliyor bazen hıçkırık tutuyo onlarla avutuyorum kendimi canım oğlum umarım doğduğundada uslu olur
Evet ya çok tatlı hıçkırıyor sıpaEvet usg de ayakları yüzünde ama ben onu oraya çekerken hissetmemişim Banada çok oluyoray aynısını düşünüyorum canım inşallah uslu olurlar hıçkırıklar iyiki var ya komik oluyor hemde tatlı
Benimki ilk gebelik olduğu için belkide normaldir zaten Bu ara şekerim yüksek çıkıyor illaki bbeğide etkiliyordur diye düşünüyorum bide plasantenin konumuda çok farkediyormuş öyle deme annesi belkide Hareket ediyor biz hissetmiyorz Kaburgalarım ağrıyo diyen var blki böyle olması daha iyiBende hiç hareket hissetmiyorum uzanarak dokunarak hissetmeye çalışıyorum o zaman bi tık oynama oluyor oda çok az bence bu çocuklar çok tembel
Amin canımm cümlemizin evladını bağışlasın.Sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallahMaşallah Allah bağşlasıncanım benim
Hıçkırık tutunca hiç kıyamıyorumEvet ya çok tatlı hıçkırıyor sıpaaz kaldı kavuşmamıza
Başkalarının ne dediğini boşver canım hee hee de geç. Her çocuk, bebek kendine özeldir.Ya bu insanlar her şeye bir kulp buluyorlar vallaha .. bilmiyorum saflık ve hareket ne maana anlamadım. Ama sinirim bozuldu ne alaka felan dedim . İşte bir arkadaşı anlatmış onun kızı az hareket edermişse öyleymiş ondan dolayı demiş. Ama her bebek aynı değilki yani kimisi hareketli kimi daha sakin bence karakterle bağlantılı bir durum . Kimisi gece kimisi gündüzleri aktif
saf derken, kişi olarak saf biri mi oluyomuş? insanlar totolarından bi şeyler uydurmaya ne kadar meraklı, çok enteresan ciddenKızlar size bir şey sorucam dün bir muhabbet döndü . İşte bebeği az hareketli olanlar bebek biraz saf doğuyor diyorlsr dediler .
Benim kızım hep çok sakin bir bebekti ha coştuğu oluyor tabi ama beni hiç uydukan tekmek ile uyandırmadı. Geç hissettim plasenta ön duvarda . Bunu şimdi taktım böylr birşey olabilir mi ya ?
Bir arkadaşın plasenta ön duvardaydı o bazen 2/3 gün hiç hissetmezdim diyor . Kızım çok şükür sürekli hareket ediyor ama bazen daha narin bazen daha canlı bazen daha coşkulu ..
Çok saçma bence böyle bir şey kim uydurduysa kessin kendisi çok safmış ki buna inanmışsaf derken, kişi olarak saf biri mi oluyomuş? insanlar totolarından bi şeyler uydurmaya ne kadar meraklı, çok enteresan cidden
böyle bi şey olur mu:)
Yaa kızlar benim kızımda hep hıçkırık tutardı bu oğlan hiç hıçkırmadı daha neden acaba. Benim haftam sizden geride ondan olabilir mi? Ne zaman hıçkırık hissetmeye başladınız? Çok tatlı oluyordu dinlemesi hatırlıyorum kızımdan.Hıçkırık tutunca hiç kıyamıyorum
Hiç öyle bir şey yaşamadım bebekmi anne karnında hıçkırıyor yoksa annemi hıçkırıyorYaa kızlar benim kızımda hep hıçkırık tutardı bu oğlan hiç hıçkırmadı daha neden acaba. Benim haftam sizden geride ondan olabilir mi? Ne zaman hıçkırık hissetmeye başladınız? Çok tatlı oluyordu dinlemesi hatırlıyorum kızımdan.
Bebek bir nebze de olsa anneye babaya çeker ayrıca kendi karakteri de olacak elbette yani o da canlı yaAhahahha yaa aşkım neymiş birinde öyle görmüş . Onun gebelikleri hep çok hareketliymiş mişte miş miş . Bence bebeğin karakteri ile alakalı . Keyfine düşkün oluyor bazıları ben çok hateketliyimdir , eşim çok sakin bir yapıda yani 5 parmağın 5 bile bir değilken böyle gereksiz konuşmalar insanı sinir ediyor haklısın gerçekten cehaletle alakalı ..
Ooo dansöz ablalar hee ah ah sal beni dışarı anne neler görüyorum allahım demiştir barlasahahha ay çok tatlı demekki seviyor müziği ..
Aşkım bizim bebekler kabak yemeğinemi coşsun ? Napsın bu garipleryeseydi çikolataları ,tatlıları bizimkide coşardı
Aminn inşallah sağlıcakla kavusalim önce sonra bakicaz artıkBen şu hamileliği bi sağ salim atlatırsam bir de lohusalığı inşallah bakcam ama bildiğim kadarıyla şöyle bana spiral uygun değil, ilaçlardansa implantın daha iyi olduğunu söyledi doktorum %98 mi ne demişti hatırlamıyorum
Bize okula gondermeyeceksek gelişimi uygun değil raporu almamizi istemislerdi.Dilekce olmuyordu o yüzden başlattık.Birde üstüne o sene korona patladı ,uzaktan eğitimle canım çıktı.Cok şükür oğlum mutlu olarak ilkokulu bitirdi.İyiki erken baslamisim diyor kendisi.Suan 6. Sınıfa gectiBende onu çok düşünmüştüm bı ara Eylül sonrası Doğanlar diye baslatiyorlar hep ama sınırda kalırsa Dilekce yazılır
Emin ellerdesin cnm ,inş istedigin gibi gelişir herşeyİnşallah canım bakalım hiç bilmiyorum hala hastanede riskli zamanları atlatıp minimum riske düşürmeye çalışıyoruz
Dualarimiz seninle ve bebeginle cnm inş sağlıkla bir an önce çıkar kuvozden.Oğlum hala yoğun bakımda. Hamileyken geçirdiğim bir enfeksiyon olmuştu ağır o zamandan bu yana hasta olmuş. Zatüre olmuş o yüzden bu nefes problemini çekiyor
Eskiye göre şuan daha iyi entübeden çıkarıldı ama hala destekle nefes alıyo
3.4 gün veya 1 haftalık süreç bizi bekliyor belki daha fazla belli değil henüz
Dua edersiniz herkesin yazdığını okuyamadım
Malum sezeryan oldum hem iyileşmeye çalışmak hemde oğlumun özlemini yaşamak biraz zor oluyo
Enfeksiyon felan geçiren varsa idrarda veya kanda lütfen dikkatli olun ve önemseyin
Doktor yat dediğinde hastaneye yatın
Bana yat demişti ben yatmamıştım
Normal olursa 40 i da geçebilir belki cnm .Ama sezeryanda en fazla 39. haftada alıyorlar.Anladim kuzucumbenimki 6 ekim Görünüyor 40.haftayi tamamlarsa
Bende hiç sevmem doğum günü kutlamalarini oğlumda bana çekmişSelam benim doktorum doğum tarihime gün veriyor, 25 ekim doğum günüm 25-26 ekim diyor ama ben istemiyorum. Düşünsene doğumgünümde kendimle değil hepçoluk çocuk partisiyle ilgilencem. Ya da ilerde oğlum evlenmiş barklanmış mesela doğum gününde belki karısı yemeğe gitmek isticek başbaşa ama benim de doğum günüm olcak beklenti içinde olcam. En iyisi herkesin lendi doğum günü olsun bence
Bende bu konuda endişeliyim açıkçası .Allah bu kuzularima ömür versin daha da istemiyorum çocuk mocukDoğumdan sonra korunma yöntemi olarak ne kullanacaksiniz kızlar ben 2 senedir korunmuyorum ama inşallah sağlıkla dogsun bebeğim spiral düşündüm
Ayy 40ı geçmesin tabi hayırlısı ama şimdiden uykular haram oldu banaBize okula gondermeyeceksek gelişimi uygun değil raporu almamizi istemislerdi.Dilekce olmuyordu o yüzden başlattık.Birde üstüne o sene korona patladı ,uzaktan eğitimle canım çıktı.Cok şükür oğlum mutlu olarak ilkokulu bitirdi.İyiki erken baslamisim diyor kendisi.Suan 6. Sınıfa gecti
Emin ellerdesin cnm ,inş istedigin gibi gelişir herşey
Dualarimiz seninle ve bebeginle cnm inş sağlıkla bir an önce çıkar kuvozden.
Normal olursa 40 i da geçebilir belki cnm .Ama sezeryanda en fazla 39. haftada alıyorlar.
Bende hiç sevmem doğum günü kutlamalarini oğlumda bana çekmiş
Bende bu konuda endişeliyim açıkçası .Allah bu kuzularima ömür versin daha da istemiyorum çocuk mocuk.2 tane çok fazla bana göre Kordonları baglatsam dini açıdan uygun olmaz diyorlar.Spiralde hıc taktirmadim şimdiye kadar ,o da aslında riskli,bilemiyorum artık
Benim 10 13 bazen 14 gibi çıkıyorKızlar sizin nstde ağrınız kaç çıkıyor benim 10 falan
Sancı yk canm 40 üstü filn sancı sayıyorlarKızlar sizin nstde ağrınız kaç çıkıyor benim 10 falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?