Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    196
Ben önceki kontrollerimde hiç hareketini hissetmiyordum usgde ayakları havadaydı mesela bak hareket ediyor şu an hissediyormusun dedi doktorum o an hissetmiyordum mesela benim plasantada önde öyle ahım şahım hissetmiyorum bugune kadar gün içinde bi kez hissetsem o bile yetiyor banaArtık tekmede atmıyor sadece biyere toplanıp sonra düzeliyor bazen hıçkırık tutuyo onlarla avutuyorum kendimi canım oğlum umarım doğduğundada uslu olur

Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat versin umarım gönlünüzce olur .. cinsiyette yanılma olabiliyor nipt test vermedikçe

Evet usg de ayakları yüzünde ama ben onu oraya çekerken hissetmemişim Banada çok oluyor ay aynısını düşünüyorum canım inşallah uslu olurlar hıçkırıklar iyiki var ya komik oluyor hemde tatlı

Bende hiç hareket hissetmiyorum uzanarak dokunarak hissetmeye çalışıyorum o zaman bi tık oynama oluyor oda çok az bence bu çocuklar çok tembel

Evet ya çok tatlı hıçkırıyor sıpaaz kaldı kavuşmamıza

Bende hiç hareket hissetmiyorum uzanarak dokunarak hissetmeye çalışıyorum o zaman bi tık oynama oluyor oda çok az bence bu çocuklar çok tembel
Benimki ilk gebelik olduğu için belkide normaldir zaten Bu ara şekerim yüksek çıkıyor illaki bbeğide etkiliyordur diye düşünüyorum bide plasantenin konumuda çok farkediyormuş öyle deme annesi belkide Hareket ediyor biz hissetmiyorz Kaburgalarım ağrıyo diyen var blki böyle olması daha iyi

Başkalarının ne dediğini boşver canım hee hee de geç. Her çocuk, bebek kendine özeldir.
Benim ilk oğlum o kadar hareketliydi ki gayette akıllı aşırı bi yaramazlığı olmayan çocuk simdi. Kızım nerdeyse hiç hareket etmezdi karnımda ama şu an aksi inat yaramaz

saf derken, kişi olarak saf biri mi oluyomuş? insanlar totolarından bi şeyler uydurmaya ne kadar meraklı, çok enteresan cidden
böyle bi şey olur mu:)

saf derken, kişi olarak saf biri mi oluyomuş? insanlar totolarından bi şeyler uydurmaya ne kadar meraklı, çok enteresan cidden
böyle bi şey olur mu:)
Çok saçma bence böyle bir şey kim uydurduysa kessin kendisi çok safmış ki buna inanmış

Hıçkırık tutunca hiç kıyamıyorum
Yaa kızlar benim kızımda hep hıçkırık tutardı bu oğlan hiç hıçkırmadı daha neden acaba. Benim haftam sizden geride ondan olabilir mi? Ne zaman hıçkırık hissetmeye başladınız? Çok tatlı oluyordu dinlemesi hatırlıyorum kızımdan.

Hiç öyle bir şey yaşamadım bebekmi anne karnında hıçkırıyor yoksa annemi hıçkırıyor

Bebek bir nebze de olsa anneye babaya çeker ayrıca kendi karakteri de olacak elbette yani o da canlı ya Ah bu insanlar ahhhhhhhhhhh.

Hahhaha müziği aşırı seviyor ya anası da oynak bi müzik duysam kurtlanıyorum benim bebe de böyle oldu işte İlerleyen senelere alıştırma yapıyoruz Barlas’a

Hahajsksks gerçekten ya kabak, patlıcan, brokoli, balık nerde tatsız tutsuz şey var yedik bebeler isyanda

Aminn inşallah sağlıcakla kavusalim önce sonra bakicaz artık

Bende onu çok düşünmüştüm bı ara Eylül sonrası Doğanlar diye baslatiyorlar hep ama sınırda kalırsa Dilekce yazılır
Bize okula gondermeyeceksek gelişimi uygun değil raporu almamizi istemislerdi.Dilekce olmuyordu o yüzden başlattık.Birde üstüne o sene korona patladı ,uzaktan eğitimle canım çıktı.Cok şükür oğlum mutlu olarak ilkokulu bitirdi.İyiki erken baslamisim diyor kendisi.Suan 6. Sınıfa gecti
İnşallah canım bakalım hiç bilmiyorum hala hastanede riskli zamanları atlatıp minimum riske düşürmeye çalışıyoruz
Emin ellerdesin cnm ,inş istedigin gibi gelişir herşey
Dualarimiz seninle ve bebeginle cnm inş sağlıkla bir an önce çıkar kuvozden.

Anladim kuzucum benimki 6 ekim Görünüyor 40.haftayi tamamlarsa
Normal olursa 40 i da geçebilir belki cnm .Ama sezeryanda en fazla 39. haftada alıyorlar.
Bende hiç sevmem doğum günü kutlamalarini oğlumda bana çekmiş
Doğumdan sonra korunma yöntemi olarak ne kullanacaksiniz kızlar ben 2 senedir korunmuyorum ama inşallah sağlıkla dogsun bebeğim spiral düşündüm
Bende bu konuda endişeliyim açıkçası .Allah bu kuzularima ömür versin daha da istemiyorum çocuk mocuk .2 tane çok fazla bana göreKordonları baglatsam dini açıdan uygun olmaz diyorlar.Spiralde hıc taktirmadim şimdiye kadar ,o da aslında riskli,bilemiyorum artık

Ayy 40ı geçmesin tabi hayırlısı ama şimdiden uykular haram oldu bana

Kızlar sizin nstde ağrınız kaç çıkıyor benim 10 falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…