Ya bazen benimkide sanki karnımdan firar edecek durumda bazen sakin . Günü gününü tutmuyorki .. ama benim plasentam ön duvarda başından berri burada plasenta ön duvarda olan arkadaşlar vardı daha barin daha az hissedilirmiş çünki plasenta yastık görevi görüyormuş önde . Yumuşatıyor hareketleri yani ama ne bilim . Az hareketten gerçi kaşığları ne onuda bilmiyorumbenim ki sert dönüşler ve gerinme harici çok narin, narin olduğu günler deliriyorum resmen ama hareketle bebeğin saf olması ne alaka anlamadımböyle bişey yoktur sen kendini strese sokma canım
Benimde ön duvarda canım elimi koymazsam hissedemem hareketiniYa bazen benimkide sanki karnımdan firar edecek durumda bazen sakin . Günü gününü tutmuyorki .. ama benim plasentam ön duvarda başından berri burada plasenta ön duvarda olan arkadaşlar vardı daha barin daha az hissedilirmiş çünki plasenta yastık görevi görüyormuş önde . Yumuşatıyor hareketleri yani ama ne bilim . Az hareketten gerçi kaşığları ne onuda bilmiyorum
Kim söylediyse bomboş bir cümle kurmuş. Saflık tekmeyle ölçülüyor olabilir mi yani bunu söyleyen hiç mi ay ben ne diyorum demiyor yahu… 16. haftamda hissettim ilk hareketlerini bu zamana kadar da hep narin, küçük bir balık gibi hareket etti. Babasının sesini duyunca coşuyor, evde çok müzik açıp oynadım ve dinlettim ona aşırı coşuyor ama onun haricinde oğlumun hareketleri normal olması gerektiği gibi. Dün akşam dışardayda meyhanedeydik dansöz ablalarıyla oynadı bir güzel sağıma soluma tekmeyi basa basaKızlar size bir şey sorucam dün bir muhabbet döndü . İşte bebeği az hareketli olanlar bebek biraz saf doğuyor diyorlsr dediler .
Benim kızım hep çok sakin bir bebekti ha coştuğu oluyor tabi ama beni hiç uydukan tekmek ile uyandırmadı. Geç hissettim plasenta ön duvarda . Bunu şimdi taktım böylr birşey olabilir mi ya ?
Bir arkadaşın plasenta ön duvardaydı o bazen 2/3 gün hiç hissetmezdim diyor . Kızım çok şükür sürekli hareket ediyor ama bazen daha narin bazen daha canlı bazen daha coşkulu ..
Ay evet onlardan biride sendinBenimde ön duvarda canım elimi koymazsam hissedemem hareketinisen bakma saçma sapan hurafeler işte
Bence tamamen saçmalık ilk kez böyle birşey duyuyorum. Bunu diyen hangi tıp fakültesini bitirmiş acaba veya bu konuda kaç araştırması veya makalesi varYa bu insanlar her şeye bir kulp buluyorlar vallaha .. bilmiyorum saflık ve hareket ne maana anlamadım. Ama sinirim bozuldu ne alaka felan dedim . İşte bir arkadaşı anlatmış onun kızı az hareket edermişse öyleymiş ondan dolayı demiş. Ama her bebek aynı değilki yani kimisi hareketli kimi daha sakin bence karakterle bağlantılı bir durum . Kimisi gece kimisi gündüzleri aktif
Yok artık millet çocuğunu övüp bizimkisi çok müthiş çocuk demeye ana karnında başlamış herhalde hahahaha ilk defa böyle saçmalık duydum saçmalık tamamen.Kızlar size bir şey sorucam dün bir muhabbet döndü . İşte bebeği az hareketli olanlar bebek biraz saf doğuyor diyorlsr dediler .
Benim kızım hep çok sakin bir bebekti ha coştuğu oluyor tabi ama beni hiç uydukan tekmek ile uyandırmadı. Geç hissettim plasenta ön duvarda . Bunu şimdi taktım böylr birşey olabilir mi ya ?
Bir arkadaşın plasenta ön duvardaydı o bazen 2/3 gün hiç hissetmezdim diyor . Kızım çok şükür sürekli hareket ediyor ama bazen daha narin bazen daha canlı bazen daha coşkulu ..
Ahahahha yaa aşkım neymiş birinde öyle görmüş . Onun gebelikleri hep çok hareketliymiş mişte miş miş . Bence bebeğin karakteri ile alakalı . Keyfine düşkün oluyor bazıları ben çok hateketliyimdir , eşim çok sakin bir yapıda yani 5 parmağın 5 bile bir değilken böyle gereksiz konuşmalar insanı sinir ediyor haklısın gerçekten cehaletle alakalı ..Kim söylediyse bomboş bir cümle kurmuş. Saflık tekmeyle ölçülüyor olabilir mi yani bunu söyleyen hiç mi ay ben ne diyorum demiyor yahu… 16. haftamda hissettim ilk hareketlerini bu zamana kadar da hep narin, küçük bir balık gibi hareket etti. Babasının sesini duyunca coşuyor, evde çok müzik açıp oynadım ve dinlettim ona aşırı coşuyor ama onun haricinde oğlumun hareketleri normal olması gerektiği gibi. Dün akşam dışardayda meyhanedeydik dansöz ablalarıyla oynadı bir güzel sağıma soluma tekmeyi basa basaAma sese yani vermiş olduğu tepki. Şu an normal balık gibi süzülüyor. Bunu zekayla nasıl başdaştırabilirim şu an anlayamıyorum o konuşan insanları. Kafana takılacak dahi bir şey değil söylenen. Vallahi utandım cahilliği adına.
Araştırmasız kendisi bir arkadaşında gözlemlemiş o demiş benimki pek hareket etmezdi diye . Ne alaka yani dediğin gibi hangi tıp litaretüründe böyle birşey var ? Kim totosundan uyduruyorBence tamamen saçmalık ilk kez böyle birşey duyuyorum. Bunu diyen hangi tıp fakültesini bitirmiş acaba veya bu konuda kaç araştırması veya makalesi varcahillikten başka birşey değil. Hayır bir de hamile bir kadına söylenecek şey mi bu ? Anca karakteriyle alakalı olabilir yani, anne karnında hareketli olan doğduktan sonra da hareketli olabilir veya sakinlik de aynı şekilde, saflıkla ne alakası var ? Afedersiniz ama bazı insanlar tam bir herb*k*l*g yani
Saf derken canım o ne demekmiş? Hey Allah'ım daha neler duyacazKızlar size bir şey sorucam dün bir muhabbet döndü . İşte bebeği az hareketli olanlar bebek biraz saf doğuyor diyorlsr dediler .
Aynıyız canım bende bir kaç kez uykuda dönerken felan hissettim başka öyle uyutmayacak tekmeler yemedim .. ama hareket tabiki hep var sadece sert değil kaldıki hep mi sert olsun minicikler dahaYok artık millet çocuğunu övüp bizimkisi çok müthiş çocuk demeye ana karnında başlamış herhalde hahahaha ilk defa böyle saçmalık duydum saçmalık tamamen.
benim de plasentam ön duvarda yukarı tarafta bebeğin hareketlerini gayet hissediyorum ama şiddetli büyük tekmeler ben de hissetmiyoruk. Karnım hareket ediyor ençok hissettiğim ve tek acıttığı zamanlar bebeğin esmeme gerinme hareketleri oluyo. Tekme atmasından dolayı ben de uyanmadım, ama aktif dönüş yavaş hareketlerini hissedip uyandım uyku hassasiyetiyle ilgili bence bu. Endişelenme hiç canım. Sağlıkla gelsinler
Boşver canım ya vallahi bu insanlarla muhabbeti keseceksin aslında, gerçekten seni düşünse iyi niyetli olsa sana böyle birşey demez. Bir kişinin ki öyle oldu diye herkesinki öyle mi olacak, onun başka bir sebebi vardır mutlakaAraştırmasız kendisi bir arkadaşında gözlemlemiş o demiş benimki pek hareket etmezdi diye . Ne alaka yani dediğin gibi hangi tıp litaretüründe böyle birşey var ? Kim totosundan uyduruyor
İşte açıklama olarak başına vur ekmeğini al tarzı biri dedi yani galiba çok akıllı değil demek istedi galibaSaf derken canım o ne demekmiş? Hey Allah'ım daha neler duyacaz
Ya gerçekten öyle hep çevremde gördümcüler . E tamamda tıpta yerimi var böyle birşeyinBoşver canım ya vallahi bu insanlarla muhabbeti keseceksin aslında, gerçekten seni düşünse iyi niyetli olsa sana böyle birşey demez. Bir kişinin ki öyle oldu diye herkesinki öyle mi olacak, onun başka bir sebebi vardır mutlaka
Ay saçmalamasınlar ya inanma canım böyle şeylereİşte açıklama olarak başına vur ekmeğini al tarzı biri dedi yani galiba çok akıllı değil demek istedi galiba
Tabiki yok kendi kendilerine uyduruyorlar işteYa gerçekten öyle hep çevremde gördümcüler . E tamamda tıpta yerimi var böyle birşeyin
16 cı haftaya kadar doktorum erkek dedi nipt testte kız geldi . Ne önemi varki erkek kız Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin .. sağlıkla kucağınıza alınBen 16 haftalık hamileyim doktor bana 14 haftalıkken erkeğe benziyor dedi ama bi iki gün önce de dedi kıza benziyor sordum neden böyle diyorsunuz önce erkek dediniz dedi daha net değil tomurcuklari var kızda olabilir erkek te bende ikilemde kaldım iki kızım var bir oğlum bu dördüncü oğlum çok istiyor erkek olsun eşit olsu inşallah erkek olur ama önce sağlık tabiki siz böyle bir durum yaşadınız mı
Hangi tıp fakültesinden mezunsun ona göre konuş diye tersle, bizim bu süreçte çok hassas olduğumuzu biliyorlar ona göre laflarını etsinlerAy evet onlardan biride sendinbiz burada kendimizi yiyoruz arada az mı hareket etti diye milletin ağzını torba gibi büzesim geliyor ya . Cidden sinir oluyorum herşeye kulp buluyorlar
Aynen öyle canım çok haklısın lafı tıkamak lazım ağızlarınaHangi tıp fakültesinden mezunsun ona göre konuş diye tersle, bizim bu süreçte çok hassas olduğumuzu biliyorlar ona göre laflarını etsinler
Evet kız erkek fark etmiyor ama iki kızım sürekli beraberler oğlum tek kalıyor ve çok istiyor erkek olsun bide oğlum epilepsi sara hastası olduğu için onunda evde bir arkadaşı olsun istiyorum zaten Rabbim ne dilerse o yeterki sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun16 cı haftaya kadar doktorum erkek dedi nipt testte kız geldi . Ne önemi varki erkek kız Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin .. sağlıkla kucağınıza alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?