2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Ya gerçekten öyle hep çevremde gördümcüler . E tamamda tıpta yerimi var böyle birşeyin

Ben 16 haftalık hamileyim doktor bana 14 haftalıkken erkeğe benziyor dedi ama bi iki gün önce de dedi kıza benziyor sordum neden böyle diyorsunuz önce erkek dediniz dedi daha net değil tomurcuklari var kızda olabilir erkek te bende ikilemde kaldım iki kızım var bir oğlum bu dördüncü oğlum çok istiyor erkek olsun eşit olsu inşallah erkek olur ama önce sağlık tabiki siz böyle bir durum yaşadınız mı

16 cı haftaya kadar doktorum erkek dedi nipt testte kız geldi . Ne önemi varki erkek kız Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin .. sağlıkla kucağınıza alın

Ay evet onlardan biride sendin biz burada kendimizi yiyoruz arada az mı hareket etti diye milletin ağzını torba gibi büzesim geliyor ya . Cidden sinir oluyorum herşeye kulp buluyorlar
Hangi tıp fakültesinden mezunsun ona göre konuş diye tersle, bizim bu süreçte çok hassas olduğumuzu biliyorlar ona göre laflarını etsinler

16 cı haftaya kadar doktorum erkek dedi nipt testte kız geldi . Ne önemi varki erkek kız Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin .. sağlıkla kucağınıza alın
Evet kız erkek fark etmiyor ama iki kızım sürekli beraberler oğlum tek kalıyor ve çok istiyor erkek olsun bide oğlum epilepsi sara hastası olduğu için onunda evde bir arkadaşı olsun istiyorum zaten Rabbim ne dilerse o yeterki sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun

Ben önceki kontrollerimde hiç hareketini hissetmiyordum usgde ayakları havadaydı mesela bak hareket ediyor şu an hissediyormusun dedi doktorum o an hissetmiyordum mesela benim plasantada önde öyle ahım şahım hissetmiyorum bugune kadar gün içinde bi kez hissetsem o bile yetiyor banaArtık tekmede atmıyor sadece biyere toplanıp sonra düzeliyor bazen hıçkırık tutuyo onlarla avutuyorum kendimi canım oğlum umarım doğduğundada uslu olur

Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat versin umarım gönlünüzce olur .. cinsiyette yanılma olabiliyor nipt test vermedikçe

Evet usg de ayakları yüzünde ama ben onu oraya çekerken hissetmemişim Banada çok oluyor ay aynısını düşünüyorum canım inşallah uslu olurlar hıçkırıklar iyiki var ya komik oluyor hemde tatlı

Bende hiç hareket hissetmiyorum uzanarak dokunarak hissetmeye çalışıyorum o zaman bi tık oynama oluyor oda çok az bence bu çocuklar çok tembel

Bende hiç hareket hissetmiyorum uzanarak dokunarak hissetmeye çalışıyorum o zaman bi tık oynama oluyor oda çok az bence bu çocuklar çok tembel
Benimki ilk gebelik olduğu için belkide normaldir zaten Bu ara şekerim yüksek çıkıyor illaki bbeğide etkiliyordur diye düşünüyorum bide plasantenin konumuda çok farkediyormuş öyle deme annesi belkide Hareket ediyor biz hissetmiyorz Kaburgalarım ağrıyo diyen var blki böyle olması daha iyi

Başkalarının ne dediğini boşver canım hee hee de geç. Her çocuk, bebek kendine özeldir.
Benim ilk oğlum o kadar hareketliydi ki gayette akıllı aşırı bi yaramazlığı olmayan çocuk simdi. Kızım nerdeyse hiç hareket etmezdi karnımda ama şu an aksi inat yaramaz

saf derken, kişi olarak saf biri mi oluyomuş? insanlar totolarından bi şeyler uydurmaya ne kadar meraklı, çok enteresan cidden
böyle bi şey olur mu:)

saf derken, kişi olarak saf biri mi oluyomuş? insanlar totolarından bi şeyler uydurmaya ne kadar meraklı, çok enteresan cidden
böyle bi şey olur mu:)
Çok saçma bence böyle bir şey kim uydurduysa kessin kendisi çok safmış ki buna inanmış

Hıçkırık tutunca hiç kıyamıyorum
Yaa kızlar benim kızımda hep hıçkırık tutardı bu oğlan hiç hıçkırmadı daha neden acaba. Benim haftam sizden geride ondan olabilir mi? Ne zaman hıçkırık hissetmeye başladınız? Çok tatlı oluyordu dinlemesi hatırlıyorum kızımdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…