Ya gerçekten öyle hep çevremde gördümcüler . E tamamda tıpta yerimi var böyle birşeyinBoşver canım ya vallahi bu insanlarla muhabbeti keseceksin aslında, gerçekten seni düşünse iyi niyetli olsa sana böyle birşey demez. Bir kişinin ki öyle oldu diye herkesinki öyle mi olacak, onun başka bir sebebi vardır mutlaka
Ay saçmalamasınlar ya inanma canım böyle şeylereİşte açıklama olarak başına vur ekmeğini al tarzı biri dedi yani galiba çok akıllı değil demek istedi galiba
Tabiki yok kendi kendilerine uyduruyorlar işteYa gerçekten öyle hep çevremde gördümcüler . E tamamda tıpta yerimi var böyle birşeyin
16 cı haftaya kadar doktorum erkek dedi nipt testte kız geldi . Ne önemi varki erkek kız Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin .. sağlıkla kucağınıza alınBen 16 haftalık hamileyim doktor bana 14 haftalıkken erkeğe benziyor dedi ama bi iki gün önce de dedi kıza benziyor sordum neden böyle diyorsunuz önce erkek dediniz dedi daha net değil tomurcuklari var kızda olabilir erkek te bende ikilemde kaldım iki kızım var bir oğlum bu dördüncü oğlum çok istiyor erkek olsun eşit olsu inşallah erkek olur ama önce sağlık tabiki siz böyle bir durum yaşadınız mı
Hangi tıp fakültesinden mezunsun ona göre konuş diye tersle, bizim bu süreçte çok hassas olduğumuzu biliyorlar ona göre laflarını etsinlerAy evet onlardan biride sendinbiz burada kendimizi yiyoruz arada az mı hareket etti diye milletin ağzını torba gibi büzesim geliyor ya . Cidden sinir oluyorum herşeye kulp buluyorlar
Aynen öyle canım çok haklısın lafı tıkamak lazım ağızlarınaHangi tıp fakültesinden mezunsun ona göre konuş diye tersle, bizim bu süreçte çok hassas olduğumuzu biliyorlar ona göre laflarını etsinler
Evet kız erkek fark etmiyor ama iki kızım sürekli beraberler oğlum tek kalıyor ve çok istiyor erkek olsun bide oğlum epilepsi sara hastası olduğu için onunda evde bir arkadaşı olsun istiyorum zaten Rabbim ne dilerse o yeterki sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun16 cı haftaya kadar doktorum erkek dedi nipt testte kız geldi . Ne önemi varki erkek kız Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin .. sağlıkla kucağınıza alın
Ben önceki kontrollerimde hiç hareketini hissetmiyordum usgde ayakları havadaydı mesela bak hareket ediyor şu an hissediyormusun dedi doktorum o an hissetmiyordum mesela benim plasantada önde öyle ahım şahım hissetmiyorum bugune kadar gün içinde bi kez hissetsem o bile yetiyor banaYa bazen benimkide sanki karnımdan firar edecek durumda bazen sakin . Günü gününü tutmuyorki .. ama benim plasentam ön duvarda başından berri burada plasenta ön duvarda olan arkadaşlar vardı daha barin daha az hissedilirmiş çünki plasenta yastık görevi görüyormuş önde . Yumuşatıyor hareketleri yani ama ne bilim . Az hareketten gerçi kaşığları ne onuda bilmiyorum
Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat versinEvet kız erkek fark etmiyor ama iki kızım sürekli beraberler oğlum tek kalıyor ve çok istiyor erkek olsun bide oğlum epilepsi sara hastası olduğu için onunda evde bir arkadaşı olsun istiyorum zaten Rabbim ne dilerse o yeterki sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun
Evet usg de ayakları yüzünde ama ben onu oraya çekerken hissetmemişim Banada çok oluyorBen önceki kontrollerimde hiç hareketini hissetmiyordum usgde ayakları havadaydı mesela bak hareket ediyor şu an hissediyormusun dedi doktorum o an hissetmiyordum mesela benim plasantada önde öyle ahım şahım hissetmiyorum bugune kadar gün içinde bi kez hissetsem o bile yetiyor banaArtık tekmede atmıyor sadece biyere toplanıp sonra düzeliyor bazen hıçkırık tutuyo onlarla avutuyorum kendimi canım oğlum umarım doğduğundada uslu olur
Bende hiç hareket hissetmiyorum uzanarak dokunarak hissetmeye çalışıyorum o zaman bi tık oynama oluyor oda çok az bence bu çocuklar çok tembelBen önceki kontrollerimde hiç hareketini hissetmiyordum usgde ayakları havadaydı mesela bak hareket ediyor şu an hissediyormusun dedi doktorum o an hissetmiyordum mesela benim plasantada önde öyle ahım şahım hissetmiyorum bugune kadar gün içinde bi kez hissetsem o bile yetiyor banaArtık tekmede atmıyor sadece biyere toplanıp sonra düzeliyor bazen hıçkırık tutuyo onlarla avutuyorum kendimi canım oğlum umarım doğduğundada uslu olur
Evet ya çok tatlı hıçkırıyor sıpaEvet usg de ayakları yüzünde ama ben onu oraya çekerken hissetmemişim Banada çok oluyoray aynısını düşünüyorum canım inşallah uslu olurlar hıçkırıklar iyiki var ya komik oluyor hemde tatlı
Benimki ilk gebelik olduğu için belkide normaldir zaten Bu ara şekerim yüksek çıkıyor illaki bbeğide etkiliyordur diye düşünüyorum bide plasantenin konumuda çok farkediyormuş öyle deme annesi belkide Hareket ediyor biz hissetmiyorz Kaburgalarım ağrıyo diyen var blki böyle olması daha iyiBende hiç hareket hissetmiyorum uzanarak dokunarak hissetmeye çalışıyorum o zaman bi tık oynama oluyor oda çok az bence bu çocuklar çok tembel
Amin canımm cümlemizin evladını bağışlasın.Sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallahMaşallah Allah bağşlasıncanım benim
Hıçkırık tutunca hiç kıyamıyorumEvet ya çok tatlı hıçkırıyor sıpaaz kaldı kavuşmamıza
Başkalarının ne dediğini boşver canım hee hee de geç. Her çocuk, bebek kendine özeldir.Ya bu insanlar her şeye bir kulp buluyorlar vallaha .. bilmiyorum saflık ve hareket ne maana anlamadım. Ama sinirim bozuldu ne alaka felan dedim . İşte bir arkadaşı anlatmış onun kızı az hareket edermişse öyleymiş ondan dolayı demiş. Ama her bebek aynı değilki yani kimisi hareketli kimi daha sakin bence karakterle bağlantılı bir durum . Kimisi gece kimisi gündüzleri aktif
saf derken, kişi olarak saf biri mi oluyomuş? insanlar totolarından bi şeyler uydurmaya ne kadar meraklı, çok enteresan ciddenKızlar size bir şey sorucam dün bir muhabbet döndü . İşte bebeği az hareketli olanlar bebek biraz saf doğuyor diyorlsr dediler .
Benim kızım hep çok sakin bir bebekti ha coştuğu oluyor tabi ama beni hiç uydukan tekmek ile uyandırmadı. Geç hissettim plasenta ön duvarda . Bunu şimdi taktım böylr birşey olabilir mi ya ?
Bir arkadaşın plasenta ön duvardaydı o bazen 2/3 gün hiç hissetmezdim diyor . Kızım çok şükür sürekli hareket ediyor ama bazen daha narin bazen daha canlı bazen daha coşkulu ..
Çok saçma bence böyle bir şey kim uydurduysa kessin kendisi çok safmış ki buna inanmışsaf derken, kişi olarak saf biri mi oluyomuş? insanlar totolarından bi şeyler uydurmaya ne kadar meraklı, çok enteresan cidden
böyle bi şey olur mu:)
Yaa kızlar benim kızımda hep hıçkırık tutardı bu oğlan hiç hıçkırmadı daha neden acaba. Benim haftam sizden geride ondan olabilir mi? Ne zaman hıçkırık hissetmeye başladınız? Çok tatlı oluyordu dinlemesi hatırlıyorum kızımdan.Hıçkırık tutunca hiç kıyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?