Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    196
Canım benim acil şifalar..sakın kendini dövme bu konuda, oğlusunda hayırlısıyla toparliiyip annecigi ile evin yolunu tutacak

Doğumdan sonra korunma yöntemi olarak ne kullanacaksiniz kızlar ben 2 senedir korunmuyorum ama inşallah sağlıkla dogsun bebeğim spiral düşündüm
Bende spiral taktiricam. 40 gün geçtikten hemen sonra. Valla hiç riske atmaya değmez.

O kola takılan implatlar kaç yıllık koruyor canım bilgin varmı
Doktorum üç sene dedi ama kişiselmiş yani herkese olup olmadığı uygun mu değil mi,kan testi falan verilip yapılıyormuş

Nasıl belirtileriniz vardı acaba ? Normal değerlerinde şuan değil mi ? Ben kaç aydır yüksek crp ile geziyorum
Ani terleme oldu baş donmesi bayılma hissi hemen acile gitmiştik crp yüksek biraz yatış yapalım daha iyi olur demislerdi o sekilde oldu

Bebek doğunca da hiç umurlarında olmayacak boş boş laf olsun diye soruyolar işte. Kolay gelsin tatlım huzurla

ONun koruyuculugu yüksek mi acaba hiç araştırmadım ama
Ben şu hamileliği bi sağ salim atlatırsam bir de lohusalığı inşallah bakcam ama bildiğim kadarıyla şöyle bana spiral uygun değil, ilaçlardansa implantın daha iyi olduğunu söyledi doktorum %98 mi ne demişti hatırlamıyorum

Son düzenleme:
Ben korunmayı düşünmüyorum kızlar zaten 6 yıldır tüp bebek denedik 7 ci de kızım çok şükür tuttu o yüzden yani zaten korunuyor gibi olurum.. sonrasında kızımdan geriye kalan embriyoları transfer olurum

Kızlar size bir şey sorucam dün bir muhabbet döndü . İşte bebeği az hareketli olanlar bebek biraz saf doğuyor diyorlsr dediler .
Benim kızım hep çok sakin bir bebekti ha coştuğu oluyor tabi ama beni hiç uydukan tekmek ile uyandırmadı. Geç hissettim plasenta ön duvarda . Bunu şimdi taktım böylr birşey olabilir mi ya ?

Bir arkadaşın plasenta ön duvardaydı o bazen 2/3 gün hiç hissetmezdim diyor . Kızım çok şükür sürekli hareket ediyor ama bazen daha narin bazen daha canlı bazen daha coşkulu ..

Ya neden saf olsun ki boş muhabbet olmuş hareketli olunca genelde yaramaz olucak derler onu duydum benim oğlumda çok az hareket ederdi şimdi ki gebelik farklı mesele daha çok hareketli

Ya neden saf olsun ki boş muhabbet olmuş hareketli olunca genelde yaramaz olucak derler onu duydum benim oğlumda çok az hareket ederdi şimdi ki gebelik farklı mesele daha çok hareketl
Ya bu insanlar her şeye bir kulp buluyorlar vallaha .. bilmiyorum saflık ve hareket ne maana anlamadım. Ama sinirim bozuldu ne alaka felan dedim . İşte bir arkadaşı anlatmış onun kızı az hareket edermişse öyleymiş ondan dolayı demiş. Ama her bebek aynı değilki yani kimisi hareketli kimi daha sakin bence karakterle bağlantılı bir durum . Kimisi gece kimisi gündüzleri aktif

benim ki sert dönüşler ve gerinme harici çok narin, narin olduğu günler deliriyorum resmen ama hareketle bebeğin saf olması ne alaka anlamadım böyle bişey yoktur sen kendini strese sokma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…