Dr browns antikolik yenidogan aldım cnm arastirmalar sonrası içime o sindiArkadaşlar biberon olarak ne aldınız veya ne almayı düşünüyorsunuz acaba?
Canım benim acil şifalar..sakın kendini dövme bu konuda, oğlusunda hayırlısıyla toparliiyip annecigi ile evin yolunu tutacakOğlum hala yoğun bakımda. Hamileyken geçirdiğim bir enfeksiyon olmuştu ağır o zamandan bu yana hasta olmuş. Zatüre olmuş o yüzden bu nefes problemini çekiyor
Eskiye göre şuan daha iyi entübeden çıkarıldı ama hala destekle nefes alıyo
3.4 gün veya 1 haftalık süreç bizi bekliyor belki daha fazla belli değil henüz
Dua edersiniz herkesin yazdığını okuyamadım
Malum sezeryan oldum hem iyileşmeye çalışmak hemde oğlumun özlemini yaşamak biraz zor oluyo
Enfeksiyon felan geçiren varsa idrarda veya kanda lütfen dikkatli olun ve önemseyin
Doktor yat dediğinde hastaneye yatın
Bana yat demişti ben yatmamıştım
Şu kola takılan implantlardan taktırcam inşallahDoğumdan sonra korunma yöntemi olarak ne kullanacaksiniz kızlar ben 2 senedir korunmuyorum ama inşallah sağlıkla dogsun bebeğim spiral düşündüm
Bende spiral taktiricam. 40 gün geçtikten hemen sonra. Valla hiç riske atmaya değmez.Doğumdan sonra korunma yöntemi olarak ne kullanacaksiniz kızlar ben 2 senedir korunmuyorum ama inşallah sağlıkla dogsun bebeğim spiral düşündüm
Erkenmi gelmişti ilk bebiş :)Bana hiç yapılmadı ya. Direk sancılandım gittim ilk dogumumda. 6cm acilma herşey yolunda giderken. Aniden sezaryana alındım kordon dolanması olduğu için. Doğal olarak 2.de sezaryan ve 3.de
O kola takılan implatlar kaç yıllık koruyor canım bilgin varmıŞu kola takılan implantlardan taktırcam inşallah
39+5de geldi erken degildi ama iyi ki de sancılanmışım. O kadar hareketliydi ki kordonu 2kere dolamiş boynunaErkenmi gelmişti ilk bebiş :)
Doktorum üç sene dedi ama kişiselmiş yani herkese olup olmadığı uygun mu değil mi,kan testi falan verilip yapılıyormuşO kola takılan implatlar kaç yıllık koruyor canım bilgin varmı
Ani terleme oldu baş donmesi bayılma hissi hemen acile gitmiştik crp yüksek biraz yatış yapalım daha iyi olur demislerdi o sekilde olduNasıl belirtileriniz vardı acaba ? Normal değerlerinde şuan değil mi ? Ben kaç aydır yüksek crp ile geziyorum
ONun koruyuculugu yüksek mi acaba hiç araştırmadım amaDoktorum üç sene dedi ama kişiselmiş yani herkese olup olmadığı uygun mu değil mi,kan testi falan verilip yapılıyormuş
Bebek doğunca da hiç umurlarında olmayacak boş boş laf olsun diye soruyolar işte. Kolay gelsin tatlım huzurlaO da ayrı, hala dogurmadin mi sorusu 2 güne bir gordugum insanlardan..neyse yarın son artık pzt doğum iznine ayrılıyorum şükür, kendimize kalicaz artık valla insan goresim yok sakin sakin hazırlıklari tamamlicam
Ben şu hamileliği bi sağ salim atlatırsam bir de lohusalığı inşallah bakcam ama bildiğim kadarıyla şöyle bana spiral uygun değil, ilaçlardansa implantın daha iyi olduğunu söyledi doktorum %98 mi ne demişti hatırlamıyorumONun koruyuculugu yüksek mi acaba hiç araştırmadım ama
Maşallah Allah bağşlasın39+5de geldi erken degildi ama iyi ki de sancılanmışım. O kadar hareketliydi ki kordonu 2kere dolamiş boynunaŞu an 8yaşında oğlum ilk göz nurum
Anladım canım 3 seneyse iyiymişDoktorum üç sene dedi ama kişiselmiş yani herkese olup olmadığı uygun mu değil mi,kan testi falan verilip yapılıyormuş
Ya neden saf olsun ki boş muhabbet olmuş hareketli olunca genelde yaramaz olucak derler onu duydumKızlar size bir şey sorucam dün bir muhabbet döndü . İşte bebeği az hareketli olanlar bebek biraz saf doğuyor diyorlsr dediler .
Benim kızım hep çok sakin bir bebekti ha coştuğu oluyor tabi ama beni hiç uydukan tekmek ile uyandırmadı. Geç hissettim plasenta ön duvarda . Bunu şimdi taktım böylr birşey olabilir mi ya ?
Bir arkadaşın plasenta ön duvardaydı o bazen 2/3 gün hiç hissetmezdim diyor . Kızım çok şükür sürekli hareket ediyor ama bazen daha narin bazen daha canlı bazen daha coşkulu ..
Ya bu insanlar her şeye bir kulp buluyorlar vallaha .. bilmiyorum saflık ve hareket ne maana anlamadım. Ama sinirim bozuldu ne alaka felan dedim . İşte bir arkadaşı anlatmış onun kızı az hareket edermişse öyleymiş ondan dolayı demiş. Ama her bebek aynı değilki yani kimisi hareketli kimi daha sakin bence karakterle bağlantılı bir durum . Kimisi gece kimisi gündüzleri aktifYa neden saf olsun ki boş muhabbet olmuş hareketli olunca genelde yaramaz olucak derler onu duydumbenim oğlumda çok az hareket ederdi şimdi ki gebelik farklı mesele daha çok hareketl
benim ki sert dönüşler ve gerinme harici çok narin, narin olduğu günler deliriyorum resmen ama hareketle bebeğin saf olması ne alaka anlamadımKızlar size bir şey sorucam dün bir muhabbet döndü . İşte bebeği az hareketli olanlar bebek biraz saf doğuyor diyorlsr dediler .
Benim kızım hep çok sakin bir bebekti ha coştuğu oluyor tabi ama beni hiç uydukan tekmek ile uyandırmadı. Geç hissettim plasenta ön duvarda . Bunu şimdi taktım böylr birşey olabilir mi ya ?
Bir arkadaşın plasenta ön duvardaydı o bazen 2/3 gün hiç hissetmezdim diyor . Kızım çok şükür sürekli hareket ediyor ama bazen daha narin bazen daha canlı bazen daha coşkulu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?