Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    220
Kızlar mama destekli gidenler
Bir öğünde kaç ml veriyorsunuz
Ben sarılık için kullandığım için takviye olarak değil ek olarak veriyorum o da her emmenin sonuna bir ölçekti şu an onu bitirdik geceleri bir defa iki ölçek veriyorum

Kızlar mama destekli gidenler
Bir öğünde kaç ml veriyorsunuz
Benim bebe küçük doğduğu için ve henüz süt tam olmadığı için 20//30 ml dediler içerse biraz keyfine bağlı içiyorlarmış .

Ben sarılık için kullandığım için takviye olarak değil ek olarak veriyorum o da her emmenin sonuna bir ölçekti şu an onu bitirdik geceleri bir defa iki ölçek veriyorum
Sütün varmı. Bide 2 ölçeği bir kerede bitiriyormu. Bide kaç saatte bir besliyorsun. Benimki emiyor nadiren bir öğünde 30 ml veriyordum. Dün ya bunu 60 ml yapayım daha fazla içecekmi derken. 60 i bi kerede bitirdi. Bende acaba fazla gelir diye kusar diye bekledim. Kusmadi. Bir öğünde 60 ml fazla degilmi diye yapay zekaya sordum. Hayir dedi. Ya acaba doymuyormu diye düşündüm. 60 ml memeden emiyormu ki acaba. Sütüm var göğüslerim taş gibi oluyor. Ama 1.5 2 saat sonra emiyor.

60 ml bı kerede içiyor eğer göğüsüm dolu değilse yumuşaksa tek mama yapıyorum iki ölçek, emince takviye olarak bir ölçek yapıyorum hafta olarak 60-90 ml arasına döndüler ben sağımda yapıyorum uyarılsin diye büyük oğlum da anne sütü hiç almadı 3 saatte bir mama içiyordu bundaki süreç biraz daha farklı ilerliyor ama 60 ml fazla değil icebiliyorlar

Benim bebe küçük doğduğu için ve henüz süt tam olmadığı için 20//30 ml dediler içerse biraz keyfine bağlı içiyorlarmış .
Evet seninki daha yeni doğdu 20 30 ml yeter. Benimki 22 gün oldu. Bir öğünde 30 ml azmi acaba. Dün ilk defa 60 ml verdim hepsini içti

Kızlar dün 2.kez açıklık muayenesi oldum ve açıklık yok denildi. Sonra eve geldim biraz pilates topunda egzersiz yaptım o hırsla fazla yapmış olabilirim Gece 4 buçuk gibi uyandım, yataktan kalkmaya çalışırken çamaşırım ve pijamam ıslandı sızıntı şeklinde, tutamadım. Emin olamadım belki idrardır dedim sonra wc gittim geldim yattım. 6 gibi yine uyandım yataktan kalkmaya çalışırken aynı şey başıma geldi. Bu sefer peçete koydum ve yattım yine. Sabah 10 buçuk gibi kalktım yine aynısı oldu ama bu sefer peçetede minicik 1 parça kan pıhtısı vardı ama çok minikti ve yine ıslak olduğu için dağılmış bi kahvemsi pembelik vardı ama mukuslu bişey değildi ya da ıslaklıkla dağılmıştı bilmiyorum. Bunu nişan ve sızıntı şeklinde su gelişi olarak yorumlayabilir miyiz ? Var mı başına gelen bu şekilde?

Evet seninki daha yeni doğdu 20 30 ml yeter. Benimki 22 gün oldu. Bir öğünde 30 ml azmi acaba. Dün ilk defa 60 ml verdim hepsini içti
Kuzum internettende bakıyorum 3 haftalık bebek mide kapasitesi diye 60-90 ml yazıyor hafta hafta bakarak gidiyorim

Benim büyük oğlum mamayi pek sevmiyordu yaşitlari 150 180 içerken bilmem fazla 30 60 ml içiyordu açsa bile fazla içmiyordu. O yuzden bu 60 içince bir afalladim . Sen emzirmeden sonra veriyormuşsun. Anne sütü ile mama karişsa kusmuyor mu. Benim büyükte öyle yapınca kusuyordu. Bunda o yuzden karıştırmiyorum.

Kuzum internettende bakıyorum 3 haftalık bebek mide kapasitesi diye 60-90 ml yazıyor hafta hafta bakarak gidiyorim
Evet bende baktım öyle diyordu. Gazı varmi seninkinin. Bide 2 saatte bir mi besliyorsun. sarılık olunca sık sık beslemek gerekiyormuş.

Yok kusmuyor bilmiyorum hastanede yatarken öyle yaptırmışti hemşireler emzir emzirin üstüne Bir ölçek mama demişlerdi hep
Evet bende baktım öyle diyordu. Gazı varmi seninkinin. Bide 2 saatte bir mi besliyorsun. sarılık olunca sık sık beslemek gerekiyormuş.
Gazı mama yapıyor ondan eminim felaket derecede gazımız var gaz damlası kullanıyorum fayda etmedi o da hastanedekiler 3-4 saate bir demişti ama o kadar durmuyor kendi kalkıyor sürekli doktordan doktora değişiyor özeldeki doktor 2 saatte bir dedi devletteki doktorlar 3-4 saate bir dedi 2,5-3 saat olunca uyanıyoruz zaten

Geçmiş olsun canım. Ay evet o yukardaki lambaya yansıdığını ben de gördüm o an panik oldum. Öyle olunca da sakinleştirici yaptılar . O ara uyumuşum zaten.

Canım doktora git bence direkt biz ne yorum yapsak boş

canimm cok tesekkur ederim amiin insallah hepimizin yavrulari saglikla buyusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…