Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    220
Bizimki de aynı uzatılmış sarılık. Ah canım vallahi seni çok iyi anlıyorum yapmam denilen her şeyi insan çaresiz anında yapıyor. Bana sadece memeden sonra mama önerisinde bulunuldu alabildiği kadar ver dediler öyle yapıyorum. Önce emdiği kadar meme sonra mama takviyesi. Biberon kullanma hatasında bulundum mecburen süt kaşığı artık çok zorluyor bu sefer de sanki memeden uzaklaşıyormuş gibi hissediyorum reddediyor gibi. Ay allahım inşallah kafayı yemeden atlatırız çok zor…

Benim de pazar akşamı geldi nişanım, pazartesi bakıldığında açıklık 1.5 santimdi en son. Henüz gelen giden yok aynıyız senle
Nişanınızn geldiğini nasıl anladınız? Benim çok akıntım oluyor zaten anlamayacakmışım gibi geliyor

Ya kuzum ben bu aralar hiç iyi değilim iyice sancılar rahatsız etmeye başladı sende öyle misin? Benim normal günüme 15 gün kaldı

Tecrübeli anneler bebeğim bugün aşırı hareketlilik var karnım resmen şekil değiştiriyor alt tarafımdan çıkacak gibi bastırıyor sabah doktora gideceğim ilk defa böyle oldu

Bizimki 15 günü geçince su takviyesi ilave edildi biberon kullanıyorum maalesef mama verirken meme reddi şimdilik yaşamadık ama kuvezden alırken battaniyeye hızlı sardigim halde usttum sanırım antibiyotik ile nebulzatorden hava da başladık yani süreç beni aşırı yıprattı ben doğum yapar evime geçer düzenini kurarım diye düşürken tepetaklak olmuşum gibi hissediyorum ve dik durmaya çalıştıkça ağlama krizleri vuruyor beni geçecek biliyorum ama işte..benim meme ucum yoktu yoğun bakımda hemşireler çok tutmadığı için Kaşıklı biberon yerine normal biberon kullanmami istediler reddetmesin diye uc aldım silikon meme ucundan onla devam ettim bı sure

Açıklığıa bakılması acılı bir işlem mi ?
Benim çatı muayenesi sırasında bakıldı herhangi bir acı hissetmedim çok şükür
Nişanınızn geldiğini nasıl anladınız? Benim çok akıntım oluyor zaten anlamayacakmışım gibi geliyor
Benim de aşırı akıntım var canım ama nişan olunca anlıyorsun akıntıyla aynı şey değil. Daha fazla geliyor ve jöle kıvamında. İlla kanlı olması gerekmiyor bildiğin beyaz jöle gibi düşün, herkesinki farklı yapıda olabilir
Ya kuzum ben bu aralar hiç iyi değilim iyice sancılar rahatsız etmeye başladı sende öyle misin? Benim normal günüme 15 gün kaldı
Sorma sorma ben de öyleyim. O kadar ağırlaştım ki. Bebek kanalda olduğu için pelvik ağrım da çok var. Tek iyi yani mide yanmasının bitmesi. 12 gün kaldı benim de ama nişan geldi açıklık var rahim ağzı yumuşadı derken 1 haftaya kalmaz gelir gibi düşünüyorum, yani inşallah hayırlısıyla

Sakın düşmesin modun kız bebeğin güçlü olmak için sana ihtiyacı var bak neleri atlattınız siz bunu da atlatırsınız. Elbette yorucu yıpratıcı bir durum ama annesi daha bizi öyle çileden çıkaracaklar ki ohooo. Daha yolun başı bu pes etmek yok

Seni çok ama çok iyi anlıyorum süreç öyle yıpratıcı ki ancak yaşayan anlar. Kıyamam ona üşütmemek imkansız ki buzhane yoğun bakım sıcaktan alıyorsun bebeği üstleri çıplak şekilde bez değiştirirken, kilo kontrolü yaparlarken üşütüyorlar işte. Çok ama çok geçmiş olsun minik kuşuma.

Evet ben de perinatolojide o kadar yattıktan sonra ay artık doğurdum evime giderim derken büyük bir şoka uğradım. Düzen de kuramıyorum kapının eşiğinde çantalar hazır bir şey olsa acil gideriz diye duruyor. Biberon uçlarının da yavaş akanı varmış o da aslında olabilir anne memesi gibi. Philips avent benim ama uç kademesi var mı bilmiyorum hiç araştırmadım, kaşıkla zor oluyor çünkü

Aşkım mümkün değil mod düşürmemenin de işte direniyorum bir şekilde bu da geçecem neler geçmedi ki diye diye hahah dimi atak haftalarımız vs

Ahhh evet aynı dediğin gibi.. teşekkür ederim kuzummm sanada çok çok geçmiş olsun buben tommee tippee ile Dr browns aldım kuzum en yavaş akışkan bu ikisinde dediler bide antikolik pipetli çok memnun kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…