Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    220
Kızlar 36+4 haftalık hamileyim iki gündür yirmilik dişim çıkmaya başladı diş etlerim falan hep şişti bu durumu yaşayıp antibiyotik kullanan oldumu hiç gebelik aylarında ilaçta kullanmak istemiyorum ama çok kötü oldum iyce

İdrar yolu enfeksiyonu için hem tek kullanımlık hemde normal tabletlerden kullanmıştım ben

Uykusuz gecelerden selam olsun 1.30ta emzirip yatırdığım bebem 2.30 civarı uyanıp emmek istedi….. inanılmaz bir gaz sancım var saatlerdir sağ olsun annem mercimek çorbası yapmış kesin o yüzden oldu analık çok zorrrr ama çok da güzel. 10 gün oldu ve nasıl geçti anlamadım tutamıyorum zamanı ve her günüm aynı. Şuan annemdeyim ve ara ara dalıp gidiyorum ara ara da zırlıyorum tek başıma olsam galiba kafayı yemiştim. Neyse gidip uyuyayım benimki yine kalkmadan doğuranları göremedim ama kesin olmuştur, gözünüz aydın

kızlar iki gündür adet sancısı gibi sancı gelip gidiyor ve sırtımdan belime doğru sanki sıvı veriyolarmış gibi yanma sancı değişik bi his oluyo sık olmuyo bu ama geldi mi hareket ettirmiyor başına böyle bi şey gelen var mı? 34+4 haftalıgım normal mi acaba bu tür ağrı sancılar

Sezeryan (spinal) olan arkadaşlar. Omuzumda ameliyat esnasında bir ağrı oldu bıçak sağlanması gibi. Hala geçmedi çok ciddi ağrıyor. Sanırım gaz ile alakalıymış var mı yaşayan?

Bir de ilk gün gaz çıkardım ama ikinci gün çıkaramadığım için mahvoldum. Gerçekten bebekle beraber korkunç bir hale geliyor. Tavsiyesi olan varsa söyleyebilir mi?

Ha bir de belimden katır kutur kütleme sesleri geliyor her hareketimde. Düzelmeyecek diye çok korkuyorum

Bel ağrısı, ameliyat yeri ağrısı, kanama, gaz sancısı her şey var. Bir de bebeği 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum. Ama ya 2 saat uyandırmak uğraşıyorum ya da emzirdikten Sonra 2 saat uyutmakla uğraşıyorum. Diğer emzirme vakti geliyor zaten. 2 gecedir 2 saat uyku uyudum sadece bu çocuk yatağında yatmıyor sürekli Anne kokusu istiyor npcaz

Çok geçmiş olsun canım sarılık değeri kaç çıkmıştı ? Bizde şuan yatış yaptık 17.4 çıktı . Sabaha çıkarız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…