- 12 Ocak 2017
- 628
- 675
- 103
- 32
İzotonik varsa yıkama yap canım çok rahatlatıyor biz antibiyotik kullanıyoruz üşüttü, doktor burun tıkanıklığı için izotonik ile yıkamamizi söyledi çok rahatlatıyorKızlar Almanyada hastalık sezonu açıldı . Dün misafirim vardı kızım 5 günlük . Gelen misafir kucağına aldı . Bugün burun tıkanıklığı va başlamış. ( o kişinin eşi hastanede ziyaretime geldi doğduğu gün ,kızı kucağına aldı ertesi gün oda hastalandı ama geçmemişti ) ne yapacağız
Kızım hasta değil aşkım dünki gelen misafir bugün hastalanmış .İzotonik varsa yıkama yap canım çok rahatlatıyor biz antibiyotik kullanıyoruz üşüttü, doktor burun tıkanıklığı için izotonik ile yıkamamizi söyledi çok rahatlatıyor
Bizede aynısıni dedi gününü tamamlamış bebek olarak geçiyor dedi prematüre ile zamanı arasında doğan dedi o yüzden bağışıklıgi + düşük dedi bende aynı şekilde sakiniyorum alınan alınsınBenim pipili 36+5 te 2680 gram doğduğu için geç prematüre olarak geçiyor. Doktor bize gerekmedikçe dışarı çıkartmayı, misafirlerin kucağına vermeyi, eve misafir davet etmeyi kısacası birçok şeyi yasakladı. Bağışıklığı da tam anlamıyla oturmadığı için bir de sarılıkla uğraşıyoruz o yüzden bu şekilde uyarı yapıldı. Şu an hasta olan bebekler hep covidmiş acile başvuran. Vermeyin kızlar kimsenin kucağına falan alınan alınsın valla dedelerinin dahi kucağına vermiyorum söyledim de herkes anlayışla karşıladı.
Kuzumm bende bebişin burnu tıkanık sandimmm bizim yasadigimiz il kuru baya öyle olunca izotonik hayatınızda bulunacak dedi.. çok şükür kuzumm hasta olmasındaKızım hasta değil aşkım dünki gelen misafir bugün hastalanmış .
Kesinlikle öyle canım herkes uzaktan sevsin kucakmış öpmekmiş gerek yok. Artık ben de kimseyle sarılmıyorum öpüşmüyorum doktor ne söylediyse hepsine harfi harfine uyuyoruz. El kadar bebekler bir şey olsa anne baba çekecek çilesini o yüzden alınan alınabilir, küsen küsebilirBizede aynısıni dedi gününü tamamlamış bebek olarak geçiyor dedi prematüre ile zamanı arasında doğan dedi o yüzden bağışıklıgi + düşük dedi bende aynı şekilde sakiniyorum alınan alınsın
Yok dünki gelen misafir hastalanmış bende geçtiyse diye kafayı yiyorum şuan .. ödüm kopuyor..Kuzumm bende bebişin burnu tıkanık sandimmm bizim yasadigimiz il kuru baya öyle olunca izotonik hayatınızda bulunacak dedi.. çok şükür kuzumm hasta olmasında
Sen ve bebeğin sağlıklı olun da canım. Sen onu zaten o an uyusan da kucağına almış oluyorsun. Allah anali babali büyütsün hayirli evlat eylesinSabah 08.04de oğluşumu kucağıma aldım demeyi çok isterdim ama maalesef ani bir şekilde genel anestezi ile doğurmak durumunda kaldım.
Ama çok şükür ki bebitom çok iyi
Ben de iyi olmak istiyorum,dualarınıza talibim.
Allah herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah
Evet valla nesi var bu bebeğin bende çözemiyorum. Bakalım takipteyim bir daha olacakmi kan.Benm de 6. Gün kan gördm gittm alerji dediler. Şu an 23. Gün kakalar köpüklü ağrılı sancılı. Gaz yapmasına ragmen asla rahatlamıo tükendk
Kötü olma aşkım benim bundan sonra dersin yasakladı doktorumuz kusura bakmayın diye olur biter boşver biz dikkat edelim yeterOfff şuan daha kötü oldum
Yok yok olmamıştır bişey Allah'ın izniyleYok dünki gelen misafir hastalanmış bende geçtiyse diye kafayı yiyorum şuan .. ödüm kopuyor..
Fazla bekletmesinler bence Ekim beklerken Kasım annesi olurmuşuzBenimde 24 ten beri gelmeye çalışıyordu, şimdi de gelesi yok
O kadar olmaz ya benceFazla bekletmesinler bence Ekim beklerken Kasım annesi olurmuşuz
İnşallah olmamıştırYok yok olmamıştır bişey Allah'ın izniyle
Hastanede kaç gün kalmıştınız canım ?İnşallah olmamıştırçok küçük kilosu düşük çok korkuyorum heeşeyden
Ben yarın kan verecem doz ayarlaması yapılacak tekrar. Zor ama evladının kokusunu alınca herşeye değer bence. Doğumun her türlüsü zor diyorlar. Astım bronşit gibi nefes almanı engelleyecek ciddi bir problemin yoksa korkma. Zaten hastane de olacaksın her türlü müdahale ederler. Sıcağa yakın ılık su iç arada boğazına iyi gelirSezeryan sonrası öksürük hapşırık çok zor oluyor diyorlar o beni korkutuyor bugün kızımı doktora götürdük üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş tekrar bunu atlatalim grip aşısı olmayı düşünüyoruz ailecek bu sene hava daha tam soğumadan 3. Hastalık eve gelenbende tiroid ilacı kullanıyorum ama gene de yükselmiş son kan daki sonuca göre dozunun ayarlanması lazımdı bı turlu gidemedim evde hastalikta olunca ihmal ettim eski doza devam ediyorum
Evet 23 ekimO kadar olmaz ya benceinşallah yani. sabırsızlanıyorum son tarih zaten 23 ekim
3 gün doğumun 3 günü bıraktılarHastanede kaç gün kalmıştınız canım ?
Bizde de 3 gün olacak sanırım müşahede süresi sen hangi sehirde yaşıyorsun? Biz Göppingen sehrindeyiz baden württemberg3 gün doğumun 3 günü bıraktılar
Canım benim bebeklerde de ilk kan olmuş kaka da alerji belirtisidir bu çoğunlukla. Bebek huzursuz hep gazlı gibi olur geçmez. Ya bağırır ya Ağlar. Anneler ise kolik sanar halbuki alerjidir bu. Kolikte kaka hariç hersey aynıdır. Doktoruna danış kaka da kan varsaEvet valla nesi var bu bebeğin bende çözemiyorum. Bakalım takipteyim bir daha olacakmi kan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?