Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
İzotonik varsa yıkama yap canım çok rahatlatıyor biz antibiyotik kullanıyoruz üşüttü, doktor burun tıkanıklığı için izotonik ile yıkamamizi söyledi çok rahatlatıyor

İzotonik varsa yıkama yap canım çok rahatlatıyor biz antibiyotik kullanıyoruz üşüttü, doktor burun tıkanıklığı için izotonik ile yıkamamizi söyledi çok rahatlatıyor
Kızım hasta değil aşkım dünki gelen misafir bugün hastalanmış .

Bizede aynısıni dedi gününü tamamlamış bebek olarak geçiyor dedi prematüre ile zamanı arasında doğan dedi o yüzden bağışıklıgi + düşük dedi bende aynı şekilde sakiniyorum alınan alınsın

Kesinlikle öyle canım herkes uzaktan sevsin kucakmış öpmekmiş gerek yok. Artık ben de kimseyle sarılmıyorum öpüşmüyorum doktor ne söylediyse hepsine harfi harfine uyuyoruz. El kadar bebekler bir şey olsa anne baba çekecek çilesini o yüzden alınan alınabilir, küsen küsebilir

Kuzumm bende bebişin burnu tıkanık sandimmm bizim yasadigimiz il kuru baya öyle olunca izotonik hayatınızda bulunacak dedi.. çok şükür kuzumm hasta olmasında
Yok dünki gelen misafir hastalanmış bende geçtiyse diye kafayı yiyorum şuan .. ödüm kopuyor..

Sen ve bebeğin sağlıklı olun da canım. Sen onu zaten o an uyusan da kucağına almış oluyorsun. Allah anali babali büyütsün hayirli evlat eylesin Sağlicakla kalın.

Benm de 6. Gün kan gördm gittm alerji dediler. Şu an 23. Gün kakalar köpüklü ağrılı sancılı. Gaz yapmasına ragmen asla rahatlamıo tükendk
Evet valla nesi var bu bebeğin bende çözemiyorum. Bakalım takipteyim bir daha olacakmi kan.

Ben yarın kan verecem doz ayarlaması yapılacak tekrar. Zor ama evladının kokusunu alınca herşeye değer bence. Doğumun her türlüsü zor diyorlar. Astım bronşit gibi nefes almanı engelleyecek ciddi bir problemin yoksa korkma. Zaten hastane de olacaksın her türlü müdahale ederler. Sıcağa yakın ılık su iç arada boğazına iyi gelir

Evet valla nesi var bu bebeğin bende çözemiyorum. Bakalım takipteyim bir daha olacakmi kan.
Canım benim bebeklerde de ilk kan olmuş kaka da alerji belirtisidir bu çoğunlukla. Bebek huzursuz hep gazlı gibi olur geçmez. Ya bağırır ya Ağlar. Anneler ise kolik sanar halbuki alerjidir bu. Kolikte kaka hariç hersey aynıdır. Doktoruna danış kaka da kan varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…