Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Benim nişan çooooook oldu geleli canım, bakalım kim gidiyo ilk

Düzensiz sancılar var pek de çıkmıyor bu gün 100'ü görmüşüm ama doktor dikkate almadı nedense
Aa o zman yaklaşıyor mu? Bende o da çıkmıyor birde herkes çalışmalara başlamış temizlik çömelme falan ben hiç bir şey yapmıyorum yapsam mı?

Aa o zman yaklaşıyor mu? Bende o da çıkmıyor birde herkes çalışmalara başlamış temizlik çömelme falan ben hiç bir şey yapmıyorum yapsam mı?
Yap tabi durduğun kabahat haftan uygunsa tabi yap evet çok yakın sayılır baş geliş ve aşağıda benimki son iki gündür aşırı zorluyor da daha patlatamadı keseyi

Bence yapmalısın canım çünkü en azından pelvis bölgen biraz esnemeli oradaki kaslar çalışıp güçlenmeli, tabiki doktorun da onay verirse

Sen dur daha benim ağrım çok ondan zorluyorum sancıya çevirse diye uğraşıyorum
Bnm de kanala inmedi henüz. Baş geliş bekliyoruz. Sürekli sertleştiriyo. Kuduruk. Uzanmam lazım yoksa batıyo ayakları nişan mişan yok hiçbir işaret hurma yemeye başladım.

Bnm de kanala inmedi henüz. Baş geliş bekliyoruz. Sürekli sertleştiriyo. Kuduruk. Uzanmam lazım yoksa batıyo ayakları nişan mişan yok hiçbir işaret hurma yemeye başladım.
Hurma yiyorum bende ama çok faydası olmuyor gibi geldi ne bileyim tüm tuşlara basacagiz bu gidişle

Sezeryan sonrası öksürük hapşırık çok zor oluyor diyorlar o beni korkutuyor bugün kızımı doktora götürdük üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş tekrar bunu atlatalim grip aşısı olmayı düşünüyoruz ailecek bu sene hava daha tam soğumadan 3. Hastalık eve gelen bende tiroid ilacı kullanıyorum ama gene de yükselmiş son kan daki sonuca göre dozunun ayarlanması lazımdı bı turlu gidemedim evde hastalikta olunca ihmal ettim eski doza devam ediyorum

Ben de varım kıızz 38+3 heyecanla bekliyorum bebeğim kanala indi 2 haftadır falan da öyle hatta son gittiğimde bayaa aşağıda doğum yakındır dedi doktorumuz ama hâlâ gelen giden yok

6 hafta mı , ben de 2 cm açıklığım var diye yakında kesin doğar diyordum. Gerçi bugün 38+6 oldum, yakında doğar değil mi? Artık kavuşmak istiyorum sağlıkla kucağıma alıyım geceleri bebiş sıkışıyor karnımda

40 haftayı tamamlicak mi sağlıkla kucağına al canım

Benim de öyle de çok vaktimiz yok zaten maksimum benim on günüm var senin de sanırım 8 falan
40 haftayı tamamlicak mi sağlıkla kucağına al canım
İnşallah canım çok sağol, bakalım yarın randevum var ne dicek
Ne zaman geldi nişan
32.haftada canım

Ben de bunlara yarın başlayacağım artık evde eliptik bisiklet var onu bile sürmeyi düşünüyorum (

Sabah 08.04de oğluşumu kucağıma aldım demeyi çok isterdim ama maalesef ani bir şekilde genel anestezi ile doğurmak durumunda kaldım.
Ama çok şükür ki bebitom çok iyi
Ben de iyi olmak istiyorum,dualarınıza talibim.
Allah herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah

Kız tövbeeee ter bastı okurken devamını getiremedim ha sağlıcakla büyüsün canım hiç önemli değil nasıl kavuştuğunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…