- 1 Kasım 2023
- 1.574
- 1.031
- 53
- 30
Düzensiz sancılar var pek de çıkmıyor bu gün 100'ü görmüşüm ama doktor dikkate almadı nedenseSancın çıkıyor mu canım peki nst de
Benim nişan çooooook oldu geleli canım, bakalım kim gidiyo ilkBu ekip +ben aramizdan ilk kim ayrılıyor bakalımnişani gelen var mı? Gerçi Nişan gelmeden yada geldiğini farketmeden doğuran çok var. Benimde dün çok battı rahime doğru ama bebek asagida değil insin diye egzersizler yapıyorum squatta bekliyorum falan ama herhalde bir anda olacak şuan tik yok
Aa o zman yaklaşıyor mu? Bende o da çıkmıyorDüzensiz sancılar var pek de çıkmıyor bu gün 100'ü görmüşüm ama doktor dikkate almadı nedense
Aa anladım canım baya fazlaymış gerçekten herhalde düzensiz olduğu için dikkate almadı. Benim 20 leri geçmiyor dahaDüzensiz sancılar var pek de çıkmıyor bu gün 100'ü görmüşüm ama doktor dikkate almadı nedense
Yap tabi durduğun kabahat haftan uygunsa tabi yapAa o zman yaklaşıyor mu? Bende o da çıkmıyorbirde herkes çalışmalara başlamış temizlik çömelme falan ben hiç bir şey yapmıyorum yapsam mı?
Bence yapmalısın canım çünkü en azından pelvis bölgen biraz esnemeli oradaki kaslar çalışıp güçlenmeli, tabiki doktorun da onay verirseAa o zman yaklaşıyor mu? Bende o da çıkmıyorbirde herkes çalışmalara başlamış temizlik çömelme falan ben hiç bir şey yapmıyorum yapsam mı?
Benimki 35 te geliyordu da doktor durdurduAa anladım canım baya fazlaymış gerçekten herhalde düzensiz olduğu için dikkate almadı. Benim 20 leri geçmiyor daha
Bu ekip +ben aramizdan ilk kim ayrılıyor bakalımnişani gelen var mı? Gerçi Nişan gelmeden yada geldiğini farketmeden doğuran çok var. Benimde dün çok battı rahime doğru ama bebek asagida değil insin diye egzersizler yapıyorum squatta bekliyorum falan ama herhalde bir anda olacak şuan tik yok
Bnm de kanala inmedi henüz. Baş geliş bekliyoruz. Sürekli sertleştiriyo. Kuduruk. Uzanmam lazım yoksa batıyo ayaklarıSen dur daha benim ağrım çok ondan zorluyorumsancıya çevirse diye uğraşıyorum
Hurma yiyorum bende ama çok faydası olmuyor gibi geldi ne bileyim tüm tuşlara basacagiz bu gidişleBnm de kanala inmedi henüz. Baş geliş bekliyoruz. Sürekli sertleştiriyo. Kuduruk. Uzanmam lazım yoksa batıyo ayaklarınişan mişan yok hiçbir işaret hurma yemeye başladım.
Benimde 24 ten beri gelmeye çalışıyordu, şimdi de gelesi yokBenimki 35 te geliyordu da doktor durdurduşimdi de naz yapıyor. Evet ondan belkide
Sezeryan sonrası öksürük hapşırık çok zor oluyor diyorlar o beni korkutuyor bugün kızımı doktora götürdük üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş tekrar bunu atlatalim grip aşısı olmayı düşünüyoruz ailecek bu sene hava daha tam soğumadan 3. Hastalık eve gelenKuzum önce bir sakin ol zaten yolun sonu eninde sonunda doğacak bebek doktorlar her türlü önlemi alıyorlar için rahat olsun o konuda. Senin vücudun bebeği korumak için ekstra antikor üretiyor zaten. Ama sen böyle telaş stres yaparsan olmaz ki bebekte strese girer hastalıktan değil ama bu stres dalgasından etkilenir çocuk. Hem ben ne yapayım her ay bir kutu antibiyotik bir tane monurol şase kullandım gebelik boyunca hemde. Şimdi de troit ilacı kullanıyorum mesela durdu durdu 8. ayda yükseleceği tuttu namussuzun. Hastanene bebeği ve seni korumak için her yolu deniyorlar korkma herşey güzel olacak.
Ben de varım kıızz 38+3 heyecanla bekliyorum bebeğim kanala indi 2 haftadır falan da öyle hatta son gittiğimde bayaa aşağıda doğum yakındır dedi doktorumuz ama hâlâ gelen giden yokBu ekip +ben aramizdan ilk kim ayrılıyor bakalımnişani gelen var mı? Gerçi Nişan gelmeden yada geldiğini farketmeden doğuran çok var. Benimde dün çok battı rahime doğru ama bebek asagida değil insin diye egzersizler yapıyorum squatta bekliyorum falan ama herhalde bir anda olacak şuan tik yok
6 hafta mıBende de tık yok adaçayı içiyorum şimdi bir haftadır merdivenlerde sürünüyorum, hurma yiyorum, ananas suyu içiyorum, egzersiz yapıyorum ay delirmek üzereyim. Gelmesin diye kendimizi yırttık şimdi gel diye yalvarıyorum, kemik ağrım çok artık ağrısına dayanamıyorum ama sancım yok 4cm de bekliyorum 6 haftadırben de 38+4. Hadi bi avazda kurtulalım
40 haftayı tamamlicak miBende de tık yok adaçayı içiyorum şimdi bir haftadır merdivenlerde sürünüyorum, hurma yiyorum, ananas suyu içiyorum, egzersiz yapıyorum ay delirmek üzereyim. Gelmesin diye kendimizi yırttık şimdi gel diye yalvarıyorum, kemik ağrım çok artık ağrısına dayanamıyorum ama sancım yok 4cm de bekliyorum 6 haftadırben de 38+4. Hadi bi avazda kurtulalım
Ne zaman geldi nişanBenim nişan çooooook oldu geleli canım, bakalım kim gidiyo ilk
Benim de öyle de çok vaktimiz yok zaten maksimum benim on günüm var senin de sanırım 8 falan6 hafta mı, ben de 2 cm açıklığım var diye yakında kesin doğar diyordum. Gerçi bugün 38+6 oldum, yakında doğar değil mi? Artık kavuşmak istiyorum sağlıkla kucağıma alıyım geceleri bebiş sıkışıyor karnımda
İnşallah canım çok sağol, bakalım yarın randevum var ne dicek40 haftayı tamamlicak misağlıkla kucağına al canım
32.haftada canımNe zaman geldi nişan
Ben de bunlara yarın başlayacağım artık evde eliptik bisiklet var onu bile sürmeyi düşünüyorumBende de tık yok adaçayı içiyorum şimdi bir haftadır merdivenlerde sürünüyorum, hurma yiyorum, ananas suyu içiyorum, egzersiz yapıyorum ay delirmek üzereyim. Gelmesin diye kendimizi yırttık şimdi gel diye yalvarıyorum, kemik ağrım çok artık ağrısına dayanamıyorum ama sancım yok 4cm de bekliyorum 6 haftadırben de 38+4. Hadi bi avazda kurtulalım
Kız tövbeeee ter bastı okurken devamını getiremedim haSabah 08.04de oğluşumu kucağıma aldım demeyi çok isterdim ama maalesef ani bir şekilde genel anestezi ile doğurmak durumunda kaldım.
Ama çok şükür ki bebitom çok iyi
Ben de iyi olmak istiyorum,dualarınıza talibim.
Allah herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?