Naptnz acaba ben diğer doğumumda lavman istemiştim çok rahat çıkardımMerhaba kızlar ben Allahın izniyle sezeryan doğum yaptım ama hala gaz çıkaramadım ve sancım olacak sanırım bu sebeple. Ne yapsam da bu gazdan kurtulsam bilen var mı acaba
Benm de 6. Gün kan gördm gittm alerji dediler. Şu an 23. Gün kakalar köpüklü ağrılı sancılı. Gaz yapmasına ragmen asla rahatlamıo tükendkKızlar bebeğimin kakasinda kan var. Kaç gündür kakasını zorla yapıyordu ıkina ıkına ilk günler gibi her bezi kakali değil. Acaba makat çatlağı mi oldu yada alerjimi
Çok pozitif ilerlemek üzerine kurduğum ve devam ettirdiğim hamilelik sürecim son dakika golüyle az korkuttuKız tövbeeee ter bastı okurken devamını getiremedim hasağlıcakla büyüsün canım hiç önemli değil nasıl kavuştuğunuz
Benim doktorum hurma ve ananasın kakayı yumuşattığını ve bunun doğum olacağından doğal olarak gerçekleşeceğini söyledi. Yani yesen de aynı yemesende aynı dedi. Ama ahududu yaprağı çayının rahim kaslarının gevşetmeye etkisi var olduğunu söyledi. Ben pilatese gidiyorum diye bir şey yapmıyordum. Bu hafta bol bol esneme nefes egzersizleri yapacağız. 38 i de tamamlayınca başlarım artık çömelmeye falanBnm de kanala inmedi henüz. Baş geliş bekliyoruz. Sürekli sertleştiriyo. Kuduruk. Uzanmam lazım yoksa batıyo ayaklarınişan mişan yok hiçbir işaret hurma yemeye başladım.
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallahSabah 08.04de oğluşumu kucağıma aldım demeyi çok isterdim ama maalesef ani bir şekilde genel anestezi ile doğurmak durumunda kaldım.
Ama çok şükür ki bebitom çok iyi
Ben de iyi olmak istiyorum,dualarınıza talibim.
Allah herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah
Alerji dedilerse canım mesela yumurta yeme gözlemle veya süt ürünleri de çok oluyor sütten geçiyor bebise benim yeğenimin yumurta alerji vardıBenm de 6. Gün kan gördm gittm alerji dediler. Şu an 23. Gün kakalar köpüklü ağrılı sancılı. Gaz yapmasına ragmen asla rahatlamıo tükendk
Hurma doğumu kolaylaştırıyo diye şifa niyetine yiyorum. Ahududu yaprağı var aslında içmeye başlayım. Teşekkür ederim.Benim doktorum hurma ve ananasın kakayı yumuşattığını ve bunun doğum olacağından doğal olarak gerçekleşeceğini söyledi. Yani yesen de aynı yemesende aynı dedi. Ama ahududu yaprağı çayının rahim kaslarının gevşetmeye etkisi var olduğunu söyledi. Ben pilatese gidiyorum diye bir şey yapmıyordum. Bu hafta bol bol esneme nefes egzersizleri yapacağız. 38 i de tamamlayınca başlarım artık çömelmeye falan
Sut korur diyorlar inşallahKızlar Almanyada hastalık sezonu açıldı . Dün misafirim vardı kızım 5 günlük . Gelen misafir kucağına aldı . Bugün burun tıkanıklığı va başlamış. ( o kişinin eşi hastanede ziyaretime geldi doğduğu gün ,kızı kucağına aldı ertesi gün oda hastalandı ama geçmemişti ) ne yapacağız
Ya varya kafayı yiycem korkudan ne olacak böyle bilmiyorumSut korur diyorlar inşallah
Amiiiiiiin aminnnnn canım benim inşallah allahın izniyleYa inşallah bı daha hastaneye yatmak olmaz Rabbim şifalar versin minnoşa
amin balım inşalllahhhhİnşallah bir daha tekrarlamaz canım benim sağlıkla büyüt bebeğini
Amin canım vallahi rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın hastalık dert tasa vermesincanimm cok gecmis olsun allah’im tekrarini gostermesin, saglikla sinanmayalim hicbirimiz. gercekten su an cok iyi anliyorum seni, benim oglan da biraz sarardi bugun, yarin kontrol var, bir de idrarinda turuncu leke var, bakalim ne diyecek doktor. benim dogumda cok dikisim oldu maalesef ama insan kendini unutuyor, yavrum iyi olsun diye paralaniyorsun resmen. bugunler de gececek elbet, tadini cikaracagimiz gunler gelecek insallah
Kahve ve su içiyorum bir de yürüyüş . Başka bir şey yaptırmıyorlar banaNaptnz acaba ben diğer doğumumda lavman istemiştim çok rahat çıkardım
Canımmmm hayırlı olsuuuuunSabah 08.04de oğluşumu kucağıma aldım demeyi çok isterdim ama maalesef ani bir şekilde genel anestezi ile doğurmak durumunda kaldım.
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın canımKızlar dün gece 23.56’da kucağımda bir çiçek açtıBen de elendim yarışmadan ve taze anneler kervanına katıldım Elhamdulillah
Maşallah canım gözün aydın hayırlı olsunKızlar dün gece 23.56’da kucağımda bir çiçek açtıBen de elendim yarışmadan ve taze anneler kervanına katıldım Elhamdulillah
Offf şuan daha kötü oldumBenim pipili 36+5 te 2680 gram doğduğu için geç prematüre olarak geçiyor. Doktor bize gerekmedikçe dışarı çıkartmayı, misafirlerin kucağına vermeyi, eve misafir davet etmeyi kısacası birçok şeyi yasakladı. Bağışıklığı da tam anlamıyla oturmadığı için bir de sarılıkla uğraşıyoruz o yüzden bu şekilde uyarı yapıldı. Şu an hasta olan bebekler hep covidmiş acile başvuran. Vermeyin kızlar kimsenin kucağına falan alınan alınsın valla dedelerinin dahi kucağına vermiyorum söyledim de herkes anlayışla karşıladı.
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünSabah 08.04de oğluşumu kucağıma aldım demeyi çok isterdim ama maalesef ani bir şekilde genel anestezi ile doğurmak durumunda kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?