2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Kızlar öğünlerinizde ne yemek yapıp yiyorsunuz ? Gaz belası yüzünden çok seçici olmak zorunda kalıyoruz doğal olarak . Sürekli de aynı tarz yemekler de bıkkınlık veriyor bi süre sonra.

Kızlar öğünlerinizde ne yemek yapıp yiyorsunuz ? Gaz belası yüzünden çok seçici olmak zorunda kalıyoruz doğal olarak . Sürekli de aynı tarz yemekler de bıkkınlık veriyor bi süre sonra.
Ben ikide bir tost yiyorum hiç güzel beslenmiyorum ya. Hamilelik bitti sağlıklı her şey de gitti

Tavuk çorbası ve komposto her gün tüketmeye çalışıyorum protein ağırlıklı besleniyorum ve bol yeşillik sırf süt için

Kızlar sizde emzirirken savaş veriyor musunuz memeyi tutana kadar dayak yiyorum resmen kendini yay gibi geriyor ve bir bacağını arkaya atıyor anlamadım gazdan dolayı mı

Kızlar sizde emzirirken savaş veriyor musunuz memeyi tutana kadar dayak yiyorum resmen kendini yay gibi geriyor ve bir bacağını arkaya atıyor anlamadım gazdan dolayı mı
Evet canım gazı geldiği için öyle yapıyor. Benimki de memenin ucunu tutuyor kafasını arkaya atıyor sündürerek

Normal canım günlük ped dene eğer çok azsa.. bendede bar bel ağrısı adet sancısı gibi ama be spinale bağladım

Kızlar bundan kullanan var mı ben bunu bir türlü beceremedim tekrar yıkayıp kullanmayı düşünüyorum bunun ilmi nedir internetten de bakıyorum yok yani yapamıyorum acaba ben mi yapamıyorum herkes mi aynı.
Canım birini emerken diğerinden sızıntı yapıyordu ya onları biriktirdim. İlk zamanlar tazyikli gelen kısmı aldım. Şimdi havlu tutuyom öbür memeye. Tazyiği de telef ediyorum valla bir sürü sür oldu ne ara verilecekse onlar ama aşırı şişkinliği rahatlatıyor bu.

Ben elimle sıksam zor geliyor ondan işe yaramadı bence bende tazyigi de ağzına vermeden bı kere sıkınca geliyor artık oda sadece sol göğüste ben yapamadım bunu

Ele sıkmaya gelmiyorsa aynen kullanılmaz canım bu. Yavrun nasıl rahatladı mı az?
Makine sagiminda ml yeterli geliyorda bilemedim radyonumdan rahatsız da uyku problemimiz var yani ayağından indirme diyor gündüz uykusu çok çok az parça parça onun haricı çok şükür bir sıkıntımız yok sen nasılsın senin nasıl gidiyor

Tost yemekten içim kurudu ya annem yaparsa çorba içiyorum arada çorba çok iyi geliyor aklında bulunsun sıvı almak çok önemli su ya da anne çayları içiyorum bol bol
Anne çayları bebişte gaz yaptı. Su içiyorum bol bol. Yavaş yavaş yemek yaparım artık ben de. Çorba iyi fikir hem pratik

Kızlar kırk uçurmasında ne yapacaksınız annem bi sürü şey söyledi kafam çorba oldu

En son kırk dereden kırk taş getireceksin filan diyordu yumurta kabuğu pirinç tuz filan ay hangi birini yapcam

Amin amin canım sorunsuz sıkıntısız günler gelsin artık diye bekliyorum

Ooooo aç olan bebek fenadır uyutamazsın katıla katıla ağlar anneciğin doğru demiş aç olsa anlarsın Ay annelik çok fena bir şeymiş insan her şeyi aynı anda düşünebiliyor. Uyusa niye uyuyor uyumasa neden uyumadı…

Doğru yapıyorsun canım emin ol emzik olmaktan iyidir. Biz yapışık gibiyiz son zamanlarda gaz sancısı, karın ağrısından vs dolayı sanırım.

Kızlar kırk uçurmasında ne yapacaksınız annem bi sürü şey söyledi kafam çorba oldu

En son kırk dereden kırk taş getireceksin filan diyordu yumurta kabuğu pirinç tuz filan ay hangi birini yapcam
Yarın kırkı çıkıyor dümdüz yıkamayı planlıyorum Biraz kilo aldığı zaman spaya götüreceğim şu an kilo sınırından dolayı götüremiyorum orada ayarlanıyor kırk uçurma tepsisi vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…