- 12 Ocak 2017
- 896
- 807
- 103
- 32
Oda değişiyor iki bebeğimde de 40 ta oldum ama geç olabda oluyorAy adet olunuyor mu hemen ben olmam daha diye düşündüm niyeyse9ay olmayınca unutmuşum iyice
Ben de öyle yapıyordum ama atlete sürte sürte bu hale geldiKalkan bana yaramadı hiç ben göğüs pedine zeytinyağı damlatıp koyuyorum ya da lansinoh sürüp atleti çekiyorum yine de sızım sızım sızlıyor ayva alıp ayva çekirdeği deneceğim bir de
Ben ikide bir tost yiyorum hiç güzel beslenmiyorum ya. Hamilelik bitti sağlıklı her şey de gittiKızlar öğünlerinizde ne yemek yapıp yiyorsunuz ? Gaz belası yüzünden çok seçici olmak zorunda kalıyoruz doğal olarak . Sürekli de aynı tarz yemekler de bıkkınlık veriyor bi süre sonra.
Tavuk çorbası ve komposto her gün tüketmeye çalışıyorum protein ağırlıklı besleniyorum ve bol yeşillik sırf süt içinKızlar öğünlerinizde ne yemek yapıp yiyorsunuz ? Gaz belası yüzünden çok seçici olmak zorunda kalıyoruz doğal olarak . Sürekli de aynı tarz yemekler de bıkkınlık veriyor bi süre sonra.
Ben de sürekli çorba pilavBen ikide bir tost yiyorum hiç güzel beslenmiyorum ya. Hamilelik bitti sağlıklı her şey de gitti
Evet canım gazı geldiği için öyle yapıyor. Benimki de memenin ucunu tutuyor kafasını arkaya atıyor sündürerekKızlar sizde emzirirken savaş veriyor musunuzmemeyi tutana kadar dayak yiyorum resmen kendini yay gibi geriyor ve bir bacağını arkaya atıyor anlamadım gazdan dolayı mı
Ay hepimiz aynıyızEvet canım gazı geldiği için öyle yapıyor. Benimki de memenin ucunu tutuyor kafasını arkaya atıyor sündürerek
Tost yemekten içim kurudu yaBen ikide bir tost yiyorum hiç güzel beslenmiyorum ya. Hamilelik bitti sağlıklı her şey de gitti
Normal canım günlük ped dene eğer çok azsa.. bendede bar bel ağrısı adet sancısı gibi ama be spinale bağladımSezaryen olanlar sorum sizenerdeyse bir ay oldu benim akıntım bi türlü bitmedi hep az az akıyor depend takmaktan bir hal oldum az az geliyor diye ped takmıştım bi ara o da tahriş yaptı cildim çok hassas
İki gündür de adet olacakmış gibi kasık agrım var adet mi olacağım acaba bu akıntının 40 gün sürmesi mi gerekiyor normal doğum yapmadım ki
Ben kırkımın çıkmasını bekliyorum canım. Doktora da sormadım
Dikişleri zorlamadan hallettim hanımlar bir sıkıntı olmadı, tabi sizler doktorlarınıza danışınBen jiletle alıyorum haftada bir yeterli oluyor çok bastırmadan hafif hafif yapıyorum ağda hiç denemedim
Canım birini emerken diğerinden sızıntı yapıyordu ya onları biriktirdim. İlk zamanlar tazyikli gelen kısmı aldım. Şimdi havlu tutuyom öbür memeye. Tazyiği de telef ediyorum valla bir sürü sür oldu ne ara verilecekse onlarKızlar bundan kullanan var mı ben bunu bir türlü beceremedim tekrar yıkayıp kullanmayı düşünüyorum bunun ilmi nedir internetten de bakıyorum yok yani yapamıyorum acaba ben mi yapamıyorum herkes mi aynı.
Ben elimle sıksam zor geliyor ondan işe yaramadı bence bendeCanım birini emerken diğerinden sızıntı yapıyordu ya onları biriktirdim. İlk zamanlar tazyikli gelen kısmı aldım. Şimdi havlu tutuyom öbür memeye. Tazyiği de telef ediyorum valla bir sürü sür oldu ne ara verilecekse onlarama aşırı şişkinliği rahatlatıyor bu.
Ele sıkmaya gelmiyorsa aynen kullanılmaz canım bu. Yavrun nasıl rahatladı mı az?Ben elimle sıksam zor geliyor ondan işe yaramadı bence bendetazyigi de ağzına vermeden bı kere sıkınca geliyor artık oda sadece sol göğüste ben yapamadım bunu
Makine sagiminda ml yeterli geliyorda bilemedim radyonumdan rahatsız da uyku problemimiz var yani ayağından indirme diyor gündüz uykusu çok çok az parça parça onun haricı çok şükür bir sıkıntımız yok sen nasılsın senin nasıl gidiyorEle sıkmaya gelmiyorsa aynen kullanılmaz canım bu. Yavrun nasıl rahatladı mı az?
Anne çayları bebişte gaz yaptı. Su içiyorum bol bol. Yavaş yavaş yemek yaparım artık ben de. Çorba iyi fikir hem pratikTost yemekten içim kurudu yaannem yaparsa çorba içiyorum arada çorba çok iyi geliyor aklında bulunsun sıvı almak çok önemli su ya da anne çayları içiyorum bol bol
Amin amin canım sorunsuz sıkıntısız günler gelsin artık diye bekliyorumkiyamam ben ona ya, allah’im alsin gazini, rahatlik versin minnosahepimiz gazsiz sancisiz gunlere tez zamanda kavusalim.
evet kuzum sen cok ugrasiyorsun gercekten, hamilelikte sekeriydi, dogumuydu, sariligiydi, gaziydi… guzel gunlerimize az kaldi ama hissediyorum. boyle agulu, gulucuklu… ben de o gunleri hayal edip ya sabir diyorum surekli. dun mesela sabah hic uyumadi ogleden sonra parca parca az emip uc saat kadar uyudu. bu sefer de az mi emdi, cocugu iyice beslemeden mi uyutuyorum diye vicdan yaptim. tam bir delilik gercekten. annem de diyor; ac cocuk aglamasi gordun mu sen hic, ac olsa uyumaz bu cocuk!
kilo alimi iyi dediler diye, ben cok emdigi zaman bazen memede oynasmaya basliyor, cekiyorum memeyi, vizildaniyor meme de meme diye, ac mi diyorum tekrar verince de kusuyor. tam olarak doyduklarini anlamiyorlar gibi geliyor, daha fazlasina hep bi’ meyili var. o nedenle artik doydugunu dusunuyorsam mizmizlik yapsa da vermiyorum. baska turlu oyalamaya calisiyorum. dogru yapiyorumdur umarim.
Yarın kırkı çıkıyor dümdüz yıkamayı planlıyorumKızlar kırk uçurmasında ne yapacaksınız annem bi sürü şey söyledi kafam çorba oldu
En son kırk dereden kırk taş getireceksin filan diyorduyumurta kabuğu pirinç tuz filan ay hangi birini yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?