- 27 Ağustos 2019
- 800
- 563
- 103
- 38
Tamam canım ben de öyle yapayım teşekkür ederimCanım bazıların da ön süt bitip 5-6 dakika da yağlı kısım gelirken bazıların da 15 dakika sonra gelir sütün akışına ve yağlılık oranına bağlı. Benim 3-4 dakika sonra yağlı süt geliyordu zaten renginden anlaşılıyor kuzum. Gögsün için de ne kadar büyük olsa da kalkan olur merak etme. Benim göğsüm neredeyse sağımdan dolayı mantar olacaktı. Pamukçuk olacaktı. Her sağım sonrası açık bıraktım dışarı hariç kalkan bile kullanmadım memelerim hep dışarıdaydıiyileşti bir hafta içinde tamamen
Hahah aynısı oldu bende de. Şimdi geniş yarım atletler aldım onlarla rahat ettimAy kuzum yok benim de öyle değil videodaki o küçücük yün top gibi meme hamilelikten önceki memelerimiz olur ancak şimdi nerdeeBenim de kapak kahverengi kısmı kaplıyor anca, ama silikonlu kısımın ucu açık zaten onu da içe takınca ucu tamamen açık kalmış oluyor.
Ben de saf gibi emzirme sütyenlerini küçük almışım, normalinden gene büyük almıştım ama süt dolunca ve kalkanlar devreye girince kapana kısıldı resmen memeler adsdsd
Bence doğru yapıyorsun. Ben de öyle yapıyorum artık. Diğer türlü ardı arkası olmuyor. Bu arada bir kez sütüm azaldı, doymamış. O zaman ben de anladım aç bebeğin nasıl ağladığınıkiyamam ben ona ya, allah’im alsin gazini, rahatlik versin minnosahepimiz gazsiz sancisiz gunlere tez zamanda kavusalim.
evet kuzum sen cok ugrasiyorsun gercekten, hamilelikte sekeriydi, dogumuydu, sariligiydi, gaziydi… guzel gunlerimize az kaldi ama hissediyorum. boyle agulu, gulucuklu… ben de o gunleri hayal edip ya sabir diyorum surekli. dun mesela sabah hic uyumadi ogleden sonra parca parca az emip uc saat kadar uyudu. bu sefer de az mi emdi, cocugu iyice beslemeden mi uyutuyorum diye vicdan yaptim. tam bir delilik gercekten. annem de diyor; ac cocuk aglamasi gordun mu sen hic, ac olsa uyumaz bu cocuk!
kilo alimi iyi dediler diye, ben cok emdigi zaman bazen memede oynasmaya basliyor, cekiyorum memeyi, vizildaniyor meme de meme diye, ac mi diyorum tekrar verince de kusuyor. tam olarak doyduklarini anlamiyorlar gibi geliyor, daha fazlasina hep bi’ meyili var. o nedenle artik doydugunu dusunuyorsam mizmizlik yapsa da vermiyorum. baska turlu oyalamaya calisiyorum. dogru yapiyorumdur umarim.
Ay benimki de öyle. Ben galiba sürekli bir arayışta olduğum için hata ediyorum. 2 gün bir şey deniyorum 3 gün başka bir tavsiyeye uyuyorum. Ben de bir rutin oluştursam daha iyi olacak gibiayy umarim ki sutumuz hep gelsin, soyle 6-7 aya kadar bol bol emsinleryarasin minnoslarimiza. zaten bu anne sutu yuzunden bi’ ton sarilikla ugrastik, sifasini da alsinlar artik.
vallahi ben dedigim gibi, her emzirme sonrasi hic vakit kaybetmeden ucunu agiz mendiliyle silip, ped koyup sutyeni kapatiyorum direkt ama boyle 10 saniye bile gecmeden yani, havayla temas edip kuruyup catlamasin diye. bana oyle soylemislerdi cunku hep. sonra uyuyunca vs. yapabildigim ilk an pamukla zeytinyagi suruyorum. emzirirken de silmiyorum zaten vucut emmis oluyor cogunu, kalan da zeytinyagi sonucta, sindirimine iyi geliyor diye dusunuyorum. arada da karbonatli kaynatilmis sogumus ilik suyla temizliyorum. sonra zeytinyagini suruyorum yine. yara olacak gibi olsa da toparliyorum bu rutinle. bazi gunler cunku gun 24 saat bizimki 25 saat emmek istiyor.
duruyorsa ne guzelKızlar gün içinde bebek uyurken siz de uyuyacaksanız illa ki beşiğine mi koyuyorsunuz? Yoksa babynest, juno ya da elektrikli beşik güvenli olur mu sizce? Yarından itibaren tek olacağım demiştim, ben yanında değilken nerelerde yatırabilirim bebişi diye düşünüyorum
Bir de gümüş kapak değil de kalkan kullan diyor doktor hava alsın diye. Emzirme sonrası ilk taktığımda hava alacak şekilde oluyor kalkanlar. Ama 5 dakika sonra sanki meme ucum içinde şişiyor komple kalkanı dolduruyor hiç hava alacak yer kalmıyor. Kalkan neredeyse vakumluyor memeyi. Süt dolunca mı böyle oluyor sebebini anlamadım ama bildiğiniz her yeriyle yapışıyor kalkana. Ne anlamı kalıyor ki? Var mı kalkan kullanıp memnun kalanlar? Bana biraz bilgi verir misiniz nasıl yaptığınıza dair.
kendine iyi geldigini dusundugunle devam et.Ay benimki de öyle. Ben galiba sürekli bir arayışta olduğum için hata ediyorum. 2 gün bir şey deniyorum 3 gün başka bir tavsiyeye uyuyorum. Ben de bir rutin oluştursam daha iyi olacak gibi
Ben kırkımın çıkmasını bekliyorum canım. Doktora da sormadımSezeryan olan hanımlar sorum sizlere, bikini bölge temizliği yaparken dikiş yerine de ağda yaptınız mı ? Doktoruma sordum yapabilirsin dedi ama kararsız kaldım
Kızm çok küçük onu annem sabah alıyor akşam getryorz. Ben bebekle evdeym. Güm içinde 15 20 dk lık uykularla toplamada 2 saat uyuyor. Dayanacak halim kalmadı uykusuzlk saçma sapan şeyler koyuyor kafama iyi deilmmmmm.Peki yardım edenin varmı Allah yardımcın olsun gerçekten zor .. el kadar bebekler bas bas bağırıyor ağrıdan sancıdan
Ay çok zor Allah kolaylık versin canım..eşin gelince bebeği ona verip 4 saat felan uyusanKızm çok küçük onu annem sabah alıyor akşam getryorz. Ben bebekle evdeym. Güm içinde 15 20 dk lık uykularla toplamada 2 saat uyuyor. Dayanacak halim kalmadı uykusuzlk saçma sapan şeyler koyuyor kafama iyi deilmmmmm.
Hahaha eskilerin de bildikleri var demek ki. Uyku düzeni oturtmak için erken diyorlar ben de ona güveniyorum. Umarım bir gün daha kolay yöntemler buluruz da rutinimiz o olurduruyorsa ne guzelbenimki o elektrikli zimbirtida uyurken bile durmuyor, oysa ne umutlarim vardi, hafif hafif sallanir, mis gibi uyur diyordum… daha erkendir belki diye kendimi teselli ediyorum su an. benim oglan organik seviyor ya, vallahi bak, su an dizimde salliyorum misal, koydum yastigi anam babam usulu, reflu egimi verdim, gozune de mendil orttum, uyudu. kundak yapinca asla durmayan ortaligi inleten oglan, boyle yatirip ellerini tutunca duruyor ama. ben elendim uyku egitiminden falan, azicik uyusun yeter ki, uykuya da ihtiyaci var modundayim.
Sorma canım 2 tane merhem verdi doktor. Hamilelikte bırak kimyasal ürünleri, organik olmayan şeylere bile burun kıvırıken şimdi çocuğun emeceğinde memeye merhem sürüyorum çaresizliktenkendine iyi geldigini dusundugunle devam et.bu arada yara halindeyse, kremler falan da oneriliyor tabii ama kullanmadim bilmiyorum. doktoruna sorup kantaron yagi da kullanabilirsin. ben normalde tum yara berelerim icin onu kullanirim, agiz ici yaralari dahil. bir gunde toparlar.
Ben ilk kullandığımda bu ne saçmalık ya diyip kenara atmıştım ama şimdi hiç sağım yapmıyorum. Bir tarafı emzirirken diğer tarafa bunu koyuyorum 30-40 ml topluyor. Ya da biraz fazla oldu ve da lamaya başladıysa takıyorum hemen biraz süt biriktiriyorum. Sağıma gerek kalmıyor. Elinle şişkin yerini bastırıp memeye takıyorsun vakumlayıp tutunuyor oraya. Damla damla da süt geliyor. Bazen gelmeyebiliyor pes etme ara ara tak bence. Faydasını gördüm ben.Kızlar bundan kullanan var mı ben bunu bir türlü beceremedim tekrar yıkayıp kullanmayı düşünüyorum bunun ilmi nedir internetten de bakıyorum yok yani yapamıyorum acaba ben mi yapamıyorum herkes mi aynı.
Tamam canım tekrar deneyeceğim teşekkür ederim 10 milim kadar geldi de ben de daha farklı bir şey gibi beklemiştim ama dediğin gibi toplamaya mantıklı tekrardan bir deneyeyim bakayım elime alıp alıp fırlattım hepBen ilk kullandığımda bu ne saçmalık ya diyip kenara atmıştım ama şimdi hiç sağım yapmıyorum. Bir tarafı emzirirken diğer tarafa bunu koyuyorum 30-40 ml topluyor. Ya da biraz fazla oldu ve da lamaya başladıysa takıyorum hemen biraz süt biriktiriyorum. Sağıma gerek kalmıyor. Elinle şişkin yerini bastırıp memeye takıyorsun vakumlayıp tutunuyor oraya. Damla damla da süt geliyor. Bazen gelmeyebiliyor pes etme ara ara tak bence. Faydasını gördüm ben.
Ben jiletle alıyorum haftada bir yeterli oluyor çok bastırmadan hafif hafif yapıyorum ağda hiç denemedimSezeryan olan hanımlar sorum sizlere, bikini bölge temizliği yaparken dikiş yerine de ağda yaptınız mı ? Doktoruma sordum yapabilirsin dedi ama kararsız kaldım
Sağmadaki gibi beklentin olmasın. Sağa sola akacak olanları telef etmiyor bedavadan 10-20 ml süt geliyor gibi düşünTamam canım tekrar deneyeceğim teşekkür ederim 10 milim kadar geldi de ben de daha farklı bir şey gibi beklemiştim ama dediğin gibi toplamaya mantıklı tekrardan bir deneyeyim bakayım elime alıp alıp fırlattım hep
Kalkan bana yaramadı hiç ben göğüs pedine zeytinyağı damlatıp koyuyorum ya da lansinoh sürüp atleti çekiyorum yine de sızım sızım sızlıyor ayva alıp ayva çekirdeği deneceğim bir deKızlar gün içinde bebek uyurken siz de uyuyacaksanız illa ki beşiğine mi koyuyorsunuz? Yoksa babynest, juno ya da elektrikli beşik güvenli olur mu sizce? Yarından itibaren tek olacağım demiştim, ben yanında değilken nerelerde yatırabilirim bebişi diye düşünüyorum
Bir de gümüş kapak değil de kalkan kullan diyor doktor hava alsın diye. Emzirme sonrası ilk taktığımda hava alacak şekilde oluyor kalkanlar. Ama 5 dakika sonra sanki meme ucum içinde şişiyor komple kalkanı dolduruyor hiç hava alacak yer kalmıyor. Kalkan neredeyse vakumluyor memeyi. Süt dolunca mı böyle oluyor sebebini anlamadım ama bildiğiniz her yeriyle yapışıyor kalkana. Ne anlamı kalıyor ki? Var mı kalkan kullanıp memnun kalanlar? Bana biraz bilgi verir misiniz nasıl yaptığınıza dair.
Hiiii şimdi anladimmSağmadaki gibi beklentin olmasın. Sağa sola akacak olanları telef etmiyor bedavadan 10-20 ml süt geliyor gibi düşün
O akıntının doğum şeklindn ziyade hormonla ilgili benimde 33 gün fln sürdü 4 gun sonra adet oldum bitti şuan gene az az geliyorSezaryen olanlar sorum sizenerdeyse bir ay oldu benim akıntım bi türlü bitmedi hep az az akıyor depend takmaktan bir hal oldum az az geliyor diye ped takmıştım bi ara o da tahriş yaptı cildim çok hassas
İki gündür de adet olacakmış gibi kasık agrım var adet mi olacağım acaba bu akıntının 40 gün sürmesi mi gerekiyor normal doğum yapmadım ki
Ay adet olunuyor mu hemen ben olmam daha diye düşündüm niyeyseHiiii şimdi anladimm
O akıntının doğum şeklindn ziyade hormonla ilgili benimde 33 gün fln sürdü 4 gun sonra adet oldum bitti şuan gene az az geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?