2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Tamam canım ben de öyle yapayım teşekkür ederim

Hahah aynısı oldu bende de. Şimdi geniş yarım atletler aldım onlarla rahat ettim

Bence doğru yapıyorsun. Ben de öyle yapıyorum artık. Diğer türlü ardı arkası olmuyor. Bu arada bir kez sütüm azaldı, doymamış. O zaman ben de anladım aç bebeğin nasıl ağladığını annelerimiz çok haklı

Ay benimki de öyle. Ben galiba sürekli bir arayışta olduğum için hata ediyorum. 2 gün bir şey deniyorum 3 gün başka bir tavsiyeye uyuyorum. Ben de bir rutin oluştursam daha iyi olacak gibi

duruyorsa ne guzel benimki o elektrikli zimbirtida uyurken bile durmuyor, oysa ne umutlarim vardi, hafif hafif sallanir, mis gibi uyur diyordum… daha erkendir belki diye kendimi teselli ediyorum su an. benim oglan organik seviyor ya, vallahi bak, su an dizimde salliyorum misal, koydum yastigi anam babam usulu, reflu egimi verdim, gozune de mendil orttum, uyudu. kundak yapinca asla durmayan ortaligi inleten oglan, boyle yatirip ellerini tutunca duruyor ama. ben elendim uyku egitiminden falan, azicik uyusun yeter ki, uykuya da ihtiyaci var modundayim.

Ay benimki de öyle. Ben galiba sürekli bir arayışta olduğum için hata ediyorum. 2 gün bir şey deniyorum 3 gün başka bir tavsiyeye uyuyorum. Ben de bir rutin oluştursam daha iyi olacak gibi
kendine iyi geldigini dusundugunle devam et. bu arada yara halindeyse, kremler falan da oneriliyor tabii ama kullanmadim bilmiyorum. doktoruna sorup kantaron yagi da kullanabilirsin. ben normalde tum yara berelerim icin onu kullanirim, agiz ici yaralari dahil. bir gunde toparlar.

Kızlar bundan kullanan var mı ben bunu bir türlü beceremedim tekrar yıkayıp kullanmayı düşünüyorum bunun ilmi nedir internetten de bakıyorum yok yani yapamıyorum acaba ben mi yapamıyorum herkes mi aynı.

Eklentiler

• 17621600200598122174564972447534.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 22
Peki yardım edenin varmı Allah yardımcın olsun gerçekten zor .. el kadar bebekler bas bas bağırıyor ağrıdan sancıdan
Kızm çok küçük onu annem sabah alıyor akşam getryorz. Ben bebekle evdeym. Güm içinde 15 20 dk lık uykularla toplamada 2 saat uyuyor. Dayanacak halim kalmadı uykusuzlk saçma sapan şeyler koyuyor kafama iyi deilmmmmm.

Ay çok zor Allah kolaylık versin canım..eşin gelince bebeği ona verip 4 saat felan uyusan

Kızlar okuyan olursa evdeki tartıya bakıp benim gibi sıkıntı yapmayın diye yazıyorum. Evdeki tartıda önce ben sonra da bebeğimle tartılıp çocuğun kilosuna bakıyordum. Öyle olunca 3.600 3.700 gibi oluyordu sağlık ocağındaki tartıda 3900 çıktı. 200 gram tabi çok bir şey değil ama işte beni panik yaptırdı yeterli kilo alımı olmadı diye

Hahaha eskilerin de bildikleri var demek ki. Uyku düzeni oturtmak için erken diyorlar ben de ona güveniyorum. Umarım bir gün daha kolay yöntemler buluruz da rutinimiz o olur

Uyurken koyarsam uyanıyor ama gün içinde keyifli bir vaktini bulursam yatırınca sağa sola bakıp vakit geçiriyor. Öyle zamanları değerlendirip işlerimi halledeyim diyorum

Dün gece ben de babyneste koyup yanıma yatırdım öyle uyuduk. Tehlikeli olur diye yapmıyordum ama artık mecalim kalmadı. Babyneste de çıkmam uyurken ya diyip yatıyorum yanına. Yoksa uyumuyor Gündüz de uyutacağımızda arabayla gezdirdik hep. Her şeyi deneyip işe yarar bir yöntem bulmaya çalışıyoruz sürekli

Sorma canım 2 tane merhem verdi doktor. Hamilelikte bırak kimyasal ürünleri, organik olmayan şeylere bile burun kıvırıken şimdi çocuğun emeceğinde memeye merhem sürüyorum çaresizlikten neyse şu kalkan ve merhemleri tavsiye etti doktor. Önce o kombinasyonu yapayım bakalım.

Kızlar bundan kullanan var mı ben bunu bir türlü beceremedim tekrar yıkayıp kullanmayı düşünüyorum bunun ilmi nedir internetten de bakıyorum yok yani yapamıyorum acaba ben mi yapamıyorum herkes mi aynı.
Ben ilk kullandığımda bu ne saçmalık ya diyip kenara atmıştım ama şimdi hiç sağım yapmıyorum. Bir tarafı emzirirken diğer tarafa bunu koyuyorum 30-40 ml topluyor. Ya da biraz fazla oldu ve da lamaya başladıysa takıyorum hemen biraz süt biriktiriyorum. Sağıma gerek kalmıyor. Elinle şişkin yerini bastırıp memeye takıyorsun vakumlayıp tutunuyor oraya. Damla damla da süt geliyor. Bazen gelmeyebiliyor pes etme ara ara tak bence. Faydasını gördüm ben.

Tamam canım tekrar deneyeceğim teşekkür ederim 10 milim kadar geldi de ben de daha farklı bir şey gibi beklemiştim ama dediğin gibi toplamaya mantıklı tekrardan bir deneyeyim bakayım elime alıp alıp fırlattım hep

Sağmadaki gibi beklentin olmasın. Sağa sola akacak olanları telef etmiyor bedavadan 10-20 ml süt geliyor gibi düşün

Sezaryen olanlar sorum size nerdeyse bir ay oldu benim akıntım bi türlü bitmedi hep az az akıyor depend takmaktan bir hal oldum az az geliyor diye ped takmıştım bi ara o da tahriş yaptı cildim çok hassas

İki gündür de adet olacakmış gibi kasık agrım var adet mi olacağım acaba bu akıntının 40 gün sürmesi mi gerekiyor normal doğum yapmadım ki

Kalkan bana yaramadı hiç ben göğüs pedine zeytinyağı damlatıp koyuyorum ya da lansinoh sürüp atleti çekiyorum yine de sızım sızım sızlıyor ayva alıp ayva çekirdeği deneceğim bir de

Sağmadaki gibi beklentin olmasın. Sağa sola akacak olanları telef etmiyor bedavadan 10-20 ml süt geliyor gibi düşün
Hiiii şimdi anladimm
O akıntının doğum şeklindn ziyade hormonla ilgili benimde 33 gün fln sürdü 4 gun sonra adet oldum bitti şuan gene az az geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…