2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237

Kızım hastaneden taburcu olurken doğum kontrol yöntemleri hakkında da bilgi veriyorlarmis ama hemşire bana bilgi vermedi aralarinda 11 sene var gayet basarilisin bu konuda dedi

Bende istemiyordum cnm tek çocuk yeterli geliyordu,her türlü etraf baskısına rağmen.Ama eşimde tek olduğu ve bunun zorluklarını bildiği için o istedi.O yalnızlık çekiyor mesela benim de 2 kardeşim var ararlar konusuruz,destek oluruz.Oglumda yalnız kalmasın diye tamam dedim.Ama 2 sene olmadı benim,adetim düzensizdi dedim heralde menapoza giriyorum.Sonra test yaptım ben şok İyiki olmuş ama prenses kızım.

Ama şuan asla asla istemiyorum.Hicbir yönteme tam güvenmiyorum açıkçası ,ne olacak bilmiyorum.Yasim 40 bir tane daha kaldiramam

Takılıyor canim her daim uyusturup o bolgeyi oyle takiliyor benim pıhtılaşma sorunu oldugu icin ayrica sormam gerek bana uygunmu diye benim de kafama yatan bu yontem oldu 3 sene uzun Bi süre

Of acaba boşansak mı ya sjjsjdjd. En etkili çözüm o gibi. erkekleri atmak

Takılıyor canim her daim uyusturup o bolgeyi oyle takiliyor benim pıhtılaşma sorunu oldugu icin ayrica sormam gerek bana uygunmu diye benim de kafama yatan bu yontem oldu 3 sene uzun Bi süre
Ben de sorayım bari ya Ay bebekle de sürekli hastane işi çıkarmak istemiyorum aslında. Ama akılsız başın cezasını ayaklar çekiyor işte

Ya mutlaka öyledir neticede mama kıvamlı ve şekerli bişey bence de daha lezzetlidir Ama yani sütle doyan da doyuyor yani sorun benim sütümde bence. Ay ne bileyim valla çok doluyum bu konuda….
Acaba emzirme sonrası sağım yapıp mama yerine takviye sağdığın sütleri mi versen .
Bebeklerde şu an doyma yetisi yok bence ya ne kadar versen devam ediyor . Ben sürekli emziriyorum ekstra ağladığında huzursuz olduğunda ikra yoğun bakımdayken sağdığım sütlerden veriyorum 75 cc kadar

Of acaba boşansak mı ya sjjsjdjd. En etkili çözüm o gibi. erkekleri atmak
ahahahah ayy cok guldum vallahi allah da seni guldursun

ben tek cocuk oldugum icin ikinci cocugu dusunuyordum aslinda, o nedenle de dogum kontrolu hic dusunmemistim, olursa olur diyordum, sonra arslan dogdu, 40 gunde ufak capli hayatim kaydigi icin su an yogurdu ufleyerek yemek ve aman aman demek istiyorum.

guzel yontem bulan buraya yazsin cidden hayir duasi alir bence

Sağ memem ilk ağrıyordu onda azaldı şimdi sol memem acıyor sağ tarafta azaldı gibi anlamadım ne oluyor ama cidden böyle devam. Ederse. Gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…