Güzel anne canını sıkma o senin ne zahmetlerle kavuştuğun biricik yavrun onu üzme annesi o sana bayılıyor eminim ki

isim mevzusuna gelince ben yaşasın veya vefat etsin hiçbir büyüğün isminin çocuğa verilmesini desteklemiyorum. Bunu diretenlere de inanılmaz sinirleniyorum. Birincisi bu çocuğa baba tarafından bir isim verildiğinde hukuki olarak çok fazla karışıklık çıkıyor.(mesleğim bu olduğu ve 100lerce kez bununla karşılaştığım için bu kadar net söylüyorum) ikincisi insan ismiyle müsemmadır. Başka birinin hele ki vefat etmiş bir tanıdığın kaderinin, enerjisinin, ruhunun yeni doğmuş tertemiz bir bebeğe verilmesi ve bunun için diretilmesi bence hiç akıl karı değil. Kayınvalidene allahtan akıl fikir ihsan etmesini diliyorum hamile bir kadın üzülmez hakkına girmiş olur ayrıca öyle ‘annelik müessesi’ diye her şeye karışma haddi de sağlamaz. Eşini kırmadan iki isim vermeyi veyahut bunu bile istemiyorsan tek isim ve sizin belirlediğiniz ismi koymayı teklif edebilirsin. Kayınbabana da Allah’tan rahmet diliyorum