Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Akıl ediyorlar da bıkmışlar bence artık geleni gönderiyorlar geleni pışpışlayıp yolluyorlar. Biraz yırtayım kendimi de verdireyim haha

Evet aşkım haklısın inşallah kolayca çekip gider . Çok ilerlemez ılık su aklımda duşa giricem vucüdüm rahatlar en azından .

Nasıl geçti yolculuk yaaaa hareket halindeyken çok hissedilmiyor hareketleri ne zaman dinlenme moduna geçiyorum o zaman fıkır fıkır oluyor benimki de. Üf göstermiyor her doktor evet maalesef
Alışık değilim sinirim bozuldu doktora benim bebişler ayaktayken de hareketli ama dün hiç bir şekilde etmediler

Pusete çok para vermeye gerek yok canım çok kısa süreli kullanılıyor ikinci el daha mantıklı 0 aydan başlayan oto koltuğu alırsanız ilk iki aydan sonra hemen ona geçebilirsiniz. Uzun yolculuklarda oto koltuğu da puset de olsa zaten iki saatte bir mola vermeniz gerekcek pusette de daha uzun duramaz

Merhaba arkadaslar uzun zamamdır girmedım buraya 22+5 oldum ben bebişleride baya hissediyorum dışarıdanda görülüypr hareketleri tetanoz olmadım. Detaylı 13hazıranda geç diye düşündüm ama doktor değil dedi.Alışverişede yavaştan başladım. Yoksa negatif dşünüyordum iyi geldi birkaç şey almakHamile yastıksız artık yatamıyorum.Midem çok yanıyor birşey yemeye korkuyorum artık o derece. ayaklarım biraz şişti tuz düşkünlüğümü bitirmem lazım. Bugun biraz çarpıntım var umarım geçer. Ve bugun ankarada hava serin olmasına rağmen ben bunalıyorum o yaz sıcaklarında naparım bilmiyorum anne ve hamilelik temali filmler izlemek bu ara hobim öyle yanii durum güncelleyeyim dedim

Çookk teşekkür ederimm,bu seneki dileğim bebişimizi sağlıkla kucağımıza almak
bir de şeyi düşünüyorsundur,bebekle köpeğin arası nasıl olucak,birlikte büyümelerini izlemek nasıl olucak :) bizim de iki kedimiz var ve çok heyecanlı ve meraklıyız :)

evet doğru diyorsunuz. Bakalım doktor izin verirse yine bir yurtdışı planımız olucak,asıl hedefimiz oradan bebek arabasını almak. En azından ordan kar edebiliriz

evet doğru diyorsunuz. Bakalım doktor izin verirse yine bir yurtdışı planımız olucak,asıl hedefimiz oradan bebek arabasını almak. En azından ordan kar edebiliriz
Hamileyken 10 günlük küçük bir Avrupa turu yapmıştık ben de ordan almadığıma pişman oldum fırsatınız varsa ordan almak özellikle Almanya daha mantıklı. Bana doktorum özellikle gitmemi istemişti tüp bebek olduğu için aşırı pimpirikliydim bileti yakacaktım doktorum lütfen git kafanı dağıt rahat bir ayakkabıyla 10 bine adıma kadar yürü demişti. Şimdi düşününce iyi ki gitmişim diyorum.

Amin inşallah
Düşünmez miyim ilk göz ağrım benim oğluşum 5 senedir benimle her an her saniye. Şimdiden çok fazla koruyor beni sürekli temas temasayız. Kardeşi gelince de seveceğini ama birazcık kıskançlık duygumuzun olacağını düşünüyorum. Kediler de muhteşem korumacı oluyorlar hepsi bal

Gözünüz aydın canım çok mutlu olsunlar ben ee bu sabah idrsrı teslim ettim 1 protein çıkmıştı korkmayım o zaman. Seninkini daha yüksek hatırlıyorum. Büyümüş yavrucağın da maşallah çok oynama ve yorulma
Kızlar detaylıda veriyorlar değil mi fotoğraf renkli renkli? Her hastanede zorunlu mu bu yani özel veya devlet fark etmez
Ah verdi teyzesi verdi o kadar net şahane bir foto ki kilomdan dolayı karnım hiç büyümedi içteki boşluğu dolduruyor yavrum. O foto olmasa hareketleri karnım seyriyo diye düşünecektim. Yatınca hatırlat hocaya, resim verdikleri usg nin başlığı farklı. Ha bu arada pozisyon bulmazsa veremez onu. Bana ara verdi bi gofret ye wc ye gir dedi öyle gördük

ben de 1 ay önce gittim aslında hollanda ağırlıklı kaldık ama,sonra yunanistan a arabayla gidip alırız dedik. ama o plana daha var ve benim için riskli zamanlar olabilir diye 2 hafta sonraya almanyaya bilet aldık sırf bunun için doktor izin verdiği sürece kurallarına çok okeyim ben de :)

benim de hep hayalimdi evcil hayvanla büyüsün bebeğim diye,kısmet olucak ikimize de :)
yerim köpüşünü de ya,allah ona da ömür versin

Yaaaaa ah annesi bakıp bakıp durursun yavruna yerim onun pozunu. Tamam canım aklımda muhakkak önce tuvalet sonra tatlı şeyler yiyip gideceğim. İnşallah bana da verir ben de bakar bakar dururum

Aynı durum bizde de var. 10 aylık bir köpeğimiz ve 13 yaşında bir kedimiz var ve bebekle nasıl olacaklarını düşünüyoruz sürekli çok eğlenceli olacak bi tek kafamda huni eksik olacak kedi köpek bebek derken akıl sağlığımı düşünemiyorum hala hamile olduğumı unutuyorum. Geçen bi arkadaş eşime biz kasımda kıbrısa gidiyoruz sen de gelsene dedi, ben de hemen atladım aaa ben de gelirim süper olur diye. Sonra herkes bana bakınca farkettim anammmm nereye geliyorum ben çocuk doğurcam diye çığlık attım bana şimdiden bir huni lazım kafama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…