Akıl ediyorlar da bıkmışlar bence artık geleni gönderiyorlar geleni pışpışlayıp yolluyorlar. Biraz yırtayım kendimi de verdireyim hahaAkıl mı edemiyorlar, önemsemiyorlar mı yoksa ne bileyim maliyeti mi var bu işin el kadar kağıt yani ölür müsünüz verseniz. Gerçi bazı cihazların fotoğraf basma özelliği yokmuş ondan da olabilir. Bi söyle bakalım bidaha inşallah verirler
Hahahah yap yap valla devlette cazgırlık yapmayınca iş gördüremiyorsunAkıl ediyorlar da bıkmışlar bence artık geleni gönderiyorlar geleni pışpışlayıp yolluyorlar. Biraz yırtayım kendimi de verdireyim haha
Hahahha dimiiiiiii ben de tatlı tatlı gidiyorum hak etmiyor gıcıklar bundan sonra cazgırlık modumu açıyorum vallaHahahah yap yap valla devlette cazgırlık yapmayınca iş gördüremiyorsun
Evet aşkım haklısın inşallah kolayca çekip gider . Çok ilerlemezÇok illet bir şey çoooook uzak dursun hastalık bizlerden hamileyiz elimiz kolumuz bağlıevet ben de kullanamam psikolojik olarak parol içesim gelmiyor annelik içgüdüsü işte. Dinlen, uyumaya çalış dinlenmekte iyi gelebilir. Ilık duş al vücudunu rahatlat başka da yapacak bir şey yok. Biraz baharatlı çorba, sıcak içecekler iyi gelebilir. C vitamini tüket meyvelerden inşallah iyice yakalanmadan geçer aşkım
Alışık değilim sinirim bozuldu doktoraNasıl geçti yolculukyaaaa hareket halindeyken çok hissedilmiyor hareketleri ne zaman dinlenme moduna geçiyorum o zaman fıkır fıkır oluyor benimki de. Üf göstermiyor her doktor evet maalesef
Bende OMEGA kullanıyorum imom omegaDoktor önerisi ilemi markası nedir
Böyle durmuş olabilirler mi hahahAlışık değilim sinirim bozuldu doktorabenim bebişler ayaktayken de hareketli ama dün hiç bir şekilde etmediler
Pusete çok para vermeye gerek yok canım çok kısa süreli kullanılıyor ikinci el daha mantıklı 0 aydan başlayan oto koltuğu alırsanız ilk iki aydan sonra hemen ona geçebilirsiniz. Uzun yolculuklarda oto koltuğu da puset de olsa zaten iki saatte bir mola vermeniz gerekcek pusette de daha uzun duramazbunu bilmiyordum. başından beri cybex odaklı gittiğim için başka da çok araştırmadım. (benim bazı takıntılar) bir de şimdi gündemde uygun fiyata puset vericek bir tanıdığımız o yüzden daha çok işime gelebilir. Oto koltuğu da dayısı ben alıcam dedi chicconun kapandığındaki ağırlığı nedir bu arada,bu büyük kriter benim için
Kesinlikle başka türlüsü mümkün değilBöyle durmuş olabilirler mi hahah
Çookk teşekkür ederimm,bu seneki dileğim bebişimizi sağlıkla kucağımıza almakYaaaaaaaa en güzel doğum günün olabilir mi?Çooook güzel bir yaş olsun şimdiden sağlıklı ve mutlu en önemlisi bebişinizle olsun tüm güzellikler insan bazen çok tuhaf hissediyor bazen evde bakıyorum bu zamana kadar hep ikimizdik + olarak köpeğimiz vardı şimdi bebek geliyor nasıl olacak ben nasıl bir kadın olacağım çocukla diye düşünüp duruyorum onlar doğacak biz de doğacağız anneliğe yeni bir bene
evet doğru diyorsunuz. Bakalım doktor izin verirse yine bir yurtdışı planımız olucak,asıl hedefimiz oradan bebek arabasını almak. En azından ordan kar edebilirizPusete çok para vermeye gerek yok canım çok kısa süreli kullanılıyor ikinci el daha mantıklı 0 aydan başlayan oto koltuğu alırsanız ilk iki aydan sonra hemen ona geçebilirsiniz. Uzun yolculuklarda oto koltuğu da puset de olsa zaten iki saatte bir mola vermeniz gerekcek pusette de daha uzun duramaz
Hamileyken 10 günlük küçük bir Avrupa turu yapmıştık ben de ordan almadığıma pişman oldum fırsatınız varsa ordan almak özellikle Almanya daha mantıklı. Bana doktorum özellikle gitmemi istemişti tüp bebek olduğu için aşırı pimpirikliydim bileti yakacaktım doktorum lütfen git kafanı dağıt rahat bir ayakkabıyla 10 bine adıma kadar yürü demişti. Şimdi düşününce iyi ki gitmişim diyorum.evet doğru diyorsunuz. Bakalım doktor izin verirse yine bir yurtdışı planımız olucak,asıl hedefimiz oradan bebek arabasını almak. En azından ordan kar edebiliriz
Hahah yerim onlarıKesinlikle başka türlüsü mümkün değilyemin etmiş gibilerdi
Amin inşallahÇookk teşekkür ederimm,bu seneki dileğim bebişimizi sağlıkla kucağımıza almak
bir de şeyi düşünüyorsundur,bebekle köpeğin arası nasıl olucak,birlikte büyümelerini izlemek nasıl olucak :) bizim de iki kedimiz var ve çok heyecanlı ve meraklıyız :)
Gözünüz aydın canım çok mutlu olsunlarCanım geçti o çok şükür ama şuan takipteyim sürekli tansiyon felan. Gebelik zehirlenmesi olabilir ilerde diye tedbir amaçlı. Benim bebiş 23+4 oldu 600 gramdı geçen gittim herley yolunda çok şükür
Kız kardeşim evleniyor dünde nikah vardı
Koşuşturmacadan burayı unutuyorum valla
Ah verdi teyzesi verdiKızlar detaylıda veriyorlar değil mi fotoğraf renkli renkli? Her hastanede zorunlu mu bu yani özel veya devlet fark etmez
ben de 1 ay önce gittim aslında hollanda ağırlıklı kaldık ama,sonra yunanistan a arabayla gidip alırız dedik. ama o plana daha var ve benim için riskli zamanlar olabilir diye 2 hafta sonraya almanyaya bilet aldık sırf bunun içinHamileyken 10 günlük küçük bir Avrupa turu yapmıştık ben de ordan almadığıma pişman oldum fırsatınız varsa ordan almak özellikle Almanya daha mantıklı. Bana doktorum özellikle gitmemi istemişti tüp bebek olduğu için aşırı pimpirikliydim bileti yakacaktım doktorum lütfen git kafanı dağıt rahat bir ayakkabıyla 10 bine adıma kadar yürü demişti. Şimdi düşününce iyi ki gitmişim diyorum.
benim de hep hayalimdi evcil hayvanla büyüsün bebeğim diye,kısmet olucak ikimize de :)Amin inşallah
Düşünmez miyim ilk göz ağrım benim oğluşum 5 senedir benimle her an her saniye. Şimdiden çok fazla koruyor beni sürekli temas temasayız. Kardeşi gelince de seveceğini ama birazcık kıskançlık duygumuzun olacağını düşünüyorum. Kediler de muhteşem korumacı oluyorlar hepsi bal
Yaaaaa ah annesi bakıp bakıp durursun yavrunaGözünüz aydın canım çok mutlu olsunlarben ee bu sabah idrsrı teslim ettim 1 protein çıkmıştı korkmayım o zaman. Seninkini daha yüksek hatırlıyorum. Büyümüş yavrucağın da maşallah çok oynama ve yorulma
Ah verdi teyzesi verdio kadar net şahane bir foto ki kilomdan dolayı karnım hiç büyümedi içteki boşluğu dolduruyor yavrum. O foto olmasa hareketleri karnım seyriyo diye düşünecektim. Yatınca hatırlat hocaya, resim verdikleri usg nin başlığı farklı. Ha bu arada pozisyon bulmazsa veremez onu. Bana ara verdi bi gofret ye wc ye gir dedi öyle gördük
Aynı durum bizde de var. 10 aylık bir köpeğimiz ve 13 yaşında bir kedimiz var ve bebekle nasıl olacaklarını düşünüyoruz sürekliÇookk teşekkür ederimm,bu seneki dileğim bebişimizi sağlıkla kucağımıza almak
bir de şeyi düşünüyorsundur,bebekle köpeğin arası nasıl olucak,birlikte büyümelerini izlemek nasıl olucak :) bizim de iki kedimiz var ve çok heyecanlı ve meraklıyız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?