• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    147
Günaydın hanımlar 😍 ben G gunebakananne arkadaşımızın yaptığı listeyi baz alarak yenidoğan kıyafet alışverişini tamamladım geriye 0-3ay 3-6ay kaldı 😅 emzik ve biberonda 2 marka tercih ettim artık hangisini severse. Emzikte philips soothie ve mamajoonun damaklı emziğini tercih ettim. Biberonda chicco ve tommee tippee antikolik biberonu tercih ettim umarım beyfendi aldıklarımdan birilerini beğenir 🤣

Evet biraz adimladim salonda sonra uzandım geçti ağrı ama halen bebegimin hareketlerini bekliyorum ister istemez korktum baya🥲❤️

Hareket hissetmeden için rahat etmezse doktoruna sor yine de ama geçmesine çok sevindim canım hamilelikte her şeyden korkuyor insan 🤗♥️

luckykus luckykus Ben kahvemi içmeye başladım hazırlanıyorum şimdi, 1 gibi eşim almaya gelecek çok heyecan sardı inşallah her şey yolunda gider 🙏 dün benimki çok hareketliydi inşallah bugün de öyle olur da görürüz her şeyini🤩🥰 Z Zeynepli7 aynı doktora gidiyoruz ama ben randevumu değiştirmiştim çıkınca detayları yazacağımm 🙈

Kızlar bi şey soracağım . Benden bazen su gibi bi akıntı geliyor aniden. Az önce yine geldi. Özellikle tuvalette taharet yaptıktan sonra. Korkuyorum siz böyle bi şeye denk geldiniz mi

Ben
Kızlar bi şey soracağım . Benden bazen su gibi bi akıntı geliyor aniden. Az önce yine geldi. Özellikle tuvalette taharet yaptıktan sonra. Korkuyorum siz böyle bi şeye denk geldiniz mi
Bendi
Benimde öyle 2 3 gündür ya acaba bu haftalara özelmi anlamadım
Evdeyken bi şey yok dışarı cıktıgımda iç çamaşırım ıslanıyor hep acaba terlemeden kaynaklımı bilmiyorum
16 sında randevum var soracam
Diğer bebeğimle bu haftalarda suyum gelmişti yaklaştıkça stres oluyorum her halde

Evet canım hamileliğin başında da kültür yapılmıştı mantar çıkmıştı o zamanki doktorum ilaç vermedi, şimdi tekrar yapıldı yine mantar çıktı şimdiki doktorum fitil verdi hamilelik kategorisi C olduğu için kullanmaya çekiniyorum biraz
Adı ne fitilin canım zararlı mı

Miktarı nasıl çok mu az mı? Bende akıntı sürekli oluyor ondan dolayı ıslaklık olduğunu düşünüyorum. Sen geldiğini hissediyor musin

Bebeğim kaç saattir bir tane tepik bile atmadı yaa o kadar merak ediyorum ki yarın detaylı ultrasonum var çabucak sabah olsa

Bebeğim kaç saattir bir tane tepik bile atmadı yaa o kadar merak ediyorum ki yarın detaylı ultrasonum var çabucak sabah olsa
Benimkide bazen sabahları hareketli olur bazen akşamları ama bende plasenta önde olduğu için detaylıda doktorum hareketlerini yandan ve çok seyrek hissedersin demişti

Aniden değil de benim de oluyo ama sıcaktan olduğuna karar verdik 😀bir de ben fitiller ve krem falan kullanıyorum. Etkisi var sanırım

luckykus luckykus Ben kahvemi içmeye başladım hazırlanıyorum şimdi, 1 gibi eşim almaya gelecek çok heyecan sardı inşallah her şey yolunda gider 🙏 dün benimki çok hareketliydi inşallah bugün de öyle olur da görürüz her şeyini🤩🥰 Z Zeynepli7 aynı doktora gidiyoruz ama ben randevumu değiştirmiştim çıkınca detayları yazacağımm 🙈
Dualarım bizimleeeeee 😍 İnşallah detaylımız güzel geçecek mutlu ayrılacağız hastaneden 🥰 Beni de şimdi eşim almaya geldi kahve çikolata almış ye, iç oğlumu kudurt diyor hahahah 😂😂 çok heyecanlıyım of. Mutlaka haber ver çıkınca

Kızlar detaylıdan çıktım çok şükür her şey yolunda, çok güzel geçti. Annesine poz da verdi 🥹🥹🥹 Normalde maalesef fotoğraf vermiyordu tam kalkıyorken rica ettim de çektim telefonumdan 😍
Hadi geçmiş olsun rahatla artık 😀 darısı hepimize çook iyi şeyler duyalım hep

Hadi geçmiş olsun rahatla artık 😀 darısı hepimize çook iyi şeyler duyalım hep
Vallahi rahatladımmmm sağlığı iyi, renkli de gördüm ya nasıl rahatladım. Bu arada kızlar benim karnımın içinde küçük kocam var hahahah kocamın aynısı delireceğim 😍😍😍😂

Back
X