• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Hayır sürekli hissetmiyordum hala da sürekli hissetmiyorum. Mesela cumartesi günü işyerinde tüm gün aynı şekilde elim karnımda gezdim sürekli oturup oturup kendimi dinledim hiç yoktu eşime dedim hatta bi gitsek mi hiç hissetmiyorum diye. Taa ertesi günün öğleninde hissettim bi daha. Yani sanırım bu haftalarda düzenli olmaması normal hala zayıf olduğu için
Evet galiba normal 😌 herkes aynısını diyor bu normal diye ama işte insan kafayada takıyor .. inanırsan aynısını dedim eşime ama almanyada yaşıyorum ve beni bu şekilde gidersem usg ye almazlar diye gitmedim . Yarın gir kadın doğumcun baksın bizim işimiz değil der geri gönderirler . Neyse haftaya çarşamba doktor kontrolü cidden görürsem rahatlıycam .

Ön duvarda ise bi tık geç hissediliyor birde o var
Evet zaten yemi yeni hissetmeye başladım oda bugün hiç olmayınca endişelendim 🥹 önceden hissetsem rahatlarım diyordum şimdide her an hissetmek istiyorum aman yok bu hamilelikte rahatlama diye birşey yokmuş 🤣 ilk dedik e kese görünsün sonra bebek görünsün sonra kalp sonra 12 ci hafta beklensin e şimdi hareket bekliyoruz bu beklemeler bitmiyormuş 🤣

16+2 haftadayım yatakta dönerken ayağımı çekerken bacak aramdaki kaslarda bir ağrı hissediyorum bu normal mi sizce

Merhaba canım, benimde sürekli gelmeye devam ediyordu bir arkadaşım net bilgili perinatolojiden daha iyi alacağımı söyledi bende öylelikle gittim ve açıkçası iyi ki gitmişim, çünkü benim doktorum 3 haftadır progestanı ağızdan aldırıyordu, perinatoloji fitil olarak kullanmamı söyledi fitil olarak kullanmaya başladım neredeyse gelen lekeler de bitti. Ağızdan aldığım için karaciğerimde yağlanma başladı, şimdi onu düşürmeye çalışıyorum. Leken kahverengi mi?
Ben sürekli vajinal alıyorum. Evet kahverengi benimki. Aktif değil ve çok küçük kanama alanı dedi ama maalesef 10 haftadır gelmeye devam ediyor

16+2 haftadayım yatakta dönerken ayağımı çekerken bacak aramdaki kaslarda bir ağrı hissediyorum bu normal mi sizce
Çekmekte zorlanıyor gibi misiniz? Benimde bazen oluyor bide yürürken oluyor sanki iğne olmuşum da topallıyormuşum gibi ama bende bel fıtığıda var maalesef ki doktorum normal demişti

Aynısını yaşıyorum ve geçmedi yürümemi etkiliyor 🥲 enfeksiyondan şüpheledim tahlil verdim ama değil sonuçlar güzel. Beni çok zorluyor bu durum. 😪

Kizlar ya benm gecmeyen mantarim icin vajinal dus verdi doktor birkac tane de fitil bir de travazol. Neyse brn vahibal dusu beceremedim hep dokuldu ya nasil uygulanio bilen var mi

Kizlar ya benm gecmeyen mantarim icin vajinal dus verdi doktor birkac tane de fitil bir de travazol. Neyse brn vahibal dusu beceremedim hep dokuldu ya nasil uygulanio bilen var mi
Canım ben bilmiyorum ama şöyle diyo

Eklentiler

• Screenshot_2025-05-12-11-31-37-823_com.openai.chatgpt.webp
    Screenshot_2025-05-12-11-31-37-823_com.openai.chatgpt.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 41
Merhabalar demir ilaci olarak fertamir kullaniyorum ama ishal yapti beni ve kullanamiyorum. Siz acaba hangi demir ilacini kullaniyorsunuz .

Merhabalar demir ilaci olarak fertamir kullaniyorum ama ishal yapti beni ve kullanamiyorum. Siz acaba hangi demir ilacini kullaniyorsunuz .
Ben gebelikten önce gebelik düşündüğüm için kullanmıştım c vitaminiyle birlikte vermişti doktorum ve değerlerimi müthiş yükseltti Allahın izniyle. Açıkçası ishal yapmadı beni ama her bünye farklı tabii. Keşke kullanabilsen çünkü gerçekten çok etkili 🥲

Merhaba kızlar, bugün kontrolüm vardı çok şükür yolunda gorunuyor herşey.Tam alınamayan kan ve idrar tahlilleri var o yüzden yarın da tahlil vermeye gidecegim.15+2 yiz ve Doktor yüzde 70 kız dedi.Ama emin değil .Oğlumda da başta kıza benziyor demisti başka bı doktor😄Sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun inş.

Merhaba kızlar, bugün kontrolüm vardı çok şükür yolunda gorunuyor herşey.Tam alınamayan kan ve idrar tahlilleri var o yüzden yarın da tahlil vermeye gidecegim.15+2 yiz ve Doktor yüzde 70 kız dedi.Ama emin değil .Oğlumda da başta kıza benziyor demisti başka bı doktor😄Sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun inş.
Maşallah canım sağlıklı olmanıza sevindim ❤️

Back
X