- 3 Şubat 2025
- 592
- 770
- 18
Merhaba sağlıkla kucağımıza alırsınız inşallah![]()
Çok teşekkür ederim. Sizlerde sağlıkla, kolaylıkla kavuşun İnşallahAllah analı babalı büyütsün canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba sağlıkla kucağımıza alırsınız inşallah![]()
Çok teşekkür ederim. Sizlerde sağlıkla, kolaylıkla kavuşun İnşallahAllah analı babalı büyütsün canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah![]()
kacinci haftadasin canim? ben dun kontrole gittim; tam olarak bas asagi donmus, donmekle de kalmamis bas asagi ortalamis bir guzel, o nedenle artik cok ayakta kalmayalim dedi. bas asagi dondukten sonra da fazla ayakta durmanin erken dogumu tetikleyici etkisi varmis.Kızlar bebislerimiz herhalde 2 3 hafta sonra ancak baş asagi dönecek dimi?
Bu arada dudagimdaki yara kan pihtisi olup büyüdü gebelik kistine dönüştü etrafımda kimsede böyle birşey olmamıştı sanırım cerrahi olarak alacaklar yada yakacaklar et beni gibi birşey top şeklinde. inşallah çarşamba günü kurtulurum
cok sag ol canim.Ah canım geçmiş olsunbu haftalar bebişlerin demiri emcüklediği haftalar zaten
kanlarıma yeni baktık, tiroidlerim, demir ve total demir bağlama seviyelerim iyi, hala demir takviyesi de kullanıyorum, b vitaminim düşük onun için de decavit pronatal ekledi doktorum. Biraz mchc düşük saturasyonumu etkileyebilecek, o da artan kan hacmine bağlı olarak görülüyor gebelikte, ama bu kadar etkilemez. Bizim bebiş haftasıyla uyumlu, ama makat geliş kafası yukarıda özellikle sağ tarafımda durmayı seviyor kafasını kaburgama poposunu da göbeğime dayayıp öyle uyuyor şapşik
ben de ağırlaştığımı hissediyorum uzun süre ayakta duramıyorum ev işine de küçük kız kardeşim yardıma geliyor bana bir yemek bir bulaşık kalıyor iki kişiyiz çok da yormuyor. Hafta içi kardiyolojide belli olur normal mi yoksa anormal mi bir durum olduğu aslında bütün belirtileri yan yana eklersek normal gibi hani göğüsler büyüdü rahim yukarıda bebek baskı yapıyor akciğerler eskisi gibi havalanamıyor kalp iki kişiye birden yetmek için uğraşıyor vs vs ama yine de 90ın özellikle 85in altına düşmesi, beni sadece bebeğim için endişelendiriyor
![]()
bakar bakar, dahiliye ic hastaliklari zaten; tiroid, seker, kan degerleri direkt bunlari yakinen takip eder. oyle uzerinden cok zaman gecmesine de gerek yok, merak etme.Merhaba arkadaşlar geçen konuşmuştuk tiroidime baktiracaktim bugün doktor randevum vardı bu şikayetlerimi dile getirdim bende kan aldı ama sadece kan değerine bakmış TSH bakmamış sonuç için aradığında söyledim 4 temmuzda 3,89cikan değerinin üzerinden belli bir zaman geçmesi gerek 4u geçmeden ilaç baslamiyoruz dedi 1 aydan fazla olmuş ama kan dan TSH bakmamış gene bende ötesi dahiliyeye sıra aldım direk TSH bakarmi acaba dahiliye çok aklıma takıldı ya
bence artik bir cogumuz hissediyoruz o acilariKızlar birsey sorucam vajınasında agrı degıl böyle acı hisseden var mı? azonce biraz iş yaptım hemen bi acı girdi.Kafalarıda cok assagıdaymıs ikisinde bazen gogsumun tam altına ayaklarınımı ne koyuyolar bilmiyorum ama fecı acıyo ya
Teşekkür ederim canımcok sag ol canim.
iyi yapiyorsunuz, artik yardima ihtiyac duydugumuz donemlere girdik. kendimizi iyi hissetsek bile cok zorlamamak lazim bence, riske gerek yok. ben de bir sey yapacaksam, 20 dk yapip yarim saat dinleniyorum, ben dinlenmesem de dedigim gibi vucut direkt uyari veriyor zaten.
bi’ git bakalim doktora, muhtemelen bebisin buyumesi, pozisyonu vs. etki ediyor der. hamilelik sag olsun butun degerleri oynatan bir seymis yasayip goruyoruz, turlu turlu gariplikler. saglik olsun, sen de bebis de iyi olun da umarim.![]()
Benim birisi makat gelişli biri de başaşa doktor artık dönemezler yerleri dar dedi ama tek Bebek’te 34’e kadar dönüyorlar genelde dert etme canımKızlar bebislerimiz herhalde 2 3 hafta sonra ancak baş asagi dönecek dimi?
Bu arada dudagimdaki yara kan pihtisi olup büyüdü gebelik kistine dönüştü etrafımda kimsede böyle birşey olmamıştı sanırım cerrahi olarak alacaklar yada yakacaklar et beni gibi birşey top şeklinde. inşallah çarşamba günü kurtulurum
Çok çok sevindim canım. İnşallah bu bebek sana diğerinin acısını azda olsa dindirir. Saglikla güzellikle kucagima aldim diyede biraya yazarsın İnşallah. Unutmazsan yaz Canım.Merhaba kızlar gruba uzun zamandır yazmıyorum nick değiştirdim belki hatırlayan olur Angelinpink’ti Ekim annesi olmak kısmet olmadı kimseyi etkilememek adına yazmadım buraya sessizce aranızdan ayrılmıştım… martta kürtaj sonrası dinlenmek istedim ve yeniden denedim şuan 5 haftalık gebeyim tekrar. Umarım bu defa sağlıkla kucağıma alırımhepinize de şimdiden hayırlı kolay doğumlar diliyorum. Sizde bana dua edin lütfen bebeğim benimle olsun
![]()
Çokkk tatlıEki Görüntüle 3628216 Oğlumun çikolatası geldihava o kadar sıcak ki hissedilen 44 derece şuan . Erimiş haliyle
dolaba koydum bende
Eğer bebek oraya vuruyor hissetmiyorsam o ağrı oluyor hatta ben doğuruyorum açıklık oldu sanıyorum ama hiç bişey olmuyor. Yada ayakta kalırsam hastaneye gidip geldiğimde bile oluyor canım. Bol bol dinlen uzanKızlar birsey sorucam vajınasında agrı degıl böyle acı hisseden var mı? azonce biraz iş yaptım hemen bi acı girdi.Kafalarıda cok assagıdaymıs ikisinde bazen gogsumun tam altına ayaklarınımı ne koyuyolar bilmiyorum ama fecı acıyo ya
Yaa ne güzel yazdın çok teşekkür ederim canım inşallah yazarım tabi. Sen de sağ salim kucağına al inşallah.Çok çok sevindim canım. İnşallah bu bebek sana diğerinin acısını azda olsa dindirir. Saglikla güzellikle kucagima aldim diyede biraya yazarsın İnşallah. Unutmazsan yaz Canım.![]()
Evet artık uzanma dönemlerımız başladı galıbaEğer bebek oraya vuruyor hissetmiyorsam o ağrı oluyor hatta ben doğuruyorum açıklık oldu sanıyorum ama hiç bişey olmuyor. Yada ayakta kalırsam hastaneye gidip geldiğimde bile oluyor canım. Bol bol dinlen uzan
Evet bakar, stres yapmayın benim bir anda 6,80e yükseldi gebeliğimin başından beri hap kullanıyorum hemen düzeldi ama kullanmadığımda yine yükselmeye başlıyorMerhaba arkadaşlar geçen konuşmuştuk tiroidime baktiracaktim bugün doktor randevum vardı bu şikayetlerimi dile getirdim bende kan aldı ama sadece kan değerine bakmış TSH bakmamış sonuç için aradığında söyledim 4 temmuzda 3,89cikan değerinin üzerinden belli bir zaman geçmesi gerek 4u geçmeden ilaç baslamiyoruz dedi 1 aydan fazla olmuş ama kan dan TSH bakmamış gene bende ötesi dahiliyeye sıra aldım direk TSH bakarmi acaba dahiliye çok aklıma takıldı ya
insan korkuyo ya degısık birşey cunku.Ayni şeyi dün gece ben yaşadım yuruyemedim bile ağrı değil de böyle yeni sezeryan olmuşum gibi yuruyemedim uyurken yatakta dönerken canım yandı değişik birseydi şuan hafif bir baskı var gene olur mu bilmiyorum
Aynen öyle canımm. Herşey yolunda gitsin güzelce ssglıkla kavusalımda bu acıları o an unutucazbence artik bir cogumuz hissediyoruz o acilaribenim zaten iki aydir kasiklarimda aci oluyordu da, son donemlerde hem bacak arasi bolgede hem kaburga/akciger acilarim inanilmaz boyutlara vardir, bazen aglatiyor oyle diyeyim. bas asagi pozisyonda tam ortalamis durumdaymis, o nedenle artik ayakta da fazla durma dedi doktor. analigin kutsalligi boyle bir sey sanirim.
![]()
Her şey de bizim bilmediğimiz görmediğimiz hayırlar var. Günün sonunda senin bildiğin vardır elbet şükürler olsun demeyi başarırsak çok güçlü olduğumuz. İnşallah hepimiz sağlıklı şekilde zamanında kucağımıza alalımYaa ne güzel yazdın çok teşekkür ederim canım inşallah yazarım tabi. Sen de sağ salim kucağına al inşallah.![]()
Evet sabah geçmeseydi doktora gidecektim baktım bebeknde hareketli ağrı da geçmişinsan korkuyo ya degısık birşey cunku.
Yerde değil ama koltukta uyuyorum koltuk sert diye yumuşak yerde sanki içeri batacam gibi oluyor sevmiyorum hamilelikteBenim gibi yumuşak yerde yatamayan varmıözellikle geceleri yatakta yatamıyorum. Yerde halının üstünde uyuyorum. Her şey üstüme üstüme geliyor ki patlayacak gibiyim. Nefes almam zorlaştı.
ay beeeenBenim gibi yumuşak yerde yatamayan varmıözellikle geceleri yatakta yatamıyorum. Yerde halının üstünde uyuyorum. Her şey üstüme üstüme geliyor ki patlayacak gibiyim. Nefes almam zorlaştı.