Benimkilerin hayvansal herseye alerjileri vardı canım diyet yapmama rağmen geçmedi bizde sütten kestik. Senin yediğin hiç bişry bebeğine gaz yapmaz canım senin bağışıklık sistemin farklı onunki farklı. Senin yediklerin sadece sütünün kalitesini arttırır. Ben kimyon içinde artmıştı ama bence o psikolojik bişeydi. Ama Malt çok işe yaradı bende. Eczanede satılıyor bazı marketlerde de satılıyor. Yalnız o Malt bebekte alerji yaptı sonra öğrendim ki Malt çok alerji reaksiyonu gösteren bir içecekmiş bebeklerde. Yani bence bişey deneme. Akışına bırak. Biliyorum sadece süt vermek istiyorsun ama bebeğin iyi olsun verdiğin şeyin mama olduğunu bile anlamıyorsun. Ben bunu tecrübe ettim. O kadar sütüm geliyordu buzluk kaç kere doldu da attım. Ama bebeğim yemedikten sonra suan mama dünyanın en güzel besini hibi geliyor bana. Bebeğine odaklan genetik bişey zaten gelirse içer sütünü gelmezse dünyanın sonu değilNe hoşafıydı peki? Bebişlerde alerji çıktığı için kesmek zorunda kaldın değil mi? Kimyon çayı kesiyor muymuş gaz için falan içecek olsak nasıl yapacağız sütten olmayalımilk başta psikolojiyi sağlam tutmak gerek evet umarım onlara hiç gerek kalmaz
![]()