• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    220
Kızlar bu saaten sonra sezeryana kolay doğum diye zırvalayan olursa lahmacun küreği ile döveceğim . Asla kolay felan değil hangi gerizekalı kolay olduğunu çıkardı aceba .
Keşke bilseler canım ama yaşayan bilir. Hele bu defa beni zor toparladı doktor kanamam fazla oldu uzadı. Ben o masada bayilmadan nasil kaldim kendime şaşıyorum😔bir de izledim lambadan yansiyor. Bi müddet daha ağrı sızı çekeceğiz ama geçecek Allah ın izniyle 🤲🏻

Keşke bilseler canım ama yaşayan bilir. Hele bu defa beni zor toparladı doktor kanamam fazla oldu uzadı. Ben o masada bayilmadan nasil kaldim kendime şaşıyorum😔bir de izledim lambadan yansiyor. Bi müddet daha ağrı sızı çekeceğiz ama geçecek Allah ın izniyle 🤲🏻
Ya bebekler sağlıklı olsunda aşkım gerisi önemli değil .. benimde kanamam çok olmuş .. çıktığımda duvar ile aynı renktim

Ya bebekler sağlıklı olsunda aşkım gerisi önemli değil .. benimde kanamam çok olmuş .. çıktığımda duvar ile aynı renktim
Doğrudur ya zor olmaz mı. Hele dogumdan sonra ki toparlanma süreci daha zor. Tam aktif olamiyorsun yardima muhtaçsın. Şükür iyiler bebekler biz de çabuk toplarız inşallah.

Kizlar ben dün gece 3'te doğum yaptim Talhami kucağima aldim çok şükür Darisi bütün bekleyen annelerimin başina 🌸💓
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün nasıl oldu sancın başlamış miydi bebiş nasil ❤️❤️❤️

Ben kestrmiştm. Diğer gebeliklermde kestrmemiştm ama bunda kestedm. Rahatladm valla çok kötü olmştu ucları
Benimde öyle olmuş uçları ,birde kısa saç kullanıyorum yıllardır .Bu kadar uzayınca kesip rahatlayacak gibi hissediyorum 🤭

Kizlar ben dün gece 3'te doğum yaptim Talhami kucağima aldim çok şükür Darisi bütün bekleyen annelerimin başina 🌸💓
Ayyyy çokk şükür gözünüz aydın sağlıklı güzel ömrü olsun ogluşun 🥰

Gündem değişsin diye bekliyorum sürekli giriyorum da 🤣 kimseyi darlamak istemediğimden, herkes Lohusa olsun bi 😅
Herkes bir doğursun. Sezeryanda normalde ne kadar zorlandiklarini anlatsak. Şimdi daha dogurmayanlar olunca pek anlatmak istemiyoruz galiba hepimiz 😅

Kuvezdeki bebişlerin hepsi çıktı galiba demi.

Hassas kişiler okumasın şimdiden soyliyim🙂

Ya dün gece ki o gaz sancım bile yetti ölüyorm sandım .. ama asla kolay değil bence
Kızlar sezeryan anında falan bişey hissetmiyorsunuz ama sonrası beni de çok zorladı.Anestezinin etkisi geçince yatsam yatamadim kalksam kalkamadım.Dua ediyordum artık Allah'ım ne olur oksurmeyeyim diye. LadyNurr LadyNurr cnm agrilarin çok normal.Ama geçecek ilk zamanlar çok ağrılı oluyor gerçekten.Kesili dikişli ameliyat oluyorsun düşün yani.Benim bı de oğlan ilk göğsümu tutamadı iki büklüm nasıl ugrastim.Annem dedi ben senin bu kadar sabırlı olduğunu bilmezdim diye 😂😂Allah gücünu de veriyor ,süperwoman oluyoruz diyorum ya 😊

Herkes bir doğursun. Sezeryanda normalde ne kadar zorlandiklarini anlatsak. Şimdi daha dogurmayanlar olunca pek anlatmak istemiyoruz galiba hepimiz 😅
Evet bence de daha anlatmayın kanama vs dediniz içim bi hoş olmadı değil😂 ki 2. Olmasına rağmen🙈 Allah' a emanet🙏🙏🙏

Evet bence de daha anlatmayın kanama vs dediniz içim bi hoş olmadı değil😂 ki 2. Olmasına rağmen🙈 Allah' a emanet🙏🙏🙏
Ama her iki doğumda her ne kadar zor olsada dayanilmiyacak değil. Herkes nasıl doguruyorsa sizde yaparsınız böyle teselli et kendini 😅

Back
X