- 14 Temmuz 2023
- 5.266
- 7.290
- 128
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sütüm az olduğu için mamayla birlikte gidiyoruz çocuk doktoru aptamil conformili önerdi eczanelerde bulunuyor kolik gazlı ve kabız bebekler için özel formülmüşKızlar mama önerisinde bulunur musunuz? Doğum sonrası belki lazım olur, bazıları çok gaz yapıyor diyorlar, hangisini tercih etmeliyiz ? En çok hipp duydum sanırım çevremden![]()
Sağol canım cevabın için not aldım bunuSütüm az olduğu için mamayla birlikte gidiyoruz çocuk doktoru aptamil conformili önerdi eczanelerde bulunuyor kolik gazlı ve kabız bebekler için özel formülmüş
Ay doğru bundan sonra ben de böyle motive edicem kendimiGerçekten öyleHalledicez halledicez kız biz doğurdukk en zorunu aştıkk
Emziren anneler sütünüz ne zaman çoğaldı ? Benim bugün 5 gün 01.10 da doğum yaptım hala çok değil tam dolmadı göğüslerim
Sürekli ağlıyorum .. hormonlar alt üst
benim de gece boyu iğne batması gibi sancılarım oldu küçük küçük. Niyeyse üçümüz arasından ilk sen doğuracakmışsın gibi hissediyorum![]()
Ben doğurmaktan değilde lohusaliktan korkuyorum galiba ya inşallah yönetebilirim psikolojimiYa bu Lohusalık başka kafaymış . Hamilelikteki hormonlar zor mor diyorduk bu başka sevye
Göğüs pompası aventin natürel var elektrikli birde mochinin giyilebiliri var elektrikli güç olarak iyi ama yara yapıyor giyilebilirden çok memnunumEvimizde ilk gecemiz çok korkunçtu. Devamlı ağladı oğlum. Göğüs uçlarım yara olduğu için emzirmeye çalışırken ben ağladım. Yaklaşık 50 saattir hiç uyumamıştım. Kucağıma alacak dermanım yoktu. Doğum yaparken çatalda o kadar yorulmuştum ki 5 kişiden dayak yemiş gibi ağrıyordu her yerim dinlenme fırsatım da olmamıştı işte. Ve malesef sütümün yetersiz olduğuna kanaat getirdik. Eşim sabaha karşı gitti mama aldı. Kaşık biberonla verdim ve o asla durmayan çocuğum karnı doyunca 3 buçuk saat aralıksız uyudu. (2 saatte 1 emzirmek duruma göre değişir demişti hemşire o yüzden kendisi de çok yorulduğu için uyudu ellemedim hiç) Sonra sabah 7 buçukta bi daha emzirmeyi denedim, emiyor ama boş emiyor. Yine mama verdim (30 ml veriyorum) Sonra 9 buçukta yine emzirdim ama yine boştu. Yine mama verdim. Karnı doydukça sustu. Yani anlayacağınız çocuk açsa uyumuyormuş kısa özet olarakTabii yüzüm gülüyor çünkü o uyudukça ben de uyudum biraz toparlandım
Allah doğuracaklara da bin kere yeni doğum yapmışlara da binn kere yardım etsin
Ve nolursa olsun annelik müüükemmell birşey
Son olarak: Göğüs pompası aktif kullanıp memnun kalanlardan tavsiye alabilir miyim ?
Yoğun bakımda bize hipp combiotic vermişlerdi doktorda onu önerdi ben memnunum şimdilikKızlar mama önerisinde bulunur musunuz? Doğum sonrası belki lazım olur, bazıları çok gaz yapıyor diyorlar, hangisini tercih etmeliyiz ? En çok hipp duydum sanırım çevremden![]()
Gözün aydın canımKızlar dün gece 23.56’da kucağımda bir çiçek açtıBen de elendim yarışmadan ve taze anneler kervanına katıldım
Elhamdulillah
![]()
Kızlar dün gece 23.56’da kucağımda bir çiçek açtıBen de elendim yarışmadan ve taze anneler kervanına katıldım
Elhamdulillah
![]()
Evimizde ilk gecemiz çok korkunçtu. Devamlı ağladı oğlum. Göğüs uçlarım yara olduğu için emzirmeye çalışırken ben ağladım. Yaklaşık 50 saattir hiç uyumamıştım. Kucağıma alacak dermanım yoktu. Doğum yaparken çatalda o kadar yorulmuştum ki 5 kişiden dayak yemiş gibi ağrıyordu her yerim dinlenme fırsatım da olmamıştı işte. Ve malesef sütümün yetersiz olduğuna kanaat getirdik. Eşim sabaha karşı gitti mama aldı. Kaşık biberonla verdim ve o asla durmayan çocuğum karnı doyunca 3 buçuk saat aralıksız uyudu. (2 saatte 1 emzirmek duruma göre değişir demişti hemşire o yüzden kendisi de çok yorulduğu için uyudu ellemedim hiç) Sonra sabah 7 buçukta bi daha emzirmeyi denedim, emiyor ama boş emiyor. Yine mama verdim (30 ml veriyorum) Sonra 9 buçukta yine emzirdim ama yine boştu. Yine mama verdim. Karnı doydukça sustu. Yani anlayacağınız çocuk açsa uyumuyormuş kısa özet olarakTabii yüzüm gülüyor çünkü o uyudukça ben de uyudum biraz toparlandım
Son olarak: Göğüs pompası aktif kullanıp memnun kalanlardan tavsiye alabilir miyim ?
Hadi bakalım hayırlısıbilmiyorum simdi polikinlik kontrolüm var öncesinde nst yapılıyor burda ona girecem bakalım sancı çıkacak mı gece zorladı ama gelmedi bebiş.
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün nasılsın bebisin nasılKızlar dün gece 23.56’da kucağımda bir çiçek açtıBen de elendim yarışmadan ve taze anneler kervanına katıldım
Elhamdulillah
![]()
Göğüsü sarkmasın diye emzirmeyen bende tanıyorum canım haklısın biz en azından deniyoruzDaha dogurmadan lohusa depresyonuna girdim ben
Kızlar gelir sütünüz gelmezse de mamayla büyüyen çok kişi var biri de ben mesela.Bagisikligim falan çok kuvvetlidir yani evlenene kadar öyleydi
Kendinizi üzup vicdan yapmayin,cabaliyorsunuz..Sırf göğsü sarkmasin diye emzirmeyen insan tanıyorum..
2 ve daha fazla doğum yapan annelere bir sorum var.Sut üretiminiz ilk çocukta ve diğer çocuklarda aynimiydi
Çok güzel yaklaşmışsın canım illa süt içecek diye tutturmamışsın. Doyunca susar tabiEvimizde ilk gecemiz çok korkunçtu. Devamlı ağladı oğlum. Göğüs uçlarım yara olduğu için emzirmeye çalışırken ben ağladım. Yaklaşık 50 saattir hiç uyumamıştım. Kucağıma alacak dermanım yoktu. Doğum yaparken çatalda o kadar yorulmuştum ki 5 kişiden dayak yemiş gibi ağrıyordu her yerim dinlenme fırsatım da olmamıştı işte. Ve malesef sütümün yetersiz olduğuna kanaat getirdik. Eşim sabaha karşı gitti mama aldı. Kaşık biberonla verdim ve o asla durmayan çocuğum karnı doyunca 3 buçuk saat aralıksız uyudu. (2 saatte 1 emzirmek duruma göre değişir demişti hemşire o yüzden kendisi de çok yorulduğu için uyudu ellemedim hiç) Sonra sabah 7 buçukta bi daha emzirmeyi denedim, emiyor ama boş emiyor. Yine mama verdim (30 ml veriyorum) Sonra 9 buçukta yine emzirdim ama yine boştu. Yine mama verdim. Karnı doydukça sustu. Yani anlayacağınız çocuk açsa uyumuyormuş kısa özet olarakTabii yüzüm gülüyor çünkü o uyudukça ben de uyudum biraz toparlandım
Doğum yaptınız mı? Ben perş günü doğuma gideceğim ağrılar gelmese bile, kendi kendine gelmesini çok istiyorum aslındaBenim de pazar akşamı geldi nişanım, pazartesi bakıldığında açıklık 1.5 santimdi en son. Henüz gelen giden yok aynıyız senle![]()