Süt için takviye ne önerdi pekiAynen bana daElsa355 in dediği gibi söyledi. Onun haricinde süt için takviye ve kesi yeri için krem de ekledi.
Benim kızım bi gün hastanede yattı ordaki ebe bana demediğini bırakmadı emzik verdim diye yapmaman gereken tüm yanlışları yapmışsın vs dediTamamen haklısınız ne damak yapısı yahepimiz emzik emdik hemde o şekilsiz emziklerden hiçte damak yapımız bozulmadı .. 6 aylık olunca çıkarılır ek gıdaya geçince o kadar basit bebekler her şeye çabuk alışıyor istemek yeterli bıraktırmak için vermek isteyen versin kimseyi dinlemesin
Elenatal 3,ocean microfer demir kullanıcam ama fırsat olmuyoKızlar size doğumdan sonra vitamin takviye vs verdiler mi? Demir ilacı kan ilacı falan bana hiçbir şey vermediler düzgün de beslenemiyorum
Tahin yağını denedim ben, harika gerçekten, sürdükten kısa süre sonra yumuşacık oldu göğüs uçlarım.. Lansinoh'tan bile bu kadar hızlı etki görmemiştim. Mutlaka deneyin Hanımlar..Soğan bilmiyorum çocuk kokusunu reddedebilir zeytinyağını dene bak çok rahatlayacaksın her emzirme yada sağıyorsan sağım sonrası yenile sürekli. Tahin yağıda iyi diyorlar
Bana hamileyken ne kullanıyorsan altı ay devam et hepsine demişti doktor canım. Demir, magnezyum ve multivitamin kullanıyorum halâ o yüzden
Aynen bana daElsa355 in dediği gibi söyledi. Onun haricinde süt için takviye ve kesi yeri için krem de ekledi.
Benim doktorum bana hiçbir şey vermedi ya bir kan tahlili yaptırıp benim de bakmam lazımElenatal 3,ocean microfer demir kullanıcam ama fırsat olmuyo
Merhaba hangi bio oil naturel olan mıAçıkcası ben nemlendirmesini çok beğenmedim. Çok çabuk emiliyor ve sanki hiç sürmemişsin gibi oluyor. Mamaaura ile karıştırıyorum o şekilde kullanıyorum. Sana da o şekilde tavsiye ederim. Birde bio oil vs görür almayı düşünürsün, aman sakın alma. Benim popomdaki tüylerin boyunu uzattı. Elime geliyor tüyler artık, eskiden pürüssüzdüm.
Bana ne kullanıyorsam aynen devam dedi multivitamin demir ve magnezyum. Birinci ayda kontrol kan baktıracağız. Kullanmayınca ayakta kalabilmek çok zor ya emzirirken içim çekilmiş gibi oluyor benim halaKızlar size doğumdan sonra vitamin takviye vs verdiler mi? Demir ilacı kan ilacı falan bana hiçbir şey vermediler düzgün de beslenemiyorum
Bende üşütmüştğm bademciklerim şiş eklem ağrılarım ve ateşim vardı parol plus kullandım 2 kere ertesi güne bişeyim kalmadı . Doktorum verdi parol plus emzirirken kullanılabiliyor. Emzirmeye devam et vücut bebeği koruma amaçlı ona göre süt üretiyorHanımlar ben soğuk almışım kemiklerim sızlıyor hep ve üşüyorum napmam lazım bide BEBEĞİMİ EMZİRSEM ona da geçer mi lütfen cevap verin hemen
Cevabınız için teşekkür ederim bebeğin yeterli beslenip beslenmediğini anlamak için büyük tuvaletine mi yoksa idrar bezine mi bakılması lazımBende üşütmüştğm bademciklerim şiş eklem ağrılarım ve ateşim vardı parol plus kullandım 2 kere ertesi güne bişeyim kalmadı . Doktorum verdi parol plus emzirirken kullanılabiliyor. Emzirmeye devam et vücut bebeği koruma amaçlı ona göre süt üretiyor
Bende parasetamol var onu içsem olur mu acabaBende üşütmüştğm bademciklerim şiş eklem ağrılarım ve ateşim vardı parol plus kullandım 2 kere ertesi güne bişeyim kalmadı . Doktorum verdi parol plus emzirirken kullanılabiliyor. Emzirmeye devam et vücut bebeği koruma amaçlı ona göre süt üretiyor
Her değiştirmede idrar varsa beslenmesi yeterli dediler hastanedeCevabınız için teşekkür ederim bebeğin yeterli beslenip beslenmediğini anlamak için büyük tuvaletine mi yoksa idrar bezine mi bakılması lazım
Çok iyi yapmışsınızBenim kızım bi gün hastanede yattı ordaki ebe bana demediğini bırakmadı emzik verdim diye yapmaman gereken tüm yanlışları yapmışsın vs dediama ben gene de verdim
Maşallah zaman hızlı geçiyor bizde bugün gezdik kuzumla yorgunuzBu gün 1 aylık olduk çok şükür sanki dün doğdu zaman çok hızlı geçiyor bebekler büyüyor
Çok iyi yaptın ben üşüyorum kemiklerim ağrıyor umarım hastalanmam sanki kar yağıyor dışarda bana eşime kaç defa sordum sana soğukmu insan atletle geziyor verdiğim soruMaşallah zaman hızlı geçiyor bizde bugün gezdik kuzumla yorgunuz
Bizdede sanki olucak büyük oğlumdada vardı zeytinyağı sürdüm 5 dk beklettim tarakla taradım iyice ama taradım kaşıdım resmen yıkadım sonra bitti birdaha olmadıKızlar Konak için tavsiyesi olan var mı
Bugün (39+3) kontrolüm vardı. Nst normal suyu yeterli dedi doktor. Tek tur kordonu dolanmış boynuna minik insanın. Bebek için veya senin için anne karnındayken risk yok dedi doktor. Doğum esnasında kalp atışı kontrolü yapacağız dedi. Kordonu dolanıp normal doğum yaptırdığım hastamda oldu bebeğin kalp atışı düştüğü için sezeryane aldığımda oldu dedi. Kiloyla alakalı bir sorun söylemedi yine. Pazartesi günü tekrar gel kontrole dediBenim doktorum 4 kilo olursa kanalda omzu takılabilir dediSizinkide olabilir normal doğum demiş her doktorun görüşü neden ayrı acaba
Cnm Aylin kel doğdu yinede banyodan önce zeytin yağı sürüyorum ve banyo sıklığim bir gün ara ile kendisindenKızlar Konak için tavsiyesi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?